Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

slovenc79 napisal/-a:angleščina je najbolj razširjen jezik

To bi bila mandarinščina, tako po številu govorcev, kot po številu native speakerjev. Res je, da je pa angleščina na drugem mestu, oziroma po nekaterih seznamih na tretjem glede tadruge razvrstitve :P
Se pa strinjam, učite se jezikov!

- Da se učim jezik, ki se na teh lestvicah uvršča tam nekje okoli 5,6. mesta, a se ga noben ne uči :)
- Da sem zbolela
- Da imam poln k***c igranja mediatorja in reševat odnose/probleme drugih ljudi, a mene noben ne vpraša, kako sem :mad:
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da ne morem verjet, da sem pozabila na ''obletnico'' :eek: mislim, jaz, ki sem to včasih ''praznovala'' ne le vsako leto, ampak kar vsak mesec. In zdaj se je moški spomnil na to... :oops:
... prihaja mesec kolokvijev, seminarskih in raziskovalnih nalog. Zakaj sem že šla na magisterij dalje?
... da me dela nervozno, da mi ma folk nekaj za povedat, pa ne more tega nardit prek neta/fona itd. Drugi človek mi je že dans to nardil :)
... lačnaaaa sem :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

# res se že veselim, da grem jutri malo zapravljat :D
# tale človek mi je postal reees huuudooo všeč ... kako mu je to uspelo? kar naenkrat začnejo neke rož'ce plesat okrog mene, ko dobim sms
# letošnje leto sploh ni bilo tako slabo, kot sem imela nekaj časa občutek. Kar nekaj zelo pozitivnih prelomnic je bilo
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se mi je plača povečala. Ne sicer toliko, kot sem pričakovala, ali za toliko, kot bi se spodobilo po mojem mnenju, glede na nove zadolžitve (ki sem jih, roko na srce, že prej opravljala, ker je bil šef prelen/preškrt, da bi najel nekoga novega, ko je moj sodelavec šel), ampak se bo poznalo na koncu meseca
- da že delam seznam stvari, ki si jih bom kupila s prvo novo plačo: postelja + nov jogi, nova odeja + kaka lepa posteljnina, omara ali nekaj podobnega, kamor bom lahko obesila oblačila obvezno z dovolj prostora za obesit vse moje šale in rute, kako srajčko, kak lušten kompletek iz mojega najljubšega butika, zavese, visečo mrežo za relaksiranje na strehi, ene 5 novih šalov, kako lepo zimsko jakno...
- da nisem dobila dovolj velike povišnice za vse to. Ahhh, mo money mo problems... :D
- da sva včeraj imela pogovor, ampak ne v živo in me je ujel nepripravljeno. Pa cel govor sem imela pripravljen, ga vadila v glavi cel teden, potem pa ne vem, kaj naj rečem. In jutri se dobiva na kavi, da se v živo pogovoriva.
- da evo ga. Že ne vem več, če sem se prav odločila. Že vidim, da me bo prepričal. Samo res nima smisla, res se mi je bilo težko odločit, ampak to ni fer ne do mene, ne do njega samega. Predvsem do mene. Ne more me držat blizu sebe, ker bo mogoče nekoč enkrat spravil svojo psiho in lajf v red in me bo potem hotel ob sebi. Na-a. I'm out.
- ^ Speaking of the devil... Ah, očitno še ena skype seansa...
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* zanimivo. vedno ko pomislim na nekoga/nekaj, kak je fajn, se sfiži. pred kakim tednom sem pomislila kako dober odnos imam z eno prijetljico s katero se sicer znama dostkrat spičit... zelo zelo sva si različni po karakterju. ugl. spet sma se skregale. in to zarad take bedarije (zarad bedarije, ampak način je bil glup res...). in čakam na opravičilo. do takrat ne mrdnem. in ne vem več kak naj se do nje obnašam, ker me je to res prizadelo. posledično se je rahlo izogibam, ker se mi ne da s tem ukvarjat. uno nee daaaaa.
* opažam, da se mi zjutraj ni več tako ogabno težko zbudit. včasih sem se komaj prisilila, zdej pa kr skočim pokonci, pa začnem takoj šibat okol. super.
* sem se prijavila še na eno prostovoljno društvo :) in to delo mi je pisano na kožo :) upam, da se nas ni prijavilo preveč in da bo uvajanje fajn :)
* čakam, kdaj bodo razpisaliii izobraževanje za sprehajanje psov v zavetišču... res hrepenim po sprehodu s psom, ker me tak pomirja, da opisat ne morem (doma ga ne morem imeti :(( - 4 mačke...). pa še oni se mal razgibajo :D lepeki eni <3
* spet sem čisto padla v knjige... vladimir nabokov - lolita. moram se nehat kremžit ob tematiki... :/
* spet se pogovarjam z bivšim, me je spet kontaktiral... in opažam, da se izogiba srečanja z mano. mislim, da še ni čisto prebolel. hm.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*vedno bolj in bolj me mika, da bi ga poklicala, se opravičila (čeprav nisem kriva, kot ponavadi) in pozabila na vse skupaj, ampak ne, ne smem no :nein:
*toliko novih ljudi sem spoznala v tem času, ko sma skregana, ne morem presodit ali mi je zdaj boljše al ne :nein:
*sem tečna, ker ne grem danes ven -.-
*valda da mam herpes spet. mislim, sej je komaj tretjič letos.. :rolleyes:
*baaah, še na fitnes ne grem.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

- da sem bla danes na fitnesu in sem zdej čist zjebana. morem mal bol redno začet hodit, treba prit nazaj v formo :D
- da sem bla tud pri zobarju - sux
- da kuham kosilo in komaj čakam da bo skuhano. lačnaaaaa :)
- da sem vesela ker sem presenetila fanta in mu je bilo presenečenje res všeč :o :)
- da se moram mal začet učit za en tečaj, ki se ga bom udeležila..pa je potrebnega nekaj predznanja
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da grem jutri na eno zadevo in mi je že cel teden žal, ker sem potrdila udeležbo. imam namreč vedno močnejši občutek, da se ne bo dobro končalo in da bom samo zapravila čas ter odnesla še kakšne čustvene travme...damn it
- da sem mislila, da bo prišel že danes, pa bo šele jutri. a moški res tako težko dojamejo, da imamo rade, če pridejo kakšen dan prej??
- da sem danes peljala psa na sprehod in me je zazeblo ko psa :D kar ni dobro ker sem še vedno mal prehlajena
- da se ne morem odločit a bi pojedla neki sladkega ali ne
- da sem mislila jutri še sestri nekaj zrihtat, na, pa je četrtek, ko so uradi zaprti oz. ni uradnih ur :nein:
- da ima mama jutr rojstni dan in da imam letos po več letih končno vse pripravljeno in zapakirano že skoraj cel mesec prej :P
- da ima "tašča" kmalu tudi rojstni dan in da ji bom letos kupila kar torbico, ker je z njimi obsedena približno tako močno kot jaz :D
- da bi si rada kupila nov telefon ker sedanji že nekaj časa dela čisto po svoji volji :motz:
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

-da imam danes pretežno slab dan, ker se mi je zafrknila prijava na zaključno nalogo na faksu in sedaj panično pišem maile vse naokoli in ne vem kaj bi
-sem posledično pojedla že en cel up kruha z viki kremo, pa utaplanje živcev v viki kremi ne deluje, nič drugega sladkega pa nimam na zalogi, FML :(
-grem popoldne s cimro na knjižni sejem obrniti okoli popuste in že komaj čakam, da najdem kaj pametnga, poročam o ulovu :)
-sem se kljub vsemu spravila na plavanje in ugotovila da je moja kondicija še vedno na psu, pa še psa nimam... :lol: :nein:
-vsaj ne dežuje več..... bedeb beden dan
-grem še enkrat prebrskat hladilnik.... :rolleyes:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem že prespala eno uro popoldneva, pa sem še kar cela čudna,
-sem še kar razočarana nad organizacijo sobotnega dneva. Lani smo bili razdeljeni moški in ženske posebej, letos pa kar skupaj. Lani sem domov prinesla zlato, letos sem po prvi tekmi s tipom lahko odšla domov. In kdo bi rekel, vsa prva mesta so zasedli tipi. In če pomislim, da sem si za to oblekla športni modrc, pha! :< :D,
-več ne jamram zaradi prsta, ker sem našla način, da lahko tečem brez da ga obremenim, brez da čudno izgledam :) ,
-sem si kar skrila nekaj mamic na fb-ju, ker kar je preveč, je pa preveč. To kozlaš. Ja "mi" papamo, pa vozičkamo, pa smo na obisku pri tem in tem, joj, zobki nas mučijo, pa krčki, zdaj pa ne spimo, uvajamo papico, pa kaj naj, pa jaooj. Kozlaš. To jih sploh več ne prepoznaš. Jaz sem raje brez otrok, kot da se mi tako sfuzla. Me res zanima, kako sploh najdejo čas, da vse to spišejo na fb, ko so pa tako predane mamice. :eew: ,
-sem kar vesela, da imam malo časa zase. Zadnje čase sem se sukala samo od šihta, faksa, do telovadnice...,
-rees držim tačke, da nama rata s prijateljico najin prvi večji get away. To bi bilo res fajn :) ,
-še izbiramo med predbožičnim Dunajem, Budimpešto ali Bratislavo. Komaj čakaaam :xmas: ,
-wii, naslednji teden pa na koncert. Prvi je odpadel, ta pa nama res ne uide, pa je kakor je :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sm tečna zarad kolokvija jutri in da trpijo vsi okol mene :D lucky them
* da si grem na živce, kak me vsaka stvar pri njemu vrže totalno iz tira, vsaka malenkost, ki ni 100% perfect...must get myself together!! crazy woman
* da mi gre zadnje čase precej folka na živce in to precej hitro
* da sm čist brez energije zadnje dni, sam spala bi, kar pa seveda ne pride v poštev
* da sem včeri naredila neki, na kar res nism ponosna :oops: :oops:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da sem tak utrujena, da se bom najbrž s stola zvrnila
- da ne maram tega zahodnjaškega delovnega časa...delam do petih, domov pridem ob šestih in nimam več nič od dneva...zjutraj pa tut ni opcije, da bi se prej spravila iz postelje
- da me zanima, kje je *Abby* zadnje čase
- da komaj čakam vikend...dva dni delanja nič :)
- da sem izjemen talent, ker sem v tujini in sem pozabila pin kodo svoje bančne kartice...ma saj ne, da bi blo počasi treba v trgovino, a ne...
- da še kar ne vem...Berlin ja ali ne? mi nekak res ni do 9-urne vožnje v eno smer :S
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

:)
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 21. Nov. 2013 9:42, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

^^moralni maček danes ziher :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

O fak.
-Da se bom ubila.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Zaklenjeno