Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- sem tečna za znoret
- da vem da ni kul, ampak vseeno vztrajam...
- ooooh, FML
- iskanje službe je tolk stresno pa eh...
- FML!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sva se cez vikend odlocila da malenkost preurediva spalnico in ji dodava nekaj novih kosov pohistva...in na koncu se je tale "malenkost" zavlekla v 2 dni...huh. Nisva si mislila...
- ^^ je sedaj spalnica totalno huda :hearts:
- me je vceraj cel dan skrbelo za njo, ker je mogla na vse mogoce preiskave...na koncu se je vse dobro izslo. Hvala bogu!
- se veselim podaljsanega vikenda
- sva koncno dobila obljubljene fotografije. Sem si jih malo prej pogledala in se nasmejala do solz...malo zato, ker so nekatere fotke res smesne, malo pa tudi zato, ker so nekatere fotke totalno neprofesionalne, prezgane in se na koncu vprasas, ce je kaj takega sploh mogoce...skoda besed. Res! :evil:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da mam dopust in sm si tak živce odpočila, da to res ni.... zadnja dva kedna sta bla užaš na šihtu. k sreč se je ena pomembna stvar končala s ful pozitivnimi rezultati, tak da mam zdej reszasluženo možgane na off
# da sm dans peljala na sterilizacijo ono bogo mucico, ki so jo poleti odvrgli tu pri nas ven. do zdaj je živela v drvarnici, ful časa je trajalo da se je sploh pustila čohat in cartat, prav ne vem če jo bom lahko navadla, da bi bla not, al bo ostala kar prostoživečka z rednimi obroki.... :?
# da se ful veselim jutrišnjega halloween žura jeee :D čeprav vsega poznam lih par ljudi ka bojo tam, sam who the fu.ck cares, važn da boma s kolegico osom skupinska maska :lala:
# da sam mandarine jem, cele dneve. še za midnight snack.
# da morem začet nazaj športat, nujno. skoz sam govorim, prestavi se pa nič. ker bom zgubila vso kondicijo in pol bom znorela.
# da se mi tak spi, ker sm celo noč gledala nanizanke..... oh the joys of dopuuuuuuust!!!! :loco:
# da grem spat. ob 12h dopoldne. oh the joy!!! :jive:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*jap, it's done. zbolela sem.. ampak, resno? še en halloween, ki ga bom preživela doma, že tretjič zapored. sploh ne bom več nikoli nič planirala, ker tak brezveze :roll:
*jezna. ful.
*grem se učit
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

- sem mislil da je nickname Saarijarvi neka izpeljanka iz imena Sara, do včeraj, ko sem imel gosta iz te finske vasice :)

- na živce mi grejo vstopnine v LJ klube.. Kot da ni dost da te ocurijo pri entrance feeju, še nabijejo cene pijač. Da bi dali višjo vstopnino, pa poceni pijače oz. obratno, pa ne.. ehh, Bosna je še vedno majka za žurke :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* hardfuckincore. druga ne morm rečt. res dbest helovin :D pršla ob enajstih dopoldan domu :D lepo lepo!
* da se veselim vikenda. nč delala, ležala, filme gledala <3
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Priznam, da me neka stvar vedno bolj in bolj žre, ne vem, kako naj zdržim še vsaj tri tedne, dokler se ne bo vse končalo ... oh. :?
*Da sem včeraj gledala res žalosten del Futurame in potem spet jokala za kužkom. Psi ne bi smeli umirat. :cry:
*Sem vesela, da imam tako krasnega fanta ob sebi.
*Sem vesela, da imam tako krasnega šefa.
*Sem presenečena, ko vidim, kako slabo v resnici vidim.
*Da ne morem verjeti, da Slovenci nič ne dajo na okolje in kupujejo te bedaste sveče čez vse meje. V skladu s tem: Sem proti pokopališčem in nič posebnega se mi ne zdi tisti marmor. Res slab nadomestek za umrlo osebo.
*Da se pogosto spomnim na ljudi in živali, ki so mi umrli/e. Pogrešam jih.
*Da pišem sem samo, kadar sem melanholična in potem je videti da sem ves čas melanholična.
*Pogrešam ustvarjanje.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

^
Tudi meni ni jasno kaj je na plastičnih svečah tako posebnega. Niti ne gorijo zares, tista utripajoča žarnica pa itak izpade debilno... Če ti nekdo že toliko pomeni, da greš na pokopališče, si lahko vzameš vsaj 10min pa greš nabrat en lep šopek na travnik ali pač nekaj v tem stilu. Eh, to je pa fast food kultura :/
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

mastermind napisal/-a:- sem mislil da je nickname Saarijarvi neka izpeljanka iz imena Sara, do včeraj, ko sem imel gosta iz te finske vasice :)

js tud nism vedla da gre za naselje, dokler nism imena guglala par let po tem, ko sm (ze pri cca 13ih letih) prvic uporabla ta nick :D pa ga pol vseeno nism zamenjala, eh.. navada je zelezna srajca pa to

- ^ Da je svet majhen!
- Da mi gre ena oseba na zivce, ampak ne dovolj, da bi jo odjebala. Recimo ene 2x na teden mi gre na zivce. Vmes je kul. + nimam tehtnega razloga, da bi se skregala z njo.. Ampak bomo ocitno se neki casa viseli v skupni druzbi.. torej, hm - kako doticni osebi dopovedat, da izven omenjene druzbe NE zelis hengat z njo? In hkrati ohranit mir pr bajti in ne naredit stvari awkward za celo skupino? :juggle: res zongliranje..
- Da mam 'hvala bogu' tudi vecje probleme kot je zgornji :P
- Da mi ne gre iz glave
- Da so stvari doma ta vikend malenkost bolj harmonicne
- Da komi cakam, da pride bakica naslednji teden :hearts:
- Da je bil danes super lep dan, na sihtu sem se zabavala, bli smo v kratkih rokavih, hitro je minilo, praznicne urne postavke.. top :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sta bila zadnja dva dni ful fajn.
- v četrtek ena taka na easy žurkica za slovo kolegoma + zjutraj najboljši hangover breakfast kar sem ga jedla v življenju
- da je to še ena tistih malih ironij tega sveta: Bangladeš ima fenomenalne hangover zajtrke, med najboljšimi na svetu, a izredno omejen alkohol. Ne vejo, kaj imajo...
- potem sva pa cel dan visela z dečkom, nadoknadila čvek za skoraj 3 tedne nazaj, šla na še en za prste polizat obrok - tokrat sočen burger, ki se je kar topil v ustih - in počela še par drugih stvari, ki niso za javnost.
- ^ da sem dobila ful sexy darilo od njega iz Singapurja in ga je bilo treba sprobat :P
- da sem dan končala v postelji ob serijah in s sladoledom, da sem zaokrožila dober dan, ki so ga imele moje brbončice.
- da Tajska, here I come! Pa mogoče še Singapur/Kuala Lumpur, če bo možnost in se mi bo uspelo dobit tam s kolegom in Slovenije :tanz: :bia: :loco:
- grem zdaj gledat, koliko me bo avionska karta po denarnici udarila pa koliko bom šefu zatežila, da da zraven.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da aaaaaaahhhhh.... obožujem filing, ki pride po dobrem spancu, ki je sledil rahlo zmačkanemu dnevu :D ko sem končno naspana, spočita in si lahko privoščim jutranjoooo kavo
# da hjoj, se mi zdi da mi je en deček postal všeč, jaz pa že hm.... 7 let nisem pecala tipov in sem totalno iz vaje in I need to pull my shi.t together ker zdaj pa je čas, da se dam nazaj na trg :)
# da je bivši prišel na halloween žur in je blo ful fajn, čist sproščeno, brez zamer, prijateljsko; ful sem vesela da sma ohranla tak odnos, ker ga ne bi rada zgubila kot prijatelja
# da mam zadnje čase ful redne stike z eno babo, ki ji poznam sicer že par let in mi je vedno bla ful vredi, pa se nikol nisma neki ful družle... in mi je fajn, ker je baba totalno pisana na mojo kožo, po karakterju in interesih
# da js poznam ful fajne babe, tud zadnjič ko smo šli na Dunaj sm spoznala 3 ful carke, js ne vem od kod pol jamranje teh malinofcev po kozmoforumu kak so vse babe blesave.... sm ono wtf, js same vredi poznam, ka ti ni jasn.... kids these days
# da sem z bestičem zmenjena da grema drug teden gledat Thora ampak js ne morem čakat in ga grem gledat kr dones, ja sej ni lepo da varam bestiča s Thorom, sam jeb.i ga :D
# da sm mal nesrečna ko je tt tedn tak hitr minil, jaooo.... še bi dopustaaaa :cry:
# da sm mela dons take grozne sanje spet, ful zadnje čase sanjam mojo pokojno mačko :( in zraven še da se psički nekaj hudega zgodi.... in potem se zbudim cela nesrečna in napol objokana in prav nucam neki cajta da se pomirm
# da grem zaj ven na lufta in pol neki koristnega nardit iz te sobote :)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da zrem pico in cakam da se mi dl serija
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* me bolita glava&želodec imam M, lenoritis in sem lačna.
* bi šla danes kar nazaj v lj, ampak kaj ko je edini bus v civilizacijo peljal ob petih zjutraj.
* bi šla nekam. na toplo. pa en mojito in delat nič.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-je bila polsestrica na počitnicah in smo imele taprave sestrske počitnice z veliko laufanja okrog, aka aktivnosti, ki so tamali všeč :) ,
-sem prvič organizirala mini Halloween zabavo, z dekoracijo in hrano itd. Prvič sem delala kosti in duhce iz "beljaka", pekli smo kostanje, si skuhali vino,... prav fino je bilo in komot lahko ponovimo :) zvezda pa je bil itak moj pes, oblečen v morskega psa, ki je skakal okrog po bajti,
-sva s prijateljico očitno res stare... tisto, ko nameravaš iti ven, si zrihtan za ven, greš ven in na koncu končaš na njenem kavču s kokicami v roki in grozljivko na računalniku. Kot v srednji šoli :) ,
-sem "bad boya" dokončno skenslala. Tu mač različen je od mene, kar mi je pa še najbolj potrdilo dejstvo, da bi pa zdaj on kar bil z mano (seveda potem, ko se je zavedel, da mi ni več),
-sem mami šla kupila čevlje, ki jih je že nekaj časa gledala in je bila čisto paf, ko jih je zagledala doma :) Sem bila vesela, da se jih je razveselila,
-je ati doma po treh mesecih Kitajske. :D in sem za nekaj časa založena s čaji, laki za nohte, drobnarijami na 101 način,... in če bo šlo, bom res šparala, da grem naslednje leto vsaj za 2 tedna zraven,
-se končno nekaj dogaja in končno nekam gremo. Končno! :D :D :D
Zadnjič spremenil emanuela, dne 02. Nov. 2013 16:17, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

somebody napisal/-a:* bi šla nekam. na toplo. pa en mojito in delat nič.

that! res bi pasala zdej ena lepa topla, ne prevroča plaža pa ledeno mrzel mojito, ja.. :cool: Neki takega; http://silcasv2.files.wordpress.com/2009/04/mojito.jpg
Zaklenjeno