Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem si zaflikala gumo. Upam da uspešno. Da sem za to porabila solidne tri ure in izmenično jokala/preklinjala/obupovala, na koncu pa združila vse svoje preostale moči in zaflikala. Upam da bo držalo.
- Da bi v tem primeru rada imela tiča, moj mi zaflika/menja gumo preden rečeš keks.
- Da sem vesela, da sem končno nekaj sama popravila, saj odkar imam njega, večino teh opravil z veseljem prevzame, in se jaz ne ubadam s tem.
- Da je noro dober občutek ko nekaj popraviš
- Da bi jaz na pačulinem mestu gladko znorela. Ne prenašam, da se me tretira kot nesposobno in nezmožno poskrbet zase, najbolj me pa jezijo šlatajoči tipi. Svaka čast da zdržiš :).
Btw, se pa da preživet "slabe čase", js sm tudi mela letos par eksistencialnih kriz (in me občasno še vedno stisne), ampak le pogumno naprej, sej drugam ne moremo ;).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prairie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prairie »

* me še danes ni nihče prvoaprilsko 'nategnil'
* imam presajene vse rožice, kar pomeni, da sem bila pridna :)
* moja permakultura napreduje v pravo smer :kleeblatt:
* imam super nov pekač za torte in komaj čakam da ga preizkusim :D
* mi učenje že preseda, ker se izpiti nekako ne končajo .. SPLOH!
* imam rezerviran prvomajski dopust :razz:
* se vsak dan znova počutim veliko starejšo kot pa dejansko sem ..
If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

*precej pogosto berem forum...mi je kar nekak navada, da na vsakih par dni poškilim kaj se dogaja tukaj.
*kolk je fajn, ko je ura premaknjena in je dan daljši!
*sem danes v službi nasedla taki smotani prvoaprilski šali, da me je kar sram :)
*sva bla sinoči v kinu prvih 10 min sama. Čist sama. Se nama je čudno zdelo, da so film sploh predvajali. No, potem sta se pridružila še nek fant in punca.
*se sama sebi zdim ful fensi v krilih pa srajčah, ker imam v novi službi bolj poslovno politiko oblačenja. Ko se zjutraj v ogledalo pogledam se kar presenetim.
* sem zadnjič v oblekici in petkah šla pred šihtom na Petrol. In hodim nazaj do avta pa en tip tako očitno pogleda za mano, da mi je ratalo prav neugodno. Sem mela balerinke v avtu pa sem se potem kar preobula. Fantje, dajte bit malo manj očitni, no.
*še kar nisem magistrske končala. Bemti.
*komaj čakam, da še ^ opravim in da se bolj nase osredotočim. Ful pogrešam fitnes in mam slabo vest, če grem, ker ne delam za faks in če ne grem, ker potem po cele dneve presedim.
*pogrešam svoje roza ukradene superge. Ampak mi je groza, ker sem povečala limit na kartici zaradi nakupa avta in je sedaj gor en veeelik minus in mi kar ni do nakupovanja. Živčna ratam, ko sem na bankomatu al pa kliku.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- da me zanima, kaj se mu plete po glavi.. huhuu :flamingdev:
- da me spet trze, ob pol treh zjutri. dafuq, brain?
- da sm bla zvecer pridna in dost nardila. sam za jutrisnje korekture nic. oh well..
- da bo poletje fakin zakon. kr tresem se, ko pomislim :D
- da komi cakam zacet delat poleti po eni strani.. money!
- da grem letos prvic na poroko od dveh bliznjih frendov (in ne od zlahte..) so it begins.. :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-so moji Fosterji izdali album in si jih navijam vse dni in ja...vesela sem, da so nazaj in to tako, kot se spodobi :) ,

jaaz tudi, jaz tudiiii :D dve leti so ga delal

ampak prav opazam stvari, ki me prej nikoli niso motile oziroma jih sploh nisem videla. prav na zivce mi gre odnos ljudi do mene. da me noben ne jemlje pol tak resno, ker sem zenska. da se vsi bolj ukvarjajo s tem kako zgledam kot kaj sem naredila. da moski cisto ocitno bulijo v mene. da si ga sofer avtobusa pred mano in se tremi zenskami cez hlacnico drka in direkt v mene gleda s tistim ogabnim pogledom. da me v guzvi takoj kdo zgrabi. da me dans sred glavne ceste zasledujeta 2 mulca, deset let stara mogoce in me ne spustita naprej in me zacneta po joskah grabit. da nonstop dobivam pokroviteljske komentarje, kaj vse mi ni treba/ne zmorem, ker nimam tica.

to se nekam znano čuje. saj res, to se tudi v sloveniji dogaja :idea: sam greš v najbližjo gostilno, kjer kakšna kelnarca dela, po možnosti študentka. pa vidiš/doživiš šlatanje, masiranje, kar hočeš. tak da bruhaš, fuj gnilobe ene. al pa ko na prehodu čakaš. Da si gute zasuknejo vsi po vrsti dedi nediskretni. in ne gledajo sam za kiklami, da ne bo pomote. Da nebi o veri. Babica zadnjič mojemu bratu dostavi kosilo na mizo, krožnik, pribor, vse. In jo vprašam, zakaj si pa zdaj njemu prinesla na mizo, saj si zmore sam? ˝Ker je on moški.˝ Pa je drugače ful vredu, ampak kar nekaj, mislim..

-Da se moram učit, učit, pisat, pisat, pisat, pisat. Da sem požrla celo 300g keksovo milko včeraj med učenjem.
-Da zjutraj grem v učilnico v študentu, kjer se učim, pa najdem na mojem odprtem zvezku kinder cukre. Aaaa hvala- (verjetno punci, ki se včeraj zvečer tudi tam učila) :*
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* kak gre čas hitro, hitro, prehitro, ko se maš superfinofajn :O
* Barcelona je bila super. res super. sicer mi bojo nogo direkt odpadle, ker sma hodle po 12 ur na dan :D pa pojedle toliko :OOOOO hvala bogu sva s hojo vse pokurle, da mam zdej kilo manj haha :D ker to so bile pa res ogromne količine hrane :D ugl. že razmišljam, da bi šla nazaj poleti. ker tista plaža bi bila top poleti. hočem nazaaaaj :((
* zdaj je moja naslednja destinacija Danska.
* ampak ja. back to life, back to reality. danas me že čaka faks in delo in šiht :) jutri prostovoljno delo - učna pomoč in delavnice. in šiht. pa sobota šiht in uvajanje :D uh :D sam dobr. gremo naprej :D drgač bi sam ležala doma pa se smilla sama seb.
* nč. gremo pakirat, gremo f toti Maribor, čuj!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

pogledala sem zadnji del HIMYM. popi*la sem. direkt. ne me j* no pa tak konc -.-'''''''''''''''''
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a krinoloina »

- sem sitna, sitna, sitna! Tako sitna, da grem še sama sebi na živce; in na živce mi gre, da vem, da sem sitna, pa si ne znam pomagat :/
- upam, da tale PMS čimprej mine, ker sem totalno neproduktivna in se samo prekladam okrog, od tega pa ni nobene koristi
- trenutno sem v eksistencialni krizi...kaj bo z mano? kako naprej? naj vlečem študij ali naj čimprej magistriram in se zaposilm?
- mislim, da sem spet pripravljena na nekoga novega...pogrešam občutke, ko si zacopan, ko komaj čakaš, da se spet vidita ... :D ja, mislim, da je spet čas, da začnem gledat okrog sebe :)
- tale Flisar me skoz spravi v dobro voljo...sam da usta odpre se mi že smeji ..."čuj, kaj te jaz vem..." :lol:
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sui »

-dragi je res pikec, pa v vsem mi ustreže ampakl včasih kot na primer danes mi gre pa taaak na živce ker mu moram kakšno stvar šestkrat razložt pa še kar ne ve za kaj se gre...
-da me mogoče mal zaj* ker ve da sem živcna pol ubistvu malo smešna
-jutri celodnevni izlet wuhuuu :ja: :ja:
-da sem rezervirala karte za sensation white :hearts: :hearts: :hearts: nemorem povedat kok sem srečna
-da bo fajn met nedelo prosto po prešernu,sej se navadiš da so vsi dnevi delovni ampak včasih pa paaššee vse štir od sebe...
here's here's to love!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

* Danes začnem s 14dnevno dieto...upam, da uspe :sss
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Simulator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a suzanne windlow »

Dieta ti bo zihr uspela. Če bodo šle pa kile dol, boš pa potem povedala ;)
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*tolk, kolk sem letos lena pa še nisem doživela, grozno se počutim, res
*morem se spravit k sebi
*manj uporabljat telefon tud, sploh med poukom
*bivši bil večkrat veni kot jaz, pa prej nikoli hodo, jaz pa skoz, hmmm :D
raised him well
*grem na faks, ajd
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da morem bit zdej 3 dni ultra pridna, da si lahko mirne duše privoščim vikend odklop
- da v petek 3je frendi praznujejo rojstni dan in komaj čakam
- da že sto let nisem bla zunaj (1 mesec, oz. še več)
- da sem strašno slabo spala in se cel čas zbujala in sanjala neke čudne sanje in sem se zjutraj zbudila cela matasta
- da bi mela kej novega za oblečt, ampak se mi ne da hodit po štacunah, ne da se mi kupovat enega HM crapa, za kaj več pa itak nimam keša....
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem Šla v slaščičarno po tortico in stopim noter in rečem, da bi mela Črni gozdiček in prodajalec "Dva kosa?" Ne, enega. Ja, mela sem kurčevo slaba dva dneva in sama sem doma in čisto sama zase bom pojedla jeb**o tortico, brez kakega razloga, drugega kot da bi pač jedla tortico. Bite me :zunge:

- da mogoče bom pa kar sama odpovedala Nemčijo in šla tokrat raje v Bangkok :? Mislim, da bo tako bolje. Bo Berlin pač poleti padel.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-je bil to eden najboljših tripov ever!
-faaaaaaaak (!)
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno