Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

ah torej nova moderatorka ostaja misterij... :D
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sm bla pri frizerju, pa mi nova frizura ni všeč. oh my hair.. grow, dammit, grow!!
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-me delo in faks in pisanje obenem izčrpa, da zvečer padem v posteljo (padem, za zaspat bo še treba čakat, glede na moje pozne ure zadnje čase),
-nas čez vikend čaka prijateljičin rd in domača zabava in razmišljam, kaj bi ji naštimali :P ,
-mi je kar bedno, da se za naslovnico Cosmota potegujejo preko glasov in potem vidiš punce, ki prosjačijo po fb-ju in na nek način izkoriščajo svojo "popularnost" za te glasove...malo čudno. Pa ne da bi brala revijo, ampak iz principa sem na koncu šla pogledat na stran, kjer se glasuje in sem glas podelila enemu bradatemu tipu :D ,
-sem še pol urce doma, potem pa na prve vaje :fluffy: ;D ,
-mi gre obenem na živce moj tako zvani ex, ki še kar nima miru in komaj čakam, da odpošljem še te zadnje stvari, da bo mir. Mir in zadovoljstvo my ass :roll: ,
-sem po drugi strani zadnje čase dobre volje...pa spomladi se nam obeta eno super družinsko potovanje, prvo te vrste, wii :) ,
-me vleče in vleče, jaz bi nekam šla. Pa saj bi prišla nazaj, samo malo bi pa res šla :) ,
-sem zadnjih deset min gledala oddajo o tatujih, narejeno na tiho. In sem komaj zdaj ugotovila, da so narobe podnapisi, ki se grejo o rehidraciji in povezavi hrane s tiki. Kaj mi včasih ni jasno :freak: K temu spada tudi to, da sem prej letela v trgovino in skoraj poletela čez njo, ko sem se s šusom zaletela v tista železna vratca, ki se drugače avtomatsko odprejo. Ah ja, life is good :P :D
The world is as you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

.. sem zvedel, da je moj brat uradno single. To pišem kot tolažbo, da punce še imate upanje, če ste samske. 28, simpatičen, baje ženskam luškan, izobražen, z dobro službo.

Slaba lastnost: po moje kronično nezvest.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

emanuela napisal/-a:-mi gre obenem na živce moj tako zvani ex, ki še kar nima miru in komaj čakam, da odpošljem še te zadnje stvari, da bo mir. Mir in zadovoljstvo my ass :roll: ,

LZ, kaj ti ni jasno? :D pa daj punci mir, no! :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

slaba tolažba je škart roba :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Džeki napisal/-a:.. sem zvedel, da je moj brat uradno single. To pišem kot tolažbo, da punce še imate upanje, če ste samske. 28, simpatičen, baje ženskam luškan, izobražen, z dobro službo.

Slaba lastnost: po moje kronično nezvest.

sliši se kot dečko za ožent!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Resno, mali je po moje en od tistih tipov, nad katerimi tu gor ženske jočejo. Jaz nisem od muh, ampak proti malemu sem perla. Džeki ima privzgojene neke moralne vrednote, mali jih nima. To je strup za ženske, zmeša jih ponavadi že s svojo pojavo, potem pa nasmešek, malo sladkih besed, pol so pa pečene.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o kakšnem profilu ženske zdej to govorimo?

mene navadno taki tipi ne impresionirajo za več kot kako uro. i get easily bored.
razlikovat je treba met tipi, ki so past time roba in tipi, ki so primerni za zvezo. pri slednjih so moralne vrednote precej na vrhu lestvice prioritet.

also:

- ful se mi ne da. itak. totalno neproduktivna sem. kar sicer ni res, ampak sem zglavo pri enem drugem projektu, ki je ful bolj zanimiv (najbrž zato, ker se ga nisem še čisto zares lotila)....vsak projket je na začetku zanimiv, dokler se ga totalno ne preobješ.

- da ste vsi mariborčani in okoliški ljudje vabljeni na delavnice 23. it will be fun fun fun!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

O profilu žensk, starih 24 pa gor, tud s faksom.

Sej mladenič ima dolgo vezo za sabo. Precej dolgo za ta leta.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

s tem da mu ena redno na tiča pada? jaka muda, taka zveza, ki je samo da nisi samski.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Tako vezo ima večina folka teh let.

Pa dost o tem. Hočem samo povedat, da je takih tipov dost in da tvoja predpostavka, da taki tipi ne morejo met veze, ne drži.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- daj mi brata za en mesec.. pa ne bo več kronično ne zvest:) sem se naučila programirat ta program.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

zakaj sploh taki tipi grejo v zvezo?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Ker so patetične pi*č*ke, ki jih je ponoči strah same spat in imajo rade štrudl na mizi, ko pridejo domov s pira s kolegi pa oprane gatke za pohode na babe in zlikano obleko za k maši?
Zaklenjeno