Priznam da...#18
- osel gre baje samo 1x na led, js pa očitno nimam mere...
- lahko bi me že izučilo naj ne pričakujem preveč...
- res ne vem zakaj zaboga sm mislila, da bo tokrat drugače...
- mislim no...kot da bi sama sebe j***** u glavo...
- kljub vsemu pa cenim iskrenost, pa.čeprav so minus točke, če si tega ne upaš povedat direkt...
- zakaj že sama sebe j**** u glavo?
- kako sm sploh lahko pričakovala drugačen razplet?

- lahko bi me že izučilo naj ne pričakujem preveč...
- res ne vem zakaj zaboga sm mislila, da bo tokrat drugače...
- mislim no...kot da bi sama sebe j***** u glavo...
- kljub vsemu pa cenim iskrenost, pa.čeprav so minus točke, če si tega ne upaš povedat direkt...
- zakaj že sama sebe j**** u glavo?

- kako sm sploh lahko pričakovala drugačen razplet?

Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
da grem danes domoooooooooooooooooooooooooooooov!
da me je včeraj pri partnerjih najprej pozdravil njihov pes Freddie in sem kake 3 min. samo njega čohal, še dvignil sem ga v naročje da me je poljubčkal!
šele potem sem pozdravil partnerje!
Da je presenečenje z Mišuro uspelo, bili so smehi, dadu je bilo pa ful nerodno!
Tole je Mišura pripravila (okvir sem jaz)! Hvala!
https://dumpyourphoto.com/photo/wXcbWPCTgT

da me je včeraj pri partnerjih najprej pozdravil njihov pes Freddie in sem kake 3 min. samo njega čohal, še dvignil sem ga v naročje da me je poljubčkal!

Da je presenečenje z Mišuro uspelo, bili so smehi, dadu je bilo pa ful nerodno!

Tole je Mišura pripravila (okvir sem jaz)! Hvala!

https://dumpyourphoto.com/photo/wXcbWPCTgT
Priznam da:
sem vstala, pojedla zajtrk, prižgala računalnik, počekiram fb, počekiram mejle, počekiram fb, vmes ugotvim, da sem dobila še en mejl. In je bil od moje mentorice. Za eno stvar, ki sem jo čisto pozabila in zdavnej obupala! AAA, super bo, če bo res vse šlo skozi!! Love it
kar ne morem se umirit...

sem vstala, pojedla zajtrk, prižgala računalnik, počekiram fb, počekiram mejle, počekiram fb, vmes ugotvim, da sem dobila še en mejl. In je bil od moje mentorice. Za eno stvar, ki sem jo čisto pozabila in zdavnej obupala! AAA, super bo, če bo res vse šlo skozi!! Love it

*kosmatinček je že bil cepljen proti bradavicam :3 ful vesela, upam da bo res pomagalo
*poteka tretji teden odkar ostajam čez noč doma
*sej bi šla na spoznavno čago, ampak ni kart. pa itak sem čist uničena hah
*na fitnesu je ful dost mladih fantov. heh, not bad, not bad at all
*me je danes ena čivava polizala po ustih
je to nevarno mislite, zarad nekih bakterij, ki jih majo psi v ustih kao ?
*kak sem grozna, joj, vedno se prvo pet minut ukvarjam s psi, pol komaj ko se poslovimo pa pogledam lastnika/lastnico
manire na nuli.
*sem včeraj trikrat zahaklala pirs
so.much.pain.
*bi se šla nekam vozit, čist na izi, pa poslušat glasbo vmes
*kokice bi rabla za danes zvečer pa nimam
v mesto pa se mi ne da.
*včasih sem mela polno knjižic/dnevnikov, zdaj ko pa ga rabim pa nikjer nobenga. kaj se dogaja?!
*poteka tretji teden odkar ostajam čez noč doma

*sej bi šla na spoznavno čago, ampak ni kart. pa itak sem čist uničena hah
*na fitnesu je ful dost mladih fantov. heh, not bad, not bad at all
*me je danes ena čivava polizala po ustih

*kak sem grozna, joj, vedno se prvo pet minut ukvarjam s psi, pol komaj ko se poslovimo pa pogledam lastnika/lastnico

*sem včeraj trikrat zahaklala pirs

*bi se šla nekam vozit, čist na izi, pa poslušat glasbo vmes
*kokice bi rabla za danes zvečer pa nimam

*včasih sem mela polno knjižic/dnevnikov, zdaj ko pa ga rabim pa nikjer nobenga. kaj se dogaja?!
da sem končno domaaaaaaaaaaaaa! pa imam za eno leto dovolj Anglije in okoliških držav...drugo leto pa spet teden trpljenja!
da ko sem sedel v svoj avto, kakšna je to razlika med mojim in tisto novo ropotuljco, ki sem jo vozil v Angliji in okoliških državah...mater, včeraj so mi pri 1700 miljah že bremze cvilile!
da paše domača hrana po vsem sranju, ki sem ga gor jedel...
da sem končno domaaaaaaaaaaaaaaaa!

da ko sem sedel v svoj avto, kakšna je to razlika med mojim in tisto novo ropotuljco, ki sem jo vozil v Angliji in okoliških državah...mater, včeraj so mi pri 1700 miljah že bremze cvilile!

da paše domača hrana po vsem sranju, ki sem ga gor jedel...
da sem končno domaaaaaaaaaaaaaaaa!
-
- Cosmopsiho
-sm si kupla spet novo torbico. Mja tle sm pač kliše, fuck that, so what.
-me je mal strah prakse v srednji šoli aaa
-upam tudi, da ne bo preveč navzkriž s predavanji..kje je logika, da moraš met prakso in predavanja obenem? ja ni je no, sam pač tkoo jeeee..
-ne prenesem slovenske sinhronizacije, še tko dobr animiran film je navadno skrapucalo, če je sinh
-jota se mi kuha
-mormo kupt novo pasjo uto..zkaj je to tok drago no.
-je res velika možnost, da bodo, ko se z dečkom vseliva skupaj, najini cimri v malem stanovanju: en mevžast, prestrašen star mešanček, mladenič bullmix in maček. Oh god.
-bi rada pasjo uto sama nredla sam ne bo nič iz tega..

-me je mal strah prakse v srednji šoli aaa
-upam tudi, da ne bo preveč navzkriž s predavanji..kje je logika, da moraš met prakso in predavanja obenem? ja ni je no, sam pač tkoo jeeee..
-ne prenesem slovenske sinhronizacije, še tko dobr animiran film je navadno skrapucalo, če je sinh
-jota se mi kuha

-mormo kupt novo pasjo uto..zkaj je to tok drago no.
-je res velika možnost, da bodo, ko se z dečkom vseliva skupaj, najini cimri v malem stanovanju: en mevžast, prestrašen star mešanček, mladenič bullmix in maček. Oh god.
-bi rada pasjo uto sama nredla sam ne bo nič iz tega..
It was forever..but it didnt last long..
- Da sem kot ženska, bila do sedaj v življenju obravnavana samo v smislu pozitivne diskriminacije z moške strani. Da se mi odpirajo vrata, varnostniki opravičujejo, posebej zame kuhajo čaji in kave, in odpirajo kozarci za kumarice, odstopajo sedeži in najboljši koščki peciva na pladnju, da se mi nosijo kovčki in masirajo rame, samo zato ker lepo pogledam in rečem hvala ali prosim. Da sem srečna in hvaležna, da poznam in se v življenju večinoma srečujem le s takimi moškimi.
- Da mi je žal za nekatere forumašice, ki v življenju očitno nimajo take sreče.
- Da prosim ne obračat tega v: "ti kura babja, to je diskriminacija, v resnici te tako obravnavajo le zato ker mislijo, da sama nisi sposobna odpret kozarca za kumarice"
- Da sem danes nabirala kostanje in je greh, da nisem niti enega pojedla!
- Da hočem nazaj poletje
- Da mi je od jeseni simpatičen edino vonj po suhem listju, kostanji in sveži sadni sokovi
- Da mi je žal za nekatere forumašice, ki v življenju očitno nimajo take sreče.
- Da prosim ne obračat tega v: "ti kura babja, to je diskriminacija, v resnici te tako obravnavajo le zato ker mislijo, da sama nisi sposobna odpret kozarca za kumarice"
- Da sem danes nabirala kostanje in je greh, da nisem niti enega pojedla!
- Da hočem nazaj poletje
- Da mi je od jeseni simpatičen edino vonj po suhem listju, kostanji in sveži sadni sokovi
- CorrectionPen
- Komunikatorka
Sarissima napisal/-a:- Da sem kot ženska, bila do sedaj v življenju obravnavana samo v smislu pozitivne diskriminacije z moške strani. Da se mi odpirajo vrata, varnostniki opravičujejo, posebej zame kuhajo čaji in kave, in odpirajo kozarci za kumarice, odstopajo sedeži in najboljši koščki peciva na pladnju, da se mi nosijo kovčki in masirajo rame, samo zato ker lepo pogledam in rečem hvala ali prosim.
Dobr zgledaš in to je to. (si komaj čakala, da en to napiše,a?+5 točk za tvoj ego)
Da sem srečna in hvaležna, da poznam in se v življenju večinoma srečujem le s takimi moškimi.
Potem še nisi srečala mene, hihi .

-da sem na kavo povabil mediocre punco in nima časa. Pa kaj ste res ženske ko neki Juggernauti (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bSuvOVH0aSQ#t=41)?Si rečeš, ok bom taku povabu na kavo, ki ne zgleda nekaj posebnega, ker taka nima zanimanja med tipi in pač ne more rečt ne. Narobe. Očitno veliko tipov isto rezmišlja in se še pri taki punci vrsta naredi. Lol, ne me j#bat.
- CorrectionPen
- Komunikatorka
*Abby** napisal/-a:^^ Samo nezanimivo, zoprno, neprijetno, neumno bitje si. Zato ni hotela s teboj na kavo. Zato noče nihče(!) na kavo s teboj. Vse ostalo so tvoji, povsem nesmiselni izgovori. Nikomur nisi zanimiv, nikomur nisi všeč, nikomur ni mar ... to je vse.
^^
Hvala za vaše subjektivno mnenje.
*nice try c#pica :*<---hint
^^ brez obkladanja z žaljivkami. za tole bo sledil ban.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _yg4s#t=10
(p.s: zakaj se video ne začne predvajat pričasovne zamiku ki sem ga nastavila?)
Končno je prišel ta dan! Adijo CP!
p.s: najboljše kar bi človek lahko rekel zame je da sem lušna. Dioniz bi celo rekel da sem lušna samo na eni fb sliki v živo pa razočaranje
. Tako da toliko o tem ^^
(p.s: zakaj se video ne začne predvajat pričasovne zamiku ki sem ga nastavila?)
Končno je prišel ta dan! Adijo CP!
p.s: najboljše kar bi človek lahko rekel zame je da sem lušna. Dioniz bi celo rekel da sem lušna samo na eni fb sliki v živo pa razočaranje

CorrectionPen napisal/-a:Sarissima napisal/-a:- Da sem kot ženska, bila do sedaj v življenju obravnavana samo v smislu pozitivne diskriminacije z moške strani. Da se mi odpirajo vrata, varnostniki opravičujejo, posebej zame kuhajo čaji in kave, in odpirajo kozarci za kumarice, odstopajo sedeži in najboljši koščki peciva na pladnju, da se mi nosijo kovčki in masirajo rame, samo zato ker lepo pogledam in rečem hvala ali prosim.
Dobr zgledaš in to je to. (si komaj čakala, da en to napiše,a?+5 točk za tvoj ego)Da sem srečna in hvaležna, da poznam in se v življenju večinoma srečujem le s takimi moškimi.
Potem še nisi srečala mene, hihi .![]()
-da sem na kavo povabil mediocre punco in nima časa. Pa kaj ste res ženske ko neki Juggernauti (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bSuvOVH0aSQ#t=41)?Si rečeš, ok bom taku povabu na kavo, ki ne zgleda nekaj posebnega, ker taka nima zanimanja med tipi in pač ne more rečt ne. Narobe. Očitno veliko tipov isto rezmišlja in se še pri taki punci vrsta naredi. Lol, ne me j#bat.
- pa takega ko mi to za hrbtom govori pol ne bi pogledala v življenju...ne rabiš me nikamor vabit če ti nisem res všeč. mrš moški!
- nič več ne šteje v tem svetu, da se zavedaš, da si nardil napako...da se zavedaš zakaj si jo nardil, da jo res želiš popravit...noben ne posluša, noben ne premisli, noben pač ne vem...vsi so tak bolano v sebe zagledani.