Priznam da...#18
Re: Priznam da...#18
*priznam, da po vsem tem času še vedno ne vem kaj je alfa tip (in kaj beta), hmm.
*keri mindfuck je tale sonček, ful je lepo, človeku se zlušta pohorje, a tam še kr sneg.
*fingers crossed, da mi letos uspe s kolegi na morje
*keri mindfuck je tale sonček, ful je lepo, človeku se zlušta pohorje, a tam še kr sneg.
*fingers crossed, da mi letos uspe s kolegi na morje
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
LZ, welcome back!
Te nekako razumem, kaj preživljaš in upam, da si tokrat na pravi poti, da se spraviš ven! Kar pogumno.
- da je včeraj k nam v kuhinjo priletela skobčevka in cimer takoj, da je to sedaj njegov ptič in da ga bo obdržal. Bil je zanimiv točno 3 ure, potem pa "pačuliiii, a mu lahko najdeš nov dom?" ko sem izpostavila, da ptič rabi kletko, hrano, primerno oskrbo, čas. Sedaj je prosto spuščen v sobi od tadrugega cimra in le-ta bo navdušen, ko se jutri vrne domov
- sreča smo našli že 3 kandidate za nove lastnike
- da imam probleme s spanjem.
- da je jutri petek
- da je jutri petek in imam po vsej verjetnosti zmenek
če ne pa filmski večer s samo sabo, kar bo tudi lepa sprememba.
- da sem še nekaj napisala, ampak zbrisala, ker se zadnje čase tale tema čisto prerada razvije v debato, tako da nič več umazanih podrobnosti od mene

Te nekako razumem, kaj preživljaš in upam, da si tokrat na pravi poti, da se spraviš ven! Kar pogumno.
- da je včeraj k nam v kuhinjo priletela skobčevka in cimer takoj, da je to sedaj njegov ptič in da ga bo obdržal. Bil je zanimiv točno 3 ure, potem pa "pačuliiii, a mu lahko najdeš nov dom?" ko sem izpostavila, da ptič rabi kletko, hrano, primerno oskrbo, čas. Sedaj je prosto spuščen v sobi od tadrugega cimra in le-ta bo navdušen, ko se jutri vrne domov

- sreča smo našli že 3 kandidate za nove lastnike
- da imam probleme s spanjem.
- da je jutri petek

- da je jutri petek in imam po vsej verjetnosti zmenek

- da sem še nekaj napisala, ampak zbrisala, ker se zadnje čase tale tema čisto prerada razvije v debato, tako da nič več umazanih podrobnosti od mene

- delfinchek
- Debatorica
- da me tale sonček dela bolj zaspano, kakor da bi me dvignil.
- da se mi je po dolgem času vnel uč in ne morem nosit leč, tako da sem spet špeglarka
- bi šla na kak dober koncert
- je bilo prav super včeraj zvečer samo gledat film, se cartat in nič početi
- da se mi je po dolgem času vnel uč in ne morem nosit leč, tako da sem spet špeglarka
- bi šla na kak dober koncert
- je bilo prav super včeraj zvečer samo gledat film, se cartat in nič početi
A to ti šele zdej potegne?Jaz se samo smejem, ko folk nabija, da jih tipi damo več skozi, kot pa ženske. Vsak, ki tako misli, naj pride za nekej časa v rožno dolino, pa bo hitro spremenil mišljenje. Sem enkrat rekel eni punci, da mi je do 5tipov/25let nekako pričakovano, in vse kar mi je rekla z akward glasom je bilo "ja,ja, sanjala svinja kukuruz.."
hja sori... pač nisem vedla oz. se nisem do zdej družla s takimi puncami. pč ne obsojam, vsakmu svoje, ampak z mojga stališča je to ogromna cifra. sem tih, pa si mislim svoje.
men je ob moji cifri, pa ob cifri "SKORAJ" fuul bad. ka šele d bi mela tako cifro. sam ok. to sem js. vsakmu svoje
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- pozdrav LZ
- imam tudi jaz z nekaterimi še neporavnane račune.. odpustit jim ne morem, želja je bolj po maščevanju. večinoma so oni krivi, da sem kakršen sem, nezaupljiv do ljudi. ni se vredno sekirat, ampak če dobim možnost za maščevanje, jo bom izkoristil.
- po dolgem času sva se slišala z nekdanjo crush iz srednje.. tak občutek kot da je bivša, tok sem prefantaziral o njej
- potem pa še z zdjašnjo simpatijo. ostal v "seenzone", vsaj za zdaj.
- sonckica, tudi jaz ne sprejemam tega. je pa vseen žalostno da tistim, ki jebačem pravijo "carji" daješ tok velik pomen. še hujš je pa tisto "če so moški lahko (skurbani kreteni) naj bojo tud ženske".. ni čudno da je kurbarjenje že vsakdanje in se še spodbuja, čisti polom.
- dost bolj spoštujem vernike kot skurbance. vsaj vrednote prave spoštujejo. vsak vernik ki ga poznam, je prijazen, delaven in je vedno pripravljen pomagat, ima rad ljudi, živali.. bi bilo idealno če bi verniki dojel da so vrednote same po seb velik vredne, ne sam zato ker nek bog grozi s peklom če se ne bojo tega držal.
- če bi v ZDA dodali enajsto zapoved "redno telovadi in ne se nažirat" bi se sigurn zmanjšal število predebelih, zdravje bi blo boljše..
- ni mi ratalo zgodi vstat
jutri bom pa RES!

- imam tudi jaz z nekaterimi še neporavnane račune.. odpustit jim ne morem, želja je bolj po maščevanju. večinoma so oni krivi, da sem kakršen sem, nezaupljiv do ljudi. ni se vredno sekirat, ampak če dobim možnost za maščevanje, jo bom izkoristil.
- po dolgem času sva se slišala z nekdanjo crush iz srednje.. tak občutek kot da je bivša, tok sem prefantaziral o njej
- potem pa še z zdjašnjo simpatijo. ostal v "seenzone", vsaj za zdaj.
- sonckica, tudi jaz ne sprejemam tega. je pa vseen žalostno da tistim, ki jebačem pravijo "carji" daješ tok velik pomen. še hujš je pa tisto "če so moški lahko (skurbani kreteni) naj bojo tud ženske".. ni čudno da je kurbarjenje že vsakdanje in se še spodbuja, čisti polom.
- dost bolj spoštujem vernike kot skurbance. vsaj vrednote prave spoštujejo. vsak vernik ki ga poznam, je prijazen, delaven in je vedno pripravljen pomagat, ima rad ljudi, živali.. bi bilo idealno če bi verniki dojel da so vrednote same po seb velik vredne, ne sam zato ker nek bog grozi s peklom če se ne bojo tega držal.
- če bi v ZDA dodali enajsto zapoved "redno telovadi in ne se nažirat" bi se sigurn zmanjšal število predebelih, zdravje bi blo boljše..
- ni mi ratalo zgodi vstat

hej norci 

- meni se zdi, da pa ta teorija alfa, beta tip ful drži 

...meni se pa zdi, da so si teorijo izmislili neuspešni tipi in jo zdaj navdušeno ponavljajo, namesto, da bi kaj spremenili pri sebi. Je lažje jokcat, kot kaj naredit.
Ko sem še obiskoval diskače redno, nisem glih opažal, da bi ženske kaj prida same hodile do teh tipov, ki naj bi kao bili alfe, torej, lepi , visoki , črnolasi, lol, najbolj smešno pa itak je na socialnih omrežjih, ko vidiš te modele slikane v izključno moški družbi...
Je pa resnica, da morš za ženske met jajca in gobec. Ogromno moških tega nima. Tem se pol zdijo tisti, ki to imajo, alfe, lol.
Ko sem še obiskoval diskače redno, nisem glih opažal, da bi ženske kaj prida same hodile do teh tipov, ki naj bi kao bili alfe, torej, lepi , visoki , črnolasi, lol, najbolj smešno pa itak je na socialnih omrežjih, ko vidiš te modele slikane v izključno moški družbi...
Je pa resnica, da morš za ženske met jajca in gobec. Ogromno moških tega nima. Tem se pol zdijo tisti, ki to imajo, alfe, lol.
verjetno obstajajo alfe po osebnosti ja (torej tip ki zna z besedami, dejanji, ki te osvaja tak dolgo da se zagreješ, pol pa te odjebe, nekdo ki se vidi, da je vodja v skupini, itd), po videzu pa pomoje ne, sej pa nimajo vse ženske istega okusa, halo :s
*priznam, da sem offtopic

Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Hvala pačouli, nisem nazaj..sam oglasil sem se, ko boš pa ti v sloveniji mi pa piši tukaj, pa ti zrihtam v kakšni knjižnici potopis.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- delfinchek
- Debatorica
Džeki napisal/-a:
priznam, da se s tem popolnoma strinjam.
- da sem se komaj prebila čez esej od LZ.
you go boy! in čimprej se pobotat s frendom iz otroštva!
- da sem rahlo nenaspana. čudno...
- ko pomislim na učenje mi kar črvi začnejo gomazet v trebuhu. šit. prekleto višanje. a mi ni mogla že kar prej 10 dat.
- plan za danes: po tem jebenem šihtu (no, saj ni taak hudo), grem pospravit domači svinjak - bajta se to med pustom kar sama zasvinja, prisežem. pol pa neko babnco poklicat, klepetat, se režat. ded pa naj kar vuni gazi.
- oooo biiiiiiiiiiiit! je kdo reko zmelkoow? z eno nogo sem že tam! z drugo nogo in obema rokama pa pr v študijski literaturi.
- zadeli smo filozofijo u čelo!

- da sem rahlo nenaspana. čudno...

- ko pomislim na učenje mi kar črvi začnejo gomazet v trebuhu. šit. prekleto višanje. a mi ni mogla že kar prej 10 dat.

- plan za danes: po tem jebenem šihtu (no, saj ni taak hudo), grem pospravit domači svinjak - bajta se to med pustom kar sama zasvinja, prisežem. pol pa neko babnco poklicat, klepetat, se režat. ded pa naj kar vuni gazi.

- oooo biiiiiiiiiiiit! je kdo reko zmelkoow? z eno nogo sem že tam! z drugo nogo in obema rokama pa pr v študijski literaturi.
- zadeli smo filozofijo u čelo!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
... sem prespala pol dneva in sem zaradi tega še bolj utrujena kot ponavadi
... da nimam nobene energije se ubadat ne s faksom, ne z iskanjem službe, ne z ničemer
... da sem tečna/prestrašena, ker mi čez mesec dni poteče status, jaz pa nikakor ne dobim dela
... da ne bi škodilo, če bi nardila eno ornk čistko... najprej po stanovanju, poli pa še v glavi
... da sem očitno premalokrat prijavljena tule gor... lih sem v inboxu našla neprebrano sporočilo iz leta 2012 (upsy)
... da grem zdaj pogledat en sumljiv film in pojest kilo pistacij
... da nimam nobene energije se ubadat ne s faksom, ne z iskanjem službe, ne z ničemer
... da sem tečna/prestrašena, ker mi čez mesec dni poteče status, jaz pa nikakor ne dobim dela
... da ne bi škodilo, če bi nardila eno ornk čistko... najprej po stanovanju, poli pa še v glavi

... da sem očitno premalokrat prijavljena tule gor... lih sem v inboxu našla neprebrano sporočilo iz leta 2012 (upsy)

... da grem zdaj pogledat en sumljiv film in pojest kilo pistacij

Mishela napisal/-a:verjetno obstajajo alfe po osebnosti ja (torej tip ki zna z besedami, dejanji, ki te osvaja tak dolgo da se zagreješ, pol pa te odjebe, nekdo ki se vidi, da je vodja v skupini, itd), po videzu pa pomoje ne, sej pa nimajo vse ženske istega okusa, halo :s
- jap to sem mislila, alfa osebnost
-ura 11 zjutri pa me zbudi neki feget, ki ne zna nehat zvonit pa še takega mačka sem imel, da mi je šlo vse skup samo še bolj na živce
-sestra odpre vrata, tip praša če je mt doma, ker je zmenjen zaradi nekih zavarovalnih premij, ona se pa začne smejat s tistim specifičnim, pretiranim smehom, sploh pa ni bilo nič smešno in izusti tisti "da"
-ta vrsta smeha je v 99% prisotna, ko je prisotna intenzivna atrakcija
-BAD NEWS, tip je po vsej verjetnosti alfa
-vse skupaj je smrdelo do jaja, ker mati nikoli niso bili zainteresirani v nekih dodatnih zavarovalninah, ker to košta keša sploh se pa taki stvari niso sklepale z nekimi fegeti, ki so jim mati zmeraj zaprli vrata pred nosom
-uletim u dnevno in kaj vidim...alfa modela..visok, čeden, temen, šolski primer alfe, bad news CONFIRMED
-tip cel cajt blebleta kot navit, mat je postala submisivna in vodljiva, glede na to da je razmišljala iracionalno, so ji mogl dobr hormoni udart...videl sem kako je talala podpise za usak k.rčev papir, brez da bi karkoli prašala, tiha je bila kot ovčka in samo govorila "da" ter še naprej talala podpise
-fakin bad news...ni bilo več vprašanje kdo bo koga nategnil, ampak kolikšen bo ta nateg
-body language ji je pop.zdil, pa tudi nikoli ne sedi s prekrižanimi nogami, danes pač je...(ni treba poudarjat, da ženske prekrižajo noge, ko fašejo vagina tingle)
-seka je zmedeno cel čas delala kroge po bajti
-ko je tip odšel, skupaj s pogodbo, je ratal splošni rusvaj v bajti
-na vprašanje zakaj kar naenkrat rabimo te zavarovalniške p.zdarije pa zakaj je bilo treba vzet mogoče opcije in posledično nabit račun, nisem prejel jasnega odgovora, le kup racionalizacij in upravičevanj
-mat noče priznat, da je naredila neumnost, seka ji je stopila v bran
-dobro, da ni model prodajal avtov, ker če ne bi kupili še avto
-fakin alfa dominanca pa atrakcija...strup za ženski mozag
-na k.rac mi gre, ker morm špilat fakin pastirja, ko je alfa v igri, če ne bo babura naredila svašta
EDIT: odstranil del, kjer je opisano pijačevanje in bedni pripetljaji s puncami.
-sestra odpre vrata, tip praša če je mt doma, ker je zmenjen zaradi nekih zavarovalnih premij, ona se pa začne smejat s tistim specifičnim, pretiranim smehom, sploh pa ni bilo nič smešno in izusti tisti "da"
-ta vrsta smeha je v 99% prisotna, ko je prisotna intenzivna atrakcija
-BAD NEWS, tip je po vsej verjetnosti alfa
-vse skupaj je smrdelo do jaja, ker mati nikoli niso bili zainteresirani v nekih dodatnih zavarovalninah, ker to košta keša sploh se pa taki stvari niso sklepale z nekimi fegeti, ki so jim mati zmeraj zaprli vrata pred nosom
-uletim u dnevno in kaj vidim...alfa modela..visok, čeden, temen, šolski primer alfe, bad news CONFIRMED
-tip cel cajt blebleta kot navit, mat je postala submisivna in vodljiva, glede na to da je razmišljala iracionalno, so ji mogl dobr hormoni udart...videl sem kako je talala podpise za usak k.rčev papir, brez da bi karkoli prašala, tiha je bila kot ovčka in samo govorila "da" ter še naprej talala podpise
-fakin bad news...ni bilo več vprašanje kdo bo koga nategnil, ampak kolikšen bo ta nateg
-body language ji je pop.zdil, pa tudi nikoli ne sedi s prekrižanimi nogami, danes pač je...(ni treba poudarjat, da ženske prekrižajo noge, ko fašejo vagina tingle)
-seka je zmedeno cel čas delala kroge po bajti
-ko je tip odšel, skupaj s pogodbo, je ratal splošni rusvaj v bajti
-na vprašanje zakaj kar naenkrat rabimo te zavarovalniške p.zdarije pa zakaj je bilo treba vzet mogoče opcije in posledično nabit račun, nisem prejel jasnega odgovora, le kup racionalizacij in upravičevanj
-mat noče priznat, da je naredila neumnost, seka ji je stopila v bran
-dobro, da ni model prodajal avtov, ker če ne bi kupili še avto
-fakin alfa dominanca pa atrakcija...strup za ženski mozag
-na k.rac mi gre, ker morm špilat fakin pastirja, ko je alfa v igri, če ne bo babura naredila svašta
EDIT: odstranil del, kjer je opisano pijačevanje in bedni pripetljaji s puncami.
Zadnjič spremenil TLDR, dne 28. Feb. 2014 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
- Cosmopsiho
^umm yeah..i was totally wasted..but ehhh ummm, i remember everything! yeah..
TLDR glede na to, da zase meniš, da si beta, čemu te potem tok deklic obkroža na vsaki žurki, če one padajo na alfice?
-in priznam da.. dva tripaa v roku treh mescou yeaaa, komi čakam.
TLDR glede na to, da zase meniš, da si beta, čemu te potem tok deklic obkroža na vsaki žurki, če one padajo na alfice?
-in priznam da.. dva tripaa v roku treh mescou yeaaa, komi čakam.
It was forever..but it didnt last long..