- da sem danes malo manj izugbljena oziroma vsaj zacenjam gledati okoli sebe, da najdem spet rdeco nit. ali pa modro. ali pa zeleno.
- da imam cimra najraje na svetu, ker je proti mojim pricakovanjem moje probleme vzel skrajno resno in me spodbuja, da zadevo resim

Ce se odlocim, da grem, ga bom neverjetno pogresala.
- da imamo sedaj ze drugega Indijca v fletu in ta zna vsaj kuhati

Dobila sms, da naj bom lacna, ko pridem domov. Indijska hrana, yeeeey. Napredek, glede na to, da me je indijski cimer st 1 vceraj spraseval, kak je postopek za pecen krompircek in zadnjic kako uporabljati dzezvo za kavo
- da bom dobila dinarcke za ene fotke, ki so bile objavljene v neki reviji. Pojma nimam koliko, baje ne veliko, ampak upam, da dosti, da svoja 2 stalna + 1 zacasnega cimra peljem na vecerjo. To pa zato, ker so vsi trije fotografi, jaz pa ne

Ceprav ironicno, da je moj prvi dejanski honorar v denarju za fotografije, ko pa je moja primarna zadeva pisanje clankov
- da mi gre na zivce, da folk tu nima nobenega bontona za telefoniranje. Poklicejo neko stevilko, ko se oglasim, se enkrat recejo Halo (ali pa se 3x) in nato vprasajo, kdo je na drugi strani. Ja pa clovek bozji, ti si me klical; pozdravi, predstavi se in povej koga hoces. Ce sem taprava, ti bom ze povedala

- da sem vec mesecev iskala odgovor in ga vceraj koncno nasla - in imel je obliko ananasa. Zal se vedno ne vem, ali naj ostanem ali naj grem