Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
browneyes
Debatorica
Debatorica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* cumberbitch, mislim da je najtežje dobit 1. službo - jaz še te nisem dobila. potem pa recimo tudi če jo dobim in si predstavljam, da bom pri 31ih recimo brezposelna tako kot ti. depresija. sicer eni so se kar dobro znašli, ampak mislim da brez tega, da imaš nekoga, da ti kaj zrihta, lahko samo propadeš. ali pa dobiš kako službo, kjer se ubijaš vsak dan 600-700 eur na mesec in trpiš mobing. mogoče greš kelnart s faksom, al pa delat na bezninsko? odlična odrešitev je, da dobiš tipa z dnarjem in firmo in delaš za njega. moji starši so delali marsikaj v življenju. poleg služb, so zraven se ukvarjali z vsem možnim, da so kupili stanovanje. še zdaj ko so v penziji, je ne uživajo v brezdelju. mislim, da če nimaš staršev pri koritu ali nisi uspela uhvatit bogatega tipa do 30ega leta, da ostane samo še pucanje sekretov.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

cumberbitch napisal/-a:Mislim,zdajsnji upokojenci so eni se prav fit,delajo doma,potujejo in res uzivajo v penziji,ker je prav. Kaj bo pa z nami?

veš kaj, jaz pa raje uživam in potujem zdaj, ko sem mlada, še brez otrok, vitalna in fit in me baš boli, če na stara leta crkem pod mostom. s penzijo se obremenjevati je največja bedarija, ki si jo lahko počneš pr 30ih. pač ni služb, jebi ga. je treba pač vpisat neki beden fax, vlečt status, delat prek študenta, neke šparat, ostalo zapravit za "luksuz". se izobraževat v vse možne smeri, ki te zanimajo, se naučit tudi neformalnih reči. če ne pa delat na črno, z borze vlečt keš, predvsem pa nekaj dejansko delat na tem, da bo služba (in s tem ne mislim pogledat na stran zavoda in moje delo). - posplošujem! ampak dajte MANJ jamrat in VEČ naredit v pozitivnega na sebi. večja sreča kot najt šiht je na tem svetu tudi met človeka, ki te ljubi, recimo. malo poglejmo na stvari še s srcem.
časi so težki - ja, tudi zame bi lahko bili, če bi sedela doma, samo pisala prošnje (tisti špeh zavrnjenih prošenj v predalu bo mogoče kdaj še hasnil za podkurit), travmirala in se spraševala klko bom mela penzije. ne dolgo nazaj je bla vojna. takrat je pa res blo hudo.

- da res me jezi odgovor "recesija je kriva za vse" od ta najbolj lenuharskih osebkov!

- da izbiram pustno masko št. 3. dve že mam. pa kaj je temu zombiji? zobmi poroka pa zombi medicinska sestra pa zombi obični, pa zombi mornar. pa... ja pa to je ja pasee! ni več fora. :toothless:

- danes po poznonočnem in zgodnjejutranjem učenju, pisanju jebenega izpita, pospravljanju moje kolarnice, šihtu do večera- komaj čakam da grem na obisk! jei! :flower:

- in jutri dež na smučišču. super, res. lahko pa grem laufat, ker je glih moja stopinska meja. 10 stopinj. :rolleyes:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

browneyes napisal/-a: mislim, da če nimaš staršev pri koritu ali nisi uspela uhvatit bogatega tipa do 30ega leta, da ostane samo še pucanje sekretov.

za take wannabe kraljične, ki hočejo luksuzen lajf na izi je to edin prav.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Tak ko je zaj v sloveniji s sluzbami še jim zamerit ne mores. Hvala kurcu, ce so se tak znasle. Jaz bi tud eno bogato vjago ce bi slo. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da se strinjam s claire v večini, razen glede jamranja. mene pa ne moti če folk jamra. tudi jaz se rada zjamram ko mi kaj ne paše.

da mi gre na K ko berem izjave v stilu: kaj imaš ti za jamrat, ti imaš vsaj (vstavi poljubno) jaz lahko jamram pa ne. ja potem pa še ti jamri, ane :mrgreen:

jamranje rulz :P

da bom danes lepo doma, prebrala eno knjigico in lepo ob čaju uživala miren večer
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da mi je smotana ta drama po forumu, res
- Arhghh.. I hate him!
- (talking about drama.. :oops: )
- Da me trenutno sicer boli kita za vse, zaradi novicke, da bojo QOTSA v Lj, juhuhuhuhu!! :D :D
- Res upam na tale zacasen sihtek, da bom lahko cez vikende napraskala kak novec za zraven. ne bi skodlo.
- Da bo ta teden awesomeawesomeawesome. Naslednji pa se bolj :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

saarijarvi napisal/-a:..

player detected, drop your pants, spread your legs and get in line.

*da mam še kr mačka jutri pa spet nova žurka
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

^ verjemi, ce bi vedel, kaksno absolutno nasprotje je omenjen tip v primerjavi s tvojim opisom alfa-moziclja, bi se smejal sam svoji izjavi :P .. in najbrz njemu.

mastermind napisal/-a:
saarijarvi napisal/-a:- Da sm se vedno zatreskana kot 12letnica, na vsak prejet sms bi mu odgovorila z miljon srcki in smajliji in custvenimi izlivi, pa ne smem..

http://www.youtube.com/watch?v=zUe3sbtqI2Q
;)

oh, kjut :) skoda, da ni vedno tako izi..

- Da mam petkov party s cunjami, 3 masine so za oprat. :cheer: pol bo pa 'sviće zora u subotu!'
Uporabniški avatar
cumberbitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cumberbitch »

*ne rabim bogatasa,sem zadovoljna s tistim,ki ga imam :D

*sem dalec od kaksne princeske,ker sem imela ze res toliko enih sluzb,od ciscenja lokalov,do ciscenja wcjev,do dela v proizvodnji,dela v vrtnariji,skratka ni da ni. vsako delo je nekaj vredno,da je le posteno in da si posteno placan zato.in niti slucajno ne zelim biti odvisna od starsev ali fanta,ampak samo sama od sebe,ker gre za moje zivljenje. tiste,ki pa se znajdejo z bogatasem,pa naj se.vsak zase sam ve kaj in kako.

*claire,vcasih je treba tudi pojamrat,da ti je malo lazje :wink:
ceprav tistih,ki pa res non stop jamrajo,tudi jaz ne maram,ker sem po naravi velik optimist in tudi veliko stvari zadrzim zase in jih resim sama. ce pogledamo kako grozno je drugje,kjer so res hude lakote,vojne,naravne nesrece,zlorabljanje zensk,otrok in zivali,se mi zdi,da smo v Sloveniji tako varni,kot bi bili zaviti v vato. sploh pa meni ni hudega,ker sem na toplem,sem zdrava,imam za jest in za oblect in vem,da se bo se vse uredilo.treba je zivljenje uzivat sedaj in potegnit cim vec iz tega,vseeno pa mislim,da je treba pomisliti tudi na prihodnost.

*bi bila zdaj v Brightonu,sedela na klopci ob morju in razmisljala o nicemer

*sem vceraj pogledala zadnji del tretje sezone Sherlocka vecinoma z odprtmi usti.adijo pamet :eek: si ravno zaradi Sherlocka vcasih zazelim biti superpametna in imeti fotografski spomin. ah Sherlock :hearts:

*privoscim Dicapriu oskarja za Volka,ker je cisti odklop

*sem vsa polomljena od pilatesa in zumbe,ampak tako vem,da sem vsaj res delala

*komaj cakam lepo vreme za kampiranje,da greva v Trento :flower:

*je Duolingo lustna stvar in upam,da kaj odnesem od tega

*me zanima kje sta LZ in Jochie,za Dioniza pa vidim,da se je oglasil :D
Dear God,what is it like in your funny little brains?It must be so boring.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

cumberbitch napisal/-a:*me zanima kje sta LZ in Jochie,za Dioniza pa vidim,da se je oglasil :D

LZ gre čez svojo osebno dramo, johija so pa pomojem lastni psi pojedli.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

*da sem ga spet biksal z zasedeno punco. nič novega, vendar mi je za spremembo od ostalih dejala da ima fanta, takrat ko je bilo že gotovo. LOL
*da bom vso energijo, ki je namenjena puncam, vlagal v zasedene punce, ker so 10x lažje od samskih

saarijarvi napisal/-a:^ verjemi, ce bi vedel, kaksno absolutno nasprotje je omenjen tip v primerjavi s tvojim opisom alfa-moziclja, bi se smejal sam svoji izjavi :P .. in najbrz njemu.

Ali ima občutno večja količina punc zanimanje zanj?Da
Ali jih je relativno veliko podrl?Da
Mu je večji problem si zavezat čevlo kot pa dobit lepo punco?Da
Torej je alfa.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

:D :D :D :D :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

TLDR, ne rabim te prepricevat, sama vem, kako stvari stojijo :wink: (no, pa Sarissima tudi ve kolko je ura, zato smajliji :P )

- Da so cunje oprane, zdej morm se generalko v sobi nardit, vsake tolk pa lahko ze kej vrzem v kovcek.. oh, pakiranje! :hearts:
- Da bom mogoooce po skoraj 9ih letih spoznala online-frenda iz VB in sm ze zdej malenkost nervozna
- Da je zdej, ko je sneg stopljen, nasa okolica se grsa.. povsod te polomljene veje, ostanki snega pa umazani od blata in zaganja.. bljak.
- Res komi cakam pomlad in dolge tople vecere
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

*priznam da sem si sam skuhal kosilo in sem bil že po dveh žlicah sit. se pozna, da trenutno ni nobenega ženskega osebka v bajti.

^
Sarissima dobr ve kolk je ura, samo pa ta ura drgač kaže kot pa tvoja.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zaklenjeno