Priznam da...#18
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
- Da sem ravnokar ugotovila, da hrvati z essence LE zamujajo skoraj eno leto? Uletim v drogerijo in evo ti, polni stojali Snow jam in Vintage district? Kakorkoli, imela sem to srečo, da je eden izmed lakcev identične barve kot moj lepi novi plašček. Mislim, da ni treba omenjat da sem vzela kar dva, na zalogo
.
- Da je to edina stvar, ki me je spravila v dobro voljo v zadnjih dneh
- Da je očitno nekej res hudo narobe z mano, da me niti kuhanje ni potolažilo
- Da hočem da že enkrat pride nazaj, čeprav si govorim, da ga itak ne pogrešam in rabim čas zase...

- Da je to edina stvar, ki me je spravila v dobro voljo v zadnjih dneh
- Da je očitno nekej res hudo narobe z mano, da me niti kuhanje ni potolažilo
- Da hočem da že enkrat pride nazaj, čeprav si govorim, da ga itak ne pogrešam in rabim čas zase...
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
^^
- sem ze mela par 5sekundnih girl crushev, ampak sem prisla do sklepa, da sem 110% straight. Ne morem mimo dobrega, testosterona polnega kosmatega tipa..
vecina punc pa tega lih nima, no..
- se ne morem spravit delaaaatttt za faks... ker vem, da o tem programu nimam pojma in me bo zagrabla panika, v sekundi ko se bom lotila dela.. zato je popolnoma logicno in razumno, da stvar odlagam za pozneje!
- Da je danes totalno bv dan, pogresam Ljubljano, tle je cist mrtvo.. tako da je bil edini plus mojega dneva en prav poseben 'lajk' na fbju
- Da so se za naslendji vikend odprle dve super stvari, morm nekako splanirat
- Da je Bruc na razstaviscu popolnoma krneki imho, se zmeri smo se v roku ene ure pobrali drugam.. vsakmu svoje, no
- Da jutri verjetno zadnjic po treh sezonah oddelam svoj siht, kul je blo, neki ljudi bom pogresala, ampak sej se bomo se kej videvali, i guess. Zdej pa faks, spomladi pa se preizkusit na drugem delovnem mestu
- ^Da mam ze zdej tremo pred tem, haha
- Da se vam v mislih pridruzujem na plazi z mojitom v roki

- sem ze mela par 5sekundnih girl crushev, ampak sem prisla do sklepa, da sem 110% straight. Ne morem mimo dobrega, testosterona polnega kosmatega tipa..

- se ne morem spravit delaaaatttt za faks... ker vem, da o tem programu nimam pojma in me bo zagrabla panika, v sekundi ko se bom lotila dela.. zato je popolnoma logicno in razumno, da stvar odlagam za pozneje!

- Da je danes totalno bv dan, pogresam Ljubljano, tle je cist mrtvo.. tako da je bil edini plus mojega dneva en prav poseben 'lajk' na fbju

- Da so se za naslendji vikend odprle dve super stvari, morm nekako splanirat
- Da je Bruc na razstaviscu popolnoma krneki imho, se zmeri smo se v roku ene ure pobrali drugam.. vsakmu svoje, no

- Da jutri verjetno zadnjic po treh sezonah oddelam svoj siht, kul je blo, neki ljudi bom pogresala, ampak sej se bomo se kej videvali, i guess. Zdej pa faks, spomladi pa se preizkusit na drugem delovnem mestu

- ^Da mam ze zdej tremo pred tem, haha
- Da se vam v mislih pridruzujem na plazi z mojitom v roki
* sem šla ob 5h zjutri spat (nikakr zaspat), ob enajstih že pokonc in zvem, da dobimo čez dve urci nek obisk neke mamine ne vem kaj. popiz*. sovražim fejkat neke pristne odnose z družinskim članom k sn ga tk mnde 3krat maks. vidla. pol pa morn tam sedet, pa se neki smejčkat pa bit cela fina. eh. pol se sam še spomnem kk mamo f* up družino, pa sn še slabe vole.
* poleg tega mama spet skos jamra neki za denar. dej reees tih bod. vem, da je situacija huda, sam se mi te ne da skos poslušat. vsako stvar k rečem obrne na denar. wtf. dva dni doma, pa sn že živčna. vse bi dala, da bi ki na loteriji zadela pa ji pokrila te pufe, ker me res srce boli, ker je skos živčna zrad tega dnara.
* vzela sem si dva dni odmora s telovadbo. pa mi ful že fali, prov manjka mi neki
* ful mam za faks delat, čez teden nisem nič, ni bilo časa
bo dans treba delat delat delat 
* poleg tega mama spet skos jamra neki za denar. dej reees tih bod. vem, da je situacija huda, sam se mi te ne da skos poslušat. vsako stvar k rečem obrne na denar. wtf. dva dni doma, pa sn že živčna. vse bi dala, da bi ki na loteriji zadela pa ji pokrila te pufe, ker me res srce boli, ker je skos živčna zrad tega dnara.
* vzela sem si dva dni odmora s telovadbo. pa mi ful že fali, prov manjka mi neki

* ful mam za faks delat, čez teden nisem nič, ni bilo časa

Exit napisal/-a:* sem šla ob 5h zjutri spat (nikakr zaspat), ob enajstih že pokonc in zvem, da dobimo čez dve urci nek obisk neke mamine ne vem kaj. popiz*. sovražim fejkat neke pristne odnose z družinskim članom k sn ga tk mnde 3krat maks. vidla. pol pa morn tam sedet, pa se neki smejčkat pa bit cela fina. eh. pol se sam še spomnem kk mamo f* up družino, pa sn še slabe vole.
In zakaj moraš ti zraven sedet, če tvoja mama dobi obiske? Jaz tega nikol nisem razumela... Ne vidim smisla, da bi sedela zraven, ko recimo moja babica dobi obisk, pa še ne vejo niti koliko sem stara, kaj počnem, kaj študiram itd... Oni imajo pa itak svoje debate. In mi čisto dol visi, če kdo zameri, ker mene ni zraven.
To se mi je vedno zdela zanimiva debata glede tega... lahko tudi prestavimo v klepetalnico, pa tam kej več o tem rečemo.

- Tearjerker
- Cosmopsiho
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
Exit napisal/-a:* se ne zahteva, da sem skos tam, sam glede na to, da smo kao familija, vseen ni lepo, da sem js skos v sobi.. če bi bla njena prijateljica, bi sam pozdravla pa adijo. tk pa glede na to d se gre za družinskega člana...
Eh, dobr no.. Jst sem tam dokler se kej zanimivega dogaja, ko se začnejo neumne in nezanimive teme 50letnikov rečem adijo in je to to. Sicer pa lahko si tudi zorganiziraš kako "aktivnost" ravno ko pride ta ženska in te pač sploh doma ni.. Greš pač tacajt laufat al pa bilokaj delat. Se pa strinjam, da se družinske člane vsaj pozdravi.
* se mi gre ven, pa imam na izbiro samo a.) narcisoidno kolegico, ki nonstop drka telefon b.) kolega, ki se ne zna nikol kul oblečt ampak vlač svojo trenirko vedno in povsod.. first world problems

* ful hiter mi grejo dnevi
* sam doma cel teden pa niti ene žurke.. damn!
* ko sem sam doma vedno spucam flet u nulo, kot neka obsesija, da je vse čisto in na svojem mestu. Ampak samo ko sm sam doma, sicer je rastur

* hajde Nole, prelom tega španca grintavega!
*me križ boli
*mi danes ni bilo potrebno it na predavanje, ker je predavatelj zbolel, kar je krasno
*jutri dobim obisk in sem veselaaaa, veeeseeellllaaaaa
*moram še spucat bajto
*sem utrujena, premalo sem spala in to, da pozno ponoči bulim v računalnik sploh nč ne pomaga, se bo treba tega odvadit
*mi danes ni bilo potrebno it na predavanje, ker je predavatelj zbolel, kar je krasno
*jutri dobim obisk in sem veselaaaa, veeeseeellllaaaaa

*moram še spucat bajto
*sem utrujena, premalo sem spala in to, da pozno ponoči bulim v računalnik sploh nč ne pomaga, se bo treba tega odvadit
"Life's a journey, not a destination."
Re: Priznam da...#18
- da mi je ful čudn tale novi izgled foruma
- da sem bla cel dan čist neproduktivna
- da grem zato zdej vsaj na pivce! cheers

- da sem bla cel dan čist neproduktivna
- da grem zato zdej vsaj na pivce! cheers

You make me smile, please stay for a while 

* da sem prišla na forum in prvi vtis: wau, lepa moderna oblika. In potem si ga samo malo bolj ogledam (pripombe so v ustrezni temi). Priznam, da sem razočarana in ne razumem, kako lahko nekdo da tak izdelek iz rok. In sploh kateri idiot to sprejme. Ja, res nisem oblikovalec/programer. Ampak ko so meni predstavljali kakšne projekte, sem vedno (oz. smo skupinsko) gnjavili oblikovalce/programerje dokler stvar ni bila tipi topi. Ne pa tak šelabajs.
* aya, pa zamiki so čudni pri naslovih. Pa namesto gumba "potrdi" bi lahko bil "objavi". ne da se mi še enkrat pisat v temo za moderatorje.
* no, nevermind. kar sem hotla priznat je, da sem imela ful lušten dan, kljub temu, da ni izgledalo, da bo. in kljub temu, da sem precej v stresnem obdobju.
* upam, da bo ta mesec te agonije konec in da si potem lahko vzamem kak dan, dva frej brez slabe vesti.
* aya, pa zamiki so čudni pri naslovih. Pa namesto gumba "potrdi" bi lahko bil "objavi". ne da se mi še enkrat pisat v temo za moderatorje.
* no, nevermind. kar sem hotla priznat je, da sem imela ful lušten dan, kljub temu, da ni izgledalo, da bo. in kljub temu, da sem precej v stresnem obdobju.
* upam, da bo ta mesec te agonije konec in da si potem lahko vzamem kak dan, dva frej brez slabe vesti.
-
- Cosmopsiho
Inaa** napisal/-a:- da mi je ful čudn tale novi izgled foruma![]()
da si vabljena v temo:
http://www.cosmopolitan.si/forum/splosno/zbiranje-podpisov-za-vrnitev-foruma-v-staro-obliko-t33669.html
prav vsi ste vabljeni!

- da sem prišla spet mal na forum pogledat po dolgem času
- da je tudi meni ta nov izgled foruma ful nepregleden
- da se mi že par dni čisto nič ne da
- da se moram spravit učit
- da je tudi meni ta nov izgled foruma ful nepregleden

- da se mi že par dni čisto nič ne da

- da se moram spravit učit

*komaj čakam da grem jutri drgnit svoja spolovila od spolovila fantov
upam, da med tem paritvenim plesom ne bom zanosila 
*žulji, žulji, žulji vsepovsod
*sem že bla skoraj zdrava, pa sem začela kašljat
*mam baje motnjo v kalcifikaciji in odluščen košček površine zoba. mislim, resno?
*če niso zobje pa mam skulo, poškodovano dlesen al pa pogrižen jezik
*grem v soboto na rokometno tekmo awyeah

*žulji, žulji, žulji vsepovsod
*sem že bla skoraj zdrava, pa sem začela kašljat

*mam baje motnjo v kalcifikaciji in odluščen košček površine zoba. mislim, resno?

*če niso zobje pa mam skulo, poškodovano dlesen al pa pogrižen jezik

*grem v soboto na rokometno tekmo awyeah