haha...isti članek sem bral kakšnih pet let nazaj. Zanimivo kako bolj negativno sem ga dojemal zdaj ko sem ga preletel. Spremljam občasno to "pick up" sceno...po naravi sem zelo radoveden, ko so me začele zanimati punce, sem hotel vedeti vse o vas.

Ni trajalo dolgo, da sem našel somišljenike na internetu...in sem hitro poznal "pravila igre".
...ampak ja, zdaj bo že skoraj petnajst let od tega in zdaj vem ogromno o vas , preveč...ampak me še vedno presenečate/fascinirate, tako da se imam zgleda še kaj naučiti.

Seveda je vse odvisno od karakterja...ampak kar se pa tiče vaše reakcije na novega moškega v vašem življenju...ste si pa bolj podobne, kot različne. Poskusite pogledati iz nevtralne perspektive, kako bi reagirale, če bi nekdo prostopil do vas, kot je opisano v članku. Ne verjamem, da je že katera tu gor doživela tak pristop...no, mogoče kakšna, ampak je redkost. To znanje je "kriptonit" za ženske.

...ampak res, jaz se včasih res počutim kot kak vesoljec...v tem času sem "zbrisal" , zdaj pa ignoriram vse kar nas družba uči o ženskah...zdaj vidim "celo sliko"

...iskreno ne poznam koga drugega, ki ne bi imel niti ene skrbi glede žensk. Ampak ja, tudi meni je kdaj katera zamolčala, da ima fanta...ali pa je rekla, da ga ima, pa je bila vseeno pripravljena iti do konca. Tako, da bi lahko vsa negativnost, ki leti na ženske v članku...v isti meri letela na moške. Če ima nekdo šibek karakter, pač vara...ni važno ali je moški ali ženska.
Za tiste, ki mislite, da je to manipuliranje pa laganje...seveda gre tudi tako, ampak brez tega gre še lažje.
Fak, mi je to zanimiva tema...kar pisal bi lahko, se vidi, da sem zagret učenec...in učitelj...haha.

Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.