Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

#da dans in jutr še delam, pol pa dopuuuust! in da se tak veselim, da sm cel vikend komi čakala, da grem delat, ker sam še 2x in dopuuuust :D
# da ne morem nehat poslušat komada The Big Sleep od The Gathering, dva dni ga že mam na repeat, tak prav opiše moje razpoloženje zadnje dni da to ni res
# da sm se tak sprostila, da me dejansko vse boli.... ono, ko ti pade dol ves stres in vse kar se je nabralo in ko tenzija popusti in pol začnejo ti vozli na živcih pritskat tam ko ni treba
# da zato bom zdej med dopustom pridna in hodla redno kvihtat, da se spet mal ojačam pa mal jogo vadla doma
# da upam da mi rata še pred sredo kupit nove dolge tekaške hlače, ker če bo takle lepo vreme, bom še venih tekala
# da me preseneča, kak je en folk na freh, kar se biznisa tiče. eni so res tak neresni, da bi jih kr nekam zbincala.... odpove 3x pa sporoči 1 uro prej. res zrelo no, baba blesava.
# da se bom šla ziher za en dan na Roglo sankat uiiiii
# da bom pesiča pelala na Šmarjaka v uno pravlično deželo, če sploh je kej
# da sm za novo leto vse odje*ala, ker se mi ne da trucat v maribor. pa naj nekdo za spremembo sem pride, f*ck you peoplez. pa tud če to pomen Top Gear maraton z jointom in pesom in mačko.
# da okdar sma šla narazen, mi kupuje ful daril. in to taka, ful osebna. ko sma bla skupi, se nikol ni tolk potrudu mi skup spacat neki. pa ne v smislu neke denarne vrednosti, ampak da je res ono top prikrojeno meni. ampak ... too late. po toči zvoniti je prepozno.
# da komi čakam da obdarujem naše, ker sm našla za vse top darilca
# da sm skuhala odliiiiiiičen veganski čokoladni liker, ki ga bomo zdaj zdaj ofnal na šihtu
# da če bo vse po sreči delamo jutri sam 4 ure pol pa odklooooop
# uiiiiiiiiiiiiii :irre: :rofl:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

trust napisal/-a:Mater ste eni neučakani, seveda da dalj časa hodi paket, veš kolk majo zdele dela pred prazniki, jaz sem na mobitel iz mimovrste čakal 5 dni, pa kaj na zdj napišem pritožbo? :rolleyes: Če bi rada paket čim prej pa tam označi osebni prevzem pa bo ane :D

++ res sem totalno neučakana, ker že 10 dni čakam na en paket, kjer je pisalo dostava 3dni. čist logično se mora stranka sprijazniti s tem, da majo gužvo (ker oni ne vejo, da so prazniki pred vrati) in plačati paket PO božiču? oh, plis. mogoče bi ti mišek čakal tiho in brez vprašanj (pač slovcelj). no, jaz sem pa bla dosegla, da so mi paket danes oddali. mene tudi noben ne vpraša kak folgam na šihtu. enem, drugem al tretjem. veste, gospa, božič bo, ne bo paketa. gospod ne morete dobiti čez 3 dni, ker mamo gužvo. sem zasedena, ne bom spisala članka in ne seminarske naloge. mhm. bi te rada vidla.
- kar eno lastnost si mi pripisal, ki niti malo ni majo lastnost. mislim... ;) ni mi všeč.

* da če bi ne blo darilo za božič, bi jih prijvla. valda. zavajanje.

* da dokler so ljudje ovčice tipa "kwa čm zdj, a nj se prtožm?", tak dolgo so ti ljudje lahko lepo sami sebi namen in vsi jih lahko zajebavajo. :P

* ah, da grem poslat danes še (po drugem šihtu, ofkors, ker P***a je pač gužva) na pošto poslat dobrodelni paketek in se počutim zlo koristno. pomagam kolikor pač lahko.

* da sem včeraj nekaj prešpricala in dala svoj luksuz pred pomembno zadevo in imam takooooo slabo vest, da moram nujno se nekak tega otrest (čeprav ni noben otrpel škode). zato semse odločla, da se pomirim sama s sabo tako, da pošljem še en dobrodelni paketek.

* da bo treba smuči privlečt venkaj! u, rabim nove smuči. mogoče next year.

* da še nisem mela cajta nič pečt! ojoj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* da se mi dogajajo same čudne stvari v življenju

_* zadnjič pade kolega na tla, probamo pulz..tip mrtev, ga oživimo...pač srce mu je poskočilo na čuden način in to je to.

_* mi je hudo za enega dobrega prijatelja, kot mene ga je precej potolkel razhod pa še ene druge tragedije, in se je odločil nekje drugje začeti novo življenje. Če jaz nisem imel jajc za tujsko legijo, jih ima vsaj on...sem vesel za njega, tukaj umira na obroke. Ga bom pa pogrešal.

_* se grem naslednji mesec tetovirati, pade nekaj extra kovancev, zatorej si gremo narediti dva tatuja

_* znam skuhati že 15 jedi, pa ne nekih pohanih zadev pa tega...prav tako, pravo kosilo. Sem pa smešen kuhar, točno vse stehtam na gram natančno, pustim goro posode, vse napackam.
Se zdaj poskušam naučiti da bi naredil indijski zavitek, samo še ne znam narediti tiste palačinke :D .

_* obstaja razlog zakaj ne pijem, in to sem si dokazal že 5ič v življenju. Ni mi kul, da imajo naslednji dan na telefonu videe kako na bavarcu pojem Samo tij, zraven pa jem kebab :D .
Jaz pa alkohol nisva za skupaj.
Vsaj vsi vejo kaj pomeni zacumprala :lol: .

_* da zdaj bolj kot kadarkoli prej v življenju cenim, in vem kaj vsak moški rabi v svojemu življenju..in to je, družba tapravih dedcov. Da lahko brez problema rečeš če te fuka kaj v življenju, da narediš dober trening skupaj, da se kakovostno družiš, da se pogovarjaš o ženskah...sexu...in da se lahko skupaj obnašaš otročje in debilno.

_* me ta forum vedno in vedno znova preseneča :P

_* mi je pot spet prekrižala ena sexy rdečelaska, je pa problematična, cinična...so mi pa všeč igrice z njo, je brihtna in bruha sexapilnost. Ogenj v njej je ravno tako žareč kot njeni lasje..in jaz se rad igram z ognjem.
Ampak trenutno bo kolegica, pa sotekačica...napredovanje je omogočeno.

-* želim vse članom Cosmoforuma, moderatorjem, in špijonom Vesel božič in lepo praznovanje novega leta!

-* aja, pozabil napisati.

Spet imam B R A D O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem po dveh dnevih končno pricijazila domov,
-sta za mano dva dneva Dunaja, obakrat sem se imela super, tako da mi je mesto že bilo všeč, zdaj ko sem ga pa videla še v božičnem vzdušju pa mi je še bolj :love: Prvi dan sva šla s kolegom lepo z agencijo, odšla od skupine in raziskovala po svoje (ker smo imeli to šanso in mi je boljše kot hoja v vrsti), prvič sem šla v Starbucksa in imam novo ljubezen, njihov Chai latte, jao, zakaj ni tega pri nas? :P Danes pa na lastno pest, podobna tura čez mesto, kuhano vino, smeh, fajn smo se imeli, pa še moj ljubi šoping center smo šli prečekirat. Zakon dva dneva, res, imam po eni strani srečo, da imam v decembru rojstni dan in jim padejo takšne ideje za darilo na pamet :D :D ,
-imam vsa darila. Samo zaviti jih še moram. Jutri pa smrekicaaa, pa okraševanje bajte, pa pečenje keksov in peciva, pa polnočke in darileeee :D (ob tem sem vedno vesela, ker mi je všeč, ko je nekomu všeč podarjeno), jaz bi res rada, da se bi december malo podaljšal, ker je res veseli december in mi totalno zmaga proti poletju&co.,
-sem po teh dveh dnevih sicer čisto crknjena in me jutri verjetno do dvanajstih ne bo iz postelje,
-da ta vikend pa gremo ven. In se ob tem včasih počutim kot da sem spet najstnica, pa sploh ne visim po diskačih vsak vikend,
-sem si spet kupila čevlje. Črne. Z izvezenimi uhicami in smrčkom in brkicami, jao :D ,
^^res moram nehat s čevlji, ker jih več nimam kam dati,
-sem psa naučila "bang", s tem da se uleže na stran in gleda zabuljeno, kot da bo dobil iglo v rit. To je korak naprej. To, da je včeraj v hlačnico ugriznil maminega kolega, je dva koraka nazaj. Bučman naš blesav res :rolleyes: :D ,
-visim na netu, namesto da bi šla spat. Moje podočnjake bi verjetno lahko videli na 300 m , jih zamenjali za spodnji smokey eyes rakun look , pa bi še vedno čekirala 9 gag in se režala blesavim foram. Jap.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem dobila danes en super paketek - hvalaaa Sunshine in ostala cosmo ekipa :D
-bo danes super božični večer, jutrišnji dan pa upam, da bo minil čimprej.
-da mi gre na živce da mora biti ravno ta teden napovedan deeeež! lih zdej bi mela čs it na oglede lučk in vse te zadeve, ah..
-da se bom spravla pečt piškote! kokosove oblite s čokolado, njami :)
You make me smile, please stay for a while :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Led Zeppelin napisal/-a:_* zadnjič pade kolega na tla, probamo pulz..tip mrtev, ga oživimo...pač srce mu je poskočilo na čuden način in to je to.

-me ^take stvari strašijo :S kaj če noben poleg mene ne bo znal me oživet? :P kaj če jaz ne bom znala koga oživet? zakaj niso defibrilatorji povsod na vsakem koncu kot gasilski aparati? whyyy?!
-sm danes dobila cosmo darilce pa ne morm spravit slik na računalnik, AGH, beden htc, ampak mi bo ratalo!
-komi čakam peteeeekkkk
-manj čakam jutri.. :s družinsko božično kosilo..in ne moje "družinsko", ampak njegovo..v takih primerih sta samo dva scenarija možna; al je ful vprašanj in nekega brihtnega small talka al pa je ignore..oba scenarija sta slaba...
-sm si nastavla budilko ob 10h, vstala ob pol dvanajstih no..
-res ne maram prenabutanih busov, upam, da so vsi šli domov že v petek..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

^^ malo ot. AED baza - da veš, kje v bližini so AEDji:
http://www.aed-baza.si/

Mi je pa ful ta stran všeč, ker je "real-time" dogajanje:
https://life-saver.org.uk/

No, pa še moja priznanja:
* zadnje dva dneva spim po cca 12 ur - se vidi, kako mi je manjkalo spanja, gledam TV in igram igrice.
* sej počas se bom mogla spravit še kaj koristnega naredit, samo enostavno sem tako utrujena, da ne zmorem.
* sem imela awesome vikend, obeta se mi še nekaj žurk, tako da bom vsaj malo občutila "veseli december"
* priznam, da sem bila malo razočarana, ker nisem dobila ene priložnosti na katero sem računala. Zadnje čase enostavno ni moj čas. Upam, da bo drugo leto bolje :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da bla tud js ta vikend na Dunaju in da sm ponosna, da brez problema sama pripeljem do tja in se znajdem po mestu
* da me Dunaj vedno znova preseneti s cenami, norci; sm pa vsaj par lepih oblačil najdla (ker če odkrijem Primark, treba tja :D )
* da ko hočem zanalašč najdt najbolj nepraktično in otročje darilo, se izkaže da je čist navdušen nad njim in da se skor krega s cimri, kdo bo uporabljal
* da sm presneto srečna, vesela da ga imam, obožujem ga res :hearts:
* da je čudno bit brez konkretnih planov za potovanja, v mislih so že, ampak js rabm datume in karte
* da upam na sponzorje za darilo, hihi :D še 4 mesci časa, da očaram žlahto z mojim predlogom
* da morm spakirat, pa sm presneto lena
* da sm mal hangover od kuhanga in piva včer
* da mam rada pivo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem od božička dobla zgodnje darilo - vnetje in zdravila.
*škoda pač, da sem isto darilo dobila že pred 9 dnevi in sem ga že skoraj porabila
*še kopat sem se htela it v četrtek, očitno to tudi odpade
*it's official, he hates me. po tem valda, ko sem priznala, da me njegov odnos moti in prizadene. kulči. lahko eno nagrado za največkrat osramočeno žensko prosim?
*american horror story s02 ima najboljši intro ever
*grem spat do jutri, ajd.
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

- sem prvič postavil jaslice in se mi zdi nadvse fino! :)
- nisem obdaroval vseh, ki bi jih moral ... dobijo pa pač drugič :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* ne vem, če so moji prijatelji res moji prijatelji. ni mi všeč, da me ima "prijateljica" (kaj si??) za samoumevno. hm
* sem malo razmišljala o letu 2013. dobro leto je bilo. ampak z vidika sklepanja prijateljstev, izgubljanja prijateljev pa katastrofa. mislim, da sem v tem letu zamenjala tak 4krat družbo. redko redkooo kdo ostane stalnica v mojem življenju. al js nimam potrpljenja z njimi, ali pa oni z mano. pač razočaranje. plus, da sem res opazila, da imam zero tolerance do ljudi - včasih sem požirala, pa trpela bedarije, zdj pa kr odf*, ko mi kej ne paše. pač distanca pa adijo. good for me?
* me to zelo boli. ampak vedno manj....
* božični večer je bil lep. z mamico se napokale do amena, pogledale sam doma... :) kjut.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem se menda z dvominutnim klicem včeraj zamerila njemu, in njegovi celotni familiji. Well damn. Jaz in moje preveč odkrito godrnjanje nad stvarmi.
- Da resnično sovražim voščevanje, iz vseh globin mojega srca. In smo pri nas doma vsi isti, z rd in ostale praznike vljudno pokimamo eden drugemu, zamrmramo ustrezno voščilo in to je to. Vemo da se mamo radi tudi brez objemčkanja.
- Da se prav ne morem zadržat in moram povedat kaj se je zgodilo: Včeraj sva se slišala že ob 9h zvečer, in v ozadju se je drl njegov oče, da naj iz srca vošči meni in našim blablabla... In js, brez sposobnosti samocenzure očitno, rečem da ja, jim želim tudi njim vesele praznike, in naj jim vošči da bo teh voščil čimprej konec, in naj jih vse poobjemčka zaradi mene... In potem mi reče da če vem da me vsi poslušajo in js okeeeej..... No wonder they hate me.....
- Eh. Da si želim da bi me imeli radi, na momente mi je pa čisto vseeno. Itak se ful malokrat vidimo. In morebitna bodoča tašča tako ali tako sovraži vse njene zete in snahe, s tem da je njena snaha kot iz kataloga (bjondasta, izobražena, postavna, neverjetno pridna za kuhanje in pospravljanje, njenemu sinu rojeva otroke kot tekoči trak in nasploh pridna).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

- da mi je ob kajenju Božičnega špinela in gledanju tipa, ki je bil komisar v nanizanki komisar Rex kako igra Jožefa šlo nenormalno na smeh.
- da sem se potem ko sem se umiril spomnil gesla za ta forum
- da mi gre ameriški veleposlanik v Sloveniji strašno na k***c
- da je današnji dan totano dolgočasen in komaj čakam da grem zvečer ven na koncert in šilce ali dve travarice.
- da nam naša mati očitno ne privošči imeti celih zobov, ker so njeni Božični piškoti dobri samo prve pol ure dokler so vroči, potem ratajo trdi ku kamen.
Mati dej teran
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da želim vsem vesel božič, kar ga je še ostalo :tannenbaum:
- Da sem imela leeeep božič z zajtrkom v Stari Dhaki in dobrim (nebožičnim) kosilom
- Da je ful prikupno, kako mi vsi vestno želijo vesel božič
- A mogoče kdo ve, če piše kje v Bibliji, da greš v pekel, če se en dan pred božičem zlažeš na šihtu, da greš v cerkev, da lahko pobegneš prej domov?
- ^ Js sem se za Ramadan morala skupaj z njimi pretvarjat, da naskrivaj ne jemo pod mizo vsega možnega junk fooda, naj se pa še oni skupaj z mano pretvarjajo, da se grem veselit domnevnega rojstnega dneva enega možica izpred več kot dva tisočletja nazaj.
- Da se mi zdi, da sem to že napisala, ampak bom še enkrat: s cimrom imava najbolj nenavaden, nezdrav in čudaški popolnoma platonski odnos. Ma nemogoča sma. Al se ne prenesema in ne govoriva spljoh al pa tičiva skoz skupaj. Vsi cimri do sedaj so spraševali, kaj the hell imava, ker se skoz objemava, jaz spim v njegovi majici, lahko se dereva en na drugega kot kak nefunkcionalni par... In to brez da bi sploh imela kaj fizičnega ali imela željo po tem. Heh. Tipično.
- Da ga ful ne štekam, res ne. Da ne štekam nobenega tipa tukaj. Naključni Francozi na tajskih otokih so precej manj zakomplicirani :twisted:
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

_patchouli_ napisal/-a:- A mogoče kdo ve, če piše kje v Bibliji, da greš v pekel, če se en dan pred božičem zlažeš na šihtu, da greš v cerkev, da lahko pobegneš prej domov?

Upam da si imela dober dan :D. Btw, a maš kako cerkev kje blizu, oz kako daleč je v resnici najbližja cerkev? Si ful ne predstavljam...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Zaklenjeno