Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da zadnje čase prehitr stegnem jezik (in prste po tipkovnici) in ne popuščam, zato hitro nastanejo prepiri.. ampak, what the hell.. se je pa marsikaj celo uredilo na ta način :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

- da ne morem spat pa čeprav mi klima laufa na polno

- da ne razumem in mi je creepy ko imajo ljudje za svoje zvonenje telefona nastavljen posnet zvok jokanja svojega otroka ali pa njihove čudne glasove, da me vsakič zmrazi ko zazvoni telefon, po možnosti ga pozabijo v pisarni in moramo vsi to poslušat.

- da so mi srne pojedle moji rožici ki sem ju zasadil sredi koruze in zgleda od mojega eksperimenta ne bo letos nič. No eno še imam na balkonu ampak vprašanje če bo kaj ratalo

- da ne pogrešam morja

- da ne vem točno kam gre moj lajf, v katero smer... ampak se pa premika, pa čeprav me bolj veter nosi kot pa da bi sam držal smer

- da pogrešam svoj hobi ki je postal predrag

- da rad jezim abby pa čeprav se je treba včasih potrudit da najdem način kako jo sprovocirat....pa sploh ne vem zakaj ravno ona

- da želim da se rokerca pobere na noge in mogoče naredi premik ki smo ga morali nekoč vsi narediti...

- da imam ogromno televizijo, aktivno jo gledam samo pol ure na dan ko je na sporedu "kako sem spoznal vajino mamo", preostali čas pa je vklopljena samo zato, da nekaj "ropota" v ozadju

- da še vedno ne morem zaspat in sem zato prvič napisal tako dolgo izpoved

- da je škoda da ni tukaj kakega chata da bi lahko aktivno komuniciral z abby :D
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

- da rad jezim abby pa čeprav se je treba včasih potrudit da najdem način kako jo sprovocirat....pa sploh ne vem zakaj ravno ona

1. Ker je luštna ?
2. Ker je brihtna
3. Ker je feministka
4. Ker je luštna ?

Zahvali se mi kasneje.

pa še moje 2 centa:
-da berem in pa pišem po tem babjem forumu, namesto da bi šel spat :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

CorrectionPen napisal/-a:

1. Ker je luštna ?
2. Ker je brihtna
3. Ker je feministka
4. Ker je luštna ?

Zahvali se mi kasneje.

ne poznam je in ne vem kakšna je, razen tega da je verjetno zagrizena feministka.

pa tudi če je tebi luštna še ne pomeni da je luštna tut men.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Strašno laskavo! :D

*Priznam, da sem preživela res lep večer.
*Priznam, da ga imam neskončno rada.
*Priznam, da bi nekaj dni pred menstruacijo ves čas jedla.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

- da mi je škampiburger v mc donaldsu nenormalno dober. Še bi :D

-da upam, da dons ne bo kšne toče. Ko je pa na vrtu tolk stvari!!
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da sem preživela dva prečudovita dneva!
... da se je spoznavanje odvijalo proti pričakovanjem... starša sta bila navdušena nad njim! Sploh mama, ki je strašen realist (že malo pesimist na čase) in skos najde kaj negativnega... do sedaj nisem slišala niti ene slabe besede :)
... da sem srečna, srečna, srečna!!
... da moram it pisat diplomo, ker se je mentor odločil, da pa bi mogla nekaj vseen vključit in me še čaka dva dneva konkretnega dela :(
... da bo počasi moj rojstni dan, pa sploh nimam takšnega filinga.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Priznam da:
- sem danes prvič po parih mesecih na forumu
- se je v teh mesecih pripetilo kar nekaj stvari
- kar se tiče faksa se je vse izšlo kot sem hotela
- septembra se s kolegico seliva v novo stanovanje v Lj. in se že reees veselim :D
- upam da bodo ostali cimri zakon
- ne morem verjeti da smo že skoraj sredi avgusta
- po eni strani se veselim oktobra in Lj. po drugi strani pa vem da me bo to veselje precej hitro minilo ko se bodo začele obveznosti na faksu
- trenutno res uživam v življenju
- sem preživela najboljše morje z našo klapo

- da se poskušam vsaj malo distancirati od zelo dobrega prijatelja, s katerim sva že lep čas "friends with benefits", saj sva zadnji mesec preživela ves čas skupaj in v tem času sem se preveč navezala nanj, pa tudi na njegovo družino s katero preživiva precej časa
- kljub temu da trenutno vse štima vem da bi bilo verjetno bolje da prekineva ta najin odnos in sva še naprej prijatelja, saj se te zadeve navadno končajo tako, da je vsaj eden od udeležencev prizadet...in se mi zdi da bom to jaz
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

* oh, kako je pasal tale dež danes. čist sem srečna, ker zdej lahko normalno diham :D upam, da ni kje toča klestila.
* počasi diploma dobiva končno obliko. hvala bogu, da gre proti koncu vse skupaj, ker se mi je neki začel komp pregrevat ...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Pričakoval sem več od dežja danes, čeprav je bilo kar hudo neurje, ni pri nas nobenemu naredilo nič škode
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da se mi skor mal smiljo ljudje brez sarkazem detektorja.... or do they? :twisted:
# da komi čakam, da se jutri naspim.... ah sobota, thou art dear to me
# da ful upam da se mi odpre ena možnost šihta, ker bi bla ful bliže domu pa bi lahka zjutri dlje spala :D
# da mi gre na k.... ko omenim da bi menjala šiht pa da išem kej druga, in pol so vsi da ka sm nora, da naj sm srečna da sploh šiht mam itd. ja sej vem da situacija ni rožnata, ampak to ne pomeni da se morem zadovoljit s prvo stvarjo ki pride mim in bit hvaležna sedmim čudesom sveta, bogu Mitri pa sveti meduzi. sej mi že tega šihta ni najdu noben drug ko js. in ja, plača je pr men pomembna, za cente ne bom delala. sm prevreč vložla v svoje znanje in se gnala za čimveč izkušnjami da sm kjer sm.
# da čakam da me povabi v kino. ful rada hodim v kino z njim ker imama oba iste preference, in sicer da se kino gleda popogn ko nobenga ni v dvorani in lahk kamot komentiraš
# da je on na vrsti da časti žur za dva, ki je btw najbolj kulsko poimenovanje jedi ever
# da morem še po par kosov pohištva za novo spalnico, ampak sm do plače broke. mislim da nisn bla tak na tesnem že par let, iz študentskih časov. sam ka, mam pa lepo spalnico in funkcionalno celo
# da grem pesiča ven po dežu pelat, ker lih tak fajn prši, da je funky
# da sem se še enkrat začudla ob vsem tem direndaju na forumu zadnje dni kake probleme si vse folk dela, kak razmišlja in kak ozkogledni in nerazgledani so vse eni. škoda, sm mislla včasih da so sam kake starejše generacije take, ker sama med mladimi oziroma ljudmi s katerimi se družim, takih ne poznam. vel kozmo proves me wrong
# da so mati le končno sprejeli dejstvo da sm veganka in da če rečem ne unmu kosu sirčka ne bom umrla in me je dans povabla na vegansko južno, ja pa iiiii :)
# da sm se dans na šihtu prvič orenk, konkretno razpizdila in dala vedet sodelavki, da svojim odnosom do dela in strank dela firmi škodo in da ni tak fina in fajn kot si misl da je.... po je bla pa tišina js sm šla pa na čik. ja pa je*i se, že itak nas vsi šimfajo kak smo kao dragi, da morš z vsemi glupeži delat ko v rokavicah, pol pa takale sere. da bi js bla direktorca bi rekla strike 1.... strike 2.... strike - no more strikes, you're out. :evil:

# aja še to... priznam da so mi smotani vsi, ko zjutri napišejo svoj veleumni problem na forum, pol je cela debata in do ted ko pridem js za komp je že zbrisana! ja kak se naj pol režim no.... mejte mal obzira do drugih ko ne mormo cel dan brat foruma da bi se še mi mal smejal alo :P
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da grem počasi spat
*pena party je kul. če nimaš las.
*danes je part 2, čeprav eni silijo na modrijane (?!?)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da tud meni paše hlad, priznam!
... da me zelo skrbi za očeta... rekli so, da bo ostal eno noč na opazovanju v bolnici in sedaj je prišlo do zapletov, kjer bo moral ostat najmanj en teden :(
... da nimam volje za nič.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... sem se končno malo izkopala iz dela. zdaj se lahko začnem učit.
... se ne spomnim, da bi kdaj imela toliko stvari za naredit čez počitnice, a hkrati še nikoli nisem imela tako awesome počitnic.
... priznam, da sem imela dovolj branja strokovne literature in sem za odmor pogledala en del GG.. je pasalo malo možganom-ni-treba-nič-delat buljenja v ekran
... ne morem verjet, koliko je nekih primitivnih izjav zadnje čase na forumu.
... grem pojest sladoled posut z gozdnimi jagodami :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

somebody napisal/-a:... ne morem verjet, koliko je nekih primitivnih izjav zadnje čase na forumu.

This. En teden me ni blo in forum preplavljen s takimi budalaštinami da boli glava...
Zaklenjeno