- da upam, da bo danes zvečer internetna linija malo bolj prosta, ker jo v zadnjih dneh moji cimri zabašejo s svojimi video chati. tudi jaz bi koga poklicala kdaj
- da sem se znašla sredi enega velikega sranja
- da sem se včeraj zaradi situacije razjokala pred cimrom, ker ne morem več. Zemlja je en fucked up planet in jaz sem zanj čist preveč naivna in optimistična. Oh, kako lepo je bilo živeti v mehurčku.
- da imam rada svoj novi dom, čeprav nikoli nisem nameravala ostati dolgoročno in me skrbi, kaj se bo v prihodnjih mesecih zgodilo. karkoli se bodo zmenili, ni moj problem, ampak tu živijo ljudje, ki jih imam rada in jim želim, da živijo v svetu, kjer lahko jasno poveš svoje negativno mnenje, brez strahu, da boš nekega lepega dne preprosto "izginil"
- da si želim, da bi bila bogata, da bi lahko živela v fancy stanovanju, žurala, jedla pice in imela absolutno nič stika z realnim življenjem za mejami varovanih sosesk.
- da napisano pod prejšnjo alinejo ni res.
- da komaj čakam, da ga vidim, ker sedaj je pa res že kar nekaj časa, od kar sva se videla, ampak kar ni in ni časa.
- da sem glupa totalno, ne vem, zakaj spet to delam. sem se že opekla enkrat, ker sem igrala ice princess in se bala povedati, kako v resnici čutim (v strahu, da ne bi bila sama prizadeta). Mi že večkrat jasno pove, da naj bom bolj jasna glede tega, kaj čutim in zadnjič spet zinem, da ne vem, kaj bi rada, čeprav čisto dobro vem. Ampak v čem je point, da mu razlagam, kaj hočem? Itak poznam njegovo stališče in mnenje o najnem odnosu in vem, da imava glede tega različne poglede. Glede tega je bil precej jasen.
- Ok, ob prvi priložnosti mu pa res povem vse, kar mislim, dam karte na mizo in to je to, če tako želi. Zaključiva te mučne pogovore o tem, kaj se bo zgodilo z nama.
- da vsi odhajajo. želim si nekaj stalnosti in gotovosti.