Priznam da...#18
slovenc79 napisal/-a:- da vseen razmišlam kakšni sploh sta katy. in mišela, pa če je katy. samska, in če je, kok je stara, odkod je, če je resna al ne, itd..
chill, chill..

*priznam da sem pričakovala, da bo izpit v petek ampak je jutri

*well.. fuck.
*mogoče se še izognem herpesu haha
*imam intervale dobra/slaba volja na 5 minut -.-
slovenc79 napisal/-a:narcisoidnima, mislš
konc pitja, praviš, pol bi pa še z mano?mal preveč piješ
(in ja, pit je slabo, če preveč
)
- da vseen razmišlam kakšni sploh sta katy. in mišela, pa če je katy. samska, in če je, kok je stara, odkod je, če je resna al ne, itd..
- da bi mal pregledal njen background na forumu, pa se mi ne da..
katy. ma zelene lase in je nasploh zelo mična, resna pa ne mara bit več.

- njum njum najedla sem se

- danes končno konec z izpiti! second year here we come

- bi ponovila prejšnji petek haha samo tokrat z malo počasnejšim pitjem odličnega ponaredka jegra

srečna abby
katy. čemu pol pit skup
pa ker kreten je kriv da maraš bit več resna?
jah, to se morš pa naučit narest nek filter med možgani in usti
pirznam,
- da sem danes že oddelal svoje, še telovadba pa bo.
- da sem mal zmatran
- da komi čakam faks
- da se pejte solit, ta carpe diem pol pa ma cel forum neke probleme in je na tleh in ne ve kaj to pa tisto pomen in kaj zdej storit.. premislt mal, preden se greste zajebavat. sej imate že skor vsi dragocene življenjske izkušnje (dajanja not ven), dajte se še kej naučit iz njih

katy. čemu pol pit skup

jah, to se morš pa naučit narest nek filter med možgani in usti

pirznam,
- da sem danes že oddelal svoje, še telovadba pa bo.
- da sem mal zmatran
- da komi čakam faks

- da se pejte solit, ta carpe diem pol pa ma cel forum neke probleme in je na tleh in ne ve kaj to pa tisto pomen in kaj zdej storit.. premislt mal, preden se greste zajebavat. sej imate že skor vsi dragocene življenjske izkušnje (dajanja not ven), dajte se še kej naučit iz njih

hej norci 

Slovenec: Ja, dovolj toplo je, da me ne zebe in dovolj mrzlo, da ni vroče. Kaj pa sploh lahko še hočeš od vremena? (Aja, pa zimo imam tudi res rada, samo poletja res ne maram.)
* Živčna sem, ko čakam, da fant revidira moje delo.
* Živčna sem, ko čakam HOLTER, pa ne vem, kaj bo z rezultati, nisem bila najbolj pridna s kontrolami ...
* Gledam mačka in upam, da mu gredo te bunčice z ušes stran. Veterinarka jih je pregledala, pogledala celice z njim pod mikroskopom in ni nič posebnega, samo je res bedasto videt in nimam pojma, kako je lahko vse okej, če pa ima neke izrastke ...
* Sem živčna glede tega projekta.
* Sem živčna glede službe.
* Sem živčna.
* Sem srečna, da imam tako super, najboljšega, krasnega, prečudovitega ... fanta.
* Živčna sem, ko čakam, da fant revidira moje delo.
* Živčna sem, ko čakam HOLTER, pa ne vem, kaj bo z rezultati, nisem bila najbolj pridna s kontrolami ...
* Gledam mačka in upam, da mu gredo te bunčice z ušes stran. Veterinarka jih je pregledala, pogledala celice z njim pod mikroskopom in ni nič posebnega, samo je res bedasto videt in nimam pojma, kako je lahko vse okej, če pa ima neke izrastke ...
* Sem živčna glede tega projekta.
* Sem živčna glede službe.
* Sem živčna.
* Sem srečna, da imam tako super, najboljšega, krasnega, prečudovitega ... fanta.

-
- Cosmopsiho
*Abby** napisal/-a:Slovenec: Ja, dovolj toplo je, da me ne zebe in dovolj mrzlo, da ni vroče. Kaj pa sploh lahko še hočeš od vremena? (Aja, pa zimo imam tudi res rada, samo poletja res ne maram.)
Da!
-Sem cela modra, povsod se nekej vsekam!! Stegna, rit, roke, kolena, DAMN.
-pride sestrična s Švedske mogoče na obisk wiiiiiiiiiiiiiiii, we shall travel the wooorld (Slovenija).

-Me je *mala* pustla čakat pol ure in me prisilila v obisk HMa, kjer sm si morala na življenje al smrt kupit jopco.
-ja bla ena bejba na busu huda, ampak z butterface sindromom..
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
* da je Evy smotana in vse mene okrivi, packa ena
* da sem vesela, da se je tako rešilo, super res
* da je bil lep, upokojenski vikend z njim, prov pasalo je na izi bit k zakonski par, hočem še kak tak vikend!
* da imam kul življenje, trenutno res brez pripomb, sam da se dokončno zmenimo za road trip, pa bo vse super
čeprov zlobna Evy upa, da propade. Egoistka ena
* da bo Evy še mislna da je ne maram, but I do, I do!!
* da že v mislih planiram prvomajski izlet naslednje leto, če me ne mine lokacija!! Nisem zimski popotnik, res ne...
* da sem vesela, da se je tako rešilo, super res
* da je bil lep, upokojenski vikend z njim, prov pasalo je na izi bit k zakonski par, hočem še kak tak vikend!
* da imam kul življenje, trenutno res brez pripomb, sam da se dokončno zmenimo za road trip, pa bo vse super

* da bo Evy še mislna da je ne maram, but I do, I do!!

* da že v mislih planiram prvomajski izlet naslednje leto, če me ne mine lokacija!! Nisem zimski popotnik, res ne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.