Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem dobila super darilce od miklavža, ki ga res nisem pričakvala :D
You make me smile, please stay for a while :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-.
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* Sovražim samo sebe, ko se spravim delat stvari itak zadn moment pa pol pi*dim za vsako stvar, kr valda, da ne bo šlo vse tak skoz, ko js hočem, keer se SPRAVIM ZADN CAJT. in nikoli me ne izuči. lenoba lena.
* spala tri ure. bravo.
* še en korak naprej glede izmenjave. v mislih že planiram izlete na poljsko, slovaško, romunijo, latvijo, litvo. upam, da se ne veselim PREVEČ in PREHITRO. pozitivna afirmacija, pozitivna afirmacija.
* bojim se jutrišnjega partija :/ :D
* naslednji teden začnem z izobraževanjem za neko prostovoljno delo. sicer bo ful time consuming, pa nekak ne vem še ka naj to stlačim. sam hočem, da mi uspe in mi bo. tak.
* malo mi gre na živce, ker posledično nimam toliko časa za branje, kot bi si želela. pa še tiste dneve, ko lahk lenarim, sem ponavadi zmačkana pa umiram v postelji :/
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

-je prišel miklavž in vsii smo veseli

-mislim da sem letos kot miklavžka zadela v nulo, vsaj po odzivih sodeč, pa še potrudila sem se da so bila darila super lepo zavita in res...fabulousss :D :D

-sem zarad tega zdej res ponosna nase, zvečer pa še na eno miklavževanje ho ho ho super letni čas je tale zima :)

-sem včeraj na poti do prakse skoraj zmrznila ker avtobusa toliko časa ni bilo, treba bo začet žabe nosit usak dan če hočem 20 minut zmrzovati na postaji :?

-komaj čakam da zvečer vidim kolegico ki jo nisem že rees lep čas, si moramo marsikaj povedati, zato upam da pade pivce ali 2

-gremo s tamalima dvema gledat hobita zdej skupej, noben ni premlad za hobita :D :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da so karte za Metallico na Dunaju v žepu :D
# da so karte za Zmelkoow na Štuku v žepu :D
# da rabim več žepov ker si morem še kupit za Fleshgod Apocalypse
# da včeri pol nisn šla na Satyricon pa mi niti žal ni, sej še bo prilika, pa nova plata ni baš neki
# da pogrešam bestiča ker je odjadral nekam in ga ne morem posiljevat s svojimi neumnostmi
# da mama z bestičko take pogovore včasih, da če bi kdo to slišal.... pojma nimam ka bi si folk mislo. nč kaj lepga mnda
# da me je miklavž fino obdaril, itak, če sm pa najpridnejša
# da sm neprespana za umret in tale vikend bo več kot prav prišel za odklop.... mmmm
# da mam tako sračje gnezdo na betici in seveda sm se spet pozabla naročit za striženje. sm se pa vsaj odločla da zaenkrat ne grem na krajše lase
# da sm renovirala stike z dvema kolegicama ki greta počas v sfero prijateljic, ker sta res ful zakon modelke
# da mi ni jasn, zaka tipi jamrajo da ni vredi punc... js jih poznam veliko pa še nove spoznavam
# da razmišljam da bi se po ene 10ih letih pavze spet spravla na smuče... sicer bo boleče, kosti bojo pokale in modrice bojo all over, sam .... je pa izziv :D
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-Miklavž se je letos zares izkazal :D
-da sem presrečna, ker tašča obožuje moje karamelizirane mandlje (hvala Sarissima, od tebe sem kopirala idejo iz ene druge teme). Opekline in porezani prsti so ob silni hvali postali samo še bled spomin :D
-da bi skoz crkljala svoja dva mačka. Pozimi sta res kul, ker eden je kosmat do onemoglosti, tadrug ma pa tako res debelo kožo. Meow!
-da se grem z mojim dragim in njegovimi starši spet mal kulinarično razvajat. Že vidim, s kakšnim žarom bomo odprli jedilnik!
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Anjeske, sem vesela zate :) Tudi moji mandlji so bli lepo sprejeti, ampak absolutni zmagovalci so bili pa božično novoletni piškoti (ki jih je v taisti temi objavila dot smz), s tem da sem šparala na "tadobrih" sestavinah, ker nisem bla čisto ziher kako v iste piškote paše 100 različnih začimb/oreščkov/rozin/lupinic itd. Izpadli so fenomenalno, brez kakršnihkoli čoko oblivov, kot jih predvideva recept.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- Bom čez eno uro star 24 let. Jezus, par let nazaj sem mislil da bom že jeb** direktor takšen čas, živel na svojemu ter bil že najmanj zaročen :) .

- da mi kurc, ne gre prav slabo...moram biti hvaležen, službo imam, zdrav sem, aktiven sem, hiša bo kmalu spravna da se vselim notri...aja pa svoboden sem, včasih tega nisem cenil. Zdaj pa.

- sem si napisal, kaj si želim doseči v naslednjih 5 letih...in vse kar si želim in edino kar si želim v življenju, ni neka služba visoka, ni najlepše dekle na svetu. Vse kar si želim je, da bom nekoč šel potovati okoli sveta, da sem bom vsako jutro zbudil na novemu kraju in da bom videl ta čudoviti svet. Ljudje mi govorijo da sem sanjač in romantik, fuckin hippie in neke čudne, ampak vem da mi bo uspelo. Družina me podpira, sam našparam v teh letih nekaj denarja pa bom šel.
Sam izogibam se da se ne zaljubim v ta tip žensk gospodinj, ki me bodo privezale in me zadušile, in mi bo uspelo. Pol pa imam lahko gospodinjo, samo skrijte se mi za nekaj let.

- da vem, da če ne bom naredil tega...da bom imel občutek, da sem vrgel stran svoje življenje.

- da si nabiram plus ure, jih imam že 100...vsak mesec si dam na stran 250 evrov + 600 evrov ki je ostalo ko sem hotel bivšo peljati v Egipt...in bom maja te ure vzel in šel nekam, za kak mesec. Imam v igri kolesarjenje po Grčiji, ali pa po severni Evropi. Potem imam pa še 25 dni dopusta za zimo, tako da sta dva potovanja v planu...mogoče bom šel na Tajsko in vzel puf za takrat.

- da sem zadnjič bral neko temo kjer sem pisal kakšno punco si želim, neko rdečelaso pa da je bolj učiteljica in ne vem kaj, hahaha.
Kar sem se v zadnjih dveh letih naučil je tole, lahko je kodrlajsasta, študira metalurgijo in verjame v angele...samo da je samozavestna, ima svoje življenje, sprejema drugačnost in se je ne boji, si vzame čas za partnerja, ne uživa v dramatičnosti in da ne beži od tebe ko stvari ne gredo dobro, ter te ceni in da se do tebe obnaša spoštujoče.
To je vse, to je vse kar si želim...ona bo imela pa srečo, ker sem dober človek in odličen partner.

- da sem bil spet naiven in sem se pustil izkoristiti, in zdaj moram pisati poročilo za službo. Nobene časti, nobenega zaupanja ni...človek, grem ti na roko in ti naredim uslugo, ti me pa zajebeš. In potem izpadem debil, nesposoben in neodgovoren.
jeb** moški dogovor, jaz ti dam zaupanje in ti se držiš tega.

Vedno, ampak vedno poskušam biti prijazen do ljudi in jim pomagati, in vedno me izkoristijo...in počasi prihajam do točke, ko se mi bo začelo jebati...in ko mene, ki sem vljuden in uvideven spraviš do točke ko me začne bolit k***c, ker mi ne nameniš minimalnega spoštovanja..se ti lepo uprem. Potem pa, uh slab človek, egoist in ve vem kaj. Mah ljudje, minimum zahtevam, pa še to ne morete narediti.

- grem še lepo tečti, da si malo preluftam glavo pred jutrišnjim razgovorom pred nadrejenimi
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

vse najboljše LZ :) pa upam da boš srečen in doživel, kar si želiš, mislim da si zaslužiš.
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Vse najboljse, LZ :)

- Ta december je nor nor nor.. sele dober teden traja, pa sem ze miljon stvari dozivela, izvedela, povedala, obzalovala, se jih veselila.. uh
- Da sem v tem tednu zapravla tolko kesa, da me je sram povedat. to se mora nehat.
- Da sem se posledicno zamislila sama nad sabo in startala eno mini dobrodelno akcijo zdej za bozic, upam da bo cimvec frendov za :)
- Da sem bla uceri na enem najboljsih koncertov u lajfu in mi je neizmerno zal, da moja dva best-concert-buddyja nista mogla it zraven.. upam, da enkrat ponovimo skupi, it's just not the same without them..
- Da se kr furam romantiko for one tle v sobi, lucke utripajo na veliko, cist ok se mam. Bi pa vseno prsu kak decko prav v tem kicastem obdobju :(
- :)
- Sem bla dans povabljena na druzinsko pojedino k frendici in bom najbrz sita se do pojutrisnjem. Bo treba gonit v fitnesu..
- Da bo ta teden spet praznicno obarvan, yay :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- hvala ;)

Da ne bo nesporazumov, emanuela ga je imela en dan pred mano, tako da ko pridem domov...so tukaj čestitke zanjo v vsakemu priznanju :wink: .

Vse najboljše črnolaska ;)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- :birthday: emanuela in :birthday: LZ
- nisem mogla verjeti besedam njunega e-maila....a vidva to resno? :eek: Ne izpolnita vseh zelja in zahtev, potem pa zahtevata se 2x visje placilo za njuno dodatno delo? Ki pa ga itak nista onadva opravila, ampak jaz!
- ^^ ne me met za norca no!! :mad:
- sedaj lahko ze odstevam dneve...komaj cakam. Se mi zdi, da je to luc, na koncu tunela in zaradi tega, se nama obema ne odtrga do konca in sva mocna!
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*po današnjem pogovoru s psihologinjo sem se odločila, da ne bom več toliko pila, količinsko.
*pozimi pojem več sladoleda kot poleti o.O
*zavlačujem s to seminarsko že sto let in me je prav sram :roll:
*teden se je komaj začel pa že rabim nek day off, samo za spanje -.-
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- jap res krasni vikendi so za mano
- sem si misla, da ne bom nikoli v življenju več z njim, ampak glej me spet tu v teh prekrasnih sosedskih odnosi. jupi :rolleyes:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem par mesecev nazaj tukej jamrala zaradi pikapolonic ki so mi okupirale sobo, in da se mi bo zmešal, ker so še vedno tukej!
-da mi je ravno med pisanjem tega posta ena padla s stropa na tipkovnico. fuj!
-da bi vsaj srečo prinašale v taki količini, pa ni vidt :D
-da komi čakam da grem zdele pod tuš, se vržem v posteljo in pogledam par svojih serij :)
-da kljub temu da sem u srečni zvezi, paše da me kdaj kakšem tip ''opazi'', tolko da vem da nisem čista bednica :D
-da sem v takih situacijah še vseeno srečna da mam fanta. mojga lubija, ki ga ne dam nikomur :hearts: :hearts:
You make me smile, please stay for a while :)
Zaklenjeno