- da sem končno spravila spanje v red in zaspim pred tretjo zjutraj in vstanem pred dvanajsto.
- da je luštno z njim, sicer nikamor ne vodi vse skupaj, ampak itak je vseeno, ker niti slučajno ne mislim imeti karkoli resnega. ne, dokler ne predelam preteklih dogodkov.
- da ne vem, kak bi se reklo... no, pač za sexting obstaja izraz, kaj pa če se meniš preko FB chata? no, pač to. v službi. mi vsaj ni dolgčas.
- da sem bila v prejšnji pisarni včeraj in je bilo prav zabavno, ker pač ne delam več tam in mi dol visi. Sem se skoraj norca delala iz bivšega šefa, če pa ima take neumne ideje no! In potem se pogovarjamo o vsem, samo o tem zaradi česar sem v soboto zjutraj prišla na drugi konec mesta, ne (finančno poročilo za prejšnji mesec), dokler ne rečem, da mi je zelo žal, ampak moram it. In potem v minuti predlagajo, da bi še naprej sodelovala z njimi. A zdej ti naj pa ja ali ne rečem?
- da sem se potem z dečkom iz druge alineje dobila, ker dela eno ulico naprej in sva šla na sladoled za kosilo.
- da mi je sodelavec tako hud (pa sploh ne vem, zakaj, verjetno, ker sem si pač v glavo zapičila, da mi je), da sem bila včeraj na poti iz pisarne proti avtobusni polno zaposlena z razmišljanjem, kako se normalno hodi, ker majkemi, da bi se verjetno po tleh zložila, ker sva šla pač skupaj proti busu

Že drugič v enem tednu. Zdej me vedno, ko gre iz pisarne, vpraša, če grem jaz tudi domov
- aja, pa zadnjič mi spet po dolgem času (očitno rahlo opit) piše tip, ki ima biseksualno punco in me je v preteklosti tako posredno vabil na trojčka. Mi ful ni jasno, kaj mu je. Njegova bejba je taka luštna, huda, seksapilna biseksualna japonka, a on se gre z njo skregat zarad
mene. Ko takrat pred tem niti sama v istem prostoru nisva bila nikoli in do sedaj je bil edini fizični stik rokovanje. A on gre svoji (poleg zgornjega naštetega tudi precej posesivni) punci razlagat, kako je spoznal eno punco, ki mu je ful všeč in bla bla bla. Tipi.
- da sem cimru predstavila The Big Bang Theory in je sedaj obseden in me kliče Penny, zase pa misli, da je Sheldon. Sej ne rečem, res je pain in the ass kot cimer, ampak na povsem drugih ravneh kot Sheldon.
- da komaaaj čakam petek