Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

...menstrualni krči i love you...
...menstrualni krči i live for you...
...FML
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- omfg... :D
- da zadnjič s cimrom za jest narediva, se spraviva pojest in nato kuhan viski spit in enega ali dva skadit ob gledanju Mega Sharka proti Giant Occtopussu. In kar naenkrat wtf? Tip dejansko nekaj poskuša pri meni. Jao, pa ne s cimro, no, butl!
- Ja ne. Bravo, pačuli. Super. Res :D
- Aja, pa un moj francoz s Tajske mi je naročil, da mu preverim letalske karte do Dhake. Kar k meni bi prišel. Loooool.
- ^ Sej ne rečem, fajn bi ga bilo videt. Sam kar naenkrat je tu on, od doma mi en bivši dečko piše, kako me pogreša, zgornja prigoda s cimrom, pa še en frend, ki je definitivno globoko zasidran na tisti strani moško-ženskih prijateljstev, ko bi z veseljem zagrabil priložnost, če bi se napol naga pred njega narisala. Aja, pa On me včeraj kliče, da je imel ogromno časa za razmišljat o tem kar sva imela in bla bla bla...
- da me je še en kolega povabil na zmenek, prav zmenek in sem rekla, da ne
- pa še en sicer čisto simpatičen dečko in sem tudi rekla, da ne
- pač bad tajming.
- Res ne vem, kaj jim je no.
- In jaz leto dni nazaj tako prepričano trdim, da je eden od razlogov, da ostajam v Deshu, ker se ziher ne bom zapletala v neke ljubezenske prigode.
- Mhm.
- grem zdej best frendici poročat o tem, da ji ne bo preveč dolgcajt...
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

-da sem ravnokar vstal po 12 urah spanja in bi šel najraje nazaj spat

_patchouli_ napisal/-a:- omfg... :D
- da zadnjič s cimrom za jest narediva, se spraviva pojest in nato kuhan viski spit in enega ali dva skadit ob gledanju Mega Sharka proti Giant Occtopussu. In kar naenkrat wtf? Tip dejansko nekaj poskuša pri meni. Jao, pa ne s cimro, no, butl!

Pa saj ni problem, da je tvoj cimer, problem je da ti ni dovolj všeč, da bi šla s cimrom.

Jaz sem imel 2 cimri, ki sta me vzrajno vabili na "ogled filmov". Nekaj časa sem bremzal, na koncu sem pa lepo izkoristil priliko. Aja, pa ena od cimer je imela tipa.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

haha, bolj se ne bi mogel motit :D

dodajam: končno dobila menstro in lahko pojem zalogo čokolade iz tujine, ki sem jo šparala za hude cajte. juhu.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

trust napisal/-a:
_patchouli_ napisal/-a:- da me je še en kolega povabil na zmenek, prav zmenek in sem rekla, da ne
- pa še en sicer čisto simpatičen dečko in sem tudi rekla, da ne

Kok si žleht :mrgreen: jaz bi ziher še enkrat probu, enkrat bi mi že ratalo tebe spravit na zmenk :P

to pa zato ker je v današnjih cajtih simpatičen dečko za povprečno žensko premalo, mora bit nujno hud :roll: .

Dans pa 20ka :birthday: in seveda :bia:

Vse najboljše!
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

TLDR napisal/-a:to pa zato ker je v današnjih cajtih simpatičen dečko za povprečno žensko premalo, mora bit nujno hud :roll: .

word :top:

vse najboljše, trust :)
hej norci :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

to pa zato ker je v današnjih cajtih simpatičen dečko za povprečno žensko premalo, mora bit nujno hud :roll: .

Ja, ziher. LOL, no. Vse je v odločitvi, in tisti, ki se odloči, ima pač svoje razloge, ki jih ni dolžan na sodišču 'simpatičnih dečkov/deklic' obrazlagat in čakat na obsodbo. Da se ne bomo spet vrteli v krogu o tem, da ima vsakdo lastna merila in razloge za lastna dejanja in odločitve. Ampak eni ste pa prav poklicani za posploševanje, al kako? :lol:

Priznam, da full rada prebiram priznanja od _patchouli_, ker so full prisrčna.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

TLDR napisal/-a:jebač/player se je hotel spoprijateljit z beta boyfriendom?lol, kolk grenko in akward. če bi se to meni zgodil bi po vsej verjetnosti njega in mene varnostniki ven odnesl

ja saj, kr nekaj :D ker tip je ful prepričan, da se zaradi mene ne razumeta (prej so hodli skupaj ven pa na fitnes), v bistvu pa ga on ne mara že od takrat, ko je zvedo da vara svojo punco na vsakem vogalu :D

*sem bla danes na kolesu zunaj :3 pol pa še sprehod, zaj pa še fitnes, omg, popolno življenje
*vikendi prehitro minejo :(
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

TLDR napisal/-a:

Ne, buče.

Rekla je kolega. Ko si enkrat ženski kolega, boš kolega ostal.

Žensko se najlažje dobi tako, da naenkrat padeš pred njo od nekod, prideš v njen lajf, ne da bi prej sploh vedela zate.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Pa da se cimprej zjasnita kje sta. Ker, ko ti pribije, da si ji "kot brat" oz. kaj podobnega, je ze prepozno.

Seveda to velja, v primeru, ce hoces z njo kaj vec kot samo prijateljevanje (which is a no-go pri M-Z).
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

-priznam, da sem požrl preveč pasulja in me grozno napenja...
Džeki napisal/-a:
Rekla je kolega. Ko si enkrat ženski kolega, boš kolega ostal.

To drži, ja, samo če si hud tip te na prvem mestu sploh ne bo popredalčkala med kolege.

Mishela napisal/-a: v bistvu pa ga on ne mara že od takrat, ko je zvedo da vara svojo punco na vsakem vogalu

Hah a to je kaj za izvedet?Pogledaš tipa pa vidiš :D...sicer pa varanje na vsakem koraku, kmšji, "krajše" romance in podobno...poznamo mi take. Sicer pa mislem, da mu ne gre ta tip na k*rac samo zaradi tega ker je playa guy, ampak bolj zaradi tega ker je napiču njegovo žensko (tebe).
Zadnjič spremenil TLDR, dne 12. Jan. 2014 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

džeki, se tudi jaz ne strinjam čisto.. mislim da je precej punc, ki se zaljubijo v "samo prijatelje". marsikatera tudi v FF (ubistvu sploh še nisem slišal za primer, ko v FF odnosu vsaj en ne bi čutil nečesa več)

je pa tako, med tem kar osebki povejo/kažejo in med resnico je kar dolga pot, v večini.

priznam, da je prevroče :S
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma dej, sam ste pa smotani, a veste? :D
Se je zdej zbral tribunal cosmo petelinov, da predebatira, ker je ena punca v Priznam da... napisala, da je zavrnila dva povabila na zmenek. A veste pa nič, ne o tej punci, ne o teh fantih, ne o okoliščinah.
Sploh pa ti slovenc nimaš kaj pisat, ko pa si tako glasen, da ne hodiš na zmenke s puncami, za katere že vnaprej veš, da niso zate iz takega ali drugačnega razloga. A ko jaz to naredim, sem pa povprečnica, ki se ne zadovolji s simpatičnim dečkom :D Kak ste posrečeni, res...

- da živim v čisto drugačnem kulturnem okolju kot vi, v precej specifični situaciji. Tu zmenkarjenje in M/Ž odnosi ne potekajo tako, kot imate vi naštudirano. Kaj naj grem na zmenek z vsakim, ki me vpraša, da ne bom bitch? Ja itak, potem bi lahko samo po zmenkih hodila vsak dan. Ne pretiravam. Plus tega da je moja situacija tu precej negotova in verjetno čez slabe 3 mesece itak odhajam za vsaj kaka 2 meseca če ne še dlje. In mi ni do zapletanja s kom, ker je potem samo še bolj hudo.
- da ne vem, zakaj sem napisala tole^ ker kaj vas briga, zakaj ne grem na zmenek z XY ali se mi zdi slaba ideja se zapletat s cimrom
- da grem domov, naredit hrano in pogledat kak film s cimrom :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- sem bla pri zobarju in še vedno nimam nobene plombe ali česarkoli :freude:
Zaklenjeno