Priznam da...#18
Re: Priznam da...#18
- tud mene meče kot, da bi bla stara 15
- sem bla prepričana, da sem že izven tistega obdobja, ko se moram znoret, pa vidim, da še ne
- ne razumem zakaj jim je vsem po vrsti tako težko razumet, da bi bla rada samo kolegica, da se lahko magari lupčkamo, zabavamo, nočem pa tipa, ki me bo držal za roko in vozo naokoli kot svojo lutko, res ne...nočem še bit zvezana ob nekoga in se vsako jutro prebudit ob njem
- mogoče eni ljudje pač nismo za resne zveze
- mi je smešno, ker druge skrbi, če bom žalostna ker bom sama za praznike. niti ne, ker res ne rabim pijavke, da se prisesa name in potem z njim čepim 24/7, ker so prazniki in moraš bit z nekom pa če ga maš rad al ne
- kvazi pari, kvazi pari vsepovsod
- opažam, da imam to leto res srečo z razdiranjem prijateljstev saj ne, da bi to delala namerno, ampak za boga milega, če pa so vsi pripravljeni prodat prijatelja za par minutk užitka. bravo!
- me res preseneča dejstvo kako zelo je folk prestrašen ob misli, da bi bil sam...in to pri 20. ja o moj bog res, a pol boš vso življenje z nekom samo zato, da nisi sam, kaj pa ljubezen, skupni interesi, dejanska želja, da si z nekom ustvariš lajf ker to hočeš ne ker pač kao moraš?
- me skrbi, da sem zmešana in, da me bo ta popredalčkan svet še bolj zmešal
- ne razumem kako eni ljudje ne berejo...like sploh nikoli. definitivno nočem moža, ki mi bo visel po gostilnah vsak dan v tednu, ampak kje spoznati moške, ki berejo in so kolko tolko socilani, da ne govorim ves čas jaz..
- mislim, da zgoraj opisanih moških ne zanimam...in nimam pojma kaj naj nardim v tej smeri, zanimam samo take ne vem, ki so za čago in jaz jim lepo pašem zraven, ker sem pač dovolj zabavna
- menim, da sledeče leto ne more prinesti bolj usranih stvari kot jih je 13.ka... tako, da se veselim, juhu
- bi bla izredno srečna, če bi mela kako seksi spremljevalko za silvestrovo, neko res super punco! iz principa, ker mi gredo tu že vsi na živce
- selila bi se
- sem bla prepričana, da sem že izven tistega obdobja, ko se moram znoret, pa vidim, da še ne
- ne razumem zakaj jim je vsem po vrsti tako težko razumet, da bi bla rada samo kolegica, da se lahko magari lupčkamo, zabavamo, nočem pa tipa, ki me bo držal za roko in vozo naokoli kot svojo lutko, res ne...nočem še bit zvezana ob nekoga in se vsako jutro prebudit ob njem
- mogoče eni ljudje pač nismo za resne zveze
- mi je smešno, ker druge skrbi, če bom žalostna ker bom sama za praznike. niti ne, ker res ne rabim pijavke, da se prisesa name in potem z njim čepim 24/7, ker so prazniki in moraš bit z nekom pa če ga maš rad al ne
- kvazi pari, kvazi pari vsepovsod
- opažam, da imam to leto res srečo z razdiranjem prijateljstev saj ne, da bi to delala namerno, ampak za boga milega, če pa so vsi pripravljeni prodat prijatelja za par minutk užitka. bravo!
- me res preseneča dejstvo kako zelo je folk prestrašen ob misli, da bi bil sam...in to pri 20. ja o moj bog res, a pol boš vso življenje z nekom samo zato, da nisi sam, kaj pa ljubezen, skupni interesi, dejanska želja, da si z nekom ustvariš lajf ker to hočeš ne ker pač kao moraš?
- me skrbi, da sem zmešana in, da me bo ta popredalčkan svet še bolj zmešal
- ne razumem kako eni ljudje ne berejo...like sploh nikoli. definitivno nočem moža, ki mi bo visel po gostilnah vsak dan v tednu, ampak kje spoznati moške, ki berejo in so kolko tolko socilani, da ne govorim ves čas jaz..
- mislim, da zgoraj opisanih moških ne zanimam...in nimam pojma kaj naj nardim v tej smeri, zanimam samo take ne vem, ki so za čago in jaz jim lepo pašem zraven, ker sem pač dovolj zabavna
- menim, da sledeče leto ne more prinesti bolj usranih stvari kot jih je 13.ka... tako, da se veselim, juhu
- bi bla izredno srečna, če bi mela kako seksi spremljevalko za silvestrovo, neko res super punco! iz principa, ker mi gredo tu že vsi na živce
- selila bi se
...mi je blo ful dobro žurat v Ljubljani v soboto ponoči...ker me tam nihče ne pozna..je čist drug filing, v MB vedno srečaš znane..
...bomo to sigurno ponovili..
...bomo to sigurno ponovili..
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da sem bila danes ful pridna. Vstala sem ob pol sedmih, da sem do pol enajstih že končala vse za službo, odšla na plažo in nabrala nekaj barve
- da sem se cmerila kot otrok, ko sem se poslovila od cimra, ker zapušča Bangladeš in ga ne bo več nazaj, vsaj dolgotrajno ne.
- da se imam fajn in sem vesela, da sem pustila kaos za sabo za slab teden, čeprav pogrešam Dhako.
- da je moj načrt piti čim več piva vsak večer in zaenkrat mi uspeva.
- jutri pa bangkok, tako da ne dvomim, da mi bo še naprej uspevalo.
- da ne vem, kaj mi je bilo. mislim, kura debilna. kaj je bil tisti poljub?!
- da ne vem, kaj naj z Njim. ne najdeva več skupnega jezika, sploh. vsa komunikacija v zadnjih tednih je prepiranje. Pa ko je očitno, da bi oba rada, da bi se lahko razumela. mogoče nima smisla
- da sem spakirala s sabo kondome, obsojajte me, če me hočete
Itak kadar jih imam s sabo, jih zmeraj vse nazaj prinesem 

- da sem se cmerila kot otrok, ko sem se poslovila od cimra, ker zapušča Bangladeš in ga ne bo več nazaj, vsaj dolgotrajno ne.
- da se imam fajn in sem vesela, da sem pustila kaos za sabo za slab teden, čeprav pogrešam Dhako.
- da je moj načrt piti čim več piva vsak večer in zaenkrat mi uspeva.
- jutri pa bangkok, tako da ne dvomim, da mi bo še naprej uspevalo.
- da ne vem, kaj mi je bilo. mislim, kura debilna. kaj je bil tisti poljub?!
- da ne vem, kaj naj z Njim. ne najdeva več skupnega jezika, sploh. vsa komunikacija v zadnjih tednih je prepiranje. Pa ko je očitno, da bi oba rada, da bi se lahko razumela. mogoče nima smisla

- da sem spakirala s sabo kondome, obsojajte me, če me hočete

*mam delo za prihodnja dva vikenda
končno nekaj denarja
*sem očitno spet zbolela?
*morm nehat hodit v muller se špricat s parfumi
*garderoba se mi je razpolovila, odkar mi nič več ni prav
*preseda mi tudi, da hodim skoz v ena in istih oblekah ven -.-

*sem očitno spet zbolela?
*morm nehat hodit v muller se špricat s parfumi
*garderoba se mi je razpolovila, odkar mi nič več ni prav

*preseda mi tudi, da hodim skoz v ena in istih oblekah ven -.-
...so mi smešne moške družbe. Moj brat je s svojim obnašanjem izzval, damu je punca dala nogo in fant zdaj pri skoraj 30 skoraj vsako noč spi pri kolegih, igrajo igrice pozno v noč, zjutraj pa v službo. Pravi, da so s emu odprla neka čist nova vrata lajfa????
Še bolj smešni so mi neki znanci iz bivše rekreacije, tipi stari 35-45, vsi samski oz. ločeni, vsi polni dnarja, skoz tičijo skupaj, nikjer nobene ženske blizu, če kdo kakšno peca, ga ostali zafrkavajo. Ko neki pubrtetniki.
Kr nekaj dogaja tem samskim tipom.
Še bolj smešni so mi neki znanci iz bivše rekreacije, tipi stari 35-45, vsi samski oz. ločeni, vsi polni dnarja, skoz tičijo skupaj, nikjer nobene ženske blizu, če kdo kakšno peca, ga ostali zafrkavajo. Ko neki pubrtetniki.
Kr nekaj dogaja tem samskim tipom.
^^ resne zveze niso sposobni, bab so se pa naveličal.. kok maš pa žensk pri teh letih, ki "lovijo" bogate tipe in čimprej otroka, da bi bile preskrbljene.
mogoče to čaka mene.. če bom pri takih letih ostal sam, pa s polno keša, se tud raje pridružim takim kot da se kaka prisklednica slini okol mene.
mogoče to čaka mene.. če bom pri takih letih ostal sam, pa s polno keša, se tud raje pridružim takim kot da se kaka prisklednica slini okol mene.
hej norci 

- vsi hodjo ta teden lepo na žure a jst se moram učit ....
- ne da se mi več ukvarjat z tem, nej gre vse lepo že enkrat mimo...
- končno najdla še eno k razmišlja isto k jst, da ni previsokih standardov, da so samo podpovprečni tipi
- morm končno svojo rit spravit malo vn, ker hrbet vedno bolj joče od bolečin
- ne da se mi več ukvarjat z tem, nej gre vse lepo že enkrat mimo...

- končno najdla še eno k razmišlja isto k jst, da ni previsokih standardov, da so samo podpovprečni tipi

- morm končno svojo rit spravit malo vn, ker hrbet vedno bolj joče od bolečin

*res? res?! reees?!?!? edinokrat kaj nisem šla na predavanje/seminar za angleščino in ravno danes me je klicala ven, da preberem nalogo. omg. zaj bo pa misla da nikol ne hodim, fak.
*kak mi je žal, da nisem šla, joj, kot da sem v tej eni dodatni uri spanja kaj bolj ozdravela
*ka mi gre na živce facebook. pa ne.. vse mi gre na živce, eh
*hvalabogu da sem se odjavla od njegovih objav
*pa še zobozdravnico sem pozabla poklicat, eh..
*vsaj stephanie davis mi je odpisala na instagramu
haha
*kak mi je žal, da nisem šla, joj, kot da sem v tej eni dodatni uri spanja kaj bolj ozdravela

*ka mi gre na živce facebook. pa ne.. vse mi gre na živce, eh
*hvalabogu da sem se odjavla od njegovih objav
*pa še zobozdravnico sem pozabla poklicat, eh..
*vsaj stephanie davis mi je odpisala na instagramu

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- Da ne vem v keri tocki zivljenja sem postala tak hopeless optimist.. res. Si upam rect, da mi v lajfu ni blo vedno postlano z rozicami in tudi v zadnjem casu se mi dolocene stvari ne iztekajo ravno po planu, ampak nekako mi s konca imaginarnega tunela vedno sili neka luc v oci..
- Da ne razumem, kako se ljudje, ki so po naravi pesimisti prebijajo skozi dneve
- Da sem v tem momentu mogoce malenkost pod vplivom miksa iz preteklih dogodkov, decembrskega vzdusja, viskija s colo in grdega prehlada.. temu primerno mam nek emocionalni trip, sej bo sel stran..
- Da jih imam najnajnajraje na svetu
- Da nocem, da ta december mine.. vsaj do junija
- Da mam danes obute neparne stumfe. Evo, I said it.
- Da ne razumem, kako se ljudje, ki so po naravi pesimisti prebijajo skozi dneve

- Da sem v tem momentu mogoce malenkost pod vplivom miksa iz preteklih dogodkov, decembrskega vzdusja, viskija s colo in grdega prehlada.. temu primerno mam nek emocionalni trip, sej bo sel stran..
- Da jih imam najnajnajraje na svetu
- Da nocem, da ta december mine.. vsaj do junija

- Da mam danes obute neparne stumfe. Evo, I said it.
-da letos še nisem vidla lučk v ljubljani in šla na ljubljanskega kuhančka
how is this even possible?
-ma šla bi vsak dan če bi mela možnost. drug teden nujno!

-ma šla bi vsak dan če bi mela možnost. drug teden nujno!
You make me smile, please stay for a while 

- Da mi je nerazumljiv princip "kuhančkanja". Kje je čar stanja na mrazu, v gužvi, pit grenko mlačno brozgo z dna nekega rostfraj kanistra, in se dret, da te sogovornik sploh sliši, zraven pa še tiščat torbico h sebi da ti v vsem drenu kdo ne skine denarnice?
- Da obožujem kuhano vino doma, na toplem, v dobri družbi in še s kakim čokoladnim fondijem na mizi
- Da mam nenormalno potrebo po šopingu, pa sem že bila ta teden??
- Da obožujem christmas spirit, v sobi sem navesila lučke, in nalepila okraske mojemu na okna. Samo še 10 dni decembra
- Da obožujem kuhano vino doma, na toplem, v dobri družbi in še s kakim čokoladnim fondijem na mizi

- Da mam nenormalno potrebo po šopingu, pa sem že bila ta teden??
- Da obožujem christmas spirit, v sobi sem navesila lučke, in nalepila okraske mojemu na okna. Samo še 10 dni decembra

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Priznam da:
- samo se malo pa bo
- tudi jaz se letos nisem bila na kuhancku in si pogledala okrasene ljubljane. Upam, da to pride na vrsto ta vikend
- ga vcasih preprosto ne stekam...WTF? A ti to resno?
- mi sploh ni jasno kako sva pregurala do sem...
- se nisem kupila vseh daril. Bo jutri treba v shopping.....jupi! Obozujem nakupovanje in zavijanje daril
- samo se malo pa bo

- tudi jaz se letos nisem bila na kuhancku in si pogledala okrasene ljubljane. Upam, da to pride na vrsto ta vikend
- ga vcasih preprosto ne stekam...WTF? A ti to resno?

- mi sploh ni jasno kako sva pregurala do sem...
- se nisem kupila vseh daril. Bo jutri treba v shopping.....jupi! Obozujem nakupovanje in zavijanje daril
Sarissima napisal/-a:- Da mi je nerazumljiv princip "kuhančkanja". Kje je čar stanja na mrazu, v gužvi, pit grenko mlačno brozgo z dna nekega rostfraj kanistra, in se dret, da te sogovornik sploh sliši, zraven pa še tiščat torbico h sebi da ti v vsem drenu kdo ne skine denarnice?
ker je mainstream in alkohol je kul

hej norci 

-
- Cosmopsiho
-sem popolnoma broke! pa še zadnjih neki evrov k mam nameravam zapravt še za darilca k jih sprva nism hotela kupit
-preklet CSD
-je včeraj šlo malo pod 40€ za cepljenje, januarja/februarja pa še operacija za ktero bo treba odštet neki čez 100€, god damn štipendija!
-se ful veselim partija čez en teden wiiiuuuu, pa secret santa boo, pa velik hrane (in pijače
kr smo mainstream in je alkohol kul slovenc
sam nau kuhančk
) pa plejstejšn in nintendo in filmi in acitivity in psi in ljudje in mačke in aaaaaaaa komi čakam!!!
-je praksa zaenkrat ful vredu, mulci eni
najraj bi v klopi z njimi sedela
)
-moram najdt dva srednješolska fanta, ki bi bila pripravljena kako urco svojega časa dat za en intervju..mogoče pozna kdo?
-je mami nredla pito špinačušo
HAHA špinačuša..kdo se spomne teh imen
-rabm še kako polico, mam preveč "nabiralcev prahu", ki pa se jih nikakor ne želim znebit
-mam lučke na steni gor že od prejšnga leta in sm mislila, da bodo šle dol vmes..ma kaki
-mi je kuhan vin tok zanič, in rdeč in bel..ew!
-preklet CSD
-je včeraj šlo malo pod 40€ za cepljenje, januarja/februarja pa še operacija za ktero bo treba odštet neki čez 100€, god damn štipendija!
-se ful veselim partija čez en teden wiiiuuuu, pa secret santa boo, pa velik hrane (in pijače

-je praksa zaenkrat ful vredu, mulci eni

-moram najdt dva srednješolska fanta, ki bi bila pripravljena kako urco svojega časa dat za en intervju..mogoče pozna kdo?

-je mami nredla pito špinačušo

-rabm še kako polico, mam preveč "nabiralcev prahu", ki pa se jih nikakor ne želim znebit
-mam lučke na steni gor že od prejšnga leta in sm mislila, da bodo šle dol vmes..ma kaki

-mi je kuhan vin tok zanič, in rdeč in bel..ew!
It was forever..but it didnt last long..
- delfinchek
- Debatorica
- se moram kar pohvalit: prvič v življenju imam 10 dni pred novim letom vsa darila! Ponavadi se zadnji dan gužvam in živčno nakupujem.
- ne maram novoletnega nakupovanja, v bistvu ne maram nakupovanja sploh, ampak decembra je še nenormalna gužva
- naslednje leto bom še boljša - darila bom kupila že novembra
- danes grem prvič na lučke in kuhanca, se že prav veselim, ker se nas bo zbrala kar velika klapa
- v prednovoletnem času mi je najbolj všeč to, da so vsi dobre volje, nasmejani, potem se pa še meni smeji, ko gledam srečne mimoidoče
- vsem želim lep vikend!
- ne maram novoletnega nakupovanja, v bistvu ne maram nakupovanja sploh, ampak decembra je še nenormalna gužva
- naslednje leto bom še boljša - darila bom kupila že novembra
- danes grem prvič na lučke in kuhanca, se že prav veselim, ker se nas bo zbrala kar velika klapa
- v prednovoletnem času mi je najbolj všeč to, da so vsi dobre volje, nasmejani, potem se pa še meni smeji, ko gledam srečne mimoidoče
- vsem želim lep vikend!