* se mi dogaja, da zadnje čase po mestu videvam same ljudi, pred katerimi sem si naredila totalno sramoto. dans sem fasala tri mini heart attacke. eeeh.
* me čakajo trije mega dogodki pred iztekom aprila

divje bo

* čakajo me še tudi tri seminarske naloge, paa oddat morem dokončno izpolnjeno prijavo za erasmus pa še tisoč stvari.
* me je že strah izpitov :s upam, da vse lepo naredim + obdržim štipendijo. po eni strani ne razumem zakaj se tok sekiram, ker sem do zdej vse lepo folgala. pa itak se bom učila. po drugi strani se pa treeseeeeeem od strahu. uh. bo počasi treba začet - pregled literature itd.
* sem ful jezna, ker mi je bilo obljubljeno, da bom lahko delala več ta mesec... :s in sem zdej mal v minusu za tattoo. pa rada bi kupla še karto za en festival. treba si bo še neki najdit

pa fuuul sem preveč zapravlala in bo treba zakrpat te "luknje" :O
* upam, da bom tak pridna, da se bom začela že kaj učiti med prazniki

* hahaha prebrala ka sem vse napisala - jamrarija do amena. bom preimenovala vse te probleme v izzive - ima bolj pozitivno konotacijo

vse bom opravila, super bom, ker sem pridna, super, čudovita oseba...pozitiva pozitiva!!!!!!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”