* da se je browneyes tako zasukalo v glavi od vseh razočaranj z alfa samci, da je bolje da ne povem nič, ker preveč ljudi tukaj gor pozna moje ime in priimek
* da mi je žal, da nisem prišla k pameti že pri 23ih in ne pri 28ih, ampak bolje pozno kot nikoli... besede drugih pač ne pomagajo, dokler ne zadaneš dna
* da ne bom več iskala ljubezni v življenju
* da sem se razdajala, poniževala in pustila izkoričati - fizično in materialno v iskanju vsaj mrvice vzvratnih čustev in sem ostala prazna
* da tipi ne marajo materialističnih žensk, ki hočejo denar od tipa in da ne marajo keš pičk itd. - je LAŽ (ok, edino res klošarji). ogromno je tipov, ki jim je všeč, da je ženska materialistka, da ima standard, da zahteva materialne dobrine od tipa - takšno žensko cenijo, ker se ceni sama.
* da so TLDR-jeve zgodbice zanimive in zelo resnične... tudi jaz sem ena od tistih samskih, ki so letale za hudimi tipi in iskale popolnost... nisem bila ena od vezanih,ki je varala, ampak sem tipa s katerim sem mela slab sex pustila... zanimiva mi je ta razlika v glavi, zakaj se ene ženske držijo tipov (svojih fantov), ki jih v resnici sploh ne marajo in jim niso privlačni in hkrati imajo f** frende alfice, druge pa pustijo tipa in grejo iskat neke ideale..
* da zdaj že dva meseca hodim na fitnes in vedno bolj redno in so mi že kar lepo zrastle rokice