Priznam da...#18
Re: Priznam da...#18
....mi res ni jasno, kako to, da mlade punce tako rade ogovorijo mene, starega konja vezanega ; verjetno ker me dojemajo kot enega, ki ni "nevaren", in sicer sem tokrat kot vedno po treningu sedel v lokalčku in pil svoj šejkec, pa prisede bejba in se začne menit z mano, tako od oka sem ocenil, stara nekaj čez 20, tekom pogovora se izjasni, da je še maturantka, đizs, ful bolj zrelo je delovala...punca lepa, mlada, brihtna, simpatična...debatirava midva, kako ji gre v šoli, kaj bo šla študirat, kaj komu najbolj paše v fitnesu..čist na izi, sproščeno...
...se sprašujem, zakaj taka bejba ne prisede tako sproščeno h kakšnemu svojemu vrstniku, ali pa tičku staremu 20 i kusur...verjetno zato, ker vsem na čelu piše "mala, kaj bi ti delal"...
...opažam, da mladim pobom manjka sproščenosti v komunikaciji s puncami, verjetno zato, ker so napeti in potrebni in bolj, kot so napeti, težje vzpostavijo komunikacijo...začaran krog je to..
...se sprašujem, zakaj taka bejba ne prisede tako sproščeno h kakšnemu svojemu vrstniku, ali pa tičku staremu 20 i kusur...verjetno zato, ker vsem na čelu piše "mala, kaj bi ti delal"...
...opažam, da mladim pobom manjka sproščenosti v komunikaciji s puncami, verjetno zato, ker so napeti in potrebni in bolj, kot so napeti, težje vzpostavijo komunikacijo...začaran krog je to..
kar se mene tiče, nisem sproščen zaradi strahu da bi zaj***l šanso. niti slučajno ker bi bil potreben.
ubistvu sem ugotovil da je celo bolš če nisi "spraznjen", ker maš še en cilj več ki si ga želiš doseč. če pa si spraznjen pa nekak kr zmanjka motivacije. no vsaj pri meni je tako.
ubistvu sem ugotovil da je celo bolš če nisi "spraznjen", ker maš še en cilj več ki si ga želiš doseč. če pa si spraznjen pa nekak kr zmanjka motivacije. no vsaj pri meni je tako.
hej norci 

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
slovenc79 napisal/-a:ubistvu sem ugotovil da je celo bolš če nisi "spraznjen", ker maš še en cilj več ki si ga želiš doseč. če pa si spraznjen pa nekak kr zmanjka motivacije. no vsaj pri meni je tako.
Zakaj pa to? Sej ti iščeš punco za več kot le spraznit, zakaj ti zmanjka motivacije?
- da sem imela najbolj awesome sestanek s šefom. V bistvu ni bil namenjen meni, ampak mojima sodelavcama in je bil predvsem o smislu življenja. Jaz sem bila tam za evropsko perspektivo glede pričakovanega poteka življenja v bangladeški družbi.
- da ne morem nehat mislit na to, kako bi sodelavcu razmršila tiste kodre. Naj se že postriže enkrat!

- da sem skoraj naredila bedarijo, ampak ok, nobene škode...
- da se je karma lani spravila name in to kljub temu, da sem se res trudila stvari izpeljati prav. Ni problema. Sedaj imam za eno leto free passov od karme.
- da je dečko, s katerim sem šla ven v petek, sicer čist vredu, ampak da si ustvariš 2 FB profila, si prijatelj s samim sabo in z enim profilom lajkaš kar objaviš na drugem...

- si ful želim z nekom pogovorit in razložit par stvari, dat iz sebe, pa ni primernega kandidata naokoli.
- razmišljam, da bi šla v lekarno po kake happy pills. tu se vse dobi brez recepta.
kaj pa vem.. nisem več nabit s testosteronom in se ne počutim več zanimivga za karkoli 

hej norci 

- smo zažigali!
- da danes lahko celo že živim. za razliko od včeraj, ko so se vrstile vse mogoče zaobljube o nepitju
- da dober žur in maškare odtehtajo vse slabosti in glavobole
- nič, bo treba it še na kako prljavo? crveno? samo hladno pivo ne bo dovolj. sem se na parnem odločla
- se mi lušta en joint
- da danes lahko celo že živim. za razliko od včeraj, ko so se vrstile vse mogoče zaobljube o nepitju

- da dober žur in maškare odtehtajo vse slabosti in glavobole

- nič, bo treba it še na kako prljavo? crveno? samo hladno pivo ne bo dovolj. sem se na parnem odločla

- se mi lušta en joint

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
claire napisal/-a:- se mi lušta en joint
Amen to that!
-sva šla s cimrom vun lovit p.zdovje
-čekirava po diskačih do trenutka, ko se ločiva in vsak pristane v svojem kokošnjaku
-zahaklam eno ful simpatično punco, ki se mi je zelo zaluštala
-sem imel občutek, da se bil tudi njej všeč
-greva plesat, bejba se rada stiska, lizat se noče..jst pa like WTF?
-jo prašam kwa je pa zdej to pa prav, da ima tipa
- ko ti ženska iz diskača reče, da ima tipa, ga ponavad nima (no včasih ga res ima, dostikrat pa ta stavek, da ima tipa pomeni, da sedaj VEM, da je zasedena in če se kar koli zgodi bo to moja krivda...woman logic, dobr zame, slabo za njenega ljubega)
-nekej še pleševa, butneva usak še po pir, počasi se mi začenja prepuščat ampak še kr vztraja pri tem, da ne bo nič
-se mi ni dalo več zaj.bavat, poberem telefonsko pa grem na drugo lokacijo
-srečam kup enega ženskega šodra pa finoč, nič kar bi bilo meni zanimivo
-malo plešemo, malo ga seremo, mi dojadi, grem dam
-uletim u flet, slišm en vzdihvanje, zgleda da je moj cimr neki uhvativ
-grem u kuhno nekej spit, se grem stuširat in ko uletim iz kopalnice, pazi to komedijo
-na hodniku se skoraj zaletim v tisto luštno punco iz diskača, ki je dejala, da ima tipa
-jo pozdravim, prašam "kaj počne" tukaj..
-ženska zafarbala, neki živčna, nelagodna situacija, ji rata bed, sploh ne ve kaj bi rekla...poj uleti še cimr pa nekej sprašuje če se midva poznava...itd
-pravi, da more it in je zmanka,cimer pa like "wtf is going on?"
LESSONS LEARNED:
1.
2. Ne pobiraj telefonsk od žensk iz partijev in ne obravnavej jih kot potencialni GF material
3.glej točko 2
-čekirava po diskačih do trenutka, ko se ločiva in vsak pristane v svojem kokošnjaku
-zahaklam eno ful simpatično punco, ki se mi je zelo zaluštala
-sem imel občutek, da se bil tudi njej všeč
-greva plesat, bejba se rada stiska, lizat se noče..jst pa like WTF?
-jo prašam kwa je pa zdej to pa prav, da ima tipa
- ko ti ženska iz diskača reče, da ima tipa, ga ponavad nima (no včasih ga res ima, dostikrat pa ta stavek, da ima tipa pomeni, da sedaj VEM, da je zasedena in če se kar koli zgodi bo to moja krivda...woman logic, dobr zame, slabo za njenega ljubega)
-nekej še pleševa, butneva usak še po pir, počasi se mi začenja prepuščat ampak še kr vztraja pri tem, da ne bo nič
-se mi ni dalo več zaj.bavat, poberem telefonsko pa grem na drugo lokacijo
-srečam kup enega ženskega šodra pa finoč, nič kar bi bilo meni zanimivo
-malo plešemo, malo ga seremo, mi dojadi, grem dam
-uletim u flet, slišm en vzdihvanje, zgleda da je moj cimr neki uhvativ
-grem u kuhno nekej spit, se grem stuširat in ko uletim iz kopalnice, pazi to komedijo
-na hodniku se skoraj zaletim v tisto luštno punco iz diskača, ki je dejala, da ima tipa
-jo pozdravim, prašam "kaj počne" tukaj..
-ženska zafarbala, neki živčna, nelagodna situacija, ji rata bed, sploh ne ve kaj bi rekla...poj uleti še cimr pa nekej sprašuje če se midva poznava...itd
-pravi, da more it in je zmanka,cimer pa like "wtf is going on?"
LESSONS LEARNED:
1.

2. Ne pobiraj telefonsk od žensk iz partijev in ne obravnavej jih kot potencialni GF material
3.glej točko 2
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
ahahahha, dobra 

-da delajo mati čudeže v kuhinji. Do sobe diši, mmmm!
-da se veselim jutrišnjega obiska pri okulistu. Upam, da bom dobila kšne fajn okvirje. Bi bil že cajt za nove.
-da sem spet začela gledat Downton abbey. Pa čist zmer, ko se lotim zadeve, se zgodi neki slabga, da me mal mine vse skp
-da je končno prišlo vabilo na podelitev diplome. Yeah
Presneto, kaj naj pa oblečem...??
-da se veselim jutrišnjega obiska pri okulistu. Upam, da bom dobila kšne fajn okvirje. Bi bil že cajt za nove.
-da sem spet začela gledat Downton abbey. Pa čist zmer, ko se lotim zadeve, se zgodi neki slabga, da me mal mine vse skp

-da je končno prišlo vabilo na podelitev diplome. Yeah

TLDR ti, ki si taki poznavalec žensk in veš oziroma misliš, da veš vse o nas...kako ti ni jasno, da ko punca reče da ima tipa da to pomeni :
1. Je preveč prijazna, da bi ti v obraz povedala da ji nisi všeč
2. Da še ni dovolj spila, da bi bila z vsakim šalabajzerjem, ki pride mimo..
Redkost je, da je "imam tipa" resnica...Če pa je... pa aleluja, ubogi tip...
Pa da ne bo OT...
-da se veselim prihodnosti in mi tale sonce prov vliva optimizem in pozitivo
-da zadnje čase komaj preživim tiste pol urce na busu...kako zatohel zrak..sploh nočem pomisliti na prihajajoče še toplejše dni
-da bi rada doma posadila rastlino pa se moram malce glede semen pozanimati...ma kdo kakšne izkušnje s tem? Internet odpade.
1. Je preveč prijazna, da bi ti v obraz povedala da ji nisi všeč
2. Da še ni dovolj spila, da bi bila z vsakim šalabajzerjem, ki pride mimo..
Redkost je, da je "imam tipa" resnica...Če pa je... pa aleluja, ubogi tip...
Pa da ne bo OT...
-da se veselim prihodnosti in mi tale sonce prov vliva optimizem in pozitivo

-da zadnje čase komaj preživim tiste pol urce na busu...kako zatohel zrak..sploh nočem pomisliti na prihajajoče še toplejše dni
-da bi rada doma posadila rastlino pa se moram malce glede semen pozanimati...ma kdo kakšne izkušnje s tem? Internet odpade.
*poznavalec hahahha more like n00b.
*sem se včeraj zadni trenutek odločla da grem ven in mam nov rekord, ker sem se zrihtala v pol ure
(ne štejem pranja las)
*večer je bil super, dokler se nisem znašla na wcju, spet cela objokana in bruhala, itak
potem pa očitno mamo klicala? ker naslednje kar je blo, sem se vozla domov, padla v postlo in zaspala 
*tud spomnim se ne vsega?! nekak sem mela v mislih samo šarkvodko in fantavodko, ampak mi lihkar kolegica povedla da je bil seznam veliko daljši.
*presenetljivo mi lasje ful dobro dišijo
*učenje all day.
*sem se včeraj zadni trenutek odločla da grem ven in mam nov rekord, ker sem se zrihtala v pol ure

*večer je bil super, dokler se nisem znašla na wcju, spet cela objokana in bruhala, itak

*tud spomnim se ne vsega?! nekak sem mela v mislih samo šarkvodko in fantavodko, ampak mi lihkar kolegica povedla da je bil seznam veliko daljši.
*presenetljivo mi lasje ful dobro dišijo

*učenje all day.
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
... se je "mojemu" Drejčku rahlo strgalo, ampak ga tolažim, da bo kmalu cas za maske. Ja, za pusta si bo lahko dal duska in bo spet lahko nekdo drug:-)
-nadaljevanje drame;
-post nazaj sem pisal o ženski, ki me je v klubu skenslala, ker ima tipa in sem jo kasneje zalotil pri sexu z mojim cimrom
- cimer jo doda na FB, a ga ne sprejme (duh...tipe s katerimi se dol daje, se skriva)
-vidi, da ima s to žensko skupne prijatelje in eden od njih je bližnji
-ta njegov frend nam pošlje SS njenega profila
-na profilu piše: IN RELATIONSHIP
-LOL
-LOL
-pošlje še sliko od nje in njenega tipa
- njen tip največji beta-pajo-gik, moj cimer seveda alfa (1.90, košarkaš, bad ass), vse je takoj jasno
-šolski primer tega, ko si ženska vzame tisto, kar pri svojem fantu nima
-TLDR je spet imel prou
-post nazaj sem pisal o ženski, ki me je v klubu skenslala, ker ima tipa in sem jo kasneje zalotil pri sexu z mojim cimrom
- cimer jo doda na FB, a ga ne sprejme (duh...tipe s katerimi se dol daje, se skriva)
-vidi, da ima s to žensko skupne prijatelje in eden od njih je bližnji
-ta njegov frend nam pošlje SS njenega profila
-na profilu piše: IN RELATIONSHIP
-LOL
-LOL
-pošlje še sliko od nje in njenega tipa
- njen tip največji beta-pajo-gik, moj cimer seveda alfa (1.90, košarkaš, bad ass), vse je takoj jasno
-šolski primer tega, ko si ženska vzame tisto, kar pri svojem fantu nima
-TLDR je spet imel prou
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
da sta tldr in njegov cimer očitno naletela na alfa bejbo
da je to itak čist nesprejemljivo, če se ženska tako obnaša, tip se pač lahko, ker je alfa
da bi šla na smučanje
da bi nekaj ustvarjala
da je to itak čist nesprejemljivo, če se ženska tako obnaša, tip se pač lahko, ker je alfa
da bi šla na smučanje
da bi nekaj ustvarjala
Vsak raj ima svojo kačo.
kam date cunje, k niso ne čiste ne usrane? so pač za še kdaj oblečt. v omaro ne gre, k niso čiste. v koš za prat tud ne k niso usrane. kam pol? meni se valjajo po sobi in pol pride obisk in izpadem neurejena prasica.