Priznam da...#18
* party teden. dva dni zapored ornk - rezultat: cel teden nisem normalno spala, pa še obveznosti FUL... končno se lahk naspim in ne gre in ne gre - od 4 zjutri se že premetam po postli.
* posledično se zdej ubadam z izpolnjevanjem vloge za nadaljnjo prejemanje zoisove štipendije - pazi to! velja izključno potrdilo o ocenah izdano po 1. 10! 30.9 ne vela. sej ne da so ocene že zdavni zaključene. proklete opice ej -.-' pol pa nas lovijo na takih fintah pa kao nepopolna vloga pa zavlačujejo in s tem opravičujejo dejstvo, da prejmeš prvo nakazilo šele februarja. kdo bo pa do februarja žvel? M-A-R-Š!
* z današnjim dnem bo za mano prvi teden insanity workout-a. ka naj rečem. it's insane
* blokiram srce, krepim razum! + krepim telo!!!
* kavo bi si skuhala, pa nimam mleka </3
* pa še na občino morn it, ker rabijo izdano potrdilo o začasnem bivališču - ker baje potrdilo iz študentskega doma ni dost. jao jao ej birokracijaaaaaaaa.
* nč. bo padla črna kava. želim vam vsem prijetno jutro, upam da ste se vsaj vi naspal!
* posledično se zdej ubadam z izpolnjevanjem vloge za nadaljnjo prejemanje zoisove štipendije - pazi to! velja izključno potrdilo o ocenah izdano po 1. 10! 30.9 ne vela. sej ne da so ocene že zdavni zaključene. proklete opice ej -.-' pol pa nas lovijo na takih fintah pa kao nepopolna vloga pa zavlačujejo in s tem opravičujejo dejstvo, da prejmeš prvo nakazilo šele februarja. kdo bo pa do februarja žvel? M-A-R-Š!
* z današnjim dnem bo za mano prvi teden insanity workout-a. ka naj rečem. it's insane

* blokiram srce, krepim razum! + krepim telo!!!
* kavo bi si skuhala, pa nimam mleka </3
* pa še na občino morn it, ker rabijo izdano potrdilo o začasnem bivališču - ker baje potrdilo iz študentskega doma ni dost. jao jao ej birokracijaaaaaaaa.
* nč. bo padla črna kava. želim vam vsem prijetno jutro, upam da ste se vsaj vi naspal!
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da zdaj pride ena punca stanovanje pogledat in ful upam, da ji bo všeč, ne samo, ker rabimo cimra nujno, ampak ker mi je delovala ful simpatično
- da je naš prejšnji cimer šel
Ob dveh zjutraj in preden sem šla spat, sem ga prosila, da me zbudi, če slučajno zaspim. In se zbudim ob šestih, njegova soba pa prazna. Sem bila najprej ful jezna, ker se ni poslovil, potem sem pa na vratih prebrala sporočilo, ki nam ga je pustil. Sem ugotovila, da je itak bolje, ker tudi sama sovražim poslavljanje in bi najbrž jokala. Mi je šlo na jok že, ko se je po večerji poslavljal z ostalo družbo.
- da je vse tu tako začasno in to mi je najmanj od vsega všeč.
- da pisanje finančnih poročil ni moje delo. Ampak hej, v petek zjutraj itak nimam nič drugega za delat. Al pa ob šestih zvečer, ko se že napol odpravljam iz pisarne. In RES ni treba opazit mojega dodatnega dela ali mojih nadur...
- da pogrešam moje prijatelje doma
- da stvari ne morejo biti tako kot so. Enkrat mi bo tega sranja dovolj.
- da ne grem več na couchsurfing meet upe, zarad več razlogov
- eden od njih je en dečko, ki je čisto preveč nadležno zagret. Pa sem mu nežno namignila, da me ne zanima za druga kot občasno prijateljsko druženje, mu dajala neposredne in posredne signale, da naj obupa, a on še kar vztraja. Me je včeraj celo povabil na družinsko praznovanje rojstnega dneva. Ma kaj ti je, nočem spoznat tvoje familije, jao.
- da je naš prejšnji cimer šel

- da je vse tu tako začasno in to mi je najmanj od vsega všeč.
- da pisanje finančnih poročil ni moje delo. Ampak hej, v petek zjutraj itak nimam nič drugega za delat. Al pa ob šestih zvečer, ko se že napol odpravljam iz pisarne. In RES ni treba opazit mojega dodatnega dela ali mojih nadur...
- da pogrešam moje prijatelje doma

- da stvari ne morejo biti tako kot so. Enkrat mi bo tega sranja dovolj.
- da ne grem več na couchsurfing meet upe, zarad več razlogov
- eden od njih je en dečko, ki je čisto preveč nadležno zagret. Pa sem mu nežno namignila, da me ne zanima za druga kot občasno prijateljsko druženje, mu dajala neposredne in posredne signale, da naj obupa, a on še kar vztraja. Me je včeraj celo povabil na družinsko praznovanje rojstnega dneva. Ma kaj ti je, nočem spoznat tvoje familije, jao.
*sem danes cel dan sama doma
juhu
*je zuni fejst mrzl, sam ne toliko da bi pospravla svojih par kaktusov....mislim, da moram to količino še zmenjšat, oh, kje so tisti časi ko sem jih imela 100 ali več
*mi je zvečer celo napisal sms, danes pa me prav malo briga, če se hočeš it igrce se pa greva, sam mislm da bova potem oba obžalovala
*sem zadnjič kupila eno kremo za roke in je za en drek.
*zadnje čase slabo spim, se zbujam sredi noči, ponavadi žejna kot kamela

*je zuni fejst mrzl, sam ne toliko da bi pospravla svojih par kaktusov....mislim, da moram to količino še zmenjšat, oh, kje so tisti časi ko sem jih imela 100 ali več
*mi je zvečer celo napisal sms, danes pa me prav malo briga, če se hočeš it igrce se pa greva, sam mislm da bova potem oba obžalovala
*sem zadnjič kupila eno kremo za roke in je za en drek.
*zadnje čase slabo spim, se zbujam sredi noči, ponavadi žejna kot kamela
"Life's a journey, not a destination."
Exit napisal/-a:* posledično se zdej ubadam z izpolnjevanjem vloge za nadaljnjo prejemanje zoisove štipendije - pazi to! velja izključno potrdilo o ocenah izdano po 1. 10! 30.9 ne vela. sej ne da so ocene že zdavni zaključene. proklete opice ej -.-' pol pa nas lovijo na takih fintah pa kao nepopolna vloga pa zavlačujejo in s tem opravičujejo dejstvo, da prejmeš prvo nakazilo šele februarja. kdo bo pa do februarja žvel? M-A-R-Š!
V kolikor imaš narejene vse izpite (12/12) in vse točke (60/60), ima lahko potrdilo katerikoli datum - tudi junijski. V kolikor pa nimaš vseh izpitov, je pa jasno, da ti ne upoštevajo izpisa, ker lahko precej enostavno goljufaš ... je pa to uradni odgovor z javnega sklada, ki že kar nekaj časa kroži po facebooku in podobnih virih ...