sej ji ni treba pisat svojih načrtov, da se jih očitno vidi
tud Obama ni nikjer napisal ali rekel da ZDA napada Irak sam zarad nafte in širitve trga 

Ni trajalo dolgo, da sem našel somišljenike na internetu...in sem hitro poznal "pravila igre".
Seveda je vse odvisno od karakterja...ampak kar se pa tiče vaše reakcije na novega moškega v vašem življenju...ste si pa bolj podobne, kot različne. Poskusite pogledati iz nevtralne perspektive, kako bi reagirale, če bi nekdo prostopil do vas, kot je opisano v članku. Ne verjamem, da je že katera tu gor doživela tak pristop...no, mogoče kakšna, ampak je redkost. To znanje je "kriptonit" za ženske.
...ampak res, jaz se včasih res počutim kot kak vesoljec...v tem času sem "zbrisal" , zdaj pa ignoriram vse kar nas družba uči o ženskah...zdaj vidim "celo sliko"
...iskreno ne poznam koga drugega, ki ne bi imel niti ene skrbi glede žensk. Ampak ja, tudi meni je kdaj katera zamolčala, da ima fanta...ali pa je rekla, da ga ima, pa je bila vseeno pripravljena iti do konca. Tako, da bi lahko vsa negativnost, ki leti na ženske v članku...v isti meri letela na moške. Če ima nekdo šibek karakter, pač vara...ni važno ali je moški ali ženska.

...ampak ja, avtor je imel verjetno od straha mini živčni zlom, ko je dojel, da ga je verjetno "premalo v hlačah", če hoče takšno žensko potem tudi obdržati v življenju za kaj več kot občasni sex.
...ranjen ego dela neumne stvari, če ga nimaš pod kontrolo...kot naprimer, napiše članek, da so vsega krive ženske.

Ajča napisal/-a:Če je naslov teme Ženska narava, potem moram omeniti knjigo Ženske, ki tečejo z volkovi - Clarissa Pinkola Estés (čez prvo poglavje sicer težko čez prideš, potem je pa top). Priporočamin tudi osebno mislim, da boljše knjige o ženski naravi ni.