Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

pohorc napisal/-a:kot drugo je pa nestrpnost proti muslimanom povsem logična in smiselna.

uf, pohorc, zdele si ga pa najebal :D
hej norci :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Ma bmk, tist, ki si zatiska oči pred resnico, nej gre živet v muslimansko državo in tam uživa vse sadove, ki jih ta vera prinese.

patchouli, živiš v muslimanski državi .. Že glede samega odnosa do žensk, močno dvomim, da bi si želela pripadati tej veri. Bi si želela hoditi okoli zakrita in biti ena od 10 žena nekega divjaka, ki ne bi imela nobenih pravic? Tega, da lahko delajo po EU kar hočejo, ne trdim, ker so jih začeli privijati, so pa muslimani leglo večine pizdarij, ki se danes dogajajo po svetu. Da se jim ne rabimo prilagajat, mi pa ne boš govorila - gradnje đamije v SLO ne podpira večina prebivalstva in je nikoli ne bo, to je kulturna sprememba več kot 1000 let stare tradicije na podlagi zahtev manjšine. Pa jo bomo vseeno primorani imeti. Nestrpnost gor ali dol, če oni ne bi verjeli, da je njihovo poslanstvo širiti muslimansko vero, ki je edina pravilna, vsi ostali pa so grešniki, ki jih je treba pobiti, jim ne bi nihče nič hotel.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ma bmk, tist, ki si zatiska oči pred resnico, nej gre živet v muslimansko državo in tam uživa vse sadove, ki jih ta vera prinese

:P

^^ Sej ne gre za to, ali hočem ali nočem bit neke vere in zakaj je temu tako. Ampak ok, živim v pretežno muslimanki državi (in to bolj tradicionalni od kake Bosne ali Turčije) pa velika večina žensk okoli hodi z odkrito glavo, vsaj v Dhaki. A si lahk misliš?! Celo premierko majo žensko, že velik prej ko odprta Slovenija, oh narobe svet! :eek:
Vem, kaj je fundamentalistični islam, bolj kot ti, verjemi. Ker sem ga imela priliko spremljat na lastne oči v zadnjih mesecih, od kar živim v Bangladešu. In sem tudi naredila tvoj zgoraj citiran predlog.
Pa se vseeno ne strinjam s tabo.

Če je še kaj (recimo ostale nebuloze, ki jih pišeš), bom pa v ustrezno temo kopirala, če jo imamo, pa lahko tam nadaljujemo. Pa spis dobiš čez dva dni, ko bom mela več časa :P

- Priznam, da upam, da moderatorke ne bojo preveč jezne :oops:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

tema o islamu kjer lahko nadaljujete (ARGUMENTIRANO!) debato.

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 47#1632447
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- NE MOREŠ NO, ZDAJ K SM NA MORJU SE DEBATIRA O NAJBOLJŠIH TEMAH OFAK; hvalabobru da mam internet. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^ :lol: Ma bomo kej prišparali za pol ko prideš nazaj. :P Kje pa si drugače na morju če ni skrivnost?

*mi je vroče za popizdit, ne vem več kako naj še zdržim, prov meša se mi že od te vročine! :evil:
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

haley napisal/-a:*mi je vroče za popizdit, ne vem več kako naj še zdržim, prov meša se mi že od te vročine! :evil:

Saj se bo v petek nehalo, čez kakšen mesec bomo pa že skoraj v bundah spet :o
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

- da ne maram.....popravek, SOVRAŽIM nakupovanje v vseh oblikah, predvsem pa nakupovanje oblek. Kupujem belo tehniko in je katastrofa pri odločanju kaj vzet, kupujem cunje in je katastrofa od izbire, da o tem kako sem crknjen padu dol na kavč niti ne govorim. Komaj sem se privlekel do litra vode in jo zlil vase.

Aja bajdevej, kupil nisem NIČ :cry: a me pride kera potolažit? se bom zadovoljil že samo z navadno masažo

Vsa čast puncam, katere uživate v tem mazohizmu, ki se imenuje šopingiranje :?

@tisti ki jamrate čez vročino, še ena tolažba, v četrtek bo baje peklensko vroče. Res sem vesel da sem pred leti investiral v kvalitetno klimo
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- js tudi ne maram šopinga,tako da ponudbo posameznih trgovin navadno najprej na netu pregledam, da se ne matram za brezveze.
- si želim da bi si folk omislu avatarje, ker potem ful lažje ločim posamezne uporabnike.
- bi sladoled. al pivo. sladoled in pivo.
- hvala bogu, da doma nimam TVja ker bi non stop te gluposti gledala. bolj kot je glupo, bolj bulim. če je bizarno sem že čisto zalimana na ekran. mislim kdo dafak je posnel zlobno tuno za discovery. to se že sliši kot ena pobesnela konzerva rio mare, zgleda pa ne kej bolj smiselno.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

× že dva meseca uživam počitnice in mi prav nič ne manjka
× odštevam dni do raziskovanja Toskane
× si želim, da bi lahko bila več na morju
× ne morem vrjet, kako se je ženska spremenila. Odkar je prišla z erasmusa je čisto drug človek. Krila do nebes. Kot da je edini človek na tem planetu, ko je kdaj potoval v tujino. Z njo se ne da več normalno komunicirat na nivoju razumskega mišljenja.
× nisem tip za "lastna režija potovanja" in da sm zato jezna nase!!
× ji zavidam vsa potovanja
× upam, da uspe pobeg v Amsterdam in Bruselj v septembru
.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

- da sem si omislil avatar na podlagi floribundine želje malo višje
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:freude: :wtg: :cheer: :smilingplanet: :kleeblatt:

- ne vem zakaj imamo nemška poimenovanja smeškov. tako človek sploh ne more poznat emoticonov in je treba non stop brskat za njimi. no, če zna človek nemško pol to ni problem. ampak js ne znam.
- grem po sladoled. in po pivo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

hehe bunda spomnila si me na tole :D

Slika
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Schmitterling

- da je on samo fantazija, ker če bi do česa res prišlo nebi upala..
- mmm ko bi vsaaaj do česa prišlo

- čim manj sem doma, bolj mirna sem..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

- se vedno razveselim moških uporabnikov foruma, ampak sem vsakič totalno razočarana, ker so ali šovinisti ali pa totalni pusiji. a je kje kak normalen tip, ki ne sovraži žensk?
- sem se ob zgornjem priznanju zamislila, ker zvenim kot ena zagrenjena samska 35-letnica, ki ne najde tipa :lol:
- sem res samska in pogrešam seks
- me zanima kaj je mislil slovenc, ko je napisal, da se pod maskami prijaznih ljudi skrivajo pošasti
- me je kolega tako razpizdil, da ne verjamem, da se mi lahko sploh kako odkupi
Zaklenjeno