Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* srce me boli zaradi včerajšnjega poraza slovenije. tak mi je nenormalno žal :s
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*danes sem se spet spomnila zakaj ne morem zaupat staršem oz. mami
*aja točno, jaz sem samo razvajena pa lena :roll:
*najslabši teden sploh
*za las sem se izmuznila psihiatriji :roll: they got me for a moment there, dokler nisem zvedla da se gre za minimalno 2 tedna in 6 mesecev antidepresivov :eek:
*zakaj nisem lejzbika? :roll:
*s fantom (ups, bivšim*) se spet pogovarjama. it's nice.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Đizs. Drži se :kuss:

* da sm se mal sprla doma, ne vem zakaj jim gre tako v nos, da kam grem in planiram potovanja, res nimam preveč keša, ampak brez tega...nisem to js, rabim to v svojem življenju
* da bom imela jutri dan peke in sploh ne vem kaj naj spečem...confused, aaaa
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Exit napisal/-a:* srce me boli zaradi včerajšnjega poraza slovenije. tak mi je nenormalno žal :s

Enako! Sem pa vesela, da so se danes zbrali in zmagali in pokazali kar znajo! Si zaslužijo en ogromen aplavz!

*sem zaradi ene stvari zelo živčna in bom verjetno morala še par dni počakat preden izvem dobro ali slabo novico.
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a disketa »

floribunda napisal/-a:še mini nogo mam in pol zgledajo vsi čevlji za eno stopnjo bolj kjut.

Jaz imam nogo št. 36 in se fant čisto preveč razneži ko gleda moje nožice in obutev. :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

floribunda napisal/-a:dovoljenje za bivanje? al spet ljubav?

Prvo. V bistvu ne ravno dovoljenje za bivanje, samo viza (dovoljenje za bivanje je nekako eno stopnjo višje in ti pripada malo več pravic kot samo pri vizumih. Le-tega bi recimo dobila, če se tu poročim. Poslovna viza mi je čisto dovolj)

- da vem o migraciji v Bangladeš že več kot vsi odvetniki, s katerimi smo govorili.
- da se zdi edina možnost, da zadevo uredim na katerem od veleposlaništev v kakšni bližnji državi. Če to ne gre skozi, lahko grem samo še domov.
- da ta možnost sploh ne pride v poštev, ker si ne morem privoščiti še ene povratne karte domov, kjer bi ostala, dokler ne dobim delovnega dovoljenja in se nato vrnila. Finančno to preprosto ni mogoče, ker bi me samo karta v Evropo in nazaj (niti ne do bližnjih letališč) stala čez jurja evrov. Plus laufanje v Berlin.
- da mi gre na živce, kako miren je včasih. In racionalen. Ko gre za druge. Sam pa nima svojega življenja niti malo v rokah. Ampak mi pogovor z njim ravno zaradi tega neverjetno pomaga, vsaj na dolgi rok, ko malo prespim to, kar mi svetuje. Hudiča, zakaj mora biti tako awesome?! Vso situacijo samo še poslabša. Ker nočem iti, dokler ne zvem, kaj bi lahko bilo z nama.
- da bi lahko v nedeljo nastopila v reklami in dobila plačano za en dan skoraj mojo celo mesečno plačo, pa se moram namesto tega bockat z imigracijskim uradom :mad:
- da me stres ubija, precej verjetno dobesedno. Včeraj zvečer sem se končno prisilila, da začnem normalno jesti. Ker za zajtrk sem včeraj jedla sladoled, ki je bil moj prvi malo večji obrok v 3 dneh. Da bi vse skupaj zgledalo malo bolj kot normalen zajtrk, sem notri narezala banano. Joint za večerjo en dan prej je bilo sicer malo težje opravičiti :D
- da mi je cimer ful smešen, ko je zadet, ker ga ne štekam nič, kar govori. Že itak je njegov francoski naglas ful težko razumet, ampak ko je zadet pa res njegovi stavki nimajo smisla.
- da ga bom pogrešala, ko gre. Od vseh nemogočih cimrov, ki so se zvrstili v taveliki sobi, je on na koncu prav posrečen. Skoraj tako kot Bob iz Nizozemske. Škoda, da Bob ni ostal dlje, njega smo imeli vsi radi.
- da pride danes ena punca pogledat sobo. Upam, da lahko prepričam fanta, da oblečeta hlače in se ne praskata po jajcih pred njo :roll:
- da ne vem, kaj bom, če bom morala nazaj. Tu sem doma. Ravno, ko sem se odločila, da začnem delat na nekaj zanimivih projektih. In sedaj naj grem domov, brez denarja, brez službe, brez načrtov.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da imam trenutno veliko šans da dobim službo :D jeeeeeeeeeeeeee happy! samo upam, da ne bom potem spet razočarana ostala brez
*da sem že od februarja brez službe, in reees rabim to dobit
*da že načrtujem šopinge in potovanja : :P
You make me smile, please stay for a while :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da imam zagovor diplome v ponedeljek in me že dva dni prej panika grabi.
... da sem ko kura in sploh ne vem, kaj bi vse v prezentaciji zajela. Nočem, da bi bilo preveč, niti premalo.
... da ga pogrešam ob sebi!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

kak pozabit na osebo, kak prislit samega sebe, da ti oseba, ne bi bila več všeč? oseba s katero živiš, se vidiš vsak dan? mene bo to ubil. srce se mi lomi. ne-morem. fak :(
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^iz kopalnice najprej poberi vse dišave. potem skuhaj lonec pasulja, mu ponudi, potem pa čakaj, da bo pasulj prebavil. takoj po njegovi prebavi se zapri v kopalnico! :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- danes lih nisem neke jake volje za it na piknik. Upam, da se razpolozenje spremeni na boljse....
- sem totalno razocarana nad njunim delom
- ^^ vec mesecev nekaj cakas, cakas in KONCNO docakas :D ampak rezultat je katastrofalen! Ne razumem kako si lahko profesionalci to sploh lahko privoscijo. Aja seveda....profesionalci itak ne. Ampak taki, ki mislijo, da to so, pa se na koncu izkaze da bi doloceno zadevo boljse izpeljal en amater!
- ^^ mater sem jezna! :mad:
- me zanimajo mnenja drugih. Tasco bo pomoje kap...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Jochie napisal/-a:^^iz kopalnice najprej poberi vse dišave. potem skuhaj lonec pasulja, mu ponudi, potem pa čakaj, da bo pasulj prebavil. takoj po njegovi prebavi se zapri v kopalnico! :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*danes se gre ven, včeraj sem bla, v torek sem bla, joj, i'm getting my old life back :D
*zanimivo, da starše to moti, a pri 18-tih pa jih ni :S
*morm si barvat narastek, ker se je spet pojavo :evil:
*šoping rabim. al pa vsaj sprehod po trgovinah s kolegico :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Mishela napisal/-a:*danes se gre ven, včeraj sem bla, v torek sem bla, joj, i'm getting my old life back :D

kdo bo pa anatomijo delal? c c c :P

- upam, da mi uspe marmelada
- sem dobila še eno mini zadevo za narisat. nekaj je nekaj nič je nič. tudi malo dinarčkov bo prav prišlo.
- da morem še eno veliko zadevo narisat in morem malo anatomijo preštudirat.
- da smo bli včeraj malček zunaj in smo se dejansko spokali domov, ko je bila žurka v polnem razmahu, zato da ne bi podlegli skušnjavi :D sem pa zato danes čila in spočita :D
- me zanima kako je blo na enem žuru, pa se mi frendica ne javi. očitno je blo super :D
- sem ful ful lačna in komaj čakam kosilo, edini problem je, da ga morem še nardit :D
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem diplomirala! :yau:
-da sem vesela, ker je moj pršu nazaj domov. awesome :D
-da želim mišeli, da se sestav skupi. Čimprej!!
Zaklenjeno