Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da res upam, da sem pobrala cim manj lastnosti svojih starsev
- Da ne morem verjet, kako je lahko clovek tako egoisticen in hkrati taka reva..
- Da sem ze nekako sprejela dejstvo, da sem pac se en otrok iz super f*cked up familije, in se bom nehala trudit spremenit to dejstvo.. enih stvari pac ne morem kontrolirati. Sej tega je dosti po svetu.. res tolazba :roll:
- Da mi pocasi postaja vseeno.. in sem se temu primerno tudi custveno distancirala od doma
- Da obozujem Ljubljano, kjer sem stran od vsega in med ljudmi, ki jih imam resnicno rada
- Da ne vem kaj bi brez tega folka
- Da je ura 23, pa se se kr nism lotila dela za faks.. bleh
- Da mi je en decko res zmesal strene v glavi, huhh :)
- Da cutim, da prihaja neki dobrega.. sploh ne vem kaj sicer.. hopeless optimist pac :)
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

- me zanima, kako se je Sarissima nenamenoma znebila celulita :D
- bi morala z bratom razčistit neke zadeve, pa ne vem kako
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da mislim, da sem dosegla svoj rock bottom
- da mi je jasno, da moram nekaj spremenit ali si najt koga, ki mi bo pomagal pri tem...ampak hja...bom ze menda....
- da me to, da nimam vsega splaniranega za dve leti naprej dela zivcno
- da bo drugi strani, tudi, ko sem imela plane, se jih dejansko nikoli nisem drzala
- da me vcasih prav prime, da bi probala, ce je mascevanje res sladko...pol si pa mislim, da je skoda energije za to
- da bi mi mogli prepovedat jest sladkarije; to je preseglo ze vse zdrave meje
- da pogresam svojega macka...ceprav je najbolj egoisticen macek ever
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

maniac napisal/-a:- me zanima, kako se je Sarissima nenamenoma znebila celulita :D

Zamenjala pešhondo za bicikelj ko grem na faks + pitje ogromnih količin čaja (mi je ljuba bivša cimra nabavila nekaj takega za vselitveno darilo, in moje že tako pogosto pitje nesladkanega čaja količinsko pognala v višave :D)

- Imam danes uber pester dan danes.
- Sem vesela, ker se povezujem tudi z tadrugo cimro
- Ga mam rada
- Se mela včeraj grozno žalostno dopoldne, ker sem se poslovila od moje "druge familije"
- Sem prvič po par mesecih res ful pogrešala kolega, ki je v tujini. Prav stisnilo me je, ker je to prvi prijatelj, ki ga bom izgubila, brez da bi si to želela. Pri meni se na long distance ne obnese niti sovraštvo...
- Upam, upam, upam. Preveč upam in premalo naredim v smeri uresničitve.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

.,
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

... da bi najraje šla do njegove bejbe jo prijela za lase in vrgla iz petega nadstropja. Krava neumna!! A zdej sm pa jz kriva če njen tip ne zna držat tiča v hlačah. ps. pa sploh nisem imela nič z njim, če sm mu pa všeč pa tudi ni moj problem!!!
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da ne morem biti bolj srečna, da imam takšnega moškega prijatelja, kot ga imam. Zna poslušat, svetovat in stat ob strani bolje kot vsaka ženska. In prvič v lajfu se mi je zgodilo, da on ne čuti nič do mene in ne jaz do njega. Ja, zdaj vidim, kaj je pravo prijateljstvo in ne neko fake, s prikritimi nameni.
Zadnjič spremenil Beya_, dne 07. Nov. 2013 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

dayđremer napisal/-a:-Dej fak off, ka sem mogla rinit v to. S kom naj grem danes ven :(

z mano :D jutri! al čaki, nisi v mb ? :)

*da sem bla 12 ur na faksu z enourno pavzo vmes. nikoli si ne bi mislila, da bom kdaj tak pogrešala hrano
*grem v mercator da si kupim večerjo, niso mele ne ribe, ne piščanca, niti surovega belega mesa :roll:
*če mi je bo nehala veka utripat, bom znorelaaaaa
*mam že 3 dni take grozne sanje, ne v smislu grozljivk aka nočne more, ampak take občutke praznine, žalosti, umiranje ipd. in sem čist izmozgana
*mi je še vedno slabo hahaha
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Nee, jaz sem Lj :?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- je bilo učeraj na večerji presenetljivo dobro vzdušje in sm se imela prav u redu s to klapo...

- ^^sicer je bila prisotna tudi tečna koza, vendar je bila presenetljivo skulirana...

- si želim spremembe v svojem življenju :wall:

- ^^in hkrati priznam, da nimam j*jc da bi to udejanila...

- me je zadnjič ''presenetu'' kolega, ko mi je reku, naj že končno odvržem masko in se sprostim in naj me ne bo strah pokazat se...

- ^^preteklosti ni vedno lahko ubežati oz zato smo taki kot smo...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

-Not gonna care for the forever alone mommy's little miss sunshine anymore. Saj je moje življenje, ne more me vsako takšno neljubo doživetje čist s tira vrčt.
-Da pojma nimam v resnici, kako naj se neham zarad tega sekirat, vraga
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Opažam teden tečnitisa na forumu. vse neki piz*akamo :D

* sem se tudi jaz izvolla zbudit totalno tečna dans zjutri. evo v takih trenutkih me pa stisne, da sem samska. bi mi ful pasal, da me nekdo zdej objame pa da se še mal stiskam v posli. sam ne. nene. ne rabimo tega. sem močna neodvisna ženska!! moja nova mantra haha...
* je možno, da je ta apatija posledica prenatrpanih dnevov. prov vem, da mi neki fali, ko skos gledam ka bi si kupla. marcuse - enodimenzionalni človek: lažna evforija. ja. lažno evforijo hočem!
* na jok mi gre. zaakaaj?
* sem se odločila za samoiniciativno neformalno izobraževanje. beri: začela bom sama brati knjige, ki mi jih noče noben profesor podturit, da jih preberem za izpit. sramota. na podiplomskem študiju sem, št. prebranih esencialnih knjig za mojo smer: 1/2. to ni lepo. nene.
* in tak totalno tečna in žalostna se spravljam na faks do 12. in potem naprej na šiht 13:00 - 19:00. upam, da se kaj tekom dneva spremeni, in da postanem boljše vole. kr tole je.... :(((
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da ne vem kaj bi oblekla :mad:
> da se mi je mobitel izpraznil
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Da sem tud js mal tečna, včer sva se še z dečkom mal skregala (prvič). Pa sj se v resnici strinjam z vsem, kar je reku, sam js še kr trmasto svojo rinem. Ampak dons je nov dan, nov začetek :D

Da sem začela pisat prošnje za delo. Me prov zanima, na kolk jih bom sploh dobila odgovor.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da js vsak dan pišem maile za delo, pa tudi navadna pisma ker nekatera podjetja so še tolk uzad da nimajo čist nobenga maila za te zadeve - to me je dons ful presenetilo :) ..uglavnem, kšnih 10% mi jih odgovori
-da me skrbi za mucka, greva popoldne k veterinarju
-da grem zdej delat musako, njamsi
You make me smile, please stay for a while :)
Zaklenjeno