Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem rahlo do zmerno melanholične volje danes
- predvsem, ker sem frendici poslala mail z najnovejšimi dogodki in sem se spet spomnila na sranje zadnjih tednov
- da sem bila včeraj na zmenku, prvem po ne vem kolk časa :)
- da so zmenki tukaj dolgočasni :) Ne, sej je dečko fajn, simpatičen, prijazen, res za pogledat... Ampak je malo bedno, ker očitno se stvari tu odvijajo s polžjo hitrostjo, niti ni kakih priložnosti, da bi se uspešen zmenek zaključil s poljubom recimo, ker se tega v javnosti pač ne dela. Škoda.
- da lahko samo v Dhaki smatraš obisk restavracije v begunskem kampu za dobro idejo za zmenek. Pa še kravje možgane je naročil. Sem poskusila, a se potem držala običajnega kebaba, kljub njegovemu začudenju, zakaj ne bi jedla možganov.
- da sem jedla še precej bolj čudne stvari v življenju.
- da danes bolj kot že dolgo časa čutim tisti pritisk, kako ne sodim v to okolje. Kako bi morala biti nekje drugje. Kako je bilo preteklo leto en navaden bullshit.
nix.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nix. »

Jaz priznam, da sm se registrirala na Cosmo sam zato, ker sm šla brat tole vaše priznavanje.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

dobrodošla :blume:

- da sm se cel dan vrtela po kuhinji in pripravljala stvari za večerjo, tako da sem zdej zmatrana in se mi niti približno ne da. bo že. upam, da ena frendica prinese rakijo iz njenega rodnega kraja. mnjamsi.
- da morem še pod tuš, zlikat prt, posesat kuhinjo.
- se vidi, da smo stari. zdej ob sobotah jemo večerje s prtom in servetkami :D
nix.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nix. »

uu, my first warm welcome.
evo, priznam, da mam dns trenirka day, ker ne delam. njohoho.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

TLDR napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:-sm včer v družbi ENKRAT omenla besedo "alfa samec" (fakin TLDR

Me ful zanima kaj je imel za povedat glede tega. Drgač pa fajn, da so se tipi začel malo izobraževat glede tega, da se zavedajo kako stvari v resnici laufajo.

Nič takega, ker je on edn tistih, ki sm jih omenjala, da je "majhen" (dobr malo nad 170), ma pa vse ostalo, da dobi vedno dobro babo. Kaj je potem on? Beta in 3/4? :P Alfa - ? :D
-jem toast, priznam vam vsem!
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

..Evelyn.. napisal/-a:
Nič takega, ker je on edn tistih, ki sm jih omenjala, da je "majhen" (dobr malo nad 170), ma pa vse ostalo, da dobi vedno dobro babo. Kaj je potem on? Beta in 3/4? :P Alfa - ? :D

lej, lahko da ima babji šundr okol sebe, samo ga to ne naredi nič alfa, če žensk ne sexa. kot sem že omenil, je pogoj za alfa sex, tako na palec je to 20+ požganih žensk do srednjih 20ih, pa kakšne prostitutke in blowjobi seveda ne veljajo.

če je ta tip alfa, sem jaz bicikelj.

aja pa priznam, da se je j.beno učit z mačkom. bo treba še enga ruknt, da gre mimo, klin se s klinom zbija pa to...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da kr pogrešam učenje, zdej k je vse mimo :P crazy, i know.
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

TLDR napisal/-a:Za punco pa ne bi rekel, da je naivna, ampak dobro ve zakaj se gre in to seveda vzame v zakup. Bolš tič od alfe varalice v roki, kot pa od bete na strehi.

prav si mel.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

kaj pa če bi si vidva izmenjala cifre (be in tldr) in mirna bosna?
browneyes
Debatorica
Debatorica

ma ja, še dobro da se je TLDR pojavil tukaj gor, ker če ne ne bi več brala in sodelovala na tem forumu, ker ste vsi brezvezni.
kozoroginjaeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kozoroginjaeva »

- da si želim nov mobitel. ta k ga mam zdej mu sploh ne dela yahoo mail niti na yt ne morm gledat vevo posnetkov pa še fejsbuk je bl tak.. :? :?
stane pa ta mobi kga hočm 120 evrov in ne vem kje nj to dobim :eek: :eek: :eek: :eek:
- da se morm res manj sekirat zarad mojih sovražnikov na šoli :( :(
sam mam še 2 leti in nwm kko bo še. hvala bogu da mam eno k mi stoji (usaj upam) ob strani.
-da sm šla na metelkovo js pa še ena frendica u en klub in tm je kr nekaj tipov gledalo kot da se zanimajo zame :P :P :razz:
- da s eučasoh počutm še preveč osamleno - ja nimam tipa ;( ;(
iščem ga sam nwm kok je kj resnih :/
ma sj bo :) :wink:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- pogledal volka z wall streeta.. super film :) (browneyes bi čist hudo spadala not)
- pa katarina čas v usnjenih hlačah, uf :P scorsese že ve kaj je slovencu na slovenkah sexy
- sam dolg je pa ful..
- nikol si ne bi takega lajfa želel. denar anytime, a tak lajf nikol.
browneyes
Debatorica
Debatorica

hahah, in kaj bi browneyes bla v filmu? kurba? (sm ga gledala drugač, mi je bil dober,ja...leonardotu pašejo take vloge)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, bolj te mam v mislih kot eno od tistih ki ima neznansko željo po denarju, hoče met vse kar ji pade na pamet, nič ni dovolj.. sexanje vsepovprek, droge itd.. nekak si predstavljam da v takem svetu živiš, glede na tvoje pisanje tuki :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

mah, nene, nimam neznanske želje po denarju, moje želje so zelo skromne in sem bila prej daleč od materialistke, pa tudi še zdaj nisem, res, samo osnovni standard si želim v lajfu (edino v videz bi vložila več denarja kot povprečna ženska). z drogami se nikoli nisem ukvarjala, niti s folkom ki se je drogiral. sexanje vsepovprek... to pa ja.... to kar je v filmu se meni zdi vsakdanje. kot sem že omenila, poznam moškega prostitutka, ki mu že več kot 10 let ženske plačujejo za sex, in je s tem obogatel ( za slovenske razmere). zdaj v bistvu zmeraj bolj ugotavljam, da so v resnici tudi vse te hostese, kvazi manekenke in naše zajčice in podobne nastavljačice po klubih, v resnici kurbe - prostituke.
Zaklenjeno