Zapravil je zaupanje.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: Zapravil je zaupanje.

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

najstnica, tako je, zaljubljen marsičesa ne vidiš :)

končaj, pa vzemi si čas :) delaj si čim manj skrbi zarad tega, naj se čimbolj mirno konča. soočiš ga z dejstvi, če bo delal dramo pa ignor, naj se te ne dotakne več in bodi močna :)
pa ne sekiraj se. enkrat boš našla fejst fanta pa dobila kar si želiš.

pa vse najboljše za dan žena :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

S tem, ko si partner takole dopisuje z drugimi, ti daje občutek, da mu ti nisi dovolj in da išče naprej. Da je s tabo, dokler ne najde boljše. :nein:
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

Moje mnenje: postavi ga pred dejstvo, poskusi se pogovorit, ne pa za vsako ceno vztrajat (in po možnosti požirat njegovih izgovorov ali pa obljub).

Je pa dejstvo, da pri 16ih imaš še marsikaj pred sabo in ni konec sveta, če se ena taka (neposrečena) veza pač ne izide. Ne omejuj se z nekom, ki te samo dol vleče!! Bi si želela, da bi par let nazaj meni kdo to povedal, sem ravno tako gazila preko vseh zaljubljenosti in dram in sem bila prepričana, da sama najbolje vem :D
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Če želiš še ostati z njim, je po moje nujno, da ga soočiš z vsem, kar veš. Bodi pa pripravljena, da bo on verjetno storil vse, da bo na koncu izpadel kot žrtev, ker si mu pač ti brskala po zasebnosti.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Slika

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
najstnica1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica1 »

Vprašala sem, če mi pokaže. Najprej me je čudno pogledal in mi rekel da mu ne zaupam. Potem pa sem vztrajala in mi dejansko je vse pokazal. Pogovore, sporočila... Vse je bilo ok. Potem sem ga vprašala kaj misli o naju, če resno zvezo in to. Pa je rekel, da že od začetka je mislil resno zvezo in da mu je žal kar se je zgodilo. Res sva se odkrito pogovorila. Pa sem mu priznala, da sme vdela za geslo. Ni slabo odreagiral,ampak se je malo držal za glavo,kako mi je moglo biti ko sem vse to videla. Pa sem ga vprašala zakaj je to naredil. Rekel je, da to ni bil kao on,pač da tista oseba več ne obstaja. Pa sem mu rekla, da hočem vedeti če bo dalje ok in je res vse prepričan, da ne bom obžalovala vsega. In je rekel da nebom in naj pač probam tisto pozabit,ker res ni mislil resno.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

mja, tista oseba ni on, nek demon je bil v njem..

mislim da bo težko rešit tole, mora pač dokazat da mu lahko zaupaš. sam je težko ker za kej več od klepeta pri puncah ne more, zato ne moreš ugotovit a namerava kej al res tko misli.. če se že tipka, a je nakazal da ma punco in je bil pogovor prijateljski in ni blo nič flirtanja?

to boš najbolš ti vedla ker ga najbolj poznaš :) samo objektivno gledat vse skupi, da ugotoviš resnico.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

No lepo, da sta se pogovorila. Je nek korak v pravo smer :D Čeprav izjave tipa "to nisem bil jaz" so mi hmmmm, malo smešne.

Ni slabo odreagiral,ampak se je malo držal za glavo,kako mi je moglo biti ko sem vse to videla.

Tut to je malo hecno. Da ni bil niti malo jezen? Mam filing, da bo on v tem trenutku rekel in požrl vse, da bosta spet skupaj. Pol nej ti da pa spet geslo haha, če je tok uvideven :D (šala)
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

Hmm mogoče pa nebi bilo tako neumno, če mu poveš, da imaš težave z zaupanjem, in če bi ga motilo, da bi imela njegovo geslo. Pa ne za konstantno preverjanje, ampak tako- za boljši občutek. Potem je vseeno na tebi, da počasi gradiš zaupanje (in ga ne preverjaš, kljub temu, da bi ga lahko). Sej če res nima nič za skrivat, ga to nebi smelo pretirano zmotit, po mojem mnenju.

Js imam (zaradi spleta okoliščin) praktično že od vsega začetka geslo od facebooka mojega fanta, pa sem se v treh letih enkrat samkrat 'oglasila' pri njemu- in še to ne zaradi preverjanja :P
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
najstnica1
Sramežljivka
Sramežljivka

Imaš prav,tudi če sem videla da je zdaj vse ok bilo, ko sem ga prosila. Bi res rabila čas, da mi dokaže da je vreden zaupanja. Ampak ne razumem tega->ko sem ga prosila če mi pokaže se je zelo upiral in govoril da mu ne zaupam. Potem pa ko je videl, da mislim že vse mogoče,ker mi ne pokaže,pa mi je pokazal(ne ni nič dol zbrisal ta čas ker je to vse bilo v enem času),pa mi je pokazal sms in fb pogovre in katere sem hotela sem odprla in je bilo ok. To je vedno tako bil, da se je upiral tudi če ni nič bilo,mi pač ni htel okazat samo nevem zakaj 0.o

- to za geslo pa je že tako bilo, da sva si dala in je on predlagal celo,ker ga je bilo strah. Ampak nisem nikoli nič naredila ali dajala znake da bi ga moglo biti. Nekoč je bil zelo zelo ljubusumen. No dala va si ampak da ne bova gor hodila. Jaz res nisem, ko sva imela že več kot 1 leto sem komaj šla pogledat,ker sem opazila, da je čuden. Potem pa se je glih začelo to dopisovanje...ampak on je pozabil da mi je dal geslo...no zdaj zna ker sem povedala.

On je drugače zelo dobra oseba! Vedno me razveseli z lepimi besedami, majhnimi pozornostmi in imava skupne hobije! Pravim da nikoli ni bil taki kot potem v 2 tednih ko se mi je svet postavil na glavo! in motem je naredil vse mogoče...no ne da bi zares,ampak dopisovanja pa to kar je šlo čez mejo. Zdaj pa samo upam da je vreden še zaupanja. :)
golden_fish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a golden_fish »

Ključno pri tej zgodbi je, da sta stara 16 let. In mislim, da to res ni bil on. Njegovi prijatelji in sošolci so verjetno vsi samski in on s svojo resno zvezo izstopa. In medtem ko se oni pogovarjajo o tem kako pecajo punce v na fb-ju on ne more nič reči. Pa še firbec ga je matral, ker je poslušal to hvalisanje. Vpliv sovrstnikov pač. Želimo biti podobni ljudem okoli sebe, zato jih posnemamo. Zato tudi pride do pitja alkohola, kajenja, zalivanja pouka, igranje istih igric, isti hobiji, poslušanje iste glasbe... Sploh pri najstnikih je to posnemanje pogosto. Ker še niso izoblikovane osebnosti. To je pač še eno izmed obnašanj.
Jaz se zato na tvojem mestu ne bi preveč obremenjevala s tem, glede na to, da je imel šanso in je vse ostalo samo pri pisanju. Ne ga preveč nadzorovati zdaj in mu težit, ker s tem ga boš samo oddaljila od sebe. Prepusti se in saj boš verjetno opazila, če bo želel kaj skrivati pred tabo.
najstnica1
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala ti :) res si lepo napisala :)
Odgovori