*precej pogosto berem forum...mi je kar nekak navada, da na vsakih par dni poškilim kaj se dogaja tukaj.
*kolk je fajn, ko je ura premaknjena in je dan daljši!
*sem danes v službi nasedla taki smotani prvoaprilski šali, da me je kar sram
*sva bla sinoči v kinu prvih 10 min sama. Čist sama. Se nama je čudno zdelo, da so film sploh predvajali. No, potem sta se pridružila še nek fant in punca.
*se sama sebi zdim ful fensi v krilih pa srajčah, ker imam v novi službi bolj poslovno politiko oblačenja. Ko se zjutraj v ogledalo pogledam se kar presenetim.
* sem zadnjič v oblekici in petkah šla pred šihtom na Petrol. In hodim nazaj do avta pa en tip tako očitno pogleda za mano, da mi je ratalo prav neugodno. Sem mela balerinke v avtu pa sem se potem kar preobula. Fantje, dajte bit malo manj očitni, no.
*še kar nisem magistrske končala. Bemti.
*komaj čakam, da še ^ opravim in da se bolj nase osredotočim. Ful pogrešam fitnes in mam slabo vest, če grem, ker ne delam za faks in če ne grem, ker potem po cele dneve presedim.
*pogrešam svoje roza ukradene superge. Ampak mi je groza, ker sem povečala limit na kartici zaradi nakupa avta in je sedaj gor en veeelik minus in mi kar ni do nakupovanja. Živčna ratam, ko sem na bankomatu al pa kliku.