* že precej časa nisem pisala na ta forum... Se mi nekak ni dalo pisat

* me je zadnjič presenetil sms ex kolegice za novo leto... Misli, da ko mi je po letu poslala sms, bom pa letela na tisto kavo, da izve kaj se novega dogaja z mano in še z dvema drugima puncama.
* ne razumem punc, ki ne znajo biti same. Kolegica leta iz zveze v zvezo, sama ne zna bit niti mesec dni. Potem pa jamra, kako je nesrečna in vedno ji uspe najdit enega kretena, ki je vsaj 1x starejši od nje.
* se mi je življenje v enem letu obrnilo na glavo. Za 360 stopin, najbrž še več kot toliko. Imam službo, sredi januarja se mi obeta redna zaposlitev, fajnega fanta, ki je totalno nasprotje bivšemu, začela sva si urejati najino bivališče pri njemu doma.
* sem vedno govorila, da ne bom živela doma, ali pri meni, ali pri fantu... pa me očitno čaka ravno to...
* sem noseča... pa sem po eni strani vesela, da se nama bo pridružil nov član, po drugi strani pa sem še vedno "waaaaat", tega nisem planirala vsaj še eno leto.
* vem da bo na koncu vse ok, samo aaaa že zdaj me je noro strah vsega kar me čaka....
* ahhh... jap, 360 in več!