Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da bova s cimrom očitno sama doma naslednjih 10 dni. Uh-oh...
- da sem nahitro poklepetala z bivšim cimrom in me je najin pogovor napolnil z novo energijo. Res ga pogrešam!
- da me je On včeraj spet uspel razjeziti. Nič čudnega, da je skoz nesrečen, če pa v vsaki stvari najde slabo stvar. "A res, a novo službo so ti ponudili? A tako malo ti bodo plačali? Zakaj si tako naivna in ne zahtevaš več?" Dej marš.
- Al pa če jaz podjetje v bistvu stanem precej več, ker morajo plačat nenormalne davke na mojo vizo + rečeno je bilo, da mi krijejo vse stroške, ki bodo nastali s pridobitvijo delovnega dovoljenja in ti niso majhni. Že samo karta do Tajske/Malezije, kamor je treba it, pride čez 200€ na dober dan.
- da si na štedilniku grejem ogromen lonec vode za tuširanje. Jap, pri nas je topel tuš še old-fashion style :D Električni grelec za tuš bo prva velika investicija, ko dobim malo več keša.
- da mi je ful bedno biti sama doma ponoči. Kar eni čudni zvoki okoli bajte :/
- ^ Upam, da pride danes cimer domov...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

*da se 7 dni pripravljam na izpit, učim pa samo 1 dan. motivacija = 0, volja = 0, energija = 0.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
alixx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alixx »

- ne da se mi učit, ker ubistvu ne vem kaj naj se učim ...
- gledam rokomet namest učenja
- zakaj že enkrat ne objavi teh rezultatoooooov :x
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem se včeraj čist zjokala, ko sem se zavedla da bom kmalu 21, fant pa se mi smeji v faco :D
*faks je prav zabavn, ko maš na vajah tolk fraj, da masiraš sošolko :D
*300 gramov meseka in my belly :gut:
*trepalnice si grem barvat :lach:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-me prvič v življenju boli želodec in pojma nimam od česa. Če je za to kriv sendvič s prekajenim lososom ... bom zelo huda na tistga lososa!

-posledično že en dan in pol ležim v postli in gledam dokumentarce o kraljici Viktoriji :D

-sem majčkeno huda na post od claire, kjer se pritožuje nad tem, kako so študenti, ki nosijo domov prat cunje, ene navadne lenobe. V mojem študentskem stanovanju ni bilo ne teoretičnega, ne praktičnega prostora za pralni stroj (predelana bajta pač) in jasno, da smo morali vsi prati doma. Enkrat sem prala jaz, enkrat mami, enkrat sestre. Pa nisem bla osamljen primer, marsikateri študent nima pralnega stroja. Pa itak smo vsi hodil za vikend domov, ker se je doma (in še vedno se) dogajalo več, kot v LJ! Vikend v LJ je bil samo, kadar se je bilo treba reeees učiti (pa še to sem se raje doma).

-da se grem nazaj v postlo zabubit.
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lollypop-@ »

- priznam da prvič priznavam :D
- priznam da že dolgo časa berem ta forum, pa da sem se šele predkratkim prijavila
- priznam da danes samo serije gledam, pa bi morala delat za fax.
- priznam da zadnji teden samo zabušavam
- priznam da bi najraje šla v hribe ali nekam v naravo, pa ne morem ker je slabo vreme + nimam časa ker imam 2 izpita ta teden
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Anjeske napisal/-a:-sem majčkeno huda na post od claire, kjer se pritožuje nad tem, kako so študenti, ki nosijo domov prat cunje, ene navadne lenobe. V mojem študentskem stanovanju ni bilo ne teoretičnega, ne praktičnega prostora za pralni stroj (predelana bajta pač) in jasno, da smo morali vsi prati doma. Enkrat sem prala jaz, enkrat mami, enkrat sestre. Pa nisem bla osamljen primer, marsikateri študent nima pralnega stroja. Pa itak smo vsi hodil za vikend domov, ker se je doma (in še vedno se) dogajalo več, kot v LJ! Vikend v LJ je bil samo, kadar se je bilo treba reeees učiti (pa še to sem se raje doma).

^^ priznam, da še vedno nosim domov prat cunje. Pa imam v študentu pralni stroj, sušilec, tudi likalnik bi se dalo dobit. In ne da se mi ne bi dalo, da sama operem cunje (dejansko jih, če me dlje časa ni domov), ampak se mati še ni navadila, da sem odrasla in dokaj samostojna in se mi posledično res ne da kregat. Če ima veselje s tem, naj ga ima. Mi pa res včasih, ko imam največ dela, paše, da je ena stvar za manj delat.
* Drugače so pa sobote v Ljubljani res fajn. Tisti vonj na tržnici, ko se zjutraj vlečem do knjižnice. Pa kaka daljša kavica, popoldnaski sprehod na grad ...
* evo, sobota. doma. nič ne dogaja. in nič ne naredim. vsaj naspala se bom.
* je bil ful naporen teden. fizično in psihično.
Kkaja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kkaja »

- sem čisto sveža na tem forumu
- da grem delat čez deset minut in je motivacija v minusu
- da me moje 28-dnevne kontracepcijske spravljajo ob živce, ker sem živčko in pri njih nikol nisi ''ziher''
- da sem po doooolgem času spet srečna (hope I didn't jinx it)
Those who don't believe in magic will never find it.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

^dobrodošla! upam, da ti bo lepo v naši družbi. Smo skupina samih prijaznih in nasmejanih v večini zelo mladih ljudi. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

...
Zadnjič spremenil rokerca, dne 18. Jan. 2014 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-.
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem vesela, da nimam tako hude mineštre doma, kot jo imate nekatere. I feel for you.
- Da imam trenutno najlepšo sobo v Slo, majkemi. Nova postelja, na novo pobeljene stene (fuuul lepa vijola), brez odvečnega pohištva (ostala je samo še ena omara, pa še ta gre ob prvi priliki ven).
- Da sem utrujenaaaa... Zakaj? Ker sem prišla že v četrtek domov, najprej garala v svoji sobi, danes delala zraven še delo od naših (da so lahko šli na izlet), s tem, da imam v torek kolkovij, glede katerega bi bilo treba še kar nekaj sedenja za mizo. Da ne omenjam vsesplošne melanholije zadnje čase, nepojasnjene žalosti, straha in skrbi. Ne vem kaj bo z mano. Aja in še glede kolen me ful skrbi kaj bo. Vse skupaj mi preveč pije energijo in voljo, in socialne stike in vsakodnevna opravila zreduciram na minimum. Če bi bilo po moje, ne bi sploh vstala iz postelje, in za eno uro na dan bi prosila mojega če me lahko boža po hrbtu.
- Da sem se danes zavedla, da mi v zadnjem letu vse več maminih vlog prevzema naša nončka. Ona je tista, ki me vpraša kako sem, glede zdravja, počutja, faksa, mojega... Ona me vozi v šoping,na izlete, večerje in kosila, me vabi k sebi (pa magari če samo gledamo smučanje skupaj). Ona si dejansko vzame čas, da me posluša. Naši materi si večine svojih (namišljenih?) problemov in skrbi ne upam niti omenit. Občasno ji povem, da kolegica, ki je lani padla letnik, še vedno ni naredila izpitov (kar je sicer res, ampak se počutim ful shitty ko ji to povem), samo zato, da ko/če padem kak izpit ne bo drame doma. Na jetra mi gre, da moram js stalno poslušat kake probleme ima ona, s službo, fotrom, starimi starši po obeh straneh, koliko ogromno dela ima ona (kar je sicer res, ampak ful pretirava) in da kako je za VSE sama.
Primer: včeraj belim, foter je pomagal, ker se je strop luščil. Uleti v sobo, jamra da kaj to delamo, zakaj noben njej ne pomaga. Jo nekdo pokliče po telefonu, se javi in suvereno izjavi: "oh, ne ne motiš, sicer tukaj Sarissimi belim sobo ampak ni problema"... Isto cunje (ko smo ravno pri njih). Vsak vikend privlečem pisane in bele cunje domov, in operem, posušim in pospravim vse cote doma (tudi od staršev in brata). In mati zmirom, ko se s kom pogavarja, reče: "ojoj, pa še tolko cunj me čaka doma za oprat in zlikat!" Najbolj me to jezi v nedeljo popoldne, ko je že vse pospravljeno in zlikano :evil: . Ojej, in kuhinja! Kake pridige poslušam, ker "vse razmečem ko kuham" (saj nič ne rečem, drugače nisem ravno urejena, ampak sem pa res clean cut kuharica, če je v kuhinji kaos se ne znajdem, preden začnem kuhat moram najprej pospravit delovne površine, posode, ki jo ne rabim več takoj pomijem/dam v stroj itd). Dammit, to je pa ratal dolg spis + totalno zašla z osnovne teze... Ni važno, očitno sem mogla dat s sebe.
- Ne vem kaj bi sama s sabo. Žurat bi šla. Po pol leta.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- In še mam za jamrat.
- Da mi gre na živce, da se ne morem nobenemu konkretno potožit. Mojega nočem preveč obremenjevat, ker me boli ko vidim, kake velike učke naredi, prav uno: poor baby. Kolegice nonstop jamrajo o nesrečni zaljubljenosti, zame in moje probleme pa potem nekako zmanjka časa/energije. Cimre ne poznam še dovolj dobro, da bi ji res lahko zaupala vse v nulo, sploh pa ima sama dovolj problemov doma. Ah.
- Čakam poletje. Imam v glavi, da se bo vse čudežno uredilo, samo da pride poletje.
- Grem h nončki kej pojest.
- Globoko se opravičujem za ta jadajada, ubistvu bi mi blo bolj všeč če se sploh noben ne prebije čez vse skupaj. Ampak je forum edini prostor kjer lahko neovirano sprostim vse frustracije. Mogoče je pa zato tako negativno nastrojen. Ker dokler nam laufa v življenju ga ne rabimo. Ko pa zaškripa, pa pridemo sem po nasvet/tolažbo/brco v rit/gledat, če smo mi najbolj bogi, al je komu še bolj bedno v življenju....
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

-da sem se cel popoldan učil in da nimam pojma
-da so posti od Sarissime totalen TL;DR
-da sem lačen in se mi ne da it do hladilnika
-da si morm počas umislt eno punco ker mi mat noče več likat cunj
-da sem dobil feeling, da ima tale forum 10 aktivnih uporabnikov
ALPHA & BETA MALE CREW