Priznam da...#18
Dioniz napisal/-a:trust napisal/-a:Da se mi ne, da jutri zgodaj vstati v šolo
daj še enkrat preberi kaj si napisal, prosim.
Jah, saj je že večkrat... očitno misli, da se piše vejica tudi pred glagolom 'dati', tako kot pred veznikom 'da'

- sem se lotila jesenskega čiščenja

- je bilo danes super zunaj, prijetno poletno... škoda, da od jutri naprej menda ne bo več
- sem našla doma nek testerček Kenzo parfuma, pa mi sploh ni všeč, si grem hitro roko umit

-da mi gre košarka na živce. ne da si mi na vsakem vogalu poslušat od tega, me pač res ne zanimajo te stvari
-da si res želim it na eno jesensko potovanje v kakšno evropsko mesto
-da bi mi sedl it na en žur po dolgem času
-da sem se mela čez vikend ful fajn
-da sem bila tudi koristna s svojo pomočjo
-da si res želim it na eno jesensko potovanje v kakšno evropsko mesto
-da bi mi sedl it na en žur po dolgem času
-da sem se mela čez vikend ful fajn
-da sem bila tudi koristna s svojo pomočjo
You make me smile, please stay for a while 

^^ Še ena pripomba na tole ...
*Priznam, da mi gredo še bolj kot ves ta cirkus na živce ljudje, ki ne gledajo košarke po leta in leta, nimajo pojma, kaj se na tem področju (?) dogaja, jih ne zanima, pa sploh ne znajo naštet pet slovenskih košarkašev, ampak zdaj, ko je pa prvenstvo, so pa čisto razburjeni, če rečeš, da ti pa ne gledaš, ker te ne zanima ...
*Priznam, da mi gredo še bolj kot ves ta cirkus na živce ljudje, ki ne gledajo košarke po leta in leta, nimajo pojma, kaj se na tem področju (?) dogaja, jih ne zanima, pa sploh ne znajo naštet pet slovenskih košarkašev, ampak zdaj, ko je pa prvenstvo, so pa čisto razburjeni, če rečeš, da ti pa ne gledaš, ker te ne zanima ...

popolnoma enako! jaz ne gledam košarke nikoli in se tega držim tud zdaj, ker me pač košarka kot igra ne zanima. isto je med evropskih pa svetovnim prvenstvom v nogometu ko se jih najde ogromno ki gledajo samo zato, ker je popularno gledat...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
- Cosmopsiho
eh, ste bedni
) (hec hec). mene pa košarka čist okupirala, čist sem nora
potrl me je tale poraz s hrvaško. oh well.
* mam filing, da mam končno malo kontrole nad določenimi zadevami. razum 1: 0 čustva.
* sem šla z mačkom na kalvarijo. in tak šibala gor. se vidi, da sem dobla mal na kondiciji. zdej pa proooosim še minusi na tehtniciiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* ne da se mi it delat. prometa ni nč, strank ni nč
* breaking bad začela gledat - wiii ^^
* upam, da imamo podelitev diplom, ker mam eno super oblekco pripravljeno

* mam filing, da mam končno malo kontrole nad določenimi zadevami. razum 1: 0 čustva.
* sem šla z mačkom na kalvarijo. in tak šibala gor. se vidi, da sem dobla mal na kondiciji. zdej pa proooosim še minusi na tehtniciiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* ne da se mi it delat. prometa ni nč, strank ni nč

* breaking bad začela gledat - wiii ^^
* upam, da imamo podelitev diplom, ker mam eno super oblekco pripravljeno

priznam
- da ponavad ne gledam košarke, niti fuzbala ne nič, ko je pa kako prvenstvo pa z veseljem gledam, pa navijam če mam kakega favorita
- da mi je Exit vedno bolj všeč
- da editiram post, da tole prilepim
mene je polepšal dan (kopirano s fb, zato taka oblika
)
- da ponavad ne gledam košarke, niti fuzbala ne nič, ko je pa kako prvenstvo pa z veseljem gledam, pa navijam če mam kakega favorita

- da mi je Exit vedno bolj všeč

- da editiram post, da tole prilepim

Sad story of a
Man !!
Last week was my birthday... My wife
didn't wish me... My parents forgot
and so did my kids....
I went to work.. Even my colleagues
didn't wish me.. As I entered my
cabin my secretary said, "Happy
Birthday Boss"..
I felt so special... She asked me out