Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

^
umm, am I missing something?

- me je danes nek cepec zaparkiral, in sem ga mogla čakat dve uri. melo me je, da bi z ključem pustila sporočilo na avtu, ampak nisem.
- sem v tem času spoznala fajn punco, ki se cele dneve uči, me je kr malo inspirirala
- razmišljam o preklopu na punce, ampak je težava,da ne znam osvajat punc in ogovorajat punc in nasploh...delat s puncami. ampak tipi si itak vsi za zbruhat :roll:
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Biti bi/lezba je danes itak popularno. Jump on the bandwagon!
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Priznam da:
- sem prvič odkar sem v Lj pred polnočjo v postelji
- se mora tole žuranje počasi nehat, ampak zdaj pa res
- bo treba počasi poprijet za knjige in se bolj resno lotit faksa
- mi je zaenkrat super na faksu in upam da tako tudi ostane
- me je kolegica danes spomnila, da bi morali do jutri prebrat neko knjigo, ki jo je dal profesor na internet
- visim na forumu, ker je ta knjiga izredno dolgočasna in se mi je ne da brati
- cimre že dva dni ni
- sem vesela da imam tako super cimre (z izjemo ene, ki je neverjetno sitna)
- je včeraj ponovno pri meni prespal
- sem danes zamudila jutranje predavanje zaradi cartanja :oops:
- še vedno ne štima med nama vse tako kot bi pa moralo
- sedaj se tole vleče že 7 mesecev, tako kolegi kot tudi družini naju že smatrajo za par, midva se pa nikakor ne premakneva iz ene in iste točke kjer sva že nekaj časa
- mi gre tale najina neopredelitev odnosa precej na živce in bi rada da se stvari že enkrat premaknejo
- sedaj se pa moram resno spraviti k branju
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* mislim da jutri dobim ene 2 poljakinji in enga poljaka na couchsurf :D , tako da bom veselo letal čez vikend

-* sem v dilemi, ali naj kupim avto ki se pač vozi..in se bojim da razpade, ali kupim avto v katerega bom moral moral vložiti nekaj plač :?:

-* mi je moj bataljon všeč, kul fantje, pridno se trenira, manj napeto kot na urjenju...pa še veliko možnosti imam za urjenje različnih vedov. Aja, pa veliko dopusta imam, ter veliko prostih dni...velik yes za straže :P

-* da je fajn imeti redno službo, končno lahko denar zapravljam za stvari ki so mi pri srcu. Imam gledališki abonma, kino abonma...eno luštno punco lahko končno peljem na koncert filmske glasbe, konec meseca bo treba pa na Prljavo.
Lahko si kupim kakšno oblačilo več, varčevalni račun za potovanja je že odprt...tako da, je res kul. Plača ni za hvalit, samo delam še zraven in imam odlične potne stroške.

-* sem zadnjič imel odlično kemijo z eno res lepotičko na vlaku, in ko bi moral pritisniti na sprožilec...nisem naredil nič, naslednjo sekundo ko sem stopil iz vlaka sem se dejansko začel zavedati da sem ga polomil. Ah ja, ah ja...serjem ga.

-* iščem partnerico z katero bi lahko hodil na vaje salse, nekih tamalih ne bom vozil tja, ene ki sem ji všeč še manj ker se mi ne da komplicirati...zdaj pa, kje potem najti?

-* sem jutri, spet doma...bom igral z družbo nov JD5 na Kinecta
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

- da sem končno dočakala petek, zdej pa vse kaže na to da bo vikend dost beden in deloven. ah!
- bi šla na par koncertov v tujino, res hooočem ker mi manjka to, vsako leto grem vsaj na par koncertov, letos pa je bl slabo s tem. ok sej sta padla 2 večja na začetku leta, samo to je že predolgo nazaj :/
- mi je neki najboljšega iti na koncert banda, ki ga obožujem :musik:
- si ful želim kam it. in zdej vidim te predbožične ponudbe za ogled kakšnih mest, me je malo prijelo, da bi šla vsaj za en dan v kakšen salzburg ali pa na dunaj, ker si več trenutno ne morem privoščiti. bi blo lepo! :D ok sej še nismo v božičnem cajtu, samo vseeno, upam da bo padel kkšn izletek decembra :D
- da sm se prijavla na en tečaj, ki upam da mi bo vsaj mal pomagal pri iskanju šihta
- gremo pospravljat!
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da vstopam v čas witching hour.... to je una zadnja ura na šihtu v petek, ko se vleče ko satan po gostilnah. let it pass, let it pass soon!
# da grem še kr enkrat Thora gledat, najboljš bi blo da si dam kr na majco napisal ''Just shut up and take my money!'' vsakič ko grem v kino gledat neki od Marvela
# da se mi ga tak nenormalno žura, pa so ta in naslednji vikend vsi moji ekstra prarti frendi zasedeni :(
# da sm zadnjič cel dan mela ugasnjen službeni telefon in zaigrala kao da mi ne dela več, da sm dobla zdej novga :D
# da mi je mal škoda da z eno sodelavko ne žvima bližje, ker se ful zastopima pa bi ga kamot lahka šle ven žurat in se neprimerno obnašat
# da se ne morem odločit al it na Satyricone al ne, ko zaj ko ma Satyr spet dolge lase in ni več pofu.kljiv ded, se mi nekot ne splača, glede na to da zadnja plata ni baš nešto... bleeehhh :(
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Od vseh stvari, ki jih Dhaka, ta zabačena prestolnica tretjega sveta, nima, Comic Con NI ena izmed njih :D
- Da nisem šla, ker v bistvu mi niti ni zgledalo tako zelo super. Mogoče jutri skočim, ker moram itak v pisarno pa je praktično čez cesto.
- Da mi hormoni rahlo zgago delajo in cimer ne pomaga niti malo, ko okol skače v neprimerno oprijetih boksarcah.
- Da so mi Tajsko (spet) prestavili :cry:
- Da upam, da se uspem zmenit za eno ful zanimivo sodelovanje in da mi zanj plačajo kot se spodobi. To bi bilo super, delat za Zahod (in torej zahodno plačilo) živet pa v taki poceni državi.
- Da sem že predolgo v Deshu. Zadnjič ugotovim, da so mi v rezance prišle mravlje in to, ko sem jih že vrgla v lonec. In sem samo ven pobrala tiste vidne, češ ostale bodo itak razpadle med kuhanjem, in vseeno pojedla vse do zadnjega rezanca (in mravlje).
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* month 2 insanity UBIJAA. vse me boli :D jamrarija ne bo pomagala, gremo naprej!
* včeraj sem zvedela za ta koncept pop up cluba Kurzschluss. začasni klub (tm tri tedne bo odprt) v starih prostorih Slovenijeles. in Rudimental pridejo. včeraj sem skakala od sreče :DD rudimental!!! http://www.youtube.com/watch?v=gSXJVMU3OFk (redko kdo ostane ravnodušn :D)
* stvari se pomikajo naprej v zvezi z izmenjavo... upam, da se čim prej podpiše itd., ker že dve leti hočem it na izmenjavo pa nikol ne rata. zdej pa se dejansko odpirajo neke opcije, spodbuda je z oddelka v drugi državi... hrepenim po nekem drugem okolju, drugih ljudeh, novih izkušnjah. to se mora zrealizirati!!
* za učno pomoč sem sprejela še eno punco. jaz ne vem kam bom stlačla vse te obveznosti. poleg tega grem po vsej verjetnosti naslednji teden na sestanek še na eno društvo... + čakam kdaj bodo imeli izobraževanje za sprehajanje psov (ja... izobraževanje ZA SPREHAJANJE PSOV). sam sem pripravljena potrpet to kozlarijo, ker mi je res čudovito, ko vidim kak je pes vesel, ko se lahk sprehodi, gre ven iz svojega boksa... mi pa ni jasno zakaj je potrebno tu izobraževanje... že pred dvemi leti sem jih sprehajala pa ni bilo problema. eh. pač paziš, da ne pride v kontakt z drugim psom. to je vse :D
* neverjetno kak se je moja participacija na različnih področjih povečala odkar sem samska. neverjetno. sem bla res prej tak nesrečna? strah me je, da sem zapravla vsa ta leta življanja z njim, skos razmišlam kak bi blo, če ne bi bla z njim...
* danes pridejo sorodniki! končno! nismo se videli že eno leto in jih res pogrešaaam! :)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- mi ni prevec vsec nova podoba tega foruma. Ne vem no...ali pa se moram samo navadit...
- letos ne bo nic z martinovanjem......spet :?
- ze vidim nove probleme na obzorju...kdaj se bo nehalo?! :mad:
- OMG, samo se nekaj tednov...
- ^^ ne morem verjeti, kako cas leti :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

...opažam, da se staram, vedno težje ocenjujem mlade ljudi po letih.

Grem včeraj po dolgem času v en mariborski klub, na vratih se menim s kolegom, ki tam redari. Pride mimo neka punca cela objokana, nekaj je sikala skozi zobe, da se njen tip slini okoli neke 17-letne smrklje. Pa rečem kolegu, ja kolk pa je te ta stara, kaj dost več od 17 ni. Pa mi on reče, je je, čez 20 je..

Svašta, ko ti 20+ letniki zgledajo kot srednješolci, je pa vrag šalo vzel haha.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

17 letnice pa 20 letnice pa res težko ločiš.. Tamale so dandanes tako zrihtane, da bi bile komot tudi 25 letnice..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* so bili poljaki neverjetno kul, sicer so zamujali 1 dan..samo avstrijci pač ne pobirajo štoperjev.

-* se mi zdi neverjetno, da greš na avtoštop za en teden in imaš budget 15 evrov za vse dni. So mi takšni ljudje v inspiracijo, ker ti dajo misliti..zakaj k.... moram šparati nekaj mesecev..pač greš in bo že.

-* mi je bila ena punca res všeč, mogoče ravno zaradi tega ker dela izpit za motor in je njena največja želja potovati po svetu z motorjem. Totalna sanjačica, ampak...pismo punca je obrnila celotno evropo čez za prgišče evrov.

-* zdaj imam že nekaj vez po evropi in svetu, in prišel bo dan ko jih bom izkoristil, do takrat bom pa tour guide po Ljubljani in naročevalec pic. :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem bila na rd-ju in smo se imeli res zakon :) Prav pasalo je eno skupinsko druženje...,
-ne vem, kako nama to rata, ampak s kolegom vedno rečeva da greva na eno pijačo na brzino, potem pa čepiva tam tri ure. In ni ga vrag, da srečava v mestu eno vaško čveko in me zdaj že vsi sprašujejo, kako je ime mojemu fantu :D ,
-sem imela včeraj res odpor do sodelovanja na koncertu. Res mi ni bilo za iti. Na koncu pa sem tam spoznala punco, svojo sotrpinko in sva se res fajn zaštekali, tako da je bilo na koncu prav fino, čeprav sem posledično prišla potem kasneje na martinovanje :D na katerem mi je bilo malo čudno sedeti v oblekci in blazerju, ostali pa vsi na easy...,
-si moram eno stvar spraviti iz glave, preden jo bom obžalovala. Resno. Ker to res ne sme postati eden izmed mojih problemov...ker mi ni potrebno.
-dokler si prst ne premisli, cvili orbitrek,
-moram nehati z igranjem LOL-a. Pa ne ker bi me bilo strah odvisnosti, ampak zato, ker res nisem dobra :D ,
-si moram jutri res iti po škornje. Ker jih res res hočem. Damn it. :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

da sem nazaj :) če ni cosmota sem kr preveč sproščen že
da sem našel en dober članek http://sethadamsmith.com/2013/11/02/mar ... t-for-you/
hej norci :)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

-da videvam ta^ clanek po FB ze cel teden in se mi ne zdi nic kaj dober. celo rahlo mi gre na zivce, da mu take hvalnice pojejo
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Zaklenjeno