Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- ^ Da sem izraz ''J-Law'' zaman googlala z upanjem, da gre za Jude-a Lawa.. tale bejba mi je pa tolk anti da bv, res overhyped :tot:
- Da sm prezivela prov kjut popoldne z ex-cimrami :hearts:
- Da sm noro vesela, ker sem ostala v Lj in nism sla domov v led in hiso brez elektrike.. clovek zacne bolj ceniti internet :P
- Da se je januar vleeekuu.. in naslednja dva tedna se bosta tudi
- Da mam sobo koncno samo zase in to do srede, parti parti
- Da komi cakam poletje. it shall be a gooood one :)
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a krinoloina »

* konec leta sem se trdno odločila, da si z mano ne bo več ega dvigoval, ker si ga ne bo mogu - natanko en mesec mi je uspevalo bit čist hladna do njega (ni bilo lahko)...bla sem na dobri poti...če se ne bi včeraj spet videla. Evo, pa sem spet na istem!
* ugotavljam, da nikoli ne bi mogla it na dieto, ker ne bi zdržala...ziher bi že ta drug dan vse pustila...še dečku se ne morem upret, pol bi se pa hrani..no go!
* aaaa....spet preveč razmišljam o njem! To ni pametno, sploh ne...sam kaj, ko si ne znam pomagat :/
* mam en kup literature za preštudirat pa mi nekak ne uspeva najbolje :? ves čas mislim samo na to, kdaj se bova spet slišala...tepka ena! :wall:
* grem rajš kr spat, mogoče me jutri končno sreča pamet :D
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

saarijarvi napisal/-a:- ^ Da sem izraz ''J-Law'' zaman googlala z upanjem, da gre za Jude-a Lawa.. tale bejba mi je pa tolk anti da bv, res overhyped :tot:
- Da sm noro vesela, ker sem ostala v Lj in nism sla domov v led in hiso

+ 1 (res ne vem, zakaj je lani dobila oskarja, ker njena igra sploh ni bila nič posebnega & Lj+elektrika zmaga)

* ne vem, kako mi uspe zmeraj zabluzit vikende. Evo, zbudila sem se pred eno uro in še vedno visim za računalnikom + kavica, čaj, smuti... eno uro in pol!!! Resno se moram zresnit.
* me malo skrbi za izpit ta teden. Ker se res nisem učila dost. Ampak očitno me ne skrbi dost, da bi se spravla za knjigo :<
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da se morm učit, FUL, po drugi strani pa čakam rezultate za en izpit, in mam kr kul občutek in bi blo fenomenalno, če naredim, skačem do neba, res, prosim prosim, naj rata; že 2 dni sam osvežujem, če so že rezultati
* da sama pa ne razumem norije glede Leonarda DiCapria, se mi zdi, da je v vseh vlogah že isti, malce nor. Je dober, ampak ne pa spet tolk
* dober je, da prenaša mojo kombinacijo PMS, stalnega učenja in stresa od izpitov; vsakih 10 min menjam razpoloženje, sem k en hrček na drogah, na trenutke hiperaktivna, potem spet napol mrtva, freaky...še mal, še mal
* da se poletni plani lepo izoblikujejo, sam spet ne vem kam bom vse stlačla, že tak krčim, kenslam folk, pa že za "moje" stvari bo zmanjkalo časa; bo pa vsaj spet fantastično poletje :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da me grabi panika ker ne morem dobit niti enega člana naše razširjene družine na telefon! 11 različnih številk, trije različni operaterji in stacionarni telefoni. Ni mi jasno, očitno je neka panika z omrežjem/oddajniki nvm. Se ne spoznam.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-to vreme je fn crazy..upam, da bo čimprej mimo..sneg je eno, dež je eno..žled je pa fuuuucked.
-upam, da jutri ne bomo brez elektrike, kr mi bo dolgčas in se bom morala učit :P
-sm pisala slabo zadnji izpit..grr..sprva sm bla all like: "KAJ? ZAKAJ? I KILL YOU!" pol sm bla pa "Meh, whatever ej, sj ti je prov, manj k en dan truda si vložila v to, boš pa za drugič vedla rit ena". In zdj sm nekak na vmesni poziciji med tem..še vedno se strinjam s tem slednjim, ampak mi je vseeno čudno, ker ponavadi ne falim s svojimi napovedmi glede ocen..
-nekam dolgo čara fant v kuhinji..buhve kaj bo spacal za večerjo :D
-me skrbi, da zato, kr ne jem mesa, postajajo moji lasje "krepasti" in lasišče se mi lušči :/
-The walking dead je tud super serija
-sem serijska serijalka
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^meni tud ne, se cca 2 tedna :P wuhu, izpitno obdobje! not.

- Da v bisvu ne vem natancno, kdaj se nam predavanja zacnejo, ker se vedno (!!!) nismo dobili urnika za februar
- Da raje ne bi zacela tipkati o tem, kaj je na nasem samooklicanem faksu vse narobe.. bi tipkala do spomladi.
- Oh, pomlad :( kje si?
- Da se resno bojim, da mi bo drevo pred blokom razsulo okno, vsa manjsa okoli njega so ze padla, tole pa je samo se pol metra od moje sobe.. bi bla budnica in pol, jap.
- Da se tree huggerju v meni para srce ob pogledu na vse to..
- Se maloo, pa na lepse
- Da se velim jutrisnjega get-togetherja :bia:
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

:love: :freude: ..da sem zaljubljena;)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

..Evelyn.. napisal/-a:-
-me skrbi, da zato, kr ne jem mesa, postajajo moji lasje "krepasti" in lasišče se mi lušči :/

če bi bilo to, potem sama ne bi imela po več letih vegetarijanstva tok kul laskov. :wink: verjetno so v mal slabšem stanju zaradi suhega zraka, ogrevanja in mogoče ti ne odgovarja več šampon.
Lase si obvezno feniraj, takoj ko si jih umiješ in vrhnji del čela si namaži predtem z oljem.

... da sem spet zbolela, imam občutek da je nekaj res ful narobe in da se vedno znova zdravim zaradi napačnih stvari
... da je za mano še ena neprespana noč
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

naj le pride čimvečja otoplitev, da se čimprej stopi led. Sneg bo že še kak nov do konca zime. Pa tud če ga ne bo, ga mam jaz dovol za to zimo zaradi vseh nevšečnosti, ki so mu sledile.

pa to, da ne bo pouka, velja po večini za osnovne šole, ne srednje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

aja, to pa je drugo pol :) v opravičilo daj te mejle od župana pol. ne vem zakaj bi tu naj bil problem. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da se je browneyes tako zasukalo v glavi od vseh razočaranj z alfa samci, da je bolje da ne povem nič, ker preveč ljudi tukaj gor pozna moje ime in priimek
* da mi je žal, da nisem prišla k pameti že pri 23ih in ne pri 28ih, ampak bolje pozno kot nikoli... besede drugih pač ne pomagajo, dokler ne zadaneš dna
* da ne bom več iskala ljubezni v življenju
* da sem se razdajala, poniževala in pustila izkoričati - fizično in materialno v iskanju vsaj mrvice vzvratnih čustev in sem ostala prazna
* da tipi ne marajo materialističnih žensk, ki hočejo denar od tipa in da ne marajo keš pičk itd. - je LAŽ (ok, edino res klošarji). ogromno je tipov, ki jim je všeč, da je ženska materialistka, da ima standard, da zahteva materialne dobrine od tipa - takšno žensko cenijo, ker se ceni sama.
* da so TLDR-jeve zgodbice zanimive in zelo resnične... tudi jaz sem ena od tistih samskih, ki so letale za hudimi tipi in iskale popolnost... nisem bila ena od vezanih,ki je varala, ampak sem tipa s katerim sem mela slab sex pustila... zanimiva mi je ta razlika v glavi, zakaj se ene ženske držijo tipov (svojih fantov), ki jih v resnici sploh ne marajo in jim niso privlačni in hkrati imajo f** frende alfice, druge pa pustijo tipa in grejo iskat neke ideale..
* da zdaj že dva meseca hodim na fitnes in vedno bolj redno in so mi že kar lepo zrastle rokice :D
Zaklenjeno