Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

sirova štručka napisal/-a:Cosmo forumaši... prišla sem vam sporočit, da se mi je življenje zrušilo...
vse kar sem več let upala, verjela, sanjala... vse se je zrušlo... tisti glasni, vedno pametni sirovi štručki je šlo vse v franže.
Samo jočem še zadnje dni... solze same tečejo... pa še shujšala bom, še do čokolade mi ni...

Struca bos obvladala situacijo, vedno si znala napisat dober nasvet, tako da bos zmogla! Bos se potrudila zgraditi nekaj novega in boljsega!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

štruca, sicer mene ti ne maraš kaj preveč ampak vseeno ti pa iskreno želim, da se ti kljub temu poštima kaj maš pa čeprav vem, da je to skoraj nesramno rečt nekomu, ker nič ne pomagaš s tem (no, vsaj men gre na jetra, ko mi nekdo tak zaželi pa čeprav v resnici verjetno sploh iskreno ne misli). Ampak verjemi, da čas resnično celi rane, tud tvoje bo ne glede na vse kar se ti je zgodlo pa kak nepopravljiva misliš, da je škoda... vse bo enkrat dobro pa čeprav ne bo na način kot si si ti zamislila in želela.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Exit napisal/-a:TLDR kua je s tabo? po pol leta sem seksala, ker prej nisn hotla kr mi ONS niso neki. morš neki dr* ne -.-''
ti maš kronične probleme z držanjem gobca.

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Tudi jaz strucki zelim, da bi se ji postimale stvari
^^ Če hodš po Kmš, se ne čudim, da imaš take podvige. Ni ravno uspeh.

- Da sm na isto pomislila, ko sm prebrala 'fuzle'.. :D niti najmanj ne pogresam tiste luknje.
- Pustni razvrat je vec kot uspel, z malo pogajanja in organizacije se je imel cel stuk super. Rada sem gostitelj. :)
- Da me boli vse od glave do pet, kot da bi bla 90 stara
- Da sm si kr zakuhala eno lustno situacijo. Upam, da bo vse kul in da ne bo kaksnih nepotrebnih zamer
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- štručka :alright: tudi jaz želim da ti bo čimprej bolje. pa sje i treba vsega skrivat, tud če se kej izpoveš boš ostala misteriozna :)
- Exit :/ why u joined the dark side :cry:
- TLDR preveč govori, ampak ljudje ga premal berete. pa TLDR, lahko bi kakšno spodbudno rekel, ne sam negativnosti, obtoževanja.. sploh pa bi lahko za začetek sam nehal bit to nad čemer se tok pritožuješ. pač je**č nima kaj težit drugim je**čem da so je***či..
- i'm in love :oops:
- net šteka, mater mu
- uf 5 smajlijev.. a omejitev 6 še vedno velja? (smajli ki jezik kaže)
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* sem ziher, da štručka govori o ljubezni do poročenega moškega, ki ga je leta in leta čakala, ta pa se ni ločil, ampak jo je dokončno zapustil, 100%
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ni nek britof omenjen? js to jemljem kot kako smrt
Kakorkoli že, poberi se štručka, sčasoma postane boljše...

* da mi je smešen slovenc, zalubt se na hitr prek neta, dude, ti pa res nimaš sreče :D oz, si jo sam ne daš
* da sm živčna zarad darila, kaj če mu ne bo kul? Ker prinese še + stroške zdraven...mogoče sm se prenaglila, ampak kar je, je? Karte kupljene, ne da se menjat in vračat; dobr, še zmer lahko doma ostaneva, pa ni darila, OMG, kak kompliciram...
* da sva daleč prišla v 1 letu, lepo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ok "stari" folk. a samo jaz dojemam štručkin post kot posmehovanje nekaj strani nazaj LZ "izpovedi"?

naj me vzame vrag, če bi ona prišla na kozmo forum delit neke tako osebne stvari. ne kupim stara.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

claire napisal/-a:ok "stari" folk. a samo jaz dojemam štručkin post kot posmehovanje nekaj strani nazaj LZ "izpovedi"?

naj me vzame vrag, če bi ona prišla na kozmo forum delit neke tako osebne stvari. ne kupim stara.

+1
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da me skrbi za cimra, ker mislim, da noče povedat celotne zgodbe. Rada bi mu pomagala, ker mi ni vseeno, ampak kaj naj, če pa noče povedat, v čem je v resnici problem. Sploh, ker vem, kako je, če si brez denarja in glede na to, da jaz vsaj imam redni dohodek, bi mu ga takoj brez razmišljanja dala. Ampak ne, pravi, da sploh ni problem v tem, ampak pač tehnične težave.
- Da prvič v 2 letih zamujamo z najemnino in upam, da cimer dobi danes denar, da lahko plača svoj delež in delež ^ zgornjega cimra, ker tudi če dobim danes plačo, bo v obliki čeka, ki ga ne bom imela priložnosti unovčit vsaj do nedelje.
- Da za hčerkino poroko zapravijo nepredstavljivo vsoto denarja, a sinu čez mejo pa ne morejo $80 za najemnino nakazat, da ga skupaj s sostanovalci ne vržejo na cesto :rolleyes:
- Da zgleda, da še ne grem nazaj na Tajsko, da bo treba še kar nekaj tednov počakat. Če bo res trajalo še 3 mesece, bi se mogoče pa raje resnično zmenila, da me pošljejo v Nemčijo in skočim še domov. Plus Berlin, končno :)
- Da si včasih želim, da bi življenje imelo reset gumb.
- Da me včasih žalosti, kako zelo pesimistični in cinični so vsi okoli mene, vključno z mano.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- da ne vem, če je od sirovke post sarkazem ali ne, ampak očitno sm edina k sm ob prebiranju rekla: "meh, če se v resničnem življenju obnašaš tako kot se na forumu do sočloveka, pa naj ti bo". Seveda upam, da ne gre za kaj hujšega, ampak sklepam, da v takem primeru ne bi šla na cosmo pisat.
-ne vem če naj grem na eno ekskurzijo ali ne.. :/
-sem zdj mal prebrala unčlanek na 24 ur o dejanski enakpravnosti med spoloma, ki še vedno kaže (doh), da ženske opravijo več dela v gospodinjstvu in doma kot moški, pa je spodi leglo primitivnih komentarjev..če ženska hoče, da dec pomaga (pa še vseen manj dela kot ženska) je ona možača, on pa copata. Takle je! najbolj hecn pa je, da so to večina mestni fantje in pozabljajo, da njim ni treba več opravljat težjih fizičnih del kot so to delal moški včasih (pa ženske tud heh).
It was forever..but it didnt last long..
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da sem ob prvem štručkinem stavku pomislila na sarkazem hahaa in na LZja. Iiin še slog pisanja je kopirala :D
-Da je ta forum dost bolj zanimivo sam brat, kot pa dejansko pisat nanj in si pol živce žret zarad internetnega foruma
-Kolkor gledam kolegice, je večina z betkami v zvezi. Enih par celo z gamami :rolleyes: Vse pa majo za sabo eno alfico, ki je še niso čist pozable, ampak grejo pač naprej. (ne sam po TDLRjevih definicjah). kar ni niti najmanj slabo, babe se znajdejo, jaz se ne. Fak. Trma. Blesava.
-Da sem se delala trezno ko sem bla pijana ko krava v resnici in mi je uspevaaalo, in ja ne slikam se več v nevem kak pijanem stanju in sem se ful fino izognila vsem, ki so me hotli potegnit na sliko. Da bom drugi dan umirala sam zaradi slik, jaa ziher.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

*mala* napisal/-a:* da mi je smešen slovenc, zalubt se na hitr prek neta, dude, ti pa res nimaš sreče :D oz, si jo sam ne daš

- da sem jo spoznal na faksu, V ŽIVO, sam zdej me ni več tam tko da klepetava pa prek neta ;)
ubistvu pritegnilo me je to da je ona skos mene gledala kjerkol sva se srečala :)
- da mislim da je štručka omenila da plac, kjer bi rada zdalje bila, NI britof, kar pomen da naj nas ne skrbi da bi si kej naredila :)
- da si ne predstavljam da bi se štručka iz LZ-ja norca delala :rolleyes: vsaj upam da ni res to.
- da gre tud men na živce to deljenje nalog moški-ženska.. če tip ne nosi denarja z "lova" domov in daril, tud naj ne pričakuje da mu bo punca vse rihtala. in obratno, če punca prav "samostojna sem" naj tud ne pričakuje da bo njen tip igral vlogo bodyguarda. če se greš samostojnost moraš tud minuse prevzet. sam, se mi zdi da če sta dva v zvezi pa se zmožna zmenit pa tud delo porazdelit ni problem.
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

^
držim pesti, da jo boš p.fukal
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*na pustni čagi plešem z enim tipom in mi da lupčka na lička, kasneje pa mi naenkrat reče, da ima doma punco, ki jo ma ful rad, zato pač noče na usta :D that was the cutest shit ever, there's still hope!
*sem šla peš od štuka do kmšja v petah in mi je pod desnim palcem pa nogi odluščlo kožo, kao žulj, pa sploh čutla nisem takrat hahaha
*če nisem danes že prav škilila, ko mi je tak oke skup vleklo na predavanju, pol pa res ne vem. posledice 6 ur spanja v zadnjih dveh dneh :D
*screen na laptopu vedno bolj jeb* -.-''
*sonce bi, nooo :(
Zaklenjeno