* imam resne težave z nespečnostjo, ampak nočem k dohtarju, ker mi bo dal sam kake uspavalne tablete, teh mam pa za cel lajf dovolj(another story). i can't sleep
* ne vem, a se boma spravla tja al ne. še zmern ko je blo tako navdušenje, je potem vse skup padlo v vodo. ali pa se vsaj resno zamaknilo. eh, bejž...
* me je zadnjič resno zadelo: kaj pa če ne? kakor se stvari razvijajo, kaj, če se bo vse zasukalo po najgršem scenariju? v zadevo sem vložila že več kot leto dni življenja in zakaj? za prazen, je*en nič?!
* bi rada šla po sestro na faks, ampak se ne more odločit kdaj bo sploh prišla. jaz.rabim.it.takoj.zdaj. ker umiram od dolgčasa.
* sem včeraj spet enkrat ponudila svoj nasvet v dobri veri, s tem bi se rešile 2 težavi naenkrat, ampak ne-spet se je pokazalo, da je, žal, dobrota res sirota.
* že mesece si noro želim nekam potovat, a mi finančno stanje ne dopušča. mislim na letalo+
* resno razmišljam, da bi tožila podjetje ker mi ni poslalo obvestila o neizbranosti. pa nasploh grd odnos, enostavno eden preveč, ki mi je stopil na tazadnji živec.
* zadnje čase mimogrede preberem takšne nesmiselne teme člankov vsepovsod po spletu, da se mi želodec obrača. vse samo ponavljanje in večje absurdnosti iz dneva v dan.
* imam drugo nedeljo r.d. in da upam, da bo fajn
* je moj rekel, da so pri naši bajti vse živali napadalne in da raznosijo hrano v trenutku. in da smo ljudje enaki. hja, poglej, če odraščaš ob minimalnih sredstvih, potem se moraš znat borit. tudi za hrano. in meni se to ne zdi nič slabega. dokler nisi seveda 200kg-ka kepa sala.
* sem dejansko dobila nagrado, ki sploh ni slaba

* si želim, da bi že enkrat posijalo sonceeee