Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

-vidim sonce skozi okno in skozi oblake in skoraj ne morem verjeti
-moram danes še toiko stvari pripraviti za sestanek popoldne da nevem kje se me drži glava....grem malo poležat v posteljo morda bo potem bolje :mrgreen: :mrgreen: crazy me....
-mandarine :oops:
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* Da me zanima kaj je mela dayđremer za priznat ob pol treh zjutri :P
* Pogrešam sneg! In ga že nestrpno pričakujem.
* Sem ena tistih, ki se nikoli ne pritožuje nad nespluženimi cestami in ostalimi nevšečnostmi, ki folku v zimskih mesecih grenijo lajf. Važno, da lahko delam sveže stopinje v snegu, hodim gledat lučke in pečem piškote.
* Spala sem cele 3 ure, od tega 1 uro na kavču. Upam, da mi tole ne pride spet v navado.
* Čist sm hude volje - for all the wrong reasons :oops:
* Sama sebe prepričujm, da je skrajni čas, da ugasnem komp. Delat mulc! :schlaumeier:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Simulator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a suzanne windlow »

emanuela napisal/-a:Priznam, da:
-sem si kar skrila nekaj mamic na fb-ju, ker kar je preveč, je pa preveč. To kozlaš. Ja "mi" papamo, pa vozičkamo, pa smo na obisku pri tem in tem, joj, zobki nas mučijo, pa krčki, zdaj pa ne spimo, uvajamo papico, pa kaj naj, pa jaooj. Kozlaš. To jih sploh več ne prepoznaš. Jaz sem raje brez otrok, kot da se mi tako sfuzla. Me res zanima, kako sploh najdejo čas, da vse to spišejo na fb, ko so pa tako predane mamice. :eew: ,
:D

Razvrednotenje?
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

dayđremer napisal/-a:O fak.
-Da se bom ubila.

pazi kaj počneš, ko piješ :D al pa ne pij :D pa upam, da je odgovoril pritrdilno :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

-danes sem pojedla rekordno veliko količino sladkih stvari... bravo jaz :rolleyes:
alixx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alixx »

- da je bil kolokvij polomija ... kljub učenju
- da mi je bus speljal pred nosom in ne ne grem ob pol enajstih domov ...
- komej čakam da bo konec tega tedna :x
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

# jaz pač rabim veliko spanja :D

# sprašujem se al naj predlagam, da greva v soboto kam??? :? bo razumel v stilu, da sem pokazala zanimanje al bo izpadlo kot teženje?

# pogrešam kofetkanje na oddelku, kjer sem delala prej. Tam se folk vsaj pogovarja, tu so pa vsi tiho, nobene socializacije! Imam pa lepo pisarno, priznam.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- sem fucked up...
- da več nevem kako se obnašat do tipov, ker mi gre kar na bruhanje po vsem tem...
- da se sprašujem kje je tisti "the one" zame?
- da nevem zakaj sem se sploh mogla zatreskat, če pa sem vedla sama pr sebi da se bo vse sfižilo...
- da isto kot petrca18 več ne vem al mu naj sploh še kdaj rečem če kam greva, al naj preprosto pustim vse skupaj
- da sem morda bla premalo hladna do njega, in si je mislo "pa ko te j**e"
- da bi se šla v steno zabijat z glavo,pa ne pomaga...
- da sem sita tega ko mi vsi pravijo "saj bo..." my ass!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da sem tudi fucked up..
- da ne vem več kako se obnašat do punc, mi gre vsa ta neresnost na bruhanje..
- se sprašujem kje je "the one" zame
- ne vem zakaj se ne more nobena vame zatreskat, prijateljic je pa milijon ki mi pravijo kok bo srečna tista ki me bo imela..
- sem mogoče premal hladen do njih, sam tista ki bi na to palila je pa itak lovka na izzive, da si krepi svoj ego..
- bi se šel v steno zabijat, pa ne deluje (preverjeno)
- da sem tudi jaz sit tega da vsi pravijo "sej bo.." my ass..

še mal izvirnega:
- pes se mi je neki zastrupil z neko zadevo proti insektom in zdaj lovim da bruha v liste papirja (gradivo s faksa, ki ga ne rabim :P ).. preklete kemikalije kurčeve..
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-.-
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Slovenc a ti lahko nekaj svetujem? Te tvoje kolegice ti govorijo, da bo srečna kera te bo mel,a, ker je neoš varal in te bo mogoče lahko vrtela. In ne trudi se bit hladen, če to nisi. To ne vžge. To je bolj odbijajoče, kot če si muci, srčkan ustrežljiv kuži. Če nisi glih ded, na pogledu kerega bi se (določene) babe slinile, pol bodi vsaj najs. Pač, be what you are. Keep trying.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem tudi jaz v "o fak" stanju. Govorim si o mejah in kaj je boljše gledano na dolgi rok, obenem pa vseeno rinem tja, kamor si govorim da ne smem in pol bom imela hudiča. Kot vedno delam po svoje, ampak kaj, ko je fajn :P Sem celo vprašala za nasvet in dobila nazaj "zakaj ne, si smotana, jooj", ampak meni je vseeno malo težje in razmišljam o tem in mučkam in predvidevam možne razplete...
-ne delam seminarskih 14 dni prej. Delam jih zadnji dan. Potem pa mrzlično tipkam po tipkovnici in postanem "ekspert" raziskane teme v roku ene ure,
-sem spet v novem projektu, ki se me ne tiče direktno, sem samo pomoč. Ampak kaj, ko se mi zdi, da niso res zainteresirani in pripravljeni na delo in imam občutek, da ne bo na koncu to-to.
The world is as you are.
Epl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Epl »

*da sem se spravila v zelo nehvaležno situacijo in da upam, da se to ugodno reši, ker drugač sem v riti.
*da gremo čez 3 tedne gledat lučke na Dunaj :xmas:
*da mi gre ena sošolka konkretno na živce
*da imava z mojim jutri v planu en kratek pobeg na morje
*da ima vse več ljudi okoli mene otroke in je tko mal čudno ko pridemo z vozičkom na kavo :lol:
*da bi serije gledala, knjige brala, spala, okoli hodila, vse vse samo za faks se mi ne ljubi
*^ ni ok :nein:
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- še vedno ga ne morem pozabit, in je prav pasalo, ko sem to kolegici povedala na glas.

- sem sitna zato, ker ga ne morem prebolet pa če sem z ne vem kom...včasih je delovalo, da si se malo pocartal pri par drugih pa je bil en okej pa si prebolel. zakaj ne deluje zdaj?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem imela ta vikend vrhunsko družinsko praznovanje :)
- Da smo se napeli, nasmejali in naplesali kot že dolgo ne
- Da čakam mesič kolegice in močno držim pesti, da mi jutri ni treba ob 7.30 na obvezne (zelo butaste) seminarje, v tem grozovitem ljubljanskem vremenu
- Da sem se v petek rahlo prehladila. Ker nisem odležala/odčajčkala ko bi mogla, ampak sem vandrala zunaj, v soboto pa se drla in norela po gostilni sem si prav lepo nakopala konkreten prehlad in boleče žrelo s kančkom vročine. Yay.
- Iiiii, mesič je tu, jutri lahko eno kitico dlje odspim :hearts:
- Da me jezijo, jezijo, jezijo ljudje, ki mislijo, da zato, ker so zmačkani lahko zabušavajo zraven, ko bi morali delat, oz se sploh ne prikažejo! Če veš, da se nisi sposoben zadržat/moraš igrat frajerja, koliko lahko spiješ/piješ sranje od alkohola bodi rajši doma.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Zaklenjeno