Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ mja, te njegove zgodbice so res krasne. o model kak ti dogaja! not. majkemi, da napišem tak povzetek svojih žurov rabim 100 strani. majkemi v eni noči maš valda (če si normal) kontakta z milijon folka, kar pa niti slučajno ne pomeni, da si te vse te ženske želijo/si jim všeč vateva. pač žurajo. mislim, lol. najbolj hecni so mi te tvoji "pointi". kao, vse so zanič, govno, bad news. v resnici si pa totaly bad news ti, ki obupano sam pijančuješ in se ližeš z grdobami. hahahaha. a obstaja kaj ZA beta (karkoli že to pomeni)? tak, gama, delta...? no,... khmmm. ti nisi niti b od beta.

- da ooo... sem šla do šanka in tam en tip, me je vprašu če sem sama,... ooo in sem vedla, da to je bad. in sem šla nazaj in kar en me je ustavu in mislu da me pozna in pol sem spila bambus. in grem na čik pa tam trije afliči me nekaj ogovarjajo in ja, bad. (khm. prvih 5 minut žura). (strašna drama, res. :D folk pač žura.)

- da še 10 minut!

- da ne vem kaj bi jedla.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

LedZeppelin ful lepo priznanje :) verjamem, da človek potrebuje ful poguma, da se takole odloči, da bo spremenil stvari na boljše in še več, da to na glas prizna :)

Priznam, da mi je en mal všeč po fuuuuuul dolgo časa. :razz:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

^^ a je alfa? :wink:

- priznam, da sem nameravala iti trenirat, ampak bi šla najraje spat
- še ne vem, kaj bom
- vikend bo delaven, pa me sploh ne moti
- je bilo fajn danes na kavi s sestro
poem
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a poem »

- se me loteva prehlad
- sem vesela za LZ- ja :)....le tako naprej :)
- me posti od TLDR- ja zmeraj spravijo v smeh in me prav zanima kako zgleda v živo :D
- imam v sredo razgovor jupiiiiii
- sem spoznala simpatičnega fanta...:)
- komaj čakam jutri, da vidim kolegico po dolgem času :-)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

..Evelyn.. napisal/-a:^...
TLDR glede na to, da zase meniš, da si beta, čemu te potem tok deklic obkroža na vsaki žurki, če one padajo na alfice?

serejo ga že mogoče z menoj (pa še to samo tiste punce srednje kvalitete, ali pa tudi manj, če ga dost spijem), seksajo pa kakopak z alfami.

claire napisal/-a:... a obstaja kaj ZA beta (karkoli že to pomeni)? tak, gama, delta...? no,... khmmm. ti nisi niti b od beta.

maš še ene par kast, sam to nobenga ne zanima iz enostavnega razloga, ker vse kar je pod alfo tudi žensk ne zanima, v seksualni domeni seveda

- da ooo... sem šla do šanka in tam en tip, me je vprašu če sem sama,... ooo in sem vedla, da to je bad. in sem šla nazaj in kar en me je ustavu in mislu da me pozna in pol sem spila bambus. in grem na čik pa tam trije afliči me nekaj ogovarjajo in ja, bad. (khm. prvih 5 minut žura). (strašna drama, res. :D folk pač žura.)

...je rekla ženska..dej nehej, če nisi grda je normalno da do tebe v eni noči pristopi vsaj 10 tipov, če si atraktivna pa še tolk več. ni čudn da ste vse živčne ko vas nonstop zasuvajo bete, alfe pa prihajajo samo do vaših najlepših frendic.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da šele zdaj vidim kako zelo sem bila pred 2-3 meseci psihično in fizično u kurcu, pod nulo... grozljivo.
* da če sem se pobrala iz tega dreka, se bom še iz mariskaterega drugega, mogoče celo večjega.. če sem tokrat znala izločit ljudi iz mojega lajfa, ki so name negativno delovali in me podcenjevali, bom to znala še kdaj... če sem znala zdaj spremenit življenje in razmišljanje v drugo smer, bom še kdaj to znala... nisem vedela, da imam toliko notranje moči in da si znam sama sebi pomagat.
* hvala človeku, ki mi je dva meseca nazaj rekel, da sem winnerka ki je luzerka... čist sem se zamislila...
* da mi nihče v življenju ne bo določal vrednosti, sploh pa ne glede na mojo starost
* da se bolj kot kdajkoli zavedam, da je človek toliko vreden, kolikršno vrednost si postavi sam
* da si nikoli nisem mislila, da bom tako zagnano fitnesirala... prisežem, ne odneham več...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* ful mi je zabavno brat TLDRjeve prigode iz nočnega življenja ...
* ... in potem se mi zgodi taka situacija: ležim v postelji, mulci na praksi in vstopi v sobo njihov profesor. Pozdravim (tako kot vsi ostali v sobi, tako kot je vljudno in tako kot vse ostale, ki stopijo v sobo), odzdravi, pogleda po sobi, malo pokomandira, kaj delajo, zapiči pogled vame in me še enkrat pozdravi. Potem me gleda, in reče, če se od kje poznava. Ne, se ne. Potem stopi bližje k postelji in prebere ime z moje zapestnice in komentira, da se res ne poznava (no, shit), ampak da sem mu vseeno od nekje znana. Potem me zaslišuje iz kje sem in kar nekaj. Mislim wtf?! Pa kaj se eni ne znajo nič zadržati situacijam primerno?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da sem 2 tedna nazaj v družbi spoznala enega modela, ki mi ni bil nič posebnega.
da srečam istega tipa v isti družbi včeraj, in mi je bil čist hud in zanimiv
da zdaj nevem, ali je ta tip alfa al ne :P :eek: :D

da bom danes neki spekla
da so mi sobotni plani padli v vodo in da se zdaj čist frej
da me že encajt drži, da bi nekaj ustvarjala - naslikala sliko
da nisem lih nek umetnik :D mogoče samo pogrešam pacanje s temperkami iz OŠ:D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* mi je uspelo zbrati pogum, in sem kolega pobavil na pir jutri..bova zakopala to neumno neumno zamero

-* da ne morem verjeti da sem lahko 5 let držal to v sebi, da sem bil sposoben odrezati najboljšega prijatelja iz otroštva, s katerim sva skupaj tičala dneve in dneve.

-* da sem ugotovil, da ko nisi sposoben še odrasti in postati boljši človek, da poskušaš pokvariti vsak lep spomin, podobo tega človeka pred sabo in drugimi.

-*že 3 mesece nisem vadil joge, zdelo se mi je neprimerno da jo vadim, če se v meni pretaka jeza in negativizem...se mi zdi, da sem zdaj bolje pripravljen, da nadaljujem z učenjem te vede. Se veselim tečaja tantra joge, if you know what I mean :oops:

-* grem jutri spet k psihologu, ampak mu ne bom rekel psiholog, ker mi ne računa več...ampak sva kolega, malo predebatirati nove zadeve v življenju, kul je da nimam več nočnih mor, ampak samo zelo zelo žive sanje

-* bom jutri naročil letalske karte za Istanbul med prvomajskimi, karte so malo dražje..ampak želim si videti to mesto, upam da samo dobim jutri še potrditev od nadrejenih

-* sem se lotil še enega reševanja enega izmed mojih problemov v življenju, in to je bilo povezovanje z bratom, z bratom sva si popolnoma različna, on je extro jaz sem intro, on je žurer jaz nisem. In ugotovil sem, kako me je to težilo v življenju, da nisem znal iti do brata, da sem ga obsojal, da sem ga silil v moje razmišljanje. Pa sem nehal, šel do brata in sva skupaj skadila en joint, in veste kaj..prvič po otroštvu sem res začutil svojega brata, moj brat je kul...in čeprav je mlajši, me lahko nauči toliko stvari da ne morem verjeti. Je super človek, in hvaležen sem si, da sem pristopil...ker sem se resnično bal, da ko bom odrasel da se bova popolnoma odmaknila, da se ne bi mogel počutiti da sem lahko takšen brat in stric kot si bom želel.

-* bom resnično pogrešal svojega prijatelja ki je odšel iz moje službe, imela sva dobre pogovore, pomagala sva si...ampak našel je svoj mir, in zdaj bo izdeloval kanuje in lovil ribe...:D

-* da se toliko boljše počutim, ker sem odložil toliko bremen in strahov...da sem hvaležen ker sem spoznal dobre ljudi in dobre prijatelje, in da sem zbral moč, ne da spremenim svoje življenje...ampak spremenim sebe v boljšega človeka. Srečo si je treba res prigarati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* nikol si nisem mislila, da bom js po partijih hodla :D
* ful ni kul, ko se pa ja odločiš, da greš ven, odpreš vrata kluba PA ZUNI SVETLOOOOOO. jao. folk hodi na sprehode, ti gnilo bitje, ki ne zna pravčas it domu, pa gaziš čist zj* domu. yolo al kaj.
* DANEEES SO OSKARJIIII :D upam, da bom dost pr seb, da gledam :D
* tale torek še, pa rojstni dan, pol pa mal pavze?
* ni pa moralcev :D zakaj? ker se izogibam fantov. pridna. mi je pa kul d mal j* v glavo. vidim d me tip ful gleda, ppa neki okol mene pa tak ignore stisnem... haha. mal ego nabit.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem končno spravila spanje v red in zaspim pred tretjo zjutraj in vstanem pred dvanajsto.
- da je luštno z njim, sicer nikamor ne vodi vse skupaj, ampak itak je vseeno, ker niti slučajno ne mislim imeti karkoli resnega. ne, dokler ne predelam preteklih dogodkov.
- da ne vem, kak bi se reklo... no, pač za sexting obstaja izraz, kaj pa če se meniš preko FB chata? no, pač to. v službi. mi vsaj ni dolgčas.
- da sem bila v prejšnji pisarni včeraj in je bilo prav zabavno, ker pač ne delam več tam in mi dol visi. Sem se skoraj norca delala iz bivšega šefa, če pa ima take neumne ideje no! In potem se pogovarjamo o vsem, samo o tem zaradi česar sem v soboto zjutraj prišla na drugi konec mesta, ne (finančno poročilo za prejšnji mesec), dokler ne rečem, da mi je zelo žal, ampak moram it. In potem v minuti predlagajo, da bi še naprej sodelovala z njimi. A zdej ti naj pa ja ali ne rečem? :rolleyes:
- da sem se potem z dečkom iz druge alineje dobila, ker dela eno ulico naprej in sva šla na sladoled za kosilo.
- da mi je sodelavec tako hud (pa sploh ne vem, zakaj, verjetno, ker sem si pač v glavo zapičila, da mi je), da sem bila včeraj na poti iz pisarne proti avtobusni polno zaposlena z razmišljanjem, kako se normalno hodi, ker majkemi, da bi se verjetno po tleh zložila, ker sva šla pač skupaj proti busu :D Že drugič v enem tednu. Zdej me vedno, ko gre iz pisarne, vpraša, če grem jaz tudi domov :P
- aja, pa zadnjič mi spet po dolgem času (očitno rahlo opit) piše tip, ki ima biseksualno punco in me je v preteklosti tako posredno vabil na trojčka. Mi ful ni jasno, kaj mu je. Njegova bejba je taka luštna, huda, seksapilna biseksualna japonka, a on se gre z njo skregat zarad mene. Ko takrat pred tem niti sama v istem prostoru nisva bila nikoli in do sedaj je bil edini fizični stik rokovanje. A on gre svoji (poleg zgornjega naštetega tudi precej posesivni) punci razlagat, kako je spoznal eno punco, ki mu je ful všeč in bla bla bla. Tipi.
- da sem cimru predstavila The Big Bang Theory in je sedaj obseden in me kliče Penny, zase pa misli, da je Sheldon. Sej ne rečem, res je pain in the ass kot cimer, ampak na povsem drugih ravneh kot Sheldon.
- da komaaaj čakam petek :twisted:
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

_patchouli_ napisal/-a:- da mi je sodelavec tako hud (pa sploh ne vem, zakaj, verjetno, ker sem si pač v glavo zapičila, da mi je), da sem bila včeraj na poti iz pisarne proti avtobusni polno zaposlena z razmišljanjem, kako se normalno hodi, ker majkemi, da bi se verjetno po tleh zložila, ker sva šla pač skupaj proti busu :D Že drugič v enem tednu. Zdej me vedno, ko gre iz pisarne, vpraša, če grem jaz tudi domov :P
- aja, pa zadnjič mi spet po dolgem času (očitno rahlo opit) piše tip, ki ima biseksualno punco in me je v preteklosti tako posredno vabil na trojčka. Mi ful ni jasno, kaj mu je. Njegova bejba je taka luštna, huda, seksapilna biseksualna japonka, a on se gre z njo skregat zarad mene. Ko takrat pred tem niti sama v istem prostoru nisva bila nikoli in do sedaj je bil edini fizični stik rokovanje. A on gre svoji (poleg zgornjega naštetega tudi precej posesivni) punci razlagat, kako je spoznal eno punco, ki mu je ful všeč in bla bla bla. Tipi.

omg, kire alfe :rolleyes:

sploh zadnja kaj vse je pripravljena prenašat in delat sam da je v zvezi z alfo
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

pačuli, i'm a tip and i find this offensive :x
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

-sem bila letos prvič v karnevalu kot nastopajoča, ne samo opazovalka in sem se (smo se) imeli super. Energija na višku, muzika, res fino :D ,
-sem se zaradi karnevala v teh dneh nakadila kot še nikoli v življenju, pipa mi res carsko drugače izgleda, če le ne bi tako smrdela potem :D ,
- se niti ne spomnim več, kdaj sem bila nazadnje doma za vikend. Pa ne na žurerski pijanski način, ampak vseeno. Meni je prav :) ,
-sem dobila povabilo na razgovor, ampak ne bom preveč upala, navsezadnje je to le naše malo mestece, kjer je malo prostora za manevriranje,
-to je to, po zelo dolgem času nisem več samska in če pomislim sama pri sebi mi je zanimivo, da sem se dejansko zatreskala kot v najstniških letih, za kar sem mislila, da po puberteti več ni možno :P ,
-babi mi je zadnjič naredila meseni regvant in me je kar vrnilo malo v otroštvo, počitnice pri njen itd...bi šla kar malo nazaj včasih :)
The world is as you are.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Led Zeppelin napisal/-a:Ampak jeza, nikoli v življenju nočem biti jezen

- da ne se prevec fokusirat na to, jeza je le eno čustvo, ki ga bos prej ali slej se kdaj v zivljenju izkusil.
- da mi tvoji posti zadnje case zvenijo ... ne vem ... slovesno, kot bi kako molitev bral
- da 420 yolo
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Zaklenjeno