Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

jaz sem zdaj, ko si to napisala komaj opazo, da te ni na fb več tak, da te očitno nisem glih preveč pogrešal in verjamem, da ni name letelo :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Pa si se vseeno moral vtaknit v nekaj kar se te sploh ne tiče, a?

konec off topica...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Ja.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

opala trojko mam pred ostalimi tremi ciframi! :D pa moj 3000 post je "Ja." :D hahahaha
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

priznam, da je res idiotsko vsakodnevno deliti svoje življenje z ljudmi, ki vam nič ne pomenijo in vam sploh ne manjkajo, ko odidejo iz vašega življenja. Če bi pol toliko pozornosti namenjali samim sebi in tistim, ki jih imate radi, bi bilo tudi življenje lepše in polnejše.
Hudoba, tebi pa čestitke za pametno odločitev! :respekt:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^samo za info, na forumu si. V tem času bi lahko delala(i) kaj drugega, torej nič kaj veliko boljše od fb-ja (ker lahko in tu in tam bereš čudne stvari. Tudi mene se ne tiče, ampak-glede na folk iz tujine, ki sem ga spoznala, stvari za faks in običajni čvek je fb pač priročen.

Priznam, da:
-me boli hrbet za popizdit,
-da je orientalski ples super fajn in sem res vesela, da hodim,
-sta mi mami in sestra dali najbolj ql zgodnje rojstnodnevno darilo in sem še zdaj paf, ker je bilo tako nepričakovano :D ,
-sem mislila, da bom ta vikend dejansko imela prost za lenarjenje. Jok, odpade. Se mi zdi, da se domov hodim še samo tuširat in spat.
-sva danes s kolegico doživeli en butast izpad...sedimo na pijači (vsaka s svojim psom), in ko je ena manjša skupinica tipov odšla, je moj pes zalajal (enkrat). In en starejši tip zraven mene začne da ja, da toti priden pes že ve keri niso naši, keri so šiptarji. Sicer sem zabrusila, da moj pes nima predsodkov in je bil mir, ampak vseeno-WTF? Nadaljne komentarje o tem, "koliko je že tega" sem pa raje preslišala. Včasih me je prav sram, za druge kar, kako so lahko tako omejeni in nesramni.
-ne vem zakaj, ampak moja španščina se včasih sliši kot italijanščina :D in sem vesela, kako se mi je obogatil besedni zaklad v zadnjih dveh mesecih...,
-sem šla brat moje prispevke v tej temi in se zavedla, kako blesave stvari priznavam in koliko spustim ter še huje, koliko brezveznih stvari včasih napišem. Čas pa le mine :)
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

emanuela napisal/-a:^^samo za info, na forumu si. V tem času bi lahko delala(i) kaj drugega, torej nič kaj veliko boljše od fb-ja (ker lahko in tu in tam bereš čudne stvari.

vem kje sem in zakaj sem. Še vedno pa nimam takšnih zgrešenih potreb, da bi želela znance, tujce in ljudi, ki mi nič ne pomenijo, vsakodnevno informirat o svojem življenju in ga delit z njimi.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

oh, daj bol sveta od jezusa kristusa pa bol pametna od stephena hawkingsa bodi, prosim lepo. obožujemo te brat, ko si taka.
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kar beri in pridno vsrkavaj moje besede. Več kot koristilo ti bo. :P
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Priznam, da mi gre štručka na živce.
*Priznam, da me je groza za mačka, ker očitno ni alergija, ampak ... avtoimunska ... čakamo izvide, ki bodo drug teden. Po psu zdaj še muc? A resno? :(
*Priznam, da zaradi tega komaj kaj naredim, res sem čisto potrta.
*Priznam, da sem vseeno opravila vse obveznosti.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem tukaj, da priznam svoje grozno osebne stvari
*kak paše sončen daaaan ♥
*spomladi se težko ločim od treadmilla, jeseni pa cela srečna, da lahko grem ven tečt :D
*končno bil mir na fitnesu
*^glavno da je ena prišla z 12+ cm petkami tja ;D
*awyeah, izvajam isto kg na leg pressu kot nekateri fantje :cool: ne vem zakaj, ampak počutim se super :D
*glede na to, da nase spravim samo dvojne hlače, sem se soočila z resnico/vago..no, očitno se 3 kg ful pozna
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Mishela napisal/-a:*awyeah, izvajam isto kg na leg pressu kot nekateri fantje :cool: ne vem zakaj, ampak počutim se super :D

kaj ti si čist resna s tem primerjanjem z moškimi? pa to veš, da ste ženske z razlogom imenovane nežnejši spol? ti si ja ena mala, nežna, suha, krhka punca... nehaj se prmerjat z mišičastimi pretestosteroriziranimi dedci na fitnesu, ki si večajo kurca z dvigovanjem uteži tam. ti dobro veš kaj je zdravi način vadbe za eno punco in se ga kr drži. pa primerjaj se s podobnimi sebi ne pa z nabildanimi dedi...
― Ralph Waldo Emerson
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da sem zelo zadovoljna z danasnjim shoppingom, nasla sem vse, kar sem potrebovala. sem pa videla veliko lepih skornjev, plascev in chunky puloverjev in me je mikalo, da si se kaj od tega kupim, ampak mi je skoda denarja za te stvari, ker bi jih lahko oblekla/obula mogoce parkrat na leto
- da vcasih pogresam menjavanje letnih casov. snega sicer ne in se ne pritozujem nad lepim vremenom, ampak vcasih bi pasalo imet kaksen pravi jesenski (dezevni) dan. sploh se ne spomnim, kdaj je nazadnje dezevalo, jutri pa bo 31 stopinj.
- da se veselim najinega 2-dnevnega izleta v Disneyland drug mesec :D
- da sem se kar se rekreacije tice malo polenila, zato sem se odlocila, da bom zdaj, ko se mi je sluzbeni urnik spremenil in mi ne bo treba vec ob 5h vstajat, zjutraj pred sluzbo hodila tect
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

.... sem jezna, ker sem rekla nekaj kar sem mislila da je prav, pa ni... in sedaj me je pošteno strah, upam da bo vse ok, čeprav pa ne morem verjet, da so ljudje takšni manipulatorji...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kana_bis »

-sem shujšala za 2 kili :jive:
-da komaj čakam, da dobim tega appla, ker ob mojem ceglu že rahlo izgubljam živce
-da mi je žal, da med sošolci nimam nobene bolj odprte osebe, ki bi jo zanimala kultura, kakšne predstave in ne samo opravljanje, sex in moški :roll:
Zaklenjeno