- Da mi grejo taki jamrajoci tipi na kozlanje.. Buhuu, res.

da ženske jamrate in stokate kako so vsi moški prasci in da ni več dobrih tipov, se pa ne zavedate, da taki moški predstavljajo izredno manjšnski del moške populacije h katerim ženske podzavestno gravitirate
In ti delas... kaj? Ne vem v kasnih cudnih krogih se nekateri vrtite ampak sama poznam maaalo res 'lahkih' zensk. Pejdi malo vn, zamenjaj okolje, zacni spoznavat drugacen folk kot do zdej in prej ali slej se bo ze nasla kaka rozica zate.. Ampak ne pozabi, ce hoces dobit eno kvalitetno bejbo moras bit tudi kvaliteten tip. Sad but true (to seveda velja tudi za nas babe).. Delaj na sebi, da bos lahko zenski tudi sam neki ponudu (in s tem ne mislim nic materialnega, spare me your jokes) in predvsem n-e-h-i jamrat ker to je neki najbolj odbijajocega kar tip lahko dela!

- Da se tudi meni mozgani topijo pri teh temperaturah
- Da bo naslednjih par dni aaawesome, obala, en rojstni dan, 2 top koncerta

- Da sm nasla se eno reeeedkih oseb, ki si je prisvojila mesto na moji crni listi. Jezusmarija, VIDET je ne morem, pa jo morm gledat usak dan.. Lepo to, da je 'simpatija' obojestranska in se vecino casa vljudno ignorirava

- Da mam letos par res superduper sodelavk in je fajn, ker ti 9,10 ur sihta relativno hitro mine

- Da sem uceri z grozo ugotovila, da ne vem, kako je ime dvema izmed nasih sosedov (starejsi par).. Ze 12 let zivimo tu, jima vedno recem 'dober dan' ko ju vidim, ampak nimam blage kdo/kaj/zakaj sta