Priznam da...#18
*sem preživela zelo zanimiv vikend, pol nekih preobratov v pozitivnem smislu
*je bilo lepo in hitro je minilo
*si želim še takšne vikende
*sem se bala kakšna reakcija bo, ampak zaenkrat je vse ok, glede na to kakšne reakcije so bile že takrat dvomim, da bo takšno zatišje trajalo tako dolgo
*je bilo lepo in hitro je minilo
*si želim še takšne vikende
*sem se bala kakšna reakcija bo, ampak zaenkrat je vse ok, glede na to kakšne reakcije so bile že takrat dvomim, da bo takšno zatišje trajalo tako dolgo
"Life's a journey, not a destination."
-
- Cosmopsiho
- da mam frišno skalibriran monitor in je kozmo ful bolj grde roza barve. res bije v oči. so pa fotke zato toliko lepše
- da sem pojedla pol kebaba in sem totalno sita. fakin predmenstrualni čas, cel dan sem lačna pa same neke super slane stvari se mi luštajo.
- da se dogaja ful enih zadev, pikniki enkrat tedensko, žurke. js se pa trudim čim bolj izogibat vsemu in druženja omejit na kako pivičko zvečer.
- da navkljub temu, danes nisem bla nič kej preveč koristna....ampak noč je še mlada.
- da se mi spi po tej polovički kebaba in se počutim še manj koristno in motivirano.

- da sem pojedla pol kebaba in sem totalno sita. fakin predmenstrualni čas, cel dan sem lačna pa same neke super slane stvari se mi luštajo.
- da se dogaja ful enih zadev, pikniki enkrat tedensko, žurke. js se pa trudim čim bolj izogibat vsemu in druženja omejit na kako pivičko zvečer.
- da navkljub temu, danes nisem bla nič kej preveč koristna....ampak noč je še mlada.
- da se mi spi po tej polovički kebaba in se počutim še manj koristno in motivirano.
- Da mi je dovolj takšnih žurk po kerih nemorm še 2 dni k sebi. na naslednji grem najkasneje ob 2, 3 domov, pila pa tudi ne bom
- Sovražim tega tigrastega mačka grrr
- Da se mi vedno bolj zdi, da nisem za takšne nezrele smrkavce. In so me zmeraj privlačili 10, 15 let starejši. In sem se vmes kljub temu zatreskala v kakšnega smrkavca, kar se ni še nikdar dobro končalo. ^^
- da mam takšno družbo, ki bi res veliko žurala in pila in meni več?, trenutno ni do tega..
- da kje je moj asos paket? pošlem te nazaj če ne prispeš jutri
- love my animals
- da nisem mestna punca, sem čist country

- Sovražim tega tigrastega mačka grrr
- Da se mi vedno bolj zdi, da nisem za takšne nezrele smrkavce. In so me zmeraj privlačili 10, 15 let starejši. In sem se vmes kljub temu zatreskala v kakšnega smrkavca, kar se ni še nikdar dobro končalo. ^^
- da mam takšno družbo, ki bi res veliko žurala in pila in meni več?, trenutno ni do tega..
- da kje je moj asos paket? pošlem te nazaj če ne prispeš jutri

- love my animals

- da nisem mestna punca, sem čist country

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- morem zjutro ustat, meni se pa še kar ne spi...
- ^^mi gre tale nezmožnost zaspati takoj ko se uležeš v posteljo totalno na živce
- sm imela zelo pester delovni vikend na prireditvi in sm bla ful vesela, k sm vidla ljudi, ki jih že 10 let skorej nism vidla...
- ^^je sicer to pomenlo 5 ur spanja od petka do nedelje, vendar je blo odlično...
- mi gre on na živce oz. predvsem neumnost, ki jih počne zadnje čase...
- ^^še bolj na živce mi gre, ker me o tem redno obvešča...
- ^^kot da bo to pomenlo, da se bo kej spremenilo med nama...
- na živce mi grejo vsi radovedneži, ki ovirajo gasilce in ostale javne službe pri opravljanju svojega dela
- ^^da včasih ko poslušam zgode in prigode iz intervencij si želim, da bi lahko vsi pisali kazni, ne samo policaji
- ^^mi gre tale nezmožnost zaspati takoj ko se uležeš v posteljo totalno na živce
- sm imela zelo pester delovni vikend na prireditvi in sm bla ful vesela, k sm vidla ljudi, ki jih že 10 let skorej nism vidla...
- ^^je sicer to pomenlo 5 ur spanja od petka do nedelje, vendar je blo odlično...
- mi gre on na živce oz. predvsem neumnost, ki jih počne zadnje čase...

- ^^še bolj na živce mi gre, ker me o tem redno obvešča...
- ^^kot da bo to pomenlo, da se bo kej spremenilo med nama...
- na živce mi grejo vsi radovedneži, ki ovirajo gasilce in ostale javne službe pri opravljanju svojega dela

- ^^da včasih ko poslušam zgode in prigode iz intervencij si želim, da bi lahko vsi pisali kazni, ne samo policaji
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Dioniz napisal/-a:*DANES PA NOVA SEZONA BREAKING BAD!!!
V bistvu je nadaljevanje/2. del 5. sezone po zelooo dolgem (mislim da enoletnem) premoru.

- da oh my gosh cez 1 teden izide album moje naj skupine in jaz ne morem vec cakat! I want it NOW! Upam, da bom sama doma, ko pride ven, so I can turn it way up and jam my ass off

- da gre moj v petek v Venice Beach neko reklamo snemat al neki (tapravga so najdl haha), jaz moram pa delat, damn. Pomoje bom kar prej sla iz sluzbe, da bom sla lahko z njim. I

- da sem prav zivcna ze glede vseh papirjev, ker samo cakam, kdaj bom dobila zahtevek za se vec dokazov, ki pa jih enostavno nimam. Plus na zivce mi gre, da so nekateri, ki so poslali za mano, ze dobili odlocitev, jaz pa se cakam in vsak dan zivcno cekiram posto. Ocitno prosnje pregledujejo v random zaporedju, kr nekaj. Se nekaj mesecev, pa lahko zaprosim za drzavljanstvo in pol bo konec vsega tega, komaj cakam ta dan.
- da imam res zelo redko domotozje, ampak vceraj zvecer me je pa ful zvilo in mi je bilo cist bad. In sem razmisljala, koliko zivljenjskih dogodkov in praznikov sem zamudila, odkar sem zapustila Slovenijo, kako so se ljudje spremenili (vkljucno z mano), kako so nekateri dobri prijatelji postali samo se znanci in kako je zivljenje doma slo dalje - brez mene. Biti emigrant/imigrant ni nikoli lahko - v novi drzavi si vedno tujec, ne glede na to, kako dobro se asimiliras in jo vzames za svojo, domaca drzava pa scasoma prav tako postane tuja po letih odsotnosti, kjer se enostavno ne pocutis vec tako doma, kot nekoc. In do konca zivljenja (vsaj zdi se tako) si potem nekako razklan med obema drzavama - ko si v eni, pogresas in hrepenis po drugi in obratno, nikjer pa nisi povsem doma. Mogoce se vse to bere rahlo depresivno, ampak selitve nisem nikoli obzalovala niti za sekundo. Vsec mi je oseba, katera sem ob tej izkusnji postala in katera ne bi nikoli obstajala, ce tega koraka ne bi storila.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da zna bit tudi maščevanje malo manj sladko - no zame je bilo smešno
- Zadnjič enkrat pusti cimer svojo torbo na stolu v moji sobi in jaz firbec pač odprem in pogledam, če je notri kaj zanimivega. Razen enega računa ni bilo nič. To cimru tudi povem in valjda je jezen (ok, sej vem, ni lepo brskati po tujih stvareh
) in mi zagrozi, da bo tudi on šel v mojo sobo in brskal po mojih privat stvareh. No, in danes se odloči, da vpričo mene začne premetavat stvari na mojih policah, češ, če ti lahko, bom pa še jaz, in se zapiči v en predmet, ki je zgledal najbolj tuje in osebno. Vzame s police in iz lončka, v katerem je bil spravljen in začne zadevo obračat okoli in presenečeno spraševat, kaj je to. Jaz ga v njegovo dobro prosim, da se ne dotika, ker je stvar zelo osebna, ampak on seveda razume narobe, kot da me je razjezil in začne še bolj veselo skat okoli s svojo novo pridobitvijo. Jaz se začnem na glas režat, ker je zadeva v tej točki že preveč smešna in končno mi uspe izdavit, da naj raje da stvar nazaj, zaradi lastnega duševnega miru in mu, še vedno skozi smeh, orišem uporabo in namen moje lunettke.
- izraz na njegovem obrazu je bil priceless.

- Zadnjič enkrat pusti cimer svojo torbo na stolu v moji sobi in jaz firbec pač odprem in pogledam, če je notri kaj zanimivega. Razen enega računa ni bilo nič. To cimru tudi povem in valjda je jezen (ok, sej vem, ni lepo brskati po tujih stvareh

- izraz na njegovem obrazu je bil priceless.
patchouli, zmagaš!
... oče je k sreči prišel domov. Ves ta rompompom, ki so ga delali zdravniki, se je izkazal za eno samo pretiravanje. (thank's god!)
... posledično sem zaradi tega zaostala s pisanjem diplome, ker sem vsak dan obiskovala očeta... pa še mentor nonstop kaj najde, da ni okej...
ni mi več, res ne...
... da se je dečko ful potrudil zame... prinesel mi je tortico, svečke, darilce... pa še zvečer je eno presenečenje sledilo... vsaj nekaj lepega v teh stresnih dneh
... spala bi. Pa ne samo par urc, ampak nekaj dni skupaj

... oče je k sreči prišel domov. Ves ta rompompom, ki so ga delali zdravniki, se je izkazal za eno samo pretiravanje. (thank's god!)
... posledično sem zaradi tega zaostala s pisanjem diplome, ker sem vsak dan obiskovala očeta... pa še mentor nonstop kaj najde, da ni okej...

... da se je dečko ful potrudil zame... prinesel mi je tortico, svečke, darilce... pa še zvečer je eno presenečenje sledilo... vsaj nekaj lepega v teh stresnih dneh

... spala bi. Pa ne samo par urc, ampak nekaj dni skupaj

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

CaliLove* napisal/-a:Dioniz napisal/-a:*DANES PA NOVA SEZONA BREAKING BAD!!!
V bistvu je nadaljevanje/2. del 5. sezone po zelooo dolgem (mislim da enoletnem) premoru.
ne, res?

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Tearjerker
- Cosmopsiho
^^ zaka nisi napiso ''you don't say''?
# da mi je fajn brat temo o feminizmu, ker se na te ''družboslovne'' zadeve ne spoznam in se bom celo kej naučila, ne sam da berem skoz o tem kake ku*be s(m)o vse babe
# deeeeeššš.... jeeej.... sam prepozn, ker so moje bučke na vrtu kljub zalivanju čist olesenele
# da je delovni teden s tremi delovnimi dni.... zakon. skoz bi mogl bit tak. mini petek pa resni petek bi mogla spadat k vikendu
# da ne maram ko za nazaj ugotovim, da je mel kdo drug prav. in sm js kontrirala in zdaj se znajdem v isti situaciji in .... je treba priznat da je imel prav. ah well.... life's too short da bi se sekirala zarad takih stvari, nardim pa nek zanimiv izraz na obrazu ko do te ugotovitve pride
# da bo 1. septembra ful mega največji žur
# da sm lih brala neko novico da je nek folk lovil ježe, zaj al za jest (kaki šnicl sploh pride ven iz ježa) al za ka še ni jasno, sam like wtf, a je folk zmer bolj degeneriran al se sam men zdi al je že od zmeri tak pa se zaj sam hitrej zve, ker mamo net.... sad, sad, sad
# da mi ni fajn da se dan krajša, ker to pomen da morem prej na sprehod s psičko in pol ne srečam unih mulcev ko se ga hodjo zakajat u hosto in jih ne morem strašit, pa tak uživam ko so celi bledi pol

# da mi je fajn brat temo o feminizmu, ker se na te ''družboslovne'' zadeve ne spoznam in se bom celo kej naučila, ne sam da berem skoz o tem kake ku*be s(m)o vse babe
# deeeeeššš.... jeeej.... sam prepozn, ker so moje bučke na vrtu kljub zalivanju čist olesenele

# da je delovni teden s tremi delovnimi dni.... zakon. skoz bi mogl bit tak. mini petek pa resni petek bi mogla spadat k vikendu
# da ne maram ko za nazaj ugotovim, da je mel kdo drug prav. in sm js kontrirala in zdaj se znajdem v isti situaciji in .... je treba priznat da je imel prav. ah well.... life's too short da bi se sekirala zarad takih stvari, nardim pa nek zanimiv izraz na obrazu ko do te ugotovitve pride
# da bo 1. septembra ful mega največji žur
# da sm lih brala neko novico da je nek folk lovil ježe, zaj al za jest (kaki šnicl sploh pride ven iz ježa) al za ka še ni jasno, sam like wtf, a je folk zmer bolj degeneriran al se sam men zdi al je že od zmeri tak pa se zaj sam hitrej zve, ker mamo net.... sad, sad, sad
# da mi ni fajn da se dan krajša, ker to pomen da morem prej na sprehod s psičko in pol ne srečam unih mulcev ko se ga hodjo zakajat u hosto in jih ne morem strašit, pa tak uživam ko so celi bledi pol

*da sem ponosna nase, ker se mi je ratal učit sred poletja. yay for me
*da mi sede tale dež in veter
*da grem čez vikend kampirat z dragim
*da imam namen poklicat društvo za zaščito živali, no sej ne vem sploh kam moram poklicati - eni ljudje v naši vasi namreč res grdo ravnajo s svojim psom. cele dneve je zaprt v koči, na soncu poleti, pozimi na snegu, kaka notr seveda, tako da živi v svojih iztrebkih. in itak je čist podivjan ker je skos tam notr, tako da bog ne daj da kdaj uide in jim poškoduje otroke. jutri pokličem! gnusijo se mi

*da mi sede tale dež in veter
*da grem čez vikend kampirat z dragim
*da imam namen poklicat društvo za zaščito živali, no sej ne vem sploh kam moram poklicati - eni ljudje v naši vasi namreč res grdo ravnajo s svojim psom. cele dneve je zaprt v koči, na soncu poleti, pozimi na snegu, kaka notr seveda, tako da živi v svojih iztrebkih. in itak je čist podivjan ker je skos tam notr, tako da bog ne daj da kdaj uide in jim poškoduje otroke. jutri pokličem! gnusijo se mi
You make me smile, please stay for a while 

§da bi zrihtal, da bi patchouli zagrabila za drek, truplo ali še kaj bolj ogabnega, če bi bila moja cimra in če bi šarila po mojih stvareh; če bi mi bila punca, bi pa letela ven skozi okno skupaj z njenimi stvarmi
§da ne razumem ljudi, ki nimajo niti toliko dostojanstva, da bi spoštovali osebne predmete drugih
§da mi to nevihtno vreme ne ustreza, ker se počutim preveč utesnjeno
§da je že skrajni čas, da krajšam čupo, 10cm lasje niso moj stil
§da bom kmalu dopolnil četrtino stoletja
§da bom tudi zaradi tega v tem tednu še vsaj 2x fajn pijan
§da ne razumem ljudi, ki nimajo niti toliko dostojanstva, da bi spoštovali osebne predmete drugih
§da mi to nevihtno vreme ne ustreza, ker se počutim preveč utesnjeno
§da je že skrajni čas, da krajšam čupo, 10cm lasje niso moj stil
§da bom kmalu dopolnil četrtino stoletja
§da bom tudi zaradi tega v tem tednu še vsaj 2x fajn pijan