Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem sama skidala celo dvorišče :D
-me zato bolijo roke, ampak bo že, bo že :P
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da mi TLDR vedn bolj zbija željo do spoznavanja. ubistvu čist res je kar pravi. sama hinavščina, pokvarjenost, po eni strani nek vzvišen ponos in filozofiranje, po drugi pa živalski nagoni.. in opravičevanje vsega tega, kadar si je treba mal vest oprat (samo pri sebi, seveda). edin upanje da nekatere res niso take me še gor drži.
- da sem jaz tudi skidal dvorišče :D super se mal razgibat, ane? :P
- da me je mora o minecraftu tlačila in zdaj si ga niti prižgat ne upam.. in ko ga bom dma takoj na peace mode.
- da upam da še snega zapade :P
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Hja, živalski nagoni gor ali dolfantje, punce padajo na kemijo, privlačnost. Punce imajo tipe načeloma za druge zadeve ne za neke neskončno razumevajoče pogovore. Za to jim načeloma zadostujejo prijateljice.

Na živalske nagone ne deluje edino ženska, ki je:

- grda
-stara

Fakti.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej, nemogoče je imet istega tipa za zvezo in sex. browneyes je vsaj odkrita.
saj jaz imam tud nagone, pa nisem tak.

- da mi neki tipkovnica nagaja.
- da sem bolj potreben cukra po novoletni invaziji sladkarij. spet se bo mal odvadit treba :P
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

*posti od tldr-ja so mi izjemno zabavni in se vedno iz srca nasmejim, ko jih berem haha. čeprac ne vem, če se temu namenjeni.
* me res fuuul preseneča ta odkritost punc o lastni promiskuiteti. ok, če ti paše pač se mal "pozabavat" okol... kul, ni panike. sam, da pa to vsem veselo razlagaš? 1. koga zanima? 2. ni glih to stvar za hvalit. svašta.
pa če sem prav razumela, se je punca spustila v fizični stik, čeprav ima fanta? slaba.
* danes odpisala izpit. bog pomagi. mislim, da bo to drugi izpit, k ga bom "spušila". pa sem se lepo naučila, sam je dal taka picajzlasta vprašanja, da amen. in valda ne to, ko sem se tak lepo naučila, da bog pomagi. slaba. čudi me, da se še nisem jokala (ja. jokala.). mogoč odraščam.
* dala bi vse, da bi mela koga s katerim bi se lahk dans stiskala pa gledla film. nč ne bo. hvala bogu mam mačke (evo. to je to. začetek kariere kot crazy old cat lady. kdo se javi, da me reši??)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*neverjetno kak mi internet šteka, stran morem parkrat osvežit, da jo sploh naloži. hvalabogu da vsaj youtube dela, ampak bedno da ne morem brat mailov in se vsepovsod ponovno vpisovat :(
*vsaj gužve ni na fitnesu, zaj ko je sneg :D
*pogrešam ga
*zanimivo kak se lahko na soc.omrežju meniš z 8+, ampak se počutiš osamljeno, ker niso tiste prave osebe.
*no, vsaj ta teden je za mano in preživela sem izpite brez herpesa, zaj pa mam malo fraj :3
*včasih tak pomislim kak bi blo fajn (ali pač?), če bi mela ful dost denarja, pač od staršev in bi si lahko bilokaj kupla, bilokam šla, pa da bi dobla porscheja za rojstni dan pa take fore.. verjetno bi mogla bit čist druga oseba, da bi mi blo to vredu, glede na to, da mi zdaj gre na jok že če dobim darilo vredno več kot 5 eur? ali pa sploh darilo no, sploh če je od staršev ali bližnjih.
*sem danes po pogovarjanju z bivšim/trenutnim sošolcem ugotovila, kaki fail razred smo bli v srednji jojojoj :D
*da ma kolegica končno fantaaaa aaa, ful sem vesela :3
*yeah, danes je dober dan, čeprav mi je dolgčas :D
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

*priznam, da morm naredit repliko na Exit-ov post:
Exit napisal/-a:*posti od tldr-ja so mi izjemno zabavni in se vedno iz srca nasmejim, ko jih berem haha.

Gre mogoče za tist kočljiv smeh, ko je zadeva sama po sebi malo grenka in vidiš sebe notri, zraven se pa pretvarjaš, da je vse skupaj smešno; "Pa saj jaz sem ista, ha-ha-ha, ha-ha-ha.... :D :) :( :oops: "

* me res fuuul preseneča ta odkritost punc o lastni promiskuiteti. ok, če ti paše pač se mal "pozabavat" okol... kul, ni panike. sam, da pa to vsem veselo razlagaš? 1. koga zanima? 2. ni glih to stvar za hvalit. svašta.

Ženska se ni hvalisala s tem, ampak mi je samo odkrito povedala kako stvari stojijo pa še to samo zaradi tega, ker je bila prbita do daske. Sta pa ta punca in pa ti Exit čisto isti šmorn kar se tiče promiskuitete, samo da ti to skrivaš ona pač ob zadostno dozi alkiča ne . Sicer pa ne vem zakaj sploh uporabljaš besedo promiskuiteta, ker je zadnje čase moderno bit feminist, aka "saj je samo sex" ipd.
pa če sem prav razumela, se je punca spustila v fizični stik, čeprav ima fanta? slaba.

Nisva seksala.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
petrax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a petrax »

Priznam, da sem danes sama zmazala celo Milko Oreo, ki si jo dobil ob novem Cosmotu :oops: :D
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

priznam, da je bil učasih cosmo forum velik bolj zabaven, sploh pa so bili uporabniki, ki jih danes ni več tu, veliko bolj normalni (beri: pogovor je celo nekam peljal). Tudi teme so bile veliko boljše.
Zdaj je pa vse skupi že skor brezveze..škoda
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ (oreo milka) a ni dobra? :P sem jo videl na sliki ko je bilo cosmoobdarovanje, takoj sem mogu kupit.. zakon :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

slovenc79 napisal/-a:- da me je mora o minecraftu tlačila in zdaj si ga niti prižgat ne upam.. in ko ga bom dma takoj na peace mode.

Haha kaj si pa sanjal? Tisti zvok od zombijev? (jaz se ga včasih kar ustrašim :D )
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da sem jezna sama nase, ker po toliko letih študija se še vedno ne morem pripraviti do tega, da bi začela pravočasno delati seminarske, raziskovalne, itd. Potem pa vedno oddajam par minut pred rokom oddaje... ija, genij!
... da ne maram snega. res.!
... da komaj čakam vikend, da se naspim.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

haley napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:- da me je mora o minecraftu tlačila in zdaj si ga niti prižgat ne upam.. in ko ga bom dma takoj na peace mode.

Haha kaj si pa sanjal? Tisti zvok od zombijev? (jaz se ga včasih kar ustrašim :D )

uf :P kr sredi dneva sem bil doma (v realnosti), pa so se pojavli creeperji in po hiši eksplodiral.. pa brez česarkol, niti hrane nisem imel, sem bežal po nekem polju, pa umrl od lakote.
pol respawn v kliničnem centru ponoči, počakam na dan in grem k neki hiši na morje, tam se pa spet pojavjo in spet hišo razstrelijo.. pol sem se v eno sobo zabarikadiral pa nisem vedel kaj naj.. pa zvoki pošasti okol mene xD fak

Slika :)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 30. Jan. 2014 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

2x
Uporabniški avatar
haley