-* mislim da jutri dobim ene 2 poljakinji in enga poljaka na couchsurf

, tako da bom veselo letal čez vikend
-* sem v dilemi, ali naj kupim avto ki se pač vozi..in se bojim da razpade, ali kupim avto v katerega bom moral moral vložiti nekaj plač
-* mi je moj bataljon všeč, kul fantje, pridno se trenira, manj napeto kot na urjenju...pa še veliko možnosti imam za urjenje različnih vedov. Aja, pa veliko dopusta imam, ter veliko prostih dni...velik yes za straže
-* da je fajn imeti redno službo, končno lahko denar zapravljam za stvari ki so mi pri srcu. Imam gledališki abonma, kino abonma...eno luštno punco lahko končno peljem na koncert filmske glasbe, konec meseca bo treba pa na Prljavo.
Lahko si kupim kakšno oblačilo več, varčevalni račun za potovanja je že odprt...tako da, je res kul. Plača ni za hvalit, samo delam še zraven in imam odlične potne stroške.
-* sem zadnjič imel odlično kemijo z eno res lepotičko na vlaku, in ko bi moral pritisniti na sprožilec...nisem naredil nič, naslednjo sekundo ko sem stopil iz vlaka sem se dejansko začel zavedati da sem ga polomil. Ah ja, ah ja...serjem ga.
-* iščem partnerico z katero bi lahko hodil na vaje salse, nekih tamalih ne bom vozil tja, ene ki sem ji všeč še manj ker se mi ne da komplicirati...zdaj pa, kje potem najti?
-* sem jutri, spet doma...bom igral z družbo nov JD5 na Kinecta
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.