Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

* mi gre na bruhanje, ko berem TLDR-jeve poste in njegov način pisanja
* se sploh ne čudim da mam res malo moških kolegov, ker zadnje cajte ugotavljam da sploh ne spadam v moško družbo, kjer je glavni point kazanje mišic pa merjenje tiča.
* po drugi strani pa normalno, da tud v žensko družbo ne morem spadat, ker pač so to ženske in lahko pride do privlačnosti, zasedene tud odpadejo, ker ni tipa na svetu, ki bi mene kot kolega od njegove punce prenašal, grde me redko zanimajo niti za kolegico, zgleda mi še samo lejzbike ostanejo :D
* vem, da sem po TLDRjevi definiciji tipičn beta ded and I'm proud of it! :D
*I'm screwed, I know :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* ful mi gre na jetra folk k te enkrat fuul veseli pozdravijo, naslednič pa ignore. ja ka zdej. mislim fakof, js pa cela navdušena MAHAAAM, DEREEEM cela nasmejana, pa tak odjeb dobim. drgač pa ful prjazn. ja pol se pa j/. men se tt ne da prilagajat celotnega obnašanja na podlagi tvojega trenutnega počutja. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
* danes fino pustek, žurkica spet. prosim brez izpadov, moralcev, slabosti. hvala
* sem se danes uprla zastonj krofu. pa čokoladi. ful ponosna.
* nimam neke zmerne meje samozavesti, sploh. danes sem una ice cold bitch, jutr pa mi bo že bad hodit sami okol. wtf.
* sem kraljica izogibanja slikanja na žurkah. kdo pri zdravi pameti hoče sebe gledat pjanga pa ogabnga nasledn dan na internetu?
* čez vikend čiliram.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Dioniz, razlika med vama je, da moški tipa TDLR vedno nečemu SLEDI, ti pa ne :) Pomoje je to veliko bolj alfa lastnost :)

-intervju za službo šel kul :) en mi je razlagal, da nujno rabijo 2-3 nove analitike, drug tip pa, da jih imajo sedaj 5 in da ne iščejo novih, prvi, da mi javijo do konca tedna, drugi, da mi javi naslednji teden :D Hvalabogu, da je prvi njegov nadrejeni :D

- pa ko sem samozavestno izjavila, kakšna so moja pričakovanja glede plače, nista niti trznila hehe. niti odpovedni rok jih ni motil. več moram hoditi po tkole po razgovorih, hehe, oz če bo tale danes zadnji za nekaj časa, bom najbolj srečen človek na svetu :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

emanuela napisal/-a:-sem bila letos prvič v karnevalu kot nastopajoča, ne samo opazovalka in sem se (smo se) imeli super. Energija na višku, muzika, res fino :D ,

... za razliko od MENE, ki letos po 100letih niti en sam ljubi dan nisem utegnila skakat v povorki. :cry: :cry: :cry: iz gole jeze in protesta sem se pa včeraj zvečer za na tazadnji letošnji maškaradni žur oblekla v moj lik, čeprav sem imela namen bit spet nekaj četrtega. ampak me boli srce.

- "vas, žnergava in žvedrava". lol, kaj si to vse znamislijo. marš, podgane vaške, da te stara baba ne vidim več. ja, glavna si. evo ti roko in glaž, zaj pa utihni. :keks:

- da se društvu baje obetajo neka jaka gostovanja. beograd med drugim. že aprila. mi je prišlo na ušeska. wiiii! let's do this! :tanz:

- me rahlo stiska v želodcu zaradi jutrišnje totalno neizogibne misije. juj. :eew:

- faking šit niti na pust po pustu naslednjo soboto ne morem. vsakič je blo fajn it še na eno povorko, like en teden po koncu našega hrupa. ja. bo ostala čista nula. :grosseaugen:

- a še ni 20.00?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- všeč mi je ko mam punco ogledano. (so fantazije bolj specifične)
- sva klepetala spet
- se je drugače po netu pod pravim imenom ment.. ne kot slovenc ki ga boli k in blekne vn kar mu na pamet pade :P
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

Zvoncica napisal/-a:
-intervju za službo šel kul :) en mi je razlagal, da nujno rabijo 2-3 nove analitike, drug tip pa, da jih imajo sedaj 5 in da ne iščejo novih, prvi, da mi javijo do konca tedna, drugi, da mi javi naslednji teden :D Hvalabogu, da je prvi njegov nadrejeni :D

a to da je šlo kul je sarkazem?
to itak veš da pomeni, da s tega ne bo nič. če ne veš, pol si res bolj malo hodila po razgovorih v življenju.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

* glih ko se začnem hvalit, da se ne petlam več s tipi, nardim tako kozlarijo. mislim sj je blo fajn, sam ah :s tumač.
* spet se tresem zaradi slik, moralni maček nabija (čeprav nima za kej)
* na živce mi gre, ker mama s cimro gips steno pa ne morš niti v miru seksat :/
* da zdej pa res. ne grem se več takih hardcore žurk. blah.
* ura je 14:07, nič še nisem spala - od sedmih zjutri prejšni dan. ne morem.
* da res upam, da nisem na nobeni sliki, čeprav težko :s
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

malo manj po afterjih hodit, pa bo lažje zaspat ;)

- neki finega bi jedla danes za kosilo. ampak nimam nobene ideje, kaj bi to bilo
- se nacejam s kavo že cel dopoldan in se že cela tresem
- hočem nekam na izlet, nekam hodit, neko naravo gledat
- bo naslednji teden precej pester, s čimer ni nič narobe. po včerajšnjem celodnevnem gledanju dokumentarcev sem se počutila totalno otopelo. zato sem danes toliko bolj pridna.
- grem na en sprehod do centra, da malo zluftam glavo.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

ko bi le bil after.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

@Exit: lol @ tvoji kronični problemi z držanjem nog vkup
-da sem šel v rožno na dva pira, končal pa s flašo vodke, litrom vina in pa dvem pirom...aja pa še fuzle
-sem imel cel obraz premazan z najbolj mastno črno barvo in mi po eni strani ni blo kul, ker se ne bom mogel lizat ...yeah right, oba sva bila črna do vratu pa po rokah, sploh se ni več vedelo kaj kdo je, pa še dosti se je ob oblačila obrisalo..fak
-upam da ni noben nič slikov
-sem mislil, da jih bom fasal od ene icke (huda brucka, btw), ko sva se zgovarjala o tem, koliko resnih zvez je kdo imel...nabije mi, da še ni imela fanta, jaz pod gasom rečem, da je to slaba novica...nato malo tišine potem se je pa njen zmaj zbudil "A si mi fovš, ker sem imela 10 jebćov!?!!"in še cel šitstorm....ženski sm dvignu pritisk v 2 sekundah, opasno.
-HANGOWAH..
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Če hodš po Kmš, se ne čudim, da imaš take podvige. Ni ravno uspeh.

* da me glava boli za popizdit, sej sm res kr neki spila, sam skor nč jedla včer in me matra zdj; že pozabila kak je to
* da ne vem kaj mi je, to moje trmanje je res neverjetno; preden se sploh zavem, it's there...
* da must get my shit together
* da se morm učit, skoz, skoz učit...fuck it
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

*mala* napisal/-a:^^ Če hodš po Kmš, se ne čudim, da imaš take podvige. Ni ravno uspeh.

Prav tako ni uspeh to, da se spečaš z random guyem in ga pof.kaš prvi večer, po možnosti v vinjenem stanju. Toliko o uspehih.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

browneyes napisal/-a:a to da je šlo kul je sarkazem?
to itak veš da pomeni, da s tega ne bo nič. če ne veš, pol si res bolj malo hodila po razgovorih v življenju.

Hehe sem res bolj malo hodila po razgovorih. Ponavadi sem namreč zelo hitro dobila službo ;) :lach:

~ da sem se danes 10min smejala besedi FRAVDOLOZEN, da mi je bilo tako vroče, da sem morala sleči pulover in da so mi solze prišle v oči.

Pomeni goljufiv, nahaja se pa v naši insolvenčni zakonodaji :razz:

~če mi uspe dobiti službo, imam mesec dni dopusta od prej. in grem v avstralijo ali na japonsko gledat cvetoče češnje, ali na diving safari :razz:
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Kdo od tebe pričakuje da živiš dalje? Edino ti bi morala do sebe imet pričakovanja. Kaj drugi pričakujejo od tebe je brezpredmetno. Ti si svoja oseba, imaš svoje možgane in svoje cilje! Ne se vdajat v usodo, za svoje življenje in svojo srečo je treba trdo garat.

In ne oziraj se na folk, ki ti hoče slabo, tak folk je ponavadi sam zafrustriran in zato želi v drek povlečt še koga.

- Priznam, da sem zdejle zelo razkurjen.
- Z odraščanjem ugotavljam, da je srečna zveza en bullshit. Toliko enih ločitev, toliko enih žalostnih familiarnih zgodb.. Preveč. Ali pa se samo folk zaletava v nekaj, da ustreže družbenim normam, se zaveže v zvezo z nekom, ki ga niti zares nima rad, potem so pa posledice kot je alkoholizem, nasilje v družini, trpeči otroci, ločitve in še kaj.

- Želim si nekam daleč, daleč, v pustinjo, kjer se bi lahko znesel nad nič hudega slutečim kaktusom, kjer bi lahko skričal za vsa leta nazaj in za naprej.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

TLDR kua je s tabo? po pol leta sem seksala, ker prej nisn hotla kr mi ONS niso neki. morš neki dr* ne -.-''
ti maš kronične probleme z držanjem gobca.
Zaklenjeno