Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Men gre una komentatorka na gostilna išče šefa na živce, pa Bine na trenutke
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Priznam, da sem dobila sanjsko službo!!!!!! :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Zdej moraš pa sam še povedat kakšna je to služba?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se je vrnila v Slovenijo in jaz komaj cakam, da jo danes vidim! :D
- so stvari za odtenek boljse in se lepo premikajo v pravo smer, ampak se vedno tezko recem, da sva lahko cisto mirna. Bo treba se malo pocakat... :roll:
- mi gre na zivce, ker opravljam njuno delo, ceprav bosta na koncu onadva dobila placilo
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

mastermind napisal/-a:Zdej moraš pa sam še povedat kakšna je to služba?

Taka, ki je na mojem strokovnem področju in mi omogoča ogromno novih znanj in priložnosti, ter mi nudi možnost, da počnem stvarii, ki se mi zdijo pomembne.
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 25. Sep. 2013 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

2x
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Čestitke! :gut: :gut:

- sem čisto živčna danes
- moram vedno (ne po svoji krivdi) skenslat plane:/
- grem jutri končno po preostalo literaturo, upam, da dobim vse potrebno
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da so mi na razgovoru dali misliti, da sem res prava za delo in da sem že izbrana, sedaj pa sm dobila mail da nisem sprejeta. a lahko no. vedno isto. :cry:
-da sem žalostna :(
You make me smile, please stay for a while :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ne bit. so ti vsaj sporočili. brezveze kokokrat se je meni to zgodilo in niti sporočili niso. k bi jih kr poklicala pa klofnla. nazadnje je blo to v eni štacuni, ki bi mogla z ljudmi mojega profila prekleto previdno ravnat, ker je njihov posel odvisen od tega al bom js tam za svoje stranke kupovala al ne.

prsežem, da bom raje prek ebaya naročila, kot da bi njim delala posel. al bom pa mogoče naročila pa nej jim stoji pol zadeva v salonu.

- da sem dobila še en mini projektič za delat. wooohooo! si sicer vsakič obljubim, da tega ne bom več delala, ampak kaj ko brez dela ni jela.
- da je bil res en shitty in neproduktiven da. groza. sem se šla zlaufat in je zdej malo boljše.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da ma moj cimer bošček dengo :(
- da je bilo kr presenečenje, ko je dobil rezultate nazaj, ker v bistvu je šel do zdravnika, ko se je že počutil bolje. Tak da je v bistvu dengo prebolel, brez da bi sploh vedel.
- Itak pa ni nekekega posebnega zdravila. Pač ogromno tekočine in tablet za lajšanje siptomov in upaš, da nisi v tistem 1%, ko je smrtna.
- da vedno bolj sumim, da sem kaka 2 meseca nazaj tudi sama zbolela za dengo, ker so bili simptomi čist enaki in edini razlog, da nisem šla k zdravniku je bil, da sem bila preslabotna, da bi šla.
- da če smo že pri dengi, mislim, da sem jo imela že skor 3 leta nazaj v Boliviji, ker takrat sem se pa res počutila nenormalno slabo. Če ne bi bilo prijatelja z mano, ne vem, kaj bi, ker niti do recepcije ne bi zmogla, da bi jih prosila za vodo. Mogoče je bila zato domnevna denga drugič dva meseca nazaj manj intenzivna.
- juhej, subtropsko podnebje.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... sem nenormalno happy danes. res se je super začel dan.
...^^ upam, da se tako tudi konča.
... sem si kupila cosmo. zarad koledarčka. ampak ga grem zdaj vseeno prebrat. za odmor ob kavico. pol pa delat naprej.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da bi ful šla na Depeche spet drugo leto na Dunaj.... :hearts: DM :hearts: joj ko se spomnim kak eden najbolj fenomalnih dni v mojem življenju sploh je bil letošnji koncert.... čeprav je mel, khm, konkretne posledice, ampak zame osebno - na boljše. in zato si zdaj vrtim zripam koncert od rok am ringaaaa lalalalala preeššššššššssssss in frađđđđjl driiiimz
# da so mi tri kolegice s katerimi bi naj šle skupi na HIM, vse odpovedale :cry: a gre kdo? :D
# da sem spet v polnem pričakovanju vikenda, seveda, kakopak.... mislim da sm prišla na stopnjo mo je začel moj šiht bit nekoliko dosadan, tak da mislim da se bom zdej pa res konkrteno podala v iskanje nove službe.... sam problem je ker jesen je zmer najbolj neugoden čas za kaj takega, hm
# da sm včeri cel dan lenarila, no, po šihtu seveda. ful sm bla noro utrujena, tolk prleplena na komp ko včeri cel popoldne mnda nisn bla že od študentskih časov
# da poleg tega vikenda čakam še posebej naslednji vikend pa še pol naslednji vikend, ker se obetajo same super stvari :D ta jesen bo wunderbar če se bo tak nadaljevala.... alalalalala
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^Ville Valo!! Kje pa, če smem prašat? :D

-da nisem navdušena nad založenostjo cvetličarne. A loh prosim kupim kerokol svežo rožico za svojo bodočo taščo??
-da ma dragi grozno budilko (ampak hej, vsaj zbudi se, he he).
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Inaa** napisal/-a:-da so mi na razgovoru dali misliti, da sem res prava za delo in da sem že izbrana

navadi se. tak bo skoraj vedno.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Zato se pa ne hodi na razgovore ...
Zaklenjeno