Ženska narava

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

BE ima jebača, tko da ji za v posteljo ni treba manipulirat. resnega pa ne bo dobila, če manipulira kakorkol hoče.

sej ji ni treba pisat svojih načrtov, da se jih očitno vidi :) tud Obama ni nikjer napisal ali rekel da ZDA napada Irak sam zarad nafte in širitve trga :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Ena, ki prizna. Ker se že tako pritožujete nad ženskami, ki lažejo o jebacih.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

arestant ki prizna svoj zločin mora vseen svoja leta odsedet :) bluzenje ma po mojih zakonih doživeljnjsko :P brez možnosti pogojne resne zveze.
hej norci :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ne zapletajmo se v analize soforumašov, ki jih po več kot pisanju postov ne poznamo, prosim nazaj na topic. ;)
It was forever..but it didnt last long..
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

urejen post..na zs si pišite takšne reči..
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Če je naslov teme Ženska narava, potem moram omeniti knjigo Ženske, ki tečejo z volkovi - Clarissa Pinkola Estés (čez prvo poglavje sicer težko čez prideš, potem je pa top). Priporočam :) in tudi osebno mislim, da boljše knjige o ženski naravi ni.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

haha...isti članek sem bral kakšnih pet let nazaj. Zanimivo kako bolj negativno sem ga dojemal zdaj ko sem ga preletel. Spremljam občasno to "pick up" sceno...po naravi sem zelo radoveden, ko so me začele zanimati punce, sem hotel vedeti vse o vas. :) Ni trajalo dolgo, da sem našel somišljenike na internetu...in sem hitro poznal "pravila igre". :P

...ampak ja, zdaj bo že skoraj petnajst let od tega in zdaj vem ogromno o vas , preveč...ampak me še vedno presenečate/fascinirate, tako da se imam zgleda še kaj naučiti. :) Seveda je vse odvisno od karakterja...ampak kar se pa tiče vaše reakcije na novega moškega v vašem življenju...ste si pa bolj podobne, kot različne. Poskusite pogledati iz nevtralne perspektive, kako bi reagirale, če bi nekdo prostopil do vas, kot je opisano v članku. Ne verjamem, da je že katera tu gor doživela tak pristop...no, mogoče kakšna, ampak je redkost. To znanje je "kriptonit" za ženske. :P ...ampak res, jaz se včasih res počutim kot kak vesoljec...v tem času sem "zbrisal" , zdaj pa ignoriram vse kar nas družba uči o ženskah...zdaj vidim "celo sliko" :) ...iskreno ne poznam koga drugega, ki ne bi imel niti ene skrbi glede žensk. Ampak ja, tudi meni je kdaj katera zamolčala, da ima fanta...ali pa je rekla, da ga ima, pa je bila vseeno pripravljena iti do konca. Tako, da bi lahko vsa negativnost, ki leti na ženske v članku...v isti meri letela na moške. Če ima nekdo šibek karakter, pač vara...ni važno ali je moški ali ženska.

Za tiste, ki mislite, da je to manipuliranje pa laganje...seveda gre tudi tako, ampak brez tega gre še lažje. ;)

Fak, mi je to zanimiva tema...kar pisal bi lahko, se vidi, da sem zagret učenec...in učitelj...haha. :P
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

zakaj si zdaj bolj negativno dojemal kot 5 let nazaj?
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Zdaj razumem stvari, ki jih pet let nazaj še nisem imel niti želje razumeti. Zdaj se mi je zdel kot "nevarno orožje z napačno nalepko o prepovedih in nevarnostih" :P ...ampak ja, avtor je imel verjetno od straha mini živčni zlom, ko je dojel, da ga je verjetno "premalo v hlačah", če hoče takšno žensko potem tudi obdržati v življenju za kaj več kot občasni sex. :) ...ranjen ego dela neumne stvari, če ga nimaš pod kontrolo...kot naprimer, napiše članek, da so vsega krive ženske.

P.S. ...s "premalo v hlačah" nisem mislil velikosti njegovega kurca. :)
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

Ajča napisal/-a:Če je naslov teme Ženska narava, potem moram omeniti knjigo Ženske, ki tečejo z volkovi - Clarissa Pinkola Estés (čez prvo poglavje sicer težko čez prideš, potem je pa top). Priporočam :) in tudi osebno mislim, da boljše knjige o ženski naravi ni.

Če hoče bralec dobit kak približek slike ženske psihe, je tukaj ne bo dobil - to naj berejo tisti zelenci za bralno značko. Rajš preber delo Ženski možgani. Gre v bistvu za bolj poenostavljeno poljudno-znanstveno delo, ki na objektiven (skoraj vse bazira na znanstvenih raziskavah namesto na neumnih anketah in pa forsiranih subjektivnih mnenjih, in bog ne daj samo skozi oči avtorja) način opisuje psihologijo ženskega osebka. Zadeve sem se lotu brat s kupom skepticizma, že samo zato, ker je avtor ženska in bi bilo v tem primeru pričakovat kup pristranskosti. Slednjega začuda niti nisem opazil, v bistvu je avtorica kar zadela point kar se mene tiče.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 11. Avg. 2013 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

In, CP, kako kaj tvoje ljubezensko življenje? :D

(Še vedno me zanima - argumentirane debate nisi sposoben, take debate nisi sposoben ali pa je samo nisi sposoben?)

EDIT: Za tiste, ki jih zanima, strokovna recenzija knjige, ki jo navaja CP ... pripenjam, ker se take grozote, kot je ta knjiga enostavno ne bi smele dogajati! http://itre.cis.upenn.edu/~myl/YoungBal ... endine.pdf
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

"The dominant culture obfuscates, normalizes, and excuses its brutality through the naturalization of artificial classes. The idea of innate manhood or womanhood, most often expressed through the concept of gendered brains, is a destructive theory invented largely to serve the interests of those who benefit from the relegation of those with certain genital shapes into the sex-class of woman."

vir
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ :gut:
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

CorrectionPen a ti si še devičnik?
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

Ananhas napisal/-a:CorrectionPen a ti si še devičnik?

Da, in upam da bom tudi ostal, analni namreč.
Odgovori