- Da me skrbi za cimra, ker mislim, da noče povedat celotne zgodbe. Rada bi mu pomagala, ker mi ni vseeno, ampak kaj naj, če pa noče povedat, v čem je v resnici problem. Sploh, ker vem, kako je, če si brez denarja in glede na to, da jaz vsaj imam redni dohodek, bi mu ga takoj brez razmišljanja dala. Ampak ne, pravi, da sploh ni problem v tem, ampak pač tehnične težave.
- Da prvič v 2 letih zamujamo z najemnino in upam, da cimer dobi danes denar, da lahko plača svoj delež in delež ^ zgornjega cimra, ker tudi če dobim danes plačo, bo v obliki čeka, ki ga ne bom imela priložnosti unovčit vsaj do nedelje.
- Da za hčerkino poroko zapravijo nepredstavljivo vsoto denarja, a sinu čez mejo pa ne morejo $80 za najemnino nakazat, da ga skupaj s sostanovalci ne vržejo na cesto
- Da zgleda, da še ne grem nazaj na Tajsko, da bo treba še kar nekaj tednov počakat. Če bo res trajalo še 3 mesece, bi se mogoče pa raje resnično zmenila, da me pošljejo v Nemčijo in skočim še domov. Plus Berlin, končno

- Da si včasih želim, da bi življenje imelo reset gumb.
- Da me včasih žalosti, kako zelo pesimistični in cinični so vsi okoli mene, vključno z mano.