Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^ hja, odvisno od napake.

- da me jezi, ker nisem imela časa letos sploh še it po kostanje! in to dobesedno. ni da sem kje zabušavala in tratila cajt, ampak nimam cajta! fak. danes bom šla. :D po službi in faxu ofkors.

- da naj samo spizdi to kar se me hoče lotit. zaenkrat sem z dozo 1x aspirin, 1x lekadol+C, medex bonboni in šalce čaja (ko utegnem) začasno ustavla strica prehlada. - ne me zafrkavat, nimam cajta zbolet. in to je šele grozno. bolan hodit okrog, ker počivat pač nimam cajta. tak da šššcccc!

- si moram it pofarbat trepalnice. mazanje z maskaro mi gre na jetra ker moram skos pazit da nimam pod obrvjo še ene extra črne črte.

- da bodo res enemu prsti bek padli če bo odpisal na mail. :roll: tudi to je tvoja služba! joj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Sarissima napisal/-a:Dioniz bi celo rekel da sem lušna samo na eni fb sliki v živo pa razočaranje :). Tako da toliko o tem ^^

To ti je rekel? :?

--------------
Priznam, da bi najraje zaspala za kak teden.
In pogrešam stare cajte in ljudi v tistem obdobju. Trenutno je vse krneki...
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Priznam da si poskušam odmislit današnjo sliko, ko sem odmaknil pomivalni stroj od stene kopalnice in našel ene deset kondomov zadaj. Nagravžno!
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

^^ brez obkladanja z žaljivkami. za tole bo sledil ban.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=blogbRvwGPk#t=7

mastermind napisal/-a:Priznam da si poskušam odmislit današnjo sliko, ko sem odmaknil pomivalni stroj od stene kopalnice in našel ene deset kondomov zadaj. Nagravžno!

Študentski dom :?:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Ananhas napisal/-a:
Sarissima napisal/-a:Dioniz bi celo rekel da sem lušna samo na eni fb sliki v živo pa razočaranje :). Tako da toliko o tem ^^

Mene je tudi tole kar šokiralo ... ne moreš tako, no ... :?
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

*Abby** napisal/-a:
Ananhas napisal/-a:

Zakaj pa ne. Enkrat sem pristopil do dveh punc in sem ravno hotel odpret gobec, nakar me ena prehiti:"Punce rabimo samo lepe tipe, adijo". Nisem vedel ali naj jo primem za vrat pa skupaj z njeno kolegico zalučam v morje, ali si pa mislim, da pač počne to, kar skoraj ženske na ladies night počnejo - lovijo lepe tipe, ona je pa pač bila pri tem zelo iskrena.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

CorrectionPen napisal/-a:^^ brez obkladanja z žaljivkami. za tole bo sledil ban.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=blogbRvwGPk#t=7

mastermind napisal/-a:Priznam da si poskušam odmislit današnjo sliko, ko sem odmaknil pomivalni stroj od stene kopalnice in našel ene deset kondomov zadaj. Nagravžno!

Študentski dom :?:

Ne. Doma. Očitno sta stara dva še kar poskočna in prašiča. Bljak majkemi. :?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

CorrectionPen napisal/-a:Zakaj pa ne....

Sicer ne vem v kakšnem kontekstu je bilo rečeno tisto o S., ampak meni se to pač ne zdi način no, vsaj ne moj. Ja, je res, da v mislih vsi "ocenjujemo" simpatičnost neke osebe, samo v prvi vrsti je treba človeka dojemat kot osebo, sploh, če gre za prijateljska poznanstva. Mene res ne zanima kako nekdo izgleda na neki fotki in kako v živo, sploh ga pa ne bom tako besedno ocenjevala potem in ga mimogrede užalila. A je tako težko zase zadržat misli, saj tudi mi nismo vsem simpatični...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*Abby** napisal/-a:
Ananhas napisal/-a:

wtf? nisem nikoli tega reko. Sarissima mi je bla simpatična tako na slikah kot v živo. Zmišljevat si res ne rabiš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Se strinjam. Se mi zdi takšna pripomba nevljudna in tudi povsem nepotrebna. Razen seveda, če se nekdo sam pozanima o mnenju ... pa tudi v tem primeru se da biti diplomatski. ;)

Hm ... mogoče si je pa Sarissima po svoje razložila kaj, kar SI rekel, Dioniz? :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

verjetno. da je na eni sliki lušna, v živo pa razočaranje skoraj zagotovo nisem reko čeprav roko v ogenj ne bom dal, ker vsega kaj sem kdaj govoril se tud ne spomnim. Ampak kolko sebe poznam, tega zelo verjetno nisem rekel.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Blo nekaj na temo, vem da je bla moja zanič frizura vpletena vpletena v debato ;). Podrobnosti mi niso ostale v spominu, ampak splošni vtis je bil tak. Čisto možno da ni bilo tako mišljeno kot si je Sarissima to raztolmačila. Kakorkoli, zadeve nisem vzela osebno ali kakorkoli žaljivo (se zavedam da nisem višek lepote/miline/_______vstavi poljubno), samo kot dokaz CP, da ni treba bit Mišura ( :D ) da se večinski delež normalne moške populacije lepo obnaša do tebe.

- Da je Dioniz super fant in da nisem hotela da vse skupaj izpade kot da je on en bad guy!
- Da ne morem verjet, da sem predelala že vse teme ki bodo na izpitu! In to sama doma! Da zdej samo še upam na 80%, da spravim skupaj ta izpit še pred izpitnim obdobjem!
- Da ne vem če bom šla jutri na faks... Zdej se počutim ful overachieving! Aint nobody got time for faks! :D
- Da že prav pretiravam s klicaji v tem postu! Prav res!!!!1 :D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je ostala bomba za njimi
*me čaka delo še zunaj
*mi gre na živce ta signal tv-ja, k zdej kr naenkrat nč ne lovi
*opažam, da se nekdo še vedno igra pri svojih 50 letih, sam na žalost jaz ne bom tvoja igračka. imam svoje življenje, svoje potrebe in hočem tisto kar jaz želim, ne ti!
*sem v prejšnjem tednu zgubila dve kile in to zarad tablet
*kako sovražim ko se nekdo osladno obnaša do mene kadar kaj želi
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-me še kar ni spustilo in so robčki moji težki kompanjoni,
-sem včeraj kljub temu po faksu opravila en mini šoping :) in spet ugotovila, da pa mi Celje res ni toliko všeč, da bi v njem živela-kao da je to sploh stvar razprave :) ,
-ne vem kaj dela tem tipom zadnje dni. Kot da mi na čelu piše "navali narode".
-ne vem kaj mu ni jasno, da mi teži za dopisovanje, ko pa dejansko niti imela nisva nič. Ajde, imava neko čudno povezavo, čudne pogovore, ampak mu nič od tega ne daje pravice do teženja :| če mu pa gre v nos to, da nisem obtičala pri njem, je pa to njegov problem :P ,
-bi ful rada bila težka bijatch do bivšega (ne LZ-ja, da ne bo pomote)in vse povedala njegovi (samo iz principa, ker me je pikala) ampak ne bom. Ampak da po tolikih letih še vedno misliš, da imaš možnost je pa že žalostno. In še vedno do konca bolano.
-sem zadnjič probala iti na jutranji tek, ki se je končal precej klavrno. In nimam pojma kaj naj.Prst še kar boli, jaz pa sem se potem še bolj smilila sama sebi na Orbitreku, da se nisem počutila v nulo lene.
-smo se imeli ful fajn na kolegičinem rd-ju. Smotane, kot vedno :D ,
-komaj čakam na Prljavooo in še potem na Crvenu jabokuuuu :D ,
-bi mi bilo ful fajn, če bi se več ljudi upalo namaskirat za noč čarovnic. Pol bi se še jaz...zdaj pa sem si za tolažbo nabavila mini pajkece za okras :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Da sem po 6+ letih na forumu koncno prlezla za 1000ti post :D :cheer:
Da se mam faaaaajn. prevec fajn!
Da me skrbi kako bo s stipendijo letos
Da sem se odlocla, da se eni osebi ne bom skusala vec dokazovat, ceprav sem se trudila.. vec let, pa nimam popolnoma nic od tega
Da pogresam psa
Zaklenjeno