Priznam da...#18
Re: Priznam da...#18
Pokliči teto in ji povej, da te ne bo. In pojdi na koncert s kolegico. Ne smejo ti starši krojit življenja.
(Ok to sem js, ker mi žlahta ne pomeni veliko. Rajši grem s kolegico in se imam fajn, kot pa da grem nekam s familijo, pa da se tam samo krega in opravlja.)
(Ok to sem js, ker mi žlahta ne pomeni veliko. Rajši grem s kolegico in se imam fajn, kot pa da grem nekam s familijo, pa da se tam samo krega in opravlja.)
* da sem uradno obsedena s serijo Sons of anarchy! aaaaa, kak fajn! Cel vikend sam to gledala (rajš ne pomislm sploh na goro učenja, ki me čaka)
* da je Charlie Hunnam božanski in da mam precejšnji celebrity crush nanj, aaaaa
* da se ne morm upirat in že kr iščem karte, čeprov precej prezgodaj še
* da pridno šparam (sicer zlo zlo majhne vsote), neki se bo pa le nabral iz inštrukcij za kako spodobno potovanje; upam da še čimveč zaslužim v parih mesecih
* da je Charlie Hunnam božanski in da mam precejšnji celebrity crush nanj, aaaaa

* da se ne morm upirat in že kr iščem karte, čeprov precej prezgodaj še
* da pridno šparam (sicer zlo zlo majhne vsote), neki se bo pa le nabral iz inštrukcij za kako spodobno potovanje; upam da še čimveč zaslužim v parih mesecih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-da obožujem nakupovati darila za druge (zakaj tega nisem počela že prej?)
-da me je dolgoletni prijatelj, ki je v resni zvezi več let, res presenetil (what the fuck)
-da se tolčem po glavi s kakšnimi idioti sem imela razmerje
-da ne razumem omejenosti in zaprtosti ljudi
-da bi šla rada na razprodaje, pa nimam denarja
-da bi šla zdele na en đoint, pa je isti razlog kot zgoraj
-da komaj čakam 10., ko pride štipendija
-da moram začeti varčevati in nehati zapravljati za brezvezne stvari
-da me skrbi za fotra
-da sočustvujem s sestro, ker se ji dogajajo takšne stvari
-da ne vem kaj se dogaja z drugo sestro, par mescov je že ni na spregled...
-da upam, da bo 2014 manj shitty kot 2013
-da me je dolgoletni prijatelj, ki je v resni zvezi več let, res presenetil (what the fuck)
-da se tolčem po glavi s kakšnimi idioti sem imela razmerje
-da ne razumem omejenosti in zaprtosti ljudi
-da bi šla rada na razprodaje, pa nimam denarja

-da bi šla zdele na en đoint, pa je isti razlog kot zgoraj
-da komaj čakam 10., ko pride štipendija
-da moram začeti varčevati in nehati zapravljati za brezvezne stvari
-da me skrbi za fotra
-da sočustvujem s sestro, ker se ji dogajajo takšne stvari
-da ne vem kaj se dogaja z drugo sestro, par mescov je že ni na spregled...
-da upam, da bo 2014 manj shitty kot 2013
..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-.
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:10, skupaj popravljeno 2 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- Da sovrazim pogrebe in sem najvecji socially awkward penguin ko pride do le teh. Ne vem kam bi se dala, komu bi na kak nacin izrazila sozalje, kako bi se obnasala.. grozno mi je
- Zaradi vseh teh razlogov se prepricujem, da jutri ne utegnem it v nase konce na pogreb daljnjega sorodnika (niti ne krvnega), na katerem bo najbrz cela zlahta. ki je ne maram prevec. Bo ok ce vdoveli pra-teti napisem kartico z iskrenim sozaljem in jo v kratkem obiscem? Am i a bad person?
- Fak, lih vceri sem kako uro razmisljala o sibkih odnosih z nasim sorodstvom in o tem, da mi bo nekoc najbrz zal, da jih nisem poglobila.. sploh ker so po vecini ze stari in pocasi odhajajo.. in zdej to. jasen znak, jap..
- Meh
- Pa usi z enimi problemi, a je ksna luna? januarski sindrom?
- Bo bols
Bo.. in to hmal
- Zaradi vseh teh razlogov se prepricujem, da jutri ne utegnem it v nase konce na pogreb daljnjega sorodnika (niti ne krvnega), na katerem bo najbrz cela zlahta. ki je ne maram prevec. Bo ok ce vdoveli pra-teti napisem kartico z iskrenim sozaljem in jo v kratkem obiscem? Am i a bad person?

- Fak, lih vceri sem kako uro razmisljala o sibkih odnosih z nasim sorodstvom in o tem, da mi bo nekoc najbrz zal, da jih nisem poglobila.. sploh ker so po vecini ze stari in pocasi odhajajo.. in zdej to. jasen znak, jap..
- Meh
- Pa usi z enimi problemi, a je ksna luna? januarski sindrom?
- Bo bols

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^^danes je baje najbolj depresiven dan v letu, kao bioritem.
-* da se moram pomiriti, ker se vsako noč zbujam ker me zagrabi krč v mečah...in mi je rekel en, da je to zato ker greš jezen spat in si zateguješ telo v spanju.
In dejansko se mi to dogaja, ko sanjam kaj kar me razjezi. Čudno.
-* da se moram pomiriti, ker se vsako noč zbujam ker me zagrabi krč v mečah...in mi je rekel en, da je to zato ker greš jezen spat in si zateguješ telo v spanju.
In dejansko se mi to dogaja, ko sanjam kaj kar me razjezi. Čudno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Meni prevec niha razpolozenje 

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
trust napisal/-a:Da sem v zadnji uro spisal 43 vrstic kode in molim, da mi jutri uspe prepričat profesorja, da si ne zaslužim cveka, ker drugače
Kar nauci se svojega poklica

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:* da sem uradno obsedena s serijo Sons of anarchy! aaaaa, kak fajn! Cel vikend sam to gledala (rajš ne pomislm sploh na goro učenja, ki me čaka)
Khm, told you so.

It was forever..but it didnt last long..
A ni to žajfnica za moške? Vsaj tako moj opiše to serijo 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
- Cosmopsiho
- da se je leto začelo precej porazno....kar pomeni, da gre lahko samo še na boljše 
- da mi nikakor ne uspe v celoti pospravit in počistit stanovanja. zgleda morem skadit en joint in 'past not', ker če ne samo raznašam nesnago in stvari iz sobe v sobo
- da še vedno nisem dobila denarja. fakin ministrstvo in fakin nategunarji od kurca

- da mi nikakor ne uspe v celoti pospravit in počistit stanovanja. zgleda morem skadit en joint in 'past not', ker če ne samo raznašam nesnago in stvari iz sobe v sobo
- da še vedno nisem dobila denarja. fakin ministrstvo in fakin nategunarji od kurca
... priznam, da se bliža ogromno izpitov, men se pa kr ne da in ne da učit 
... da se še kr ne morem načudit, kakšen besedni zaklad in pogum ima folk preko telefona... danes v službi sem naletela na same primitivce.
... na morje bi šla. in na koncert.

... da se še kr ne morem načudit, kakšen besedni zaklad in pogum ima folk preko telefona... danes v službi sem naletela na same primitivce.
... na morje bi šla. in na koncert.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da sem nam dobila sestanek na nemški ambasadi. mislim, da je to dosti dela za danes 
- da se odpirajo ene možnosti, vedno se. Če sem se kaj naučila lani je, da je treba prepoznat in zagrabit priložnost, ko je šansa. Upam, da se bo fajn izteklo, držite pesti...
- da je Mandu the Cat prav predrzen. Ga dvakrat naženem iz svoje postelje in dvakrat pride nazaj. Sej je kul mačkon, ampak kaj jaz vem, kje se potepa čez dan in koliko bolh prinese zraven.
- da nam je cimer včeraj prinesel za cel kovček dobrot. Sladkarije, kavo, kilsko kikirikijevo maslo, salamo, alkohol... ma ni da ni. Je bil božič all over again
- da sva se zadnjič kako uro pogovarjala po telefonu in to brez da bi eden jezno prekinil. Mogoče pa sva le sposobna ostat prijatelja
- da ima sodelavec intervjuje za službo v moji pisarni in je prav živahno. V nekem trenutku je bilo v pisarni kakih 15 hihitajočih se okoli-20-letnic.
- da meh. beden začetek leta, beden.

- da se odpirajo ene možnosti, vedno se. Če sem se kaj naučila lani je, da je treba prepoznat in zagrabit priložnost, ko je šansa. Upam, da se bo fajn izteklo, držite pesti...
- da je Mandu the Cat prav predrzen. Ga dvakrat naženem iz svoje postelje in dvakrat pride nazaj. Sej je kul mačkon, ampak kaj jaz vem, kje se potepa čez dan in koliko bolh prinese zraven.
- da nam je cimer včeraj prinesel za cel kovček dobrot. Sladkarije, kavo, kilsko kikirikijevo maslo, salamo, alkohol... ma ni da ni. Je bil božič all over again

- da sva se zadnjič kako uro pogovarjala po telefonu in to brez da bi eden jezno prekinil. Mogoče pa sva le sposobna ostat prijatelja
- da ima sodelavec intervjuje za službo v moji pisarni in je prav živahno. V nekem trenutku je bilo v pisarni kakih 15 hihitajočih se okoli-20-letnic.
- da meh. beden začetek leta, beden.