Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

-je bil ta vikend furež, je bilo super in pujsek je super okusen...zato sem se tudi napokala ta vikend kot en pujsek pa še pa još bi lahko pojedla... :P :oops: :mrgreen:

-imam občutek da vsakič ko se peljem z 27ko nehote poslušam pogovor čudakov, zadnjič se je gospodič rojen letos 1974, ki je po njegovem najboljše leto za rodit se, posvetoval ali je že pametno da si obi svojo službo ali ne, ker to pomeni da bi se moral odseliti od mame :eek: , kar pa ji zagotovo ne bi bilo všeč, ker mu vsak dan skuha toplo kosilo...in sogovornik je bil mnenja da lahko pa še malo počaka.... :/ :/

-imam jutri prakso, ampak hvala bogu šele ob desetih, ah mi tak delovni čas kar ustreza in mislim da se bomo imeli kar super fino fajn

-sovražim izpolnjevanje razpisov in finančna poročila... :mad:

-moram napisati še prošnjo za faks in dva druga obrazca ter urediti en kup slik za rojstna dneva ta teden, jaz pa bi samo ležala v postelji, pila sok, jedla čokolado in gledala serije, dobro da gledam samo 3 redno :nein: :nein:

-imam pa fino muziko, 500 greatest hits by Rolling Stones magazin :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da če bog obstaja, ima precej izbran smisel za humor...
- da bi se šla usest v kot in zjokat
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* očitno se teženje splača - neki se premika glede izmenjave, sam še vedno ni 100%. hm.
* danes torek. spet študentska zabava. "ne smem" ven, ker imam jutri izpit. cimri ne dovolijo. pa še boljše je... nočem si spet sramote delat :D je bil prejšnji torek preveč HC...
* sem srečala prejšnji torek enega tipa s katerim sva že enkrat nekaj imela. sem mislila, da bo stisnu ignore, ker deluje tak bol jebač. je šel mim mene, pozdravu, pa še za koleno prijel, stisnil. vsem težim A TO KEJ POMENI? a pomeni kej? :D js sn se stopila zram... končno sem se opogumnila in ga dodala na fb.. pač zakaj ne. sprejel me je, ampak z njegove strani ne nobenega lajka, ne da bi me kliknil. se mi pa zdi tumač, da bi jaz zdaj spet naredila "prvi korak". ne bi smela dodat. pa sem vedla. joj. sam je pa lep. kak lep uff
* preveč fante gledam, glavo mi bo razneslo.
* hunger games film je super!
* napredujem z Lolito - knjiga je sick.
* ne vem kak bom uskladila vse obveznosti - mal mi je že hudo, ker skos prestavljam termine, sam ko res ne morem vsega predvidevat vnaprej :/ tumač tumač. pa še si iščem...
* tretji teden drugega mesca Insanity...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da mam pol k**** tega zoba! dej pozdravi se že.
-da grem danes na en tečaj, ki upam da mi bo všeč
-da upam da bom kej odnesla od tega tečaja
-da sem lačna pa ne smem jest zaradi zoba
-bom zato naredila najboljšo jurčkovo rižoto čez kaki 2 uri, ko se bom lahko začela basat :D :razz:
-da sem obupala nad iskanjem službe. vem da je to zadnja stvar, ki bi bila potrebna, ampak ne morem si pomagat. po več kot enem letu iskanja sem pač obupala, ne da se mi več dnevno spremljat oglasov in pošiljat mailov in klicat okol ljudi, upam da se bom kmalu spet spravila k stvari
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

k zobarju pejt :P prej ko greš, manj škode bo in manj bo bolel. jaz sem to ugotovil na grd način (RIP 7 spodi levo) pa potem redno na preglede, da je vsak problem v kali zatrt :)

- da sem lačen, pa kosilo bo zdele :P ne bo jurčkova, bo pa rižota :)
- da bi si kupil eno zadevo ki si jo sicer mal želim, pa oklevam.. vem pa da če si je ne bom, si jo bom čez kako leto noro želel pa se je nikjer ne bo več dalo dobit.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-^^sem bila v zadnjih 2h tednih večkrat pri zobarju kot prej v 5ih letih!
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*vaaaalda, da sem popustila in se spet menima haha. sicer ne na daily basis, ampak ja, predala sem se
*se mi je včeraj naredo novi herpes na zgornji ustnici, ko je stari zgino, enjoy.
*poleg tega pa še razpoka tam ko se stikata, aja pa še ranjeno nebo sem mela -.-
*danes je stanje hvalabogu že precej normalno, ampak še vedno tolk slabo, da sem mogla zobozdravnico SPET prestavit. kaj so bo te misla haha :D
*stres me bo čist polomil
*vsaj pregnancy test je negativn, hah
*neurejen ciklus ni tak fajn, ko maš fanta
*aaa ful se je nabralo učenja :s
*komaj čakam brucovanjeee :love:
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

-zmatrana do konca, po praksi, faksu, kupvanju fsunge in peki pice... polhen dan u nulo

-sem zvečer jedla najboljšo mmm italjansko home made pico od mojega dragega cimra...dečko je kr za ožent :)

-grem decembra gledat Hrestača, januarja pa Aido... good by moneiz...kok sem jaz zaljubljena v tako glasbo :) :) :oops: :love:

-grem urejat slike za surprise brzdej gift naprej dokler ne padem dol od utrujenosti... in jutri jovo na novo, joj tele slike moram dat razvit čimprej ti lenoba ti :mad:

-mrzlo je..... -> sneg boooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

@Inaa, my point exactly ;) vsake pol leta, pa ne bo treba v 2h tednih stokrat.. pa zdravljenje, pa začasne plombe, pa rentgen.. beda, vem.

- da mi je vedno bolj pri srcu, čeprav sem prepričan, da če bi srcu sledil bi se slabo končalo.
- da bom zgodaj vstal samo zato ker ne mislim pošiljke poštarju v pižami plačat
- da ga radiator serje in to ne toplo
- da me še vedno preseneča razvajenost otrok.. pa ni čudno, dokler bojo liberalci sadili rožice bo vladala otroška miselnost, tudi tam kjer je potrebna odraslost in odgovornost
- da mraz brez snega ni dober štos. ene 4 metre prosm :) (u višino, ne kubične)
hej norci :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- samo se 1 mesec :D
- komaj cakam
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-.-
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da sem od protibolecinske tablete v takem faajn blazenem stanju; popolnoma razumem, kako so lahko nekateri odvisni od tega :D
- da bi mogli moskim prepovedat uporabljat razna diseca sredstva...moji mozgani cist odklopijo zaradi njih...se toliko bolj, ce tip dobro zgleda
- da sam se dva tedna....jaz ne bi sla domov...tu je fajn, me cenijo, pa se placajo mi :)
- da so mi dogodki letosnjega leta res dali mislit glede prioritet v zivljenju
- da ne vem vec kaj si naj mislim o njem...najbrz bi blo najboljse sploh ne mislit o njem
- da me vseeno zanima ce se bo oglasil kaj ko bom doma
- da mam danes zmenek: jaz+sladoled+kopica hudih tipov iz ameriskih nadaljevank
- da mi je prav smesno kaksne neverjetne informacije se rodijo v glavah mojih somescanov
petrazalokar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šentjernej

Neprebrana objava Napisal/-a petrazalokar »

- bi se rada spremenila
- da sovražim kako vpliva name
- da si moram najti fanta, da ga pozabim
- da se bom mogla po vsej verjjetnosti za kaj tazga napit
- da se mi ne da učit
look on the bright side :)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem šla končno pogledat Wrecking ball. In mi je bil začetek ful všeč. Prav res ful dober. In gledam zakaj se ljudje čudijo in zgražajo. Iiiiin potem se začne refren in nago naskakovanje vsega mogočega orodja. Ok. Pri Gwen Stefani je v pesmi Hollaback girl cenzurirana beseda shit. Shit prosim lepo. Tukaj pa je v videu gola mladoletnica, ki je na žalost role model marsikateri punčki po vsem svetu. This s*** is bananas, B-A-N-A-N-A-S!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Da je pesem moj big guilty pleasure, gledanja videospota se pa branim :D

* da bi ga počla včasih, mal, okol glave :)
* da se morm chillaxat in bit manj dramatična, nujno (ok, to govorim že skor en let, pa še kar isto :D )
* da so moški res na izi, ženske pa kar kompliciramo, medtem ko oni razmišljajo, katere testenine majo najrajši :)
* da sm spet zanemarila učenje po enem slabšem rezultatu, ki pa niti ni tak pomemben, ampak mi totalno padla volja
* da bo december nor, totalno nor
* da sm ratala mal upokojenska zadnje čase, ampak paše ne bit hangover čist vsak dan/drugi dan in ne zamudit pol tedna
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno