Imaš prav,tudi če sem videla da je zdaj vse ok bilo, ko sem ga prosila. Bi res rabila čas, da mi dokaže da je vreden zaupanja. Ampak ne razumem tega->ko sem ga prosila če mi pokaže se je zelo upiral in govoril da mu ne zaupam. Potem pa ko je videl, da mislim že vse mogoče,ker mi ne pokaže,pa mi je pokazal(ne ni nič dol zbrisal ta čas ker je to vse bilo v enem času),pa mi je pokazal sms in fb pogovre in katere sem hotela sem odprla in je bilo ok. To je vedno tako bil, da se je upiral tudi če ni nič bilo,mi pač ni htel okazat samo nevem zakaj 0.o
- to za geslo pa je že tako bilo, da sva si dala in je on predlagal celo,ker ga je bilo strah. Ampak nisem nikoli nič naredila ali dajala znake da bi ga moglo biti. Nekoč je bil zelo zelo ljubusumen. No dala va si ampak da ne bova gor hodila. Jaz res nisem, ko sva imela že več kot 1 leto sem komaj šla pogledat,ker sem opazila, da je čuden. Potem pa se je glih začelo to dopisovanje...ampak on je pozabil da mi je dal geslo...no zdaj zna ker sem povedala.
On je drugače zelo dobra oseba! Vedno me razveseli z lepimi besedami, majhnimi pozornostmi in imava skupne hobije! Pravim da nikoli ni bil taki kot potem v 2 tednih ko se mi je svet postavil na glavo! in motem je naredil vse mogoče...no ne da bi zares,ampak dopisovanja pa to kar je šlo čez mejo. Zdaj pa samo upam da je vreden še zaupanja.