Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da moram resno začet razmišljat o magistrski nalogi. upam da mi v roku enega meseca uspe pogruntat, kaj sploh želim pisat.
-da imam drugače za to čas še dodatni 2 leti, ampak bi vseeno rada čimprej opravila s tem
-da sem nažlost šele zdej ugotovila, da sem zgrešila faks.
-da bi se vpisala na vsaj 3 tečaje o stvareh ki me zanimajo, pa nimam denarja :?
You make me smile, please stay for a while :)
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

- da sem preveč naiven človek...človeku odpustiš, mu zaupaš, mu pomagaš...v zameno dobiš pa en ornk nož v hrbet
- sem presenečena kok so nekateri ljudje podli in hinavski in bi šli prek trupel, sam da bi dosegli svoje
- da sem včasih uživala v svoji službi, zdaj pa se mi vse bolj gabi in s težavo zjutraj vstanem in pridem v službo
- da me drži edino pokonci to, da ko je službe konec, da grem domov k svojim pravim prijateljem, partnerju in družini ter moji kosmati mrcinci in vsaj do naslednjega dne pozabim na skrbi :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da me je tok prezebl v službi, da sem zdele 25 minut stala pod vročim tušom in si govorila "sam še mal". In zdj mi je žou, da sm se spravla vn, ker me spet zebe :mad:
* sovražm mraz :!:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

somebody napisal/-a:... da je bil dan sicer čisto super in sem uspela naredit ter se zmenit ful stvari, ampak imam ful grenak priokus zaradi ene stvari.
... ^^ tega res nisem pričakovala. sicer ne uniči stvari, ampak jo precej pokvari. ne vem... malo sem skeptična glede vsega.

... ^^ no, tudi ta stvar se je uredila :D
... ma super dan je bil danes. SUPER! Skoraj popoln!
... no, crknjena sem. ampak sem grem še malo učit.
... ah, res je bil že čas, da se življenje malo sestavi skupaj :D :D
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

kokica87 napisal/-a:- da me drži edino pokonci to, da ko je službe konec, da grem domov k svojim pravim prijateljem, partnerju in družini ter moji kosmati mrcinci in vsaj do naslednjega dne pozabim na skrbi :)

* dej ne jamri... eni nimamo niti službe, niti partnerja, niti pravih prijateljev, niti psa, niti družine skupi.. veš kaka depresija je šele to?
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

browneyes napisal/-a:
* dej ne jamri... eni nimamo niti službe, niti partnerja, niti pravih prijateljev, niti psa, niti družine skupi.. veš kaka depresija je šele to?

Mi2 bi si pa mela marsikej za povedat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* hej, kako ste vsi? nisem mogel spati, pa sem po zelo dolgem času prišel malo pogledati gor. Sem probal 1000 gesel da mi je končno uspelo.

-* po kakšnih 3 mesecih smiljenja samega sebi, samouničevalnih misli, samouničevalnega delovanja, jeze in žalosti...sem končno splezal na zeleno vejo. Nisem še zgoraj, bom pa kmalu.

-*Hvalabogu sem se spravil trdo delati, in celo poletje sem trdo garal...prislužen denar sem vložil v svojo hiško, seveda mi tudi starša pomagata, in vsak mesec je nekaj novega v njej. Manjka še kak mesec da se bom slavnostno prvič usral v lastno školjko :D.
Mi je ta projekt zelo pomagal, da sem se zaposlil in da nisem bil več žalosten.

-* sem se moral ponovno najti, čisto sem pozabil kako se je spet rekreirati, kako se je usesti na vlak in oditi nekam daleč, vzeti dobro knjigo v roke in spet prižgati Led Zeppeline, kako je spet uživati vsak dan in ne biti ujet v monotonost. Sem spet našel notranji mir, nič več prepirov, nič več stresa in ko je žalost postopoma odšla, je prišlo sprejemanje in ko je prišlo sprejemanje, sem lahko na vse pogledal od daleč in videl razloge in sprejel, da je tako boljše in potem sem se počutil boljše.
Je razhod res težek če si introvertirana oseba.

-* so se stvari res obrnile na boljše, diploma je pred vrati...v življenje se je spet vrnila trda disciplina in šport, veliko berem, veliko delam, vsaj enkrat na teden grem v družbo in tam na veliko klepetam, in potem sem spet sam ker mi tako paše :) .
Vključujem se v razne prostovoljne dejavnosti, 1 x na teden hodim streljati z lokom (zakon!!!), gostil sem couchsurferje in včasih grem z kom na pijačo, kino Kolosej sem zamenjal za Komuno in je res razlika :) .
Poskušam nekaj kuhati, ampak mi ne uspeva ravno dobro...ampak mi bo uspelo.

-* da mi sicer še ni čisto jasno, ampak očitno bom čez 2 tedna podpisal redno pogodbo za zaposlitev...in mi ni nič jasno, vse kar se mi dogaja v zadnjih mesecih je neznanska sreča, srečujem neverjetne ljudi, ponujajo se mi različni dogodki, in na koncu dobim še službo :) .
Mi bo to očitno obrnilo življenje na glavo, kupil si bom avto, lahko bom šel na Tajsko, lahko si bom potetoviral obe rami, in čez eno leto se bom preselil na svoje, aja pa Xbox ONE si bom kupil. Jej. :D
Da si ne morem pomagati, da si ne mislim da je za vse to kriva karma...mislim da delam dobro in mi življenje in okolica vrača kar dam notri.
Je potem plan za naslednja 3 leta, da dvignem hišo še za en štuk in to je to, potem pa ves denar zapravim za potovanja in bedarije :) .

-* da bolj kot razmišljam o tej karmi, bolj me jeb*..da razložim :D, na dan ko sem izvedel da sem dobil službo, me je isti večer poklical prijatelj ki so ga starši vrgli iz hiše in da je brez denarja in da ne ve kam naj gre in takoj sem si mislil, ok meni se zgodi nekaj dobrega...torej moram pomagati nekomu ki nima toliko sreče...in sem se šel takoj s staršema zmeniti če je lahko pri meni koliko časa bo rabil da bo našel neko stanovanje, za naslednji dan sva bila zmenjena da ga greva na SUAŠ za status vpisati.
Ampak se je na koncu dobro končalo, in zdaj sem vraževeren da če vrnem ali vsaj ponudim da bom vrnil, se mi zgodi nekaj slabega.
Pomagam pri prostovoljcih, naslednji dan kopljem jarke za valjanec, pride komunala...koplje kanalizacijo, mi ponudi da lahko razpeljem po njihovih jarkih in mi še priklopi hišo na kanalizacijo. Bum, spet jurja prišparanega.
Pride tip od občine, reče da bom moral elektriko skopati 70m pa dobiti 3 dovoljenja od lastnikov, mami pa dedku napravim drva za zimo. Bum, naslednji dan pride en električar ki je bil od fotra bf v otroštvu, bomo zrihtali takole od tele hiše, 2 jurja prišparano :D .
Delaš dobro in se ti dogaja dobro.

-* da sem pa prekleto živčen za službo, ampak vem da bom zmogel in da se bom potrudil....in spet grem za en mesec TJA, da mi bo ta TJA prekleto pomagal. Vem da me bo zlomil, ampak ko prideš ven si drugačen...in pogrešam spet ta občutek, občutek da lahko narediš vse kar si zastaviš.
Ta občutek sem izgubil ko sem se vrnil iz Camina, zaspal sem na lovorikah in ščasoma je odšla energija, potem je odšla aktivnost, potem je odšla sposobnost hitrega odločanja in na koncu je odšla samozavest.
Sam je*emti tisti kurčev veter, pa tista tla z kamni.

-* mi je ena punca res všeč, da si jo želim povabiti ven....ampak, sem si prisegel da dokler ne bo moje življenje tako fantastično da bom moral v njem najti prostor za neko osebo, in dokler ne bo moje življenje urejeno..ne bom hodil do nje.
Mi je pa neverjetno težko držati to obljubo.

-* je predvčerajšnjim minilo 4 leta odkar sem ga izgubil v nesreči, pogrešam ga, manjka mi v življenju. Kakšen dober človek je bil, res neverjeten.

-* sem si zadnjič privoščil nove moške čevlje, zelo lepi..v bistvu škornji? pa še črn plašč sem si kupil, I look good.

-* sem se včeraj pobril na balin in si obril obrado, z namenom da bi izgledal kot Heisenberg za včerajšnji konec BB..sem se v duhu drl na mačko Say my name!!!!!!
Da sem se ustrigel za drug namen, nisem nor :) .

-* da je bilo to leto najslabše v mojemu življenju, ampak zdaj se kar pobira..tako da bo na koncu najboljše leto v mojemu življenju.
Po temi, pride svetloba.

-* oprostite za dolg post, dolgo časa je minilo. Grem po brata ki je ravno prišel iz Grčije...pa se sluhamo čez nekaj mesecev ko bom imel spet kaj dobrega za povedati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-mi je blo fajn prebrat LZjevo priznanje in sm vesela zanj
-je bil pretekli petek res obupen..sem jezna nanjo, še bolj po njenem odzivu na vse skupaj..imam pač eno (čeprav praktično najboljšo) prijateljico manj. Ne vem, včasih se pač stvari morajo zgodit kot se zgodijo.
-ob vsem tem mi je moj polepšal celoten vikend in še naprej, premalo ga cenim, ampak ga ljubim, ker je res najboljšejšišiši <3 (morm tud jz kdaj mal pocukrat vse po dolgem in počez..)
-greva hmal v prago yeey, z vlakom!
-sem včeraj uspešno uredila vse za vpis, ne morm vrjet, da je samo še eno leto :(
-bom mogoče naslednje leto ob tem času z njim že v lastnem stanovanju, v novem kraju. Bi blo pa fajn, če bi se vse skupaj začelo urejat na obletnico, na najinih devet skupnih let :)
-mi je ena sedmka totalno uničla povprečje, kar mi sicr ne bi blo mar, ampak štipendija se bo mal zmanjšala..
-če pustim vso bebavo dramo okrog prijateljstva, je res najbolj grozno to, da mama vsak tretji dan hodi po urgencah, pritisk se ji redno zvišuje in ne razumem zakaj tega ne morejo kontrolirat :( vsakič me je strah, da ne bo prišla nazaj..ampak bo, vedno bo. Mamino zdravje je edina stvar zrd ktere bi pri starših ostala do 30ga leta in še naprej.
- kak že, everything is gonna be ok :) ko mi gre tko večina stvari vredu, jz pa še jamram in sm žalostna pomislim res na situacije, kokr so gor omenjene, k je browneyes izpostavla..In takrt mi je spet bedno, oziroma sm spet žalostna, ker folku ne privoščim takšnih situacij, obenem pa samo sebe brcnem v rit, da je vse ok.
-pa mejte se vsi ful lepo danes
It was forever..but it didnt last long..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem se včeraj pobril na balin in si obril obrado, z namenom da bi izgledal kot Heisenberg za včerajšnji konec BB..sem se v duhu drl na mačko Say my name!!!!!!

awesome !

- da me kljub vsemu hajpu ne mika gledat BB (najprej sem pomislila na big brother)
- da sem zadnjič skoraj začela gledat game of thrones, ampak sem opustila projekt po 3. delih, ker se mi ni zdelo pametno začet gledat ene stvari. ful hitro padem not in vržem stran 3 dni življenja, preden rečeš keks.
- sej bom zdej do nadaljnega brezposelna gospodinja in bom mela dovolj časa za celo days of our lives pogledat.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

-^^da sem tut jaz mislila, da je z BB mišljeno Big Brother :D
-in da sem tudi jaz že nakaj časa brezposelna gospodinja, in hvala bogu, da prej nisem vedela za Mad Men in imam zdaj kar 6 sezon za pogledat!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Led Zeppelin napisal/-a:pa se sluhamo čez nekaj mesecev ko bom imel spet kaj dobrega za povedati.

pa ja... :D zdaj še dva meseca nisi zdržal... :P
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^ :D

Ok, vrnil se bom 1. decembra :wink: Zadovoljna?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- že dolgo nisem bla tak srečna kot zadnje dni, je res lep občutek, ko se vse postavlja na svoje mesto

-dobro se res z dobrim vrača
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Mishela napisal/-a:*nisem več samska. lol, lasted long.
*se počutim osamljeno
What?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

^^kaj pa je čudnega? Je ja večina ljudi v zvezah, za katere bi boljše bilo, da bi jih ne bilo?
Ne moreš delat vrta iz dveh na pol gnilih rožc. Tudi, če je gnila samo ena, bo gnitje prej ko slej na drugo prešlo.
Zaklenjeno