TLDR napisal/-a:*priznam, da sem prvič v novem letu vstal pred 10_patchouli_ napisal/-a:
- jaz & cimer vs. sumljivo poceni tajska vodka: 1:0![]()
- danes prav nič mačka in samo 45 minut zamudila v službo.![]()
- da je bila vodka za kolega v bistvu, ampak jbg, bila je nujna situacija. Hotela sva jo spiti, nujno
- da jaz & cimer... Jaoooo.
- da sem rahlo paranoična postala, ker sem zaradi nekih čustev z ene ali druge strani v kratkem izgubila 2 prijatelja. In sedaj panično analiziram vsako povabilo ali zahvalo za prijeten večer od moje moške družbe.
- da sem skenslala dejt z res hudim tipom za valentinovo, ker bom raje šla na dejt s kar dvema čednima, zabavnima in sploh najboljšima dečkoma na svetu - mojima cimroma.
- ^ da imam včasih občutek, da mi bosta vse živce požrla![]()
- da še en dan, potem si pa vzamem vsaj dopoldne fraj, itak moram delat v petek.
v kolikor se spovnim, si bila nekaj časa nazaj dosti proti ideji da bi kar koli imela s tvojima oz tvojim cimrom, sedaj vidim, da je situacija "malce" drugačna. Vse se odvija po mojih pričakovanjih.
To pa da skenslaš enga mudela na valentinovo in narediš substitucijo z dvema modeloma, ki sta cimra in katerih si vsaj enega že povaljala, to je pa tud malo off.
O fak no!