Priznam, da:
-sem že prespala eno uro popoldneva, pa sem še kar cela čudna,
-sem še kar razočarana nad organizacijo sobotnega dneva. Lani smo bili razdeljeni moški in ženske posebej, letos pa kar skupaj. Lani sem domov prinesla zlato, letos sem po prvi tekmi s tipom lahko odšla domov. In kdo bi rekel, vsa prva mesta so zasedli tipi. In če pomislim, da sem si za to oblekla športni modrc, pha!

,
-več ne jamram zaradi prsta, ker sem našla način, da lahko tečem brez da ga obremenim, brez da čudno izgledam

,
-sem si kar skrila nekaj mamic na fb-ju, ker kar je preveč, je pa preveč. To kozlaš. Ja "mi" papamo, pa vozičkamo, pa smo na obisku pri tem in tem, joj, zobki nas mučijo, pa krčki, zdaj pa ne spimo, uvajamo papico, pa kaj naj, pa jaooj. Kozlaš. To jih sploh več ne prepoznaš. Jaz sem raje brez otrok, kot da se mi tako sfuzla. Me res zanima, kako sploh najdejo čas, da vse to spišejo na fb, ko so pa tako predane mamice.

,
-sem kar vesela, da imam malo časa zase. Zadnje čase sem se sukala samo od šihta, faksa, do telovadnice...,
-rees držim tačke, da nama rata s prijateljico najin prvi večji get away. To bi bilo res fajn

,
-še izbiramo med predbožičnim Dunajem, Budimpešto ali Bratislavo. Komaj čakaaam

,
-wii, naslednji teden pa na koncert. Prvi je odpadel, ta pa nama res ne uide, pa je kakor je

The world is as you are.