# da ne morem nehat poslušat komada The Big Sleep od The Gathering, dva dni ga že mam na repeat, tak prav opiše moje razpoloženje zadnje dni da to ni res
# da sm se tak sprostila, da me dejansko vse boli.... ono, ko ti pade dol ves stres in vse kar se je nabralo in ko tenzija popusti in pol začnejo ti vozli na živcih pritskat tam ko ni treba
# da zato bom zdej med dopustom pridna in hodla redno kvihtat, da se spet mal ojačam pa mal jogo vadla doma
# da upam da mi rata še pred sredo kupit nove dolge tekaške hlače, ker če bo takle lepo vreme, bom še venih tekala
# da me preseneča, kak je en folk na freh, kar se biznisa tiče. eni so res tak neresni, da bi jih kr nekam zbincala.... odpove 3x pa sporoči 1 uro prej. res zrelo no, baba blesava.
# da se bom šla ziher za en dan na Roglo sankat uiiiii
# da bom pesiča pelala na Šmarjaka v uno pravlično deželo, če sploh je kej
# da sm za novo leto vse odje*ala, ker se mi ne da trucat v maribor. pa naj nekdo za spremembo sem pride, f*ck you peoplez. pa tud če to pomen Top Gear maraton z jointom in pesom in mačko.
# da okdar sma šla narazen, mi kupuje ful daril. in to taka, ful osebna. ko sma bla skupi, se nikol ni tolk potrudu mi skup spacat neki. pa ne v smislu neke denarne vrednosti, ampak da je res ono top prikrojeno meni. ampak ... too late. po toči zvoniti je prepozno.
# da komi čakam da obdarujem naše, ker sm našla za vse top darilca
# da sm skuhala odliiiiiiičen veganski čokoladni liker, ki ga bomo zdaj zdaj ofnal na šihtu
# da če bo vse po sreči delamo jutri sam 4 ure pol pa odklooooop
# uiiiiiiiiiiiiii