Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*okej, sem že v stanju, ko sem srečna da nisem več njegova prijateljica
*tudi z ostalimi mi ni vec do druženja, boljše to, ker jim bo drugač zmanjkalo izgovorov
*lahko se kr lepo jebejo vsi
*sem tak srečna, da je konec in ker imam zdaj toliko boljšo družbo
*edino jezna sem na sebe, ker sem bila toliko neumna, da imam zaj brazgotine in bogve kdaj bojo zginle
*mislim, da končamo z izpiti do sredine izpitnega obdobja, če ne še ki prej :D
*zobje me bolijo ;(
*grem se učit :3 dejansko se ful veselim haha
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

* že precej časa nisem pisala na ta forum... Se mi nekak ni dalo pisat :)
* me je zadnjič presenetil sms ex kolegice za novo leto... Misli, da ko mi je po letu poslala sms, bom pa letela na tisto kavo, da izve kaj se novega dogaja z mano in še z dvema drugima puncama.
* ne razumem punc, ki ne znajo biti same. Kolegica leta iz zveze v zvezo, sama ne zna bit niti mesec dni. Potem pa jamra, kako je nesrečna in vedno ji uspe najdit enega kretena, ki je vsaj 1x starejši od nje.
* se mi je življenje v enem letu obrnilo na glavo. Za 360 stopin, najbrž še več kot toliko. Imam službo, sredi januarja se mi obeta redna zaposlitev, fajnega fanta, ki je totalno nasprotje bivšemu, začela sva si urejati najino bivališče pri njemu doma.
* sem vedno govorila, da ne bom živela doma, ali pri meni, ali pri fantu... pa me očitno čaka ravno to...
* sem noseča... pa sem po eni strani vesela, da se nama bo pridružil nov član, po drugi strani pa sem še vedno "waaaaat", tega nisem planirala vsaj še eno leto.
* vem da bo na koncu vse ok, samo aaaa že zdaj me je noro strah vsega kar me čaka....
* ahhh... jap, 360 in več!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Čestitke za nosečnost in welcome back! :)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem ponosna nase, da sem dala odpoved. Pol leta sem se trudila in vsakič naletela na gluha ušesa nadrejenih, noben ni cenil mojega dela in se je kar pričakovalo, da bo vse narejeno. Tega, da sem ostajala do večera pa dežurala sobote pa nobenega ni brigalo. No ja, možno, da bo drugje enako, ampak bom vsaj delala za več kot minimalca - jbg, denar mi je precejšnja motivacija. Sedaj se čudijo, da grem stran....what did you expect??
- sem dobila kar presenetljivo veliko komentarjev od sodelavcev v smislu, ooo super zate, jaz bi tudi raje drugje delal/a! Ko pa vprašam, če delajo kaj na tem (če so vsaj prijavljeni na obvestila od mojedelo.com/adecco ipd) pa noben nič. Mam občutek, da bi jih veliko šlo stran, samo dejansko se pa za to ne potrudijo nič. Jah, redko komu je šiht ponujen na pladnju. Mislim, da bi vsi mogli biti bolj proaktivni in samoinicativni. Pa ne samo v tem kontektsu, ampak tudi na splošno. Škoda za nas.
- komaj čakam dopuuuuust v začetku februarja! Že odštevam dni! :D
- sem sedaj dve uri zabila na youtube (best news bloopers/fails in funny falls compilations) :lol:
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* Nič Pariz. Odpadlo. še enkrat dobila potrjeno, da se je glede potovanj bv zanašat na neke posrednike. en teden sem čakala gospoda, da mi potrdi pa nič. pol pa mail, da odpade. ja hvala.
* ampak ni razloga skrb!!!!! ne jočite zame!!!!!! vseeno grem v Barcelono ;) the day is saved! tokrat sem lepo kupila karte, rezervirala hostel. tako, da je 100% (malo cvikam, da bi si prijateljica premislilala... hm. sam sma res že skor vse kuple... če ne pa sama. ne bo prvič :))
* učeri sem si nakupla tok cot, da me glava peče. hvala Dionizu za prevoz in prijetno družbo :) pa potrpljenje, ko sem skakala po trgovinah!
* končno imam tudi Kindla :)
* tak. odločla sem se, da se res ne oziram več na nobenega pri doseganju svojih ciljev. že zarad bivšega sem se took omejevala (ko pomislim kaj vse sem dosegla odkar sva prekinila hohoho... včasih je lahk razmerje res kontraproduktivno in zavira osebnostno rast. vsaj za mene to velja - očitno. slaba.
* izjemno dobre volje pičim delat! w00h00 :)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

*imam izjemno leno doboto, premetavm se po postli v pižami in misli probam navadit na idejo zajtrka.... meeeh

*grem čez 2 uri iz ljubljane, pa nimam spakirano še nič ali narjeno

*punica kdo bo namesto tebe za faks delou? ccc poročilo bi mogla met že urejeno ajoj ajaoj lenoritis...... :/

*sem zaradi toplega vremena pomojem se prehladila...ali pa zato ker po Ljubjani skačem samo v jakni...hmm
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem prvič ostala v soboto v lj, and its awesome :D.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Sarissima napisal/-a:- Da sem prvič ostala v soboto v lj, and its awesome :D.

*mi je hecno, da študentje šele po parih letih študija, prvič čez vikend ostanejo v Lj. :) Pri meni je to že dolgo stalnica.

*imam zadnje dni polno glavo misli...ne morem se odločilt kaj naj naredim.

*verjetno nima smisla nadaljevati študij, ki me čisto nič ne veseli? :/

*bom probala čim bolj izkoristit sobotni dan v Lj. :D
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

haley napisal/-a:
Sarissima napisal/-a:- Da sem prvič ostala v soboto v lj, and its awesome :D.

*mi je hecno, da študentje šele po parih letih študija, prvič čez vikend ostanejo v Lj. :) Pri meni je to že dolgo stalnica.

V moji družbi pa ne. Domov vsak vikend hodijo več ali manj vsi, ki imajo doma znosne/poštimane familije, in niso ravno s prekmurja ;D . Med izpitnim obdobjem ostane vsake toliko kdo zaradi učenja (kot jaz danes :D ), to je pa to.

- Že dolgo nisem imela tako umirjenega dneva. Saj se učim, ampak vmes tudi pogledam kaj drugega in jem ob normalnih urah. Živci so danes na paši in na splošno se nisem že vsaj 2 tedna tako dobro počutila.
- Da mi je kul, da ne bo nikogar doma, ko pridem zvečer domov. Rabim nekaj časa s svojo ljubljeno kuhinjo na samem :D.
- Da ne vem, če naj pojem zdaj nekaj, ali počakam da pridem domov... Hm.. Koliko časa traja dostava ob sobotah?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

trust napisal/-a:*Gledam po netu če je kak dober movie pa sem že vse pogledal :/

mislim, da bi se težko bolj motil...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Sarissima napisal/-a: V moji družbi pa ne. Domov vsak vikend hodijo več ali manj vsi, ki imajo doma znosne/poštimane familije, in niso ravno s prekmurja ;D . Med izpitnim obdobjem ostane vsake toliko kdo zaradi učenja (kot jaz danes :D ), to je pa to.

hmmm.... vikendi v lj so nekaj najbolj kulskega (bli). to je cel point. doma mislijo da se učiš, ti pa pohajkuješ s frendi. to je lajf. :)

- in ne razumem ljudi, ki študirajo v lj, vozijo vsak petek cunje domov (omg, otroka takoj prizemljim), doma spraznijo hladilnik in se majo za ful samostojne. ok, ne rečem tu pa tam, al pa kake delikatne cote, ne pa vsega. od brisač do gat. lenobe grde.

- da čakam da se nohti posušijo.

- sem delala danes ko budalo. eno uro čez delovni cajt. :S

- grem na obisk. dojenčka cartat!

- no mojih vseh obveznosti bo konec ob kakih 3 a.m. res fino za vstat se v nedeljo in it delat.

- smo napeti vsi. vsak pomalem in vsak posvoje. če ne bo skoro mimo je utegnejo še poklat. sicer se pa ni za sekirat. malo božam po glavi enega, pa malo drugega, kaki vic povem pa se takoj pozabijo napetosti.

- ma da maš enega butla v ekipi se delat NE da. še dobra, da ga nimamo.

- je kdo reko izpiti?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem včeraj spravla dečka ven z mano v kmš :mrgreen:
*je bil tam tisti tip, s kerim sem bla takrat ko sma s fantom mela pavzo in ga je potegno k sebi pa reko da ga ma rad in da noče da je jezn na njega :lach: wtf did i just witness? pomoje bota bff zaj ja hahahah bravo, butl :D
*pica, pica, pica eeeeeeverywhere
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

*prinznam, da sem se začel učit
Mishela napisal/-a:*sem včeraj spravla dečka ven z mano v kmš :mrgreen:
*je bil tam tisti tip, s kerim sem bla takrat ko sma s fantom mela pavzo in ga je potegno k sebi pa reko da ga ma rad in da noče da je jezn na njega :lach: wtf did i just witness? pomoje bota bff zaj ja hahahah bravo, butl :D
*pica, pica, pica eeeeeeverywhere

jebač/player se je hotel spoprijateljit z beta boyfriendom?lol, kolk grenko in akward. če bi se to meni zgodil bi po vsej verjetnosti njega in mene varnostniki ven odnesl
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zaklenjeno