Priznam da...#18
* sem cel dan sedela za računalnikom in delala. Zdaj sem končno končala, kar sem imela za naredit ... do sedaj.
* ^^ ta teden bo še ful naporen.
* z bratom sva se skregala že 2 min po tem ko je prišel domov. vmes se nisva videla 14 dni.
* res sem imela dober dan in mi ga pokvarita samo že z njuno prisotnostjo. Ah, bv...
* komaj čakam, da grem nazaj v Ljubljano. Tam imam vsaj mir.
* ^^ ta teden bo še ful naporen.
* z bratom sva se skregala že 2 min po tem ko je prišel domov. vmes se nisva videla 14 dni.
* res sem imela dober dan in mi ga pokvarita samo že z njuno prisotnostjo. Ah, bv...
* komaj čakam, da grem nazaj v Ljubljano. Tam imam vsaj mir.
- tudi jaz se še vedno ukvarjam s svojo magistrsko...sploh nimam motivacije, čeprav sem že (upam) pri koncu. Ko se pa le usedem za računalnik pa pišem, brišem, popravljam, obračam stavke. Na koncu sem skoraj na istem. Ah ja...
- kolk se leto hitro obrne
- pogrešam LJ.
- razmišljam o spremembi frizure, svoje dolge lase bi skrajšala na paž oz. do ramen. Na živce mi gredo lasje vsepovsod na oblačilih, po tleh, na postelji,... sploh jih pa nosim večinoma v čopu. Moram se čim prej naročit frizerki preden si premislim
- baby boom pri naši družbi še kar traja. Izbiranje darila mi je daleč najbolj zoprna zadeva. Ponavadi kar vprašam starše kaj bi njihov dojenček potreboval in bi ga s tem obdarila, samo redko kateri dejansko povejo. In potem tavam po teh baby trgovinah zgubljena, sprašujem trgovke kaj bi bilo najbolj primerno darilo in na koncu čist možno, da kupim nekaj za brezveze. Sicer so boni tudi varianta, ampak mi je to preveč neosebno in so mi res zadnji izhod v sili.
- sem totalno brez kondicije. Na včerajšnjem kolesarjenju sem imela povprečno za 60 utripov višji srčni utrip kot moj fant. Na enem klancu mi je kazalo 184, komaj sem še dihala, un se je pa peljal do vrha pa nazaj do mene, pa spet v klanec pa me čakal...
ampak sladoled sem si pa zaslužila 
- kolk se leto hitro obrne

- pogrešam LJ.
- razmišljam o spremembi frizure, svoje dolge lase bi skrajšala na paž oz. do ramen. Na živce mi gredo lasje vsepovsod na oblačilih, po tleh, na postelji,... sploh jih pa nosim večinoma v čopu. Moram se čim prej naročit frizerki preden si premislim

- baby boom pri naši družbi še kar traja. Izbiranje darila mi je daleč najbolj zoprna zadeva. Ponavadi kar vprašam starše kaj bi njihov dojenček potreboval in bi ga s tem obdarila, samo redko kateri dejansko povejo. In potem tavam po teh baby trgovinah zgubljena, sprašujem trgovke kaj bi bilo najbolj primerno darilo in na koncu čist možno, da kupim nekaj za brezveze. Sicer so boni tudi varianta, ampak mi je to preveč neosebno in so mi res zadnji izhod v sili.
- sem totalno brez kondicije. Na včerajšnjem kolesarjenju sem imela povprečno za 60 utripov višji srčni utrip kot moj fant. Na enem klancu mi je kazalo 184, komaj sem še dihala, un se je pa peljal do vrha pa nazaj do mene, pa spet v klanec pa me čakal...

*že par dni hodim domov samo spat ... čez dan si pa žurke sledijo kot po tekočem traku. Kar je sicer fajn, ampak v teh parih dneh sem imela več komunikacije z ljudmi kot je imam kdaj po cel teden ... Posledično bi sedaj rabila ene dva dni tišine, knjige in miru
*Prav tako v teh dneh ni bilo časa za šport
Se mi zdi, da mam manj energije kot takrat, ko pridem najbolj prešvicana domov
*Odštevam dneve do zagovora diplome. Ne zato, ker bi komaj čakala, da bom diplomirala (še dobr, da grem na magisterij, drugače bi imela zdele eno mini eksistenčno krizo. Sploh se ne počutim dost stare, da bi si mogla iskat službo ipd.), ampak zato, da že enkrat zaključim s tem ''projektom'' in lahko misli posvetim čemu drugemu. Če sedaj to poskušam, mi tista diploma še vedno brenči v ozadju.

*Prav tako v teh dneh ni bilo časa za šport

*Odštevam dneve do zagovora diplome. Ne zato, ker bi komaj čakala, da bom diplomirala (še dobr, da grem na magisterij, drugače bi imela zdele eno mini eksistenčno krizo. Sploh se ne počutim dost stare, da bi si mogla iskat službo ipd.), ampak zato, da že enkrat zaključim s tem ''projektom'' in lahko misli posvetim čemu drugemu. Če sedaj to poskušam, mi tista diploma še vedno brenči v ozadju.
* hah
vsi neki v bedu zrad diplom
ja.. ni nam treba kj zavidtat, boloncem... mene je dobesedno sram d morn sploh to sranje pisat - nekih 20 bogih strani, pa kr neki, ko človk še sploh ni motiviran, kr ni ta prava diplomska. plus d nas tak čaka čez dve leti "taprava" diplomska. tko d se mormo za vašo stopnjo, eno leto več "jebat", plus ukvarjat še s "fake" diplomsko"...
* danes na sporedu: SPSS PARTYYY! lahk mi vsiii took zavidatee
D ahh korelacijske tabeliceeee mmmm <33 my faaaav!
* ful me je strah, da bi mi zavrnal diplomsko
kr mam filing, da je čist boga. jutri je rok oddaje pa sem čist na živcih. fuj
* komi čakam, da oddam, da zadiham.

* danes na sporedu: SPSS PARTYYY! lahk mi vsiii took zavidatee

* ful me je strah, da bi mi zavrnal diplomsko

* komi čakam, da oddam, da zadiham.
^^ne bit živčna, ni nč bav bav
*sem bila za 'fake' diplomo (kot ji vsi pravite, pa čeprav ni, je pač le neko delo-zaključek nečesa kar si delal 3 leta) veliko bolj živčna kot za 'tapravo' diplomo
*bi šla na morje
*ne maram kadar je črnogled, ker takrat leti vse po zraku, od svinčnikov, škatel, papirjev, vseh predmetov,...in razjezi ga že vsaka najmanjša stvar.
*sem spucala stanovanje in upam, da ne bo kakšnih pripomb, ker potem bom cimro v hladilnik zaprla
*mi gre to delo že na živce in ostajam tukaj samo še zaradi denarja, pa še to je bolj piškavo
*grem delat kaj bolj produktivnega, ker slaba volja nikoli ne pomaga

*sem bila za 'fake' diplomo (kot ji vsi pravite, pa čeprav ni, je pač le neko delo-zaključek nečesa kar si delal 3 leta) veliko bolj živčna kot za 'tapravo' diplomo
*bi šla na morje
*ne maram kadar je črnogled, ker takrat leti vse po zraku, od svinčnikov, škatel, papirjev, vseh predmetov,...in razjezi ga že vsaka najmanjša stvar.
*sem spucala stanovanje in upam, da ne bo kakšnih pripomb, ker potem bom cimro v hladilnik zaprla
*mi gre to delo že na živce in ostajam tukaj samo še zaradi denarja, pa še to je bolj piškavo
*grem delat kaj bolj produktivnega, ker slaba volja nikoli ne pomaga

"Life's a journey, not a destination."
... wuhuuu. Končno sem fraj. Če nebi mogla jutr na faks it, bi ziher spala minimalno 12 ur.
... najboljše, da grem kr po imeniku in začnem ''odgovarjat'' za vse zavrnjene kavice.
... danes sem doživela, kako je, če te zapeče do rdečega (v senci!)
... zdaj že pol ure razmišljam, kaj kupiti osebku moškega spola za rojstni dan... jao, večni problem. In potem, ko nekoga za mnenje vprašam, mi odgovorijo: saj pa ga poznaš... gotovo si je kaj zaželel. No shit Sherlock. Če so njegove želje vedno v vrednosti 500+ evrov, potem najboljše, da si kredit vzamem
... zdaj si grem natočit vodo v bano, eterično olje, pa me dve uri noben ne vidi!
EDIT: ... + našla sem izgubljene avtomobilske ključe izpred dveh tednov!
kolega si je avto pucal in jih našel bogi za jajami 
... najboljše, da grem kr po imeniku in začnem ''odgovarjat'' za vse zavrnjene kavice.

... danes sem doživela, kako je, če te zapeče do rdečega (v senci!)

... zdaj že pol ure razmišljam, kaj kupiti osebku moškega spola za rojstni dan... jao, večni problem. In potem, ko nekoga za mnenje vprašam, mi odgovorijo: saj pa ga poznaš... gotovo si je kaj zaželel. No shit Sherlock. Če so njegove želje vedno v vrednosti 500+ evrov, potem najboljše, da si kredit vzamem

... zdaj si grem natočit vodo v bano, eterično olje, pa me dve uri noben ne vidi!

EDIT: ... + našla sem izgubljene avtomobilske ključe izpred dveh tednov!

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

* Da se počutim nerazumljeno in ''izven tega sveta''.
* Da sem žalostna.
* Da ne vem, kaj naj ukrenem glede te situacije. Naj se poskušam sprijaznit?
* Da se sprašujem, če o tem samo jaz tako razmišljam.
* Da mi je grozno hudo.
* Da je bil to slab dan zame.
* Da ne vem, komu lahko zaupam kar se tega tiče.
* Da se počutim osamljeno.
* Da ves čas razmišljam o tem, da smo ljudje kot ene vrste otočki.
* Da se jaz tudi samo jočem že cel dan.
* Da imam posledično glavobol.
* Da me je še do cinizma minilo.
* Da ja - to je neke vrste klic na pomoč.
* Da ne verjamem v to, da pomoč obstaja.
* Da sem žalostna.
* Da ne vem, kaj naj ukrenem glede te situacije. Naj se poskušam sprijaznit?
* Da se sprašujem, če o tem samo jaz tako razmišljam.
* Da mi je grozno hudo.
* Da je bil to slab dan zame.
* Da ne vem, komu lahko zaupam kar se tega tiče.
* Da se počutim osamljeno.
* Da ves čas razmišljam o tem, da smo ljudje kot ene vrste otočki.
* Da se jaz tudi samo jočem že cel dan.
* Da imam posledično glavobol.
* Da me je še do cinizma minilo.
* Da ja - to je neke vrste klic na pomoč.
* Da ne verjamem v to, da pomoč obstaja.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ajoj, vsi neke crne dni prezivljate
Upam, da se vsem izide kolkrtolko dobro..
Hjoj, to pa se ravno pod mizo hodi..
kje so leta..
- Da se pocasi spet priblizuje moj rojstni dan in me je ze zdej (!) groza staranja. Verjetno bom ena tistih, ki kasneje se 50 let praznujejo svojih ''29''
- Da se zadnje dni nenormnalno tezko zbujam, tudi ce spim normalnih 7-8 ur.. Oci so tezke in me pecejo, kot da ne bi spala 4 dni hkrati..

trust napisal/-a:*Da nočem čez dva tedna v šolo
*Da non stop mislim na punco, ki me je dodala kot frenda na fb in pride v prvi letnik na našo šolo
Hjoj, to pa se ravno pod mizo hodi..

- Da se pocasi spet priblizuje moj rojstni dan in me je ze zdej (!) groza staranja. Verjetno bom ena tistih, ki kasneje se 50 let praznujejo svojih ''29''

- Da se zadnje dni nenormnalno tezko zbujam, tudi ce spim normalnih 7-8 ur.. Oci so tezke in me pecejo, kot da ne bi spala 4 dni hkrati..
* noč pred oddajo diplomske: živčna, jočem se, želodec med boli, pizdim. mislim, da mam vse narobe. vsem okol sebe težim, jamram.
* vzela xanax in sem zdaj prijetno zadeta
* ful me je strah d mi bojo zavrnal. zka se ne znam spopadit v takih situacijah sama s sabo? zaka nisem bolj zrela? zakaj tako otrocje odreagiram na vsako obliko stresa?
* vzela xanax in sem zdaj prijetno zadeta

* ful me je strah d mi bojo zavrnal. zka se ne znam spopadit v takih situacijah sama s sabo? zaka nisem bolj zrela? zakaj tako otrocje odreagiram na vsako obliko stresa?
-
- Cosmopsiho
Če jemlješ svojo diplomsko za sramoto in ničvredno, potem vendarle ni čudno, da se počutiš slabo in nesigurno glede svojega dela..
sicer pa vso srečo
-me firbc matra kaj Abby daje, glede na to da oddaja tak močan vibe glede obvladovanja stresnih in drugih situacij
-sem začela gledat Orange is the new black, zakon serija!
-bi..bi..pa ne bi..eh.

-me firbc matra kaj Abby daje, glede na to da oddaja tak močan vibe glede obvladovanja stresnih in drugih situacij
-sem začela gledat Orange is the new black, zakon serija!
-bi..bi..pa ne bi..eh.
It was forever..but it didnt last long..