Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^whoooo 25eur je bla jopca, daj pare :*
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Podkupljiva s kosilom? Aja, pardon NE, ne kuham ze vegije :P mogoče kako sladico dobiš (ti podtaknem bacon notr?? :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-mi bo mala nredla presno tortico pa bo vse dobr spet. no bacon >:/
It was forever..but it didnt last long..
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da obožujem mojo malo novo mačkico :3
- Da se je v zadnjem momentu pokazala priložnost, da greva poceni v Makedonijo
- Da se že veselim 9 dni vandranja!
- Da upam, da bom spoznala še kakega starejšega kolega/kolegico
- Da me je včeraj zadelo, da bo letos težko(novo/drugačno?) leto: (baje) najtežji letnik, nov dom v lj, novi cimri, dva kolega za celo leto na izmenjavi, prijatelj se je že odselil v tujino....
- Da sem zaradi tega ravnokar skuhala lonec perfektne figove marmelade - cimet, klinčki, rum, limona, ingver - mnjami!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da mi je noro kako je določen folk nataknjen kar se nekaterih občutljivih tem tiče.. in POPOLNOMA nesposoben objektivno razmišljat. kot da bi kupu shizofrenikov razlagal da jih niso ugrabil marsovci.. nemogoče. amapk kaj, saj jaz itak nič ne vem ker se še nisem skurbal :D BRAVO, to je res edini način da prideš do življenjskih izkušenj, ja..
- da čeprav se mnogim zdi da sem cel lajf zaprt v sobi, naj povem da sem v lajfu preživel ogromno stvari, o katerih ne govorim samo zato, ker bi se s temi podatki prej al slej razvedelo, kdo sem. česar pa ne želim, niti slučajno pa ne na tem forumu s premnogo psihotičnih kretenov, ki bi mi lahko škodoval.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 16. Sep. 2013 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

-folk, ki ne priznava svoje napake in bo raje odposlal napačen mejl, kot da upošteva tvoj nasvet. groza!
-pijani finci
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

^^ to je za bolj "na živce mi gre" kot pa "priznam da" :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Jap, napačen topic :D Čeprav moram priznat, da sem se danes res nasmejal, ko je en totalka nabit finec prisedel k lastniku hotela in njegovemu poslovnemu partnerju v kafiču. To so res eni posebneži, pa še nabil so nas dans, majku jim!
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da smo se meli kul na pikniku, bom pogresala neki folka zdej med letom :(
- Da sm na poti nazaj ob cesti naletela na najbolj ogromnega velicastnega jegrmajstrskega jelena kar sm jih kdajkoli vidla :eek:
- Da bi bla ob avto, ce bi se premaknu.. huh
- Da je bil to prvi druzabni dogodek po stotih letih, i have no life atm.. Lj lj lj!
- Da sm jutri fraj in enkrat za spremembo upam na dez, da bom lahko ceu dan pod dekico gledala serije in pomilovala uboge sodelavce, ki bodo dan preziveli zunaj
- Da sem se malenkost prevec zagledala v kolega, ki je zaseden
- Da so vsi, v katere se kdaj zagledam cudezno zasedeni
- Da bo neki na tem, ocitno jih babe prevec lepo postimajo/zdresirajo.. :P
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- upam, da se rek 'slab začetek, dober konec' danes izide, ker se je dan začel res slabo
- nimam absolutno nobene motivacije, da bi se vsedla nazaj za računalnik
- spet ne bo nič z vikend žurom, ker je treba stvari dokončat.
- da bo spet treba ubrat taktiko...ti mene drkaš, torej bom js tebe še bolj.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

saarijarvi napisal/-a:- Da sm jutri fraj in enkrat za spremembo upam na dez, da bom lahko ceu dan pod dekico gledala serije in pomilovala uboge sodelavce, ki bodo dan preziveli zunaj

aaaand it's raining. vsaj v mariboru :D če pri tebi ne, moraš svojo željo drugič natančneje opisat! :D

*nič, bo se treba pogojno vpisat :)
*profesorica je FUL prijazna. če bi bla na njenem mestu, bi me prosila naj se izpišem, ker samo sramoto delam.
*sem spala po 3x3 ure
*želodčni krči, they're coming back.
*gifyo notifications štekajo, al kaj? :s
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Je padalo zjutri in zdej je lep soncek :D ubistvu kul, ker sm sla mal vn, kr mi prej ni hotlo neta povezat. but it's baaaaack

Slika

- da me boli ko morm mami rect 'ne' ampak ima vcasih neke tako smesne in nerazumljive zelje, da drugace ne gre.. potem pa se tisti uzaljen puppy pogled, oh come on!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da se mi včasih zgodi kej, ko je weird as fu.ck. danes se zmenim s kolegom na jutranjem kafet, zuni lije. se sparkiram, grem okolo avta ker je bla marela na zadnjem zicu na sovoznikovi strani. a wild energy drink appears. očitno sm furala nevem kolk časa že monsterja v avtu in lepo ovinki viju vijuuu se je to fajn premiksal vse, da je un co2 čist ponorel. nakar ta piksna pade ne vem kak ven iz avta pod ne vem kakim kotom na rob tlakovca al ne vem česa, v piksno se narid mini lukna in začne tist premiksan energy drink v visokem loku tam špricat in js se začnem dret ''ne monster, ne!!'' in opletam z uno marelo ko nisn vedla pod kakim kotom jo naj ofnem. in vse to skup je trajal tak tri sekunde, kolega pa crkval od smeha. in pol sm bla slabe ker volje ker sm tak 1€ zgubila v celotni zgodbi, ker nisn tega monstrja spila in je šel v nič. v nič, i say!!! :evil: :steinigung:
# da mi je mal bed, ker sm slučajno danes slišala ga je ena kolegica neki pobiksala na šihtu in jo čaka resen pogovor, mogoče celo da zgubi službo... in spet sm js tista ki ve neki vnaprej in ne vem al naj jo pripravim al ne, no sicer pa nisma neke hude prjatlce in bo una ziher prej že mela pogovor s šefom, predn se boma midve spet vidle.... kak mi je to neprijetno vedet ej, pa non stop se mi to dogaja da men ljudje pravjo kak služba nekoga drugega - ki ga poznam - visi na nitki.... :huh:
# da sm si kupla mega fajno batman pižamo :D nananananananannaannanaa batmaaaaan
# da se mi ful dopade un pano za seat ko ma ka-pow oblaček gor pa not piše toooooo
# da bi si zdle, če bi mela ful unlimited money source, kupla 5 novih avtov, iz čiste nečimrnosti. al pa 30. vrrrum vrrrruuuum Slika
# da si morem nabavit nov kovter. pa batman posteljnino nucam za bestiča kupit, ker se je zdej preselil in more dobit kul vselitveno darilo. nanananannanaa baaaatmaaaan Slika
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da je danes uber produktiven dan, in da sem se poleg vsega uspela še kako uro z mačko igrat :D
- Ta žival je carica - danes je napadla lastno "mačjo senco", ker je misla da ji hoče ukrast plišasto miško :D
- Da ne morem verjet kako so draga zdravila za živali - grem na veterino po neki za bolhice pa še par malenkosti in pustim tam 30 eur :eek: . Dammit, medrol za cel mesec je pa 5eur.
- Da komaj čakam da pride moj zvečer <3
- Da komaj čakam da grem jutri v Lj, na kosilo s kolegicami. Nisem jih vidla dva tedna pa se mi zdi, ko da se jutri ne bom mogla spomnit kako izgledajo :D
- Da se včasih čudim sama sebi, ker se ful hitro in ful močno navežem na ljudi (in v večini primerov se tudi oni name). Mi je potem smešno slišat ko prijateljice razlagajo, npr da po 2 letih na faksu ima samo eno "prijateljico" (pa še to težko prenaša ker je ljubosumna za brezveze)
- Da grem naprej pospravljat dokler sem še na luftu lalalalaaa

Aja, pa Terjerker - zgodba z monsterjem :top: :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Tearjerker napisal/-a:Slika

this is one awesome batman.
Zaklenjeno