Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da. fak ej, preberi in ne bluzi. a sem jaz slučajno kje napisala da je fdv težek faks? .
++
-da braniti se ne pomeni pritoževati se.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^direktno ne. Ampak to veje iz napisanega. In ja, za moje pojme se pritožuješ (če se braniš, ponavadi navedeš kakšen argument, ki govori v prid tvojemu mišljenju, česar pa iz tvojega posta ni blo vidit). Ah, lepota foruma, kjer se vedno (kako priročno) napiše ponavadi samo polovica zgodbe :D

-da sva se s sestro po dolgem času spet skupaj smejale trapastim filmćkom na youtubu. Carsko :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* vsa ta metodologija, statistika itd mi že štrli iz ušes. bog pomagi, s čim sem si to zaslužla?
* živčna sem ko satan zarad teh izpitov.v četrtek me čaka prvi :cry: :cry: :cry:
* ostane pa še en izpit konec marca. in itak tok snovi, d sam pomislim pa me stisne. ena skripta 300 strani, druga 150, tretja 260, četrta (ne upam gledat). na konc bom pa tak klošarka, ker ne bom našla šihta.
* mislala sem jutr it gledat american hustle pa mi nekak ne bo ratal. kao sprostitev med učenjem. aha. boš ti ja.
* cincam med tem, da bi šla spat, al pogledat kako serijo al naprej učit?
* sem v tem trenutku taka cmizdrava razvajena kmetica. jao. nč. grem se učit.
* aja pa spet začela skakat (proklet insanity) in me posledično vse boli. musklfibr krat 500
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kkaja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kkaja »

- mi gre na živce, da spet sneži, ker sem doma v bregih in se ne moreš nikamor premaknit, ker plugi seveda ne delajo, javni prevoz pa ne obstaja
- da sploh ne vem od kod se je vzel in da sploh ni moj tip, ampak je očitno res, da pride, ko ga ne pričakuješ in te tresne, ko še niti ne veš. In se sploh ne pritožujem.
- da sem v januarju prebrala že dve knjigi in sem kar ponosna na sebe.
- da je izdelovati dizajn za svoj blog tako težko in da ne vem, če mi bo sploh uspelo. Bi pa blo fajn, če bi mi.
- da imam rada teenage-y serije, ker so sproščujoče.
- da ne maram, ko me kličejo ob enajstih, če lahko pridem ob treh delat. Having a life is overrated al kaj?
Those who don't believe in magic will never find it.
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Babs. »

- sem super dobre volje :D
- ne maram snega, zaradi mene ga lahko pobere ta trenutek in bo vse ok
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da sem mislila, da bom lahko kak dan več pr njemu, ampak se mora učiti za naslednji izpit, ki je pred vrati, in tako bom dobila vikend po...16 dneh :/ no ja, boma pa 2 dni skoristla na polno :D
- da upam, da bo v četrtek fajn s sestro, da boma kaj zanimivga počele
- da absolutno moram začeti več telovaditi, ker sem že jezna na svojo lenobo
- da sem že 2 dni v blaženi ekstazi res zanimivega branja, smejanja na glas in joka...ne maram, ko kak fenomenalno dober lik umre
- da sem super vesela, ker sem zadela majčko!
- da sem vesela, da greva v petek skup dol in mi ne bo treba iti sami
- da upam, da še najdem kakšen kos na usihajočih razprodajah
- da včasih ne vem, zakaj sploh še pišem prošnje za delo
- da moram jutri psa peljati na en daljši sprehod
- da ne maram živet v hribih, ker je težk prit do mesta po naših cestah, ko zapade min 10cm snega
- da sem se zadnje tedne nekako navadila na popoldansko skodelico čaja. sicer še nisem "angležinja", ampak mi prav manjka, če ga kak dan nimam časa spit
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem si vzela dopoldne fraj in niti nimam slabe vesti. Tak fajn je blo se naspat in pred odhodom v službo še malo poklepetat s cimroma, kar zadnje čase ni bilo možno, ker hodim domov praktično samo še spat.
- da se je cimer odločil, da bomo imeli mačko. Jo ima že izbrano, samo čaka še, da malo zraste. In potem se jezi name, češ, da MOJA mačka (Mandu the Cat, potepuški mačkon, ki hodi k nam spat in brskat po smeteh) dela zgago v kuhinji. Ko že vidim, da bom za tamlado mačko jaz skrbela, ker on nima nobenega občutka za odgovornost. In že vidim, da bom morala iz svojega (plitkega) žepa plačat sterilizacijo, drugače bomo imeli polno hišo mladičev ves čas :roll:
- da bo mladi mački ime Kali, po hindujski boginji
- da grem v petek na večerjo h kolegu, s katerim se nisva videla že nekje od konca oktobra
- da komaj čakam plačo, da si kupim kaj lepega za oblečt in mogoče ta mesec res investiram v posteljo, ker mi je res bedno na tleh spati. Sej ne bo več kot kakih 70, 80€ za dvojno posteljo... Zakaj dvojno, nimam pojma :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam, da:

* ne brat tega priznanja, ker se morm itak samo izlit nekam.
* imam tak dan, da bi se najrajši zavlekla v kot in jokala. Brez razloga in vsepovprek.
* bi se morala nujno, nujno učit, samo se ne morem. Bi lahko naredila zraven še ogromno stvari, ki jih sicer rada delam, ampak ne morem.
* no, vse kar lahko je, da se smilim sama sebi.
* upam, da čim prej mine ...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Dodajam:

- da bom TV zvezda v Bangladešu :D V soboto se dobim z režiserjem, da se malo spoznam s svojim likom. Hahaha :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*kaj ste nori kak čas hitro mine med izpitom :D smo dobli tri esejska vprašanja, 40 minut pisanja, in ravno končujem prvo (verjetno ostali tudi, glede na njihov odziv) pa prof. reče da imamo še 10 minut na voljo, whaaaaat :D
*game of thrones gledam na tv...spet. že četrtič.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

-bil sem na nekem kulturnem večernem dogodku
-zahaklal sem eno luštno punco
-punca mi je delovala zainteresirana, zato sem sklepal, da ima fanta (imam take izkušnje da samske letajo za hudimi tipi, med tem ko se me zasedene ne branijo, torej so possibl :) )
-nakladava o nekem kulturizmu in politiki (največji dolgcajt, v bistvu je sploh nisem poslušal)
- filava in prazniva kozarce z alkoholom (nisem ziher kdo je hotel koga napit, ker sva konstantno drug drugemu polnila kozarce)
-žensko počasi začenja "nosit" (je bil že cajt, j*bemti)
-prešaltam bedno tematiko na študentsko življenje
-ženska je že kr dobr pijana
-pove mi, da ima tipa (bingo!kot sem predpostavljal!)
-hitro eskaliram debato na sex (here we go!)
-rečem, da nimam predsodkov o posameznikovem seksualnem lajfu (s tem stavkom se jo odprl)
-punca sa začenja naslanjat name in spogledovat
-govori o raznih f*kodivščinah po študentariji
-reče mi, da je imela f*k frenda, za katerega je vedla, da je f-frend tudi s trumo drugih punc
-pove mi, da se je lizala in polizala vse mogoče z vsemi mogočimi cimrami, ki jih je imela pa še s kupom drugih punc
-imela trojčka s f-frendom in cimro
-še ni doživela vaginalnega orgazma, kljub temu, da je probala vse mogoče
-da jo moti ker je naletela samo na dolge in tanke tiče, debelih pa ni
-da je zajebala, ko je imela šanso seksat s črncem (replika na to, ko sem ji rekel, naj si zrihta enga crnjota, če ima rada debele batine)
-mi je rekla, da je 90% seksa v prstih, 10% v tiču (to je pomoje rekla zato, da ne bi jaz fasal kake negotovosti...zgleda, da je alko začel popuščat, iskrenost posledično padat, pa sem ji raje še enega natočil)
-da je v preteklosti nekajkrat prevarala
-da je fant ne more spravit do orgazma (očitno nima prstov LOL)
-da ji je muka, ker ne more seksat s f-frendom, ki jo lahko zadovolji
-da se je pri seksu s f-frendom počutila bolj "special", ker se ji je ta model "posvetil" ( neka racionalizacija spet, da se lahko daje dol z nekim ženskarjem al whatever)
-je začuda poznala izraze kot so alfa in pa beta model
-rekla je, da je ex f-frend alfa, njen tip pa beta
-reče mi, da je njen tip neki gik
-greva na samo, nekej se šlatava, drgneva itd
-veš čas mam filing, kot da punca hoče imet nekaj z menoj, vendar pa hoče situacijo prirediti tako, da če do česa pride, da ona ne bi bila kriva oz. da je bila v to prisiljena (jap, spet racionalizacije)
-začnem jo krotit, vse skupaj se eskalira...
-zazvoni njen telefon, kliče je tip (no moški, lahko da je bil f-frend haha)
-punca sp*zdi domov

-bil v nekem baru, spet nočna scena
-skupina 5ih žensk in tipa
-tip je tipičen alfa, visok, maskularen obraz
-tip drka vse ženske v glavo, cel čas jih zasuva z nekimi mastnimi forami in očitnimi implikacijami na sex
-nabije neki mali punci iz te grupe, da je majhna ampak upa da je vsaj tesna spodaj
-mala punca mu reče da je kreten (tipično obnašanje do bad boy-a, do katerega punca čuti atrakcijo.v tem trenutku sem stavil, da bo tip to punco odpeljal domov)
-vse punce v grupi delujejo užaljeno in jim je iz fac videt neko muko (ponavadi so ženske v takem stanju, ko jih tip, do katerega čutijo atrakcijo, žali in ponižuje)
-mala punca vstane, se premakne do tega deca in mu reče, da ga sovraži kljub temu pa ga ima tudi rada (spet, atrakcija na alfo z jerk/bad boy karakterjem)
-objame tipa
-nekaj 10 min za tem, mala punca in alfa skupaj odideta domov (zgodilo se je točno to, kar sem na začetku predvideval)
-punce v grupi so jima fovš, na facah je videti razočaranje
-v grupi zavlada despresivno vzdušje z veliko tišine

-pa še en nič poseben dogodek, srečanje s še eno alfo
-tipičen alfa tip; visok, temen, čedna faca
-začne mi razlagat, kako je imel 7 resnih zvez, vsaka trajala 2-3 mesce in povsod on je pustil žensko
-se ne spovni kdaj je kaj plačal ženski, več ali manj so one njemu plačevale
-nikakor ne dela za ženske in nič ne investira
-razne štorije o porivanju punc
-številke trofej
-dosadno ga poslušat, ker vse kar mi je povedal, sem v bistvu že vedel...
Zadnjič spremenil TLDR, dne 30. Jan. 2014 15:06, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

^^ :roll:

vsi drugi so bedni in zanič in fuj in fej, ti pa drezaš v zasedene in se hvališ s tem (in s tem, kako jih napijaš). Brez enega ni drugega...aja, filaš si svoj ego, ker hočeš bit ALFA pa ti ne uspeva.. :rolleyes:

Očitno si priznal, da si beta, in zato zaki kompleksi z ženskami
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Js pa dvomim, da ženske neznanim tipom povejo vse o svojem seks življenju. :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^jaz pa verjamem, da se najdejo take. Še posebej, če ga spijejo kaj. Se pa sprašujem v kakih krogih se TLDR giblje, da skos najde lih neke čudne. Kakorkoli.

*da mi ni za nič
*da so tisti dnevi v mesecu in bi jih najraje prespala, ah.
*da me čaka še kar nekaj dela, ker sem predolgo odlašala... pa malo še bom.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

haley napisal/-a:Js pa dvomim, da ženske neznanim tipom povejo vse o svojem seks življenju. :)

kaj meni ženske vse povejo...uf...vem več o njihovi mračni strani kot pa kolegice, njihovi nič sluteči fanti pa itak pojma nimajo. drugače pa ženske bleknete vse, samo taprav tip more bit, ustrezne okoliščine pa zadostna doza alkohola.

ALKIČ > POLIGRAF.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zaklenjeno